וגם אני עונה:]
הדמות הכי אהובה עליכם (ולמה..) -קטיה הדמות הראשית ועליה כל הסדרה אז ברור שהיא הכי אהובה
אבל רומןןן..מנוול מנוול אבל הדמות הכי מצחיקה וכריזמטית בסדרה
יש לו תובנות משלו על החיים ואפשר אפילו לומר שהוא זה שמשדך בין אנדריי לקטיה
בגלל זה הוא הכי אהוב עליי..בד"כ בטלנובלות טיפוסיות לא מבליטים כ"כ את החבר הכי טוב של הגיבור אבל פה יש לו תפקיד די מרכזי והוא מאוד משפיע על הכיוון של העלילה לא כמו בסדרות אחרות. הדמות הכי שנואה עליכם (ולמה..) -אני מודה שעד תקופה מסויימת,קירה הייתה הכי שנואה עליי אבל קלטתי שסה"כ היא בנאדם טוב ושהיא די מסכנה ..אין דמות שהיא שנואה עליי אפילו את אלכסנדר אני לא שונאת חח למרות שהוא אינטרסנט וחושב רק על עצמו.. הדמות הכי מיותרת לדעתכם,אפשר לפרט גם למה -ממ לדעתי אין דמות מיותרת,כולם מוסיפים בדרך זו או אחרת לסדרה,אפילו השומר הסטלן
דמות שהייתם מוסיפים לסדרה -אני חושבת שאח או אחות לקטיה כי היא בת יחידה,וככה היה לה מישהו שהיה מייעץ לה והיא הייתה שופכת בפניו את הלב ,יש לה את קוליה שהוא כמו אח שלה אבל כמה שהוא חכם הוא די טמבל
אם הייתה ניתנת לכם הזדמנות לשחק בסדרה,איזה דמות הייתם רוצים לשחק?(אפשר גם להמציא דמות,לא חייב דמות קיימת) -או רומן או קטיה.. השיר הכי אהוב מהסדרה -עוד לא השמיעו אותו אבל שיר הפתיחה החדש של הסדרה,חכו עוד 80 פרקים ותדעו על מה אני מדברת
שיר ממש מדהים והזדהיתי עם המילים. הסצנה הכי מצחיקה,קורעת מצחוק - אני חושבת שמה שהכי קרע אותי מצחוק היה אז כשאנדריי התחפש לבחורה ושהוא הסתבך עם המשטרה
הסצנה הכי דרמטית -כל הקטעים של קטיה ואנדריי
וכשקטיה כותבת ביומן או מדברת לעצמה.. הסצנה הכי מרגשת -כנ"ל.. סצנה שהיה אפשר לוותר עליה -ממ בהתחלת הסדרה היה איזה קטע עם מאשה ורומן שהיה די מיותר לדעתי ולא תרם לכלום..=\ מה הייתם משפרים בסדרה או משנים? -שיהיו פחות מריחות,יש קטעים שפשוט צריך להתקדם איתם ולא למשוך אותם המון פרקים עד שזה נמאס.אבל אני עדיין חושבת שהסדרה מדהימהה ואני נהנית ממנה. הציון הכללי שאתם נותנים לסדרה עד עכשיו מ1 עד 5 -+5 כי אני מכורההה לסדרה