שאלון על חברי הפורום מהארכיון D:

sweet shir

New member
שאלון על חברי הפורום מהארכיון D:

חיפשתי משהו בארכיון של הפורום ומצאתי את השאלון הזה... הייתי חייבת לפרסם אותו שוב! D: ~וגם טל אמרה לי לפרסם אותוXD~ (אגב, שיניתי אותו קצת והוספתי דברים חח
). הכי הזוייה: הכי בוגרת: הכי חמודה: הכי מצחיקה: הכי משפיעה: הכי עוזרת: משתמשת בהכי הרבה אייקונים: ילדת השטויות: הכי מציפה: הכי מזניחה: הנעלמת: הכי פותחת שירשורים: הכי כאפה:
הכי חופרת: הכי משקיענית: הכי חרמנית:
הכי חברותית: הכי מושי: יוצאת ביציאות הכי קורעות: ראיתן מישהי מהפורום? אם כן: את מי? אתן בקשר טוב? רואה אותה הרבה? חברות? מתגעגעת? אם לא: את מי הייתן רוצות לראות? חושבת שהייתן יכולים להיות בקשר טוב? מה הייתן אומרות לה? מדברות הרבה מחוץ לפורום?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifMOI

הכי הזוייה:אואה, יש הרבה
ממ, ניראה לי שסתיו חיה בסרטיםXD הכי בוגרת:שיר. הכי חמודה:ביצ'ס333> הכי מצחיקה:ביצ'ס333> הכי משפיעה:ביצ'ס333> הכי עוזרת:בקטע של מק וזה? מיקיXDD קפראליך. משתמשת בהכי הרבה אייקונים:יעליק. ילדת השטויות:ממ לאדת ><" הכי מציפה:מיקי ובת-אל הכי מזניחה:נועה הזונה ): תפסיקי להיעלם ~את יודעת שאני חולה לך על הטוסיק~ הנעלמת:^ הכי פותחת שירשורים:כל החדשותXD הכי כאפה: ניראה לי שאני. ;; הכי חופרת:יובי. אין ספק.XD ומי כמוני יודעת? הכי משקיענית:מיקי הכי חרמנית: שיר. את חייבת להירגעXD. בכל הנוגע לנעם-אני, סתיו, שרון, נועה ושאר בנות ישראל הכי חברותית:איזה שאלה מטומטמתXD הכי מושי:ביצ'ס33> יוצאת ביציאות הכי קורעות: שיר XDDDDDDDD וסתיוXDD ושרוןXDD ויוביXDDD ראיתן מישהי מהפורום?כן אם כן: את מי?כל מי שהייתה במפגש אתן בקשר טוב?עם חלק מהבנות כן D: רואה אותה הרבה?הלוואי >: חברות?כן מתגעגעת?מאוד. ביצ'ס אני
אתכן אם לא: את מי הייתן רוצות לראות? חושבת שהייתן יכולים להיות בקשר טוב? מה הייתן אומרות לה? מדברות הרבה מחוץ לפורום?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשכחתי את טלוש ואורוש

בהכי הזויותXDDDD ואת טלוש ביציאות הכי מצחיקותXD סלחו לי >:

purple floyd

New member
כמה הן שלימו לך שתכתבי את זה? אה?אה?

חחחחחחחחח סתם כפרעליהן XDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשומדבר~ פשוט יש לי לב טוב P:

sweet shir

New member
אשכרה סתיו חיה בסרטים XDDD

חברותית באמת מטומטם.
אבל מה לעשות, גם אני מטומטמת! זה בא ביחד

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחח אריאליייי

איזה דיפלומטית את. עושה לעצמך חיים קלים וכותבת בהכל "ביטצ'ס", אה?
3333>

sweet shir

New member
היא לא יודעת מה זה דיפלומטית. XDDDDDDDD

ברצינות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכןכן תצחקו על זה שאני טיפשה ];

~בוכה בפינה~

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תמיד חשבתי ששיר מסתלבטת עליך אבל אומיגאד את באמת טיפשה!!111
~סתם 33>~

Yu vi

New member
בריל33>../images/Emo85.gif

הכי חופרת:יובי. אין ספק.XD ומי כמוני יודעת? אני נורא גאה.
אשכרה מי כמוך יודעת, מסכנה שלי. XD 3333>

talosh1234

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif כדאי לכן לקרוא !

הכי הזוייה:אריאלל !!בריל כאילו הכי בוגרת:טל
המלאכית בלבן
הכי חמודה:אוואוו אני לא יכולה להחליט !! כולן חמודות הכי מצחיקה:גם אריאל .. וסתיו .. אתן קורעות אותי עם השיחות שלכן
הכי משפיעה:מזתומרת משפיעה ? אמאמ.. לא יודעת הכי עוזרת:מיכל
משתמשת בהכי הרבה אייקונים:בת-אל הייתה פעם .. לא יודעת מי עכשיו ילדת השטויות:סיוון
הכי מציפה:מיכל XD הכי מזניחה:גיילללללללללי !! הנעלמת:כרמית
הכי פותחת שירשורים:מיכל ? הכי כאפה: חח לא נעים XD הכי חופרת:אממממממ..... לא יודעת הכי משקיענית:מיכל XD הכי חרמנית: אני
הכי חברותית:כולן מש חברותיות הכי מושי:כולן מושששי יוצאת ביציאות הכי קורעות: אריאל וסתיו
ראיתן מישהי מהפורום?יאפ אם כן: את מי?מלאאאמלאמלא בנות אתן בקשר טוב?עם חלק כן
רואה אותה הרבה?נופ
חברות?אההא מתגעגעת?מאודד את מי הייתן רוצות לראות?את ליאור !!!!!!! שמעתי עליך כ"כ הרבה XD חושבת שהייתן יכולים להיות בקשר טוב?אההא
מה הייתן אומרות לה?חח זורמת XD מדברות הרבה מחוץ לפורום?לא כ"כ =/ נפנק [עאאאאאלק] אתכן בתמונה מהיום XD חוחו איזו פוסטמה יצאתי XD הייתי עם אייליינר אבל לא רואים כ"כ
לא נורא

למעלה