זה כי את בורה.
S screaming pittas New member 5/4/08 #92 לא בגלל שהם הומואיםXD בגלל שבריאן[?] ממש זקן יחסית לג'סטין[?] ראיתי קטע שהם התחבקו וזה נראה כאילו הוא הבן שלוXD
לא בגלל שהם הומואיםXD בגלל שבריאן[?] ממש זקן יחסית לג'סטין[?] ראיתי קטע שהם התחבקו וזה נראה כאילו הוא הבן שלוXD
S sweet shir New member 5/4/08 #147 אהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif צריך לראות כדי להבין. D:
Y Yu vi New member 5/4/08 #54 ../images/Emo45.gifאשכרה חחחחחחחחחחח../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif~../images/Emo85.gif
S Sharon Kez New member 5/4/08 #40 טללללל D: אני הכי מושית?! הו. כמעט כמוך 333> חחחחחחח אני חולה עליך. <: אני מתה לראות כבר את כל הביטצ'ס.
טללללל D: אני הכי מושית?! הו. כמעט כמוך 333> חחחחחחח אני חולה עליך. <: אני מתה לראות כבר את כל הביטצ'ס.
Y Yu vi New member 5/4/08 #50 חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo85.gif אוי ואבוי, גם אצלך אני חופרת!? |מתחבאת| אבל את תסלחי לי. נכון? לאביה ביצ'
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo85.gif אוי ואבוי, גם אצלך אני חופרת!? |מתחבאת| אבל את תסלחי לי. נכון? לאביה ביצ'
N N e r d y New member 5/4/08 #103 חחחחחחחח אמרתי לך שזה טוב לחפור! ~חפעמים ותלוי מי~ אבל את זה בסדר, במיוחד שאני חופרת בחזרה XDDDDDD 3>
חחחחחחחח אמרתי לך שזה טוב לחפור! ~חפעמים ותלוי מי~ אבל את זה בסדר, במיוחד שאני חופרת בחזרה XDDDDDD 3>