שאלון על יעל בר זוהר

שאלון על יעל בר זוהר ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

שפ: שלכם: עיר:שלכם: אוהב את יעלי? שונא את יעלי? רוצה לפגוש אותה? חושב שהיא יפה? חושב שהיא מכוערת? אוהב חיות כמוה? אוהב שוקו כמוה? אוהב ילדים כמוה? חושב שהיא מוכשרת? יש לה תעודת בגרות? מה צבע העיניים שלה? מה צבע השיער שלה? איפה נולדה? באיזה תאריך? יצא לכם לראות אותה ברחוב? איזה מזל היא? חברים יש לה? חוץ מגיא כמה אקסים יש לה? בכמה פסטיגילים היא השתתפה? איך הייתה ההצגה של מרי לו? בת כמה יעלי? נכון שהיא מלאך? בני כמה אתם??? איזה מזל אתם? חושבים אחרת? תענו....... שלכם פולי העוף הדורס

Nofar723

New member
עונה...

שם שלכם:נופר עיר שלכם:חיפה אוהב את יעלי?
שונא את יעלי? רוצה לפגוש אותה?
חושב שהיא יפה?
חושב שהיא מכוערת? אוהב חיות כמוה?
אוהב שוקו כמוה?
אוהב ילדים כמוה?
חושב שהיא מוכשרת?
יש לה תעודת בגרות?לפי מה שאומרים לא
מה צבע העיניים שלה?חום מה צבע השיער שלה?בלונדיני איפה נולדה?ישראל
באיזה תאריך?29.1 יצא לכם לראות אותה ברחוב?
איזה מזל היא?אמ... חברים יש לה?אני חושבת
חוץ מגיא כמה אקסים יש לה?4 נראה לי בכמה פסטיגילים היא השתתפה?6 איך הייתה ההצגה של מרי לו?יפה
בת כמה יעלי?26
נכון שהיא מלאך?
בני כמה אתם???עוד מעט 15 איזה מזל אתם?טלה חושבים אחרת?

מורלוש

New member
עונההה ../images/Emo26.gif מאוהבת ביעליי!

שם: שלכם:מורל שאול הכוסית..חח :] עיר:שלכם:כפר יונה=>שליטה! אוהב את יעלי?לא!מאוהבת בהההה בכלל הנשמהה שיליייי
שונא את יעלי?לאאא,ובחיים זה לא יהיה ככה רוצה לפגוש אותה?מזה רוצהה??זה החלום שלייי חושב שהיא יפה?לא! היא מושלמת בופי שלהה.. היא הכי יפה בעולם!!! חושב שהיא מכוערת?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוהב חיות כמוה?מאוד אוהב שוקו כמוה?מאודד אוהב ילדים כמוה?מאוד מאוד חושב שהיא מוכשרת?לא..אני חושבת שהיא מושלמת! יש לה תעודת בגרות?לא,עוד שלוש ארבע שנים.. מה צבע העיניים שלה?חום מה צבע השיער שלה?בלונדיני מטריף! איפה נולדה?בתל אביב באיזה תאריך?29/1/1980 תאריך שהעולם נהפך למושלם יצא לכם לראות אותה ברחוב?לאא
איזה מזל היא?דלי=>שליטה חברים יש לה?כולםםםםםםםםם חוץ מגיא כמה אקסים יש לה?5/4 לא זוכרת בכמה פסטיגילים היא השתתפה?לא יודעת..
איך הייתה ההצגה של מרי לו?מושלמתת כמוהה בת כמה יעלי?26
נכון שהיא מלאך?הכי הכי הכי הכי שיש ביקום!!
בני כמה אתם???12 איזה מזל אתם?קשת! חושבים אחרת?X

Nofar723

New member
בשאלה על התעודת בגרות

שאלו אם לה יש תעודת בגרות לא לך

Paz Eldror

New member
עונהה ../images/Emo13.gif

שם: שלכם:פז אלדרור =>שליטה.. חח עיר:שלכם:כפר יונה סיטי.. =] אוהב את יעלי? כאילו דעעע !! שונא את יעלי?בחחיים לאאאאא ! רוצה לפגוש אותה?ברור -זה החלום! חושב שהיא יפה?מושלמת וכל מילה מיותרתת !! חושב שהיא מכוערת?מה פתאום היא מושלמת ביופיה אוהב חיות כמוה?מאודד אוהב שוקו כמוה?מאודדד אוהב ילדים כמוה?כעע חושב שהיא מוכשרת?מושלמתת ! כל מה שהיא עושה היא מצליחה. יש לה תעודת בגרות?לא. מה צבע העיניים שלה?חום 100מם מה צבע השיער שלה?בלנדיני משגע איפה נולדה?ישראל
באיזה תאריך?29.1=>>תאריך מושלם יצא לכם לראות אותה ברחוב?לא וחבל.. איזה מזל היא?דלי. חברים יש לה?כולםםםם מי לא ?! חוץ מגיא כמה אקסים יש לה?4..=] בכמה פסטיגילים היא השתתפה?6 ;] איך הייתה ההצגה של מרי לו?הצגה ממש יפהההה בת כמה יעלי?26
נכון שהיא מלאך?ברורר מלאך משמייםם =] בני כמה אתם???12 איזה מזל אתם?עקרב חושבים אחרת?לא.

SofyTofy

New member
אין לה בגרות מלאה../images/Emo103.gif

ולמה היא צריכה בגרות בשביל להיות בעולם הבידור?

עונה.....

שפ: שלכם:ליני לינויוש לינוי מה שבראש שלכם!! עיר:שלכם:לא אומרת חח אוהב את יעלי? אממ בוא נחשובב לא חח סתם בארור שכן כפרעליה שונא את יעלי?לאא רוצה לפגוש אותה?פגשתי אבל רוצה שוב חושב שהיא יפה?אממ כן חושב שהיא מכוערת?לאאאאאאא אוהב חיות כמוה?לאאאאא אוהב שוקו כמוה?כןן אוהב ילדים כמוה?אולי חח סתם כן חושב שהיא מוכשרת?כןןן יש לה תעודת בגרות?מאיפה לי?? מה צבע העיניים שלה?חוםם מה צבע השיער שלה?בלונדי איפה נולדה?תל אביב באיזה תאריך?29 יצא לכם לראות אותה ברחוב?לא איזה מזל היא?דלי חברים יש לה?נראה לי שכןן חוץ מגיא כמה אקסים יש לה?4 בכמה פסטיגילים היא השתתפה?6 איך הייתה ההצגה של מרי לו? לא ראיתי בת כמה יעלי?26 נכון שהיא מלאך?כה בני כמה אתם???12 וחצי איזה מזל אתם?סרטןן =שולט!! חושבים אחרת?לא

SofyTofy

New member
עונה...[?]../images/Emo103.gif

שם שלכם: ירדן עיר שלכם: חיפה אוהב את יעלי? ברור
שונא את יעלי? חלילה רוצה לפגוש אותה? פגשתי הרבה ועוד אפגוש חושב שהיא יפה? מדהימה חושב שהיא מכוערת? חסה וחללית (זה שיפור של המורה שלי לביולוגיה לחס וחלילה
) אוהב חיות כמוה? בטח אוהב שוקו כמוה? בטח, קפה זה איכס
אוהב ילדים כמוה? כן חושב שהיא מוכשרת? כן יש לה תעודת בגרות? לא, היא לא הצליחה לשלב בין הקריירה ולסיים בגרות מלאה מה צבע העיניים שלה? חום מה צבע השיער שלה? שטני (בעבר היה בהיר יותר, כשהייתה צעירה הייתה בלונדינית האמיתית ועם השנים זה התכהה) איפה נולדה? בתל אביב באיזה תאריך? 29.1.80 יצא לכם לראות אותה ברחוב? סתם ככה? לא חברים יש לה? מן הסתם (מה זה השאלון ההזוי הזה?) חוץ מגיא כמה אקסים יש לה? יונתן כהן, גיל ססובר, בן ארצי, יהודה לוי. אלה המרכזיים ובטח היו עוד עם השנים שאנחנו לא יודעים עליהם. בכמה פסטיגילים היא השתתפה? 6 איך הייתה ההצגה של מרי לו? מעולה בת כמה יעלי? 26 נכון שהיא מלאך?
בני כמה אתם? בקרוב 16 איזה מזל אתם? דגים

למעלה