שאלון על יעל בר זוהר

Deacon Frost

New member
עונה

שפ: שלכם: דיקון פרוסט עיר:שלכם:גיהנום אוהב את יעלי? מאוד, מאוד, מאוד. שונא את יעלי? לא, לא מסוגל. רוצה לפגוש אותה? פגשתי אותה כבר 4 פעמים, אבל בטח. חושב שהיא יפה? מאוד, מאוד, מאוד (אני לא יגיד שהיא הכי יפה בעולם כי זה יישמע מפגר מכיוון שאני לא מכיר את כל הבנות בעולם). חושב שהיא מכוערת? מממש לא. אוהב חיות כמוה? כן. אוהב שוקו כמוה? רק של "יטבתה". אוהב ילדים כמוה? כן. חושב שהיא מוכשרת? כן, אבל יש לה עוד במה להשתפר. יש לה תעודת בגרות? לא. מה צבע העיניים שלה? חום שקד. מה צבע השיער שלה? במקור שטני. איפה נולדה? רמת אביב ג'. באיזה תאריך? 29.01.1980 יצא לכם לראות אותה ברחוב? כן. איזה מזל היא? דלי. חברים יש לה? מניח שכן (ע"ע מושיק גלאמין). חוץ מגיא כמה אקסים יש לה? מפורסמים 3 וחצי, לא כאלה שמפורסמים לא יודע. בכמה פסטיגילים היא השתתפה? לא סגור לגבי זה, אבל נראה לי ש6 (כולל האחרון). איך הייתה ההצגה של מרי לו? לא אהבתי אותה, אבל לא בגלל יעלי אלא בגלל שאני לא סובל את צביקה פיק ואת השירים שלו. בת כמה יעלי? 26 ו8 ימים. נכון שהיא מלאך? לא מאמין במלאכים, אז התשובה היא לא. בני כמה אתם??? איזה מזל אתם? חושבים אחרת? לגבי מה?

למה אתה חושב שאין לה תעודת בגרות?

אני יודעת שיש לה ובוא נגיד שהיא ממש חכמה למרות שחלק חושבים שלא בעיה שלהם!!!!!!!!!!

Deacon Frost

New member
לא אמרתי שהיא טיפשה

אלא שאין לה תעודת בגרות. בכל מקום אפשרי (עיתונים, תוכניות טלויזיה וכו') אמרו שהיא לא סיימה תיכון ושאין לה תעודת בגרות. יכול להיות שהיא השלימה אח"כ, אבל לי באופן אישי לא ידוע על זה (לא שזה אמור להיות ידוע לי, זה עניין אישי שלה).

Deacon Frost

New member
ד"א, גם אני יודע שהיא חכמה

ובשביל להיות חכם לא חייבים תעודת בגרות.

Deacon Frost

New member
א. שכל יש לכל אחד.

ב. תעודת הבגרות לא מעידה על האינטילגנציה של בני האדם, היא רק אסמכתא שיש לאותו אדם מקצוע ושהוא סיים את הלימודים בהצלחה (יש גם תעודת 12 שנות לימוד, אבל היא פחות נחשבת מתעודת הבגרות).

אני יודעת אבל.......

תמיד אמרו לי שתעודת בגרות חשובה לחיים אז כנראה שהם צודקים כי זה נותן משכורת יותר גבוהה וכו' ומעריכים אותך יותר לצערי זה הולך ככה באיזה כיתה אתה???

Deacon Frost

New member
כיום אני לא מעריץ אותה

אני רק אוהב ומעריך את העבודה הקשה שהיא עשתה כדי להגיע לאן שהיא הגיעה. התחלתי לאהוב אותה בגיל 13 (אז הערצתי אותה). אני יודע שהרבה לא אוהבים אותה בגלל שהיא מצליחה להישאר במעמדה כ"כ הרבה זמן (ולדעתי היא עוד תישאר בו הרבה מאוד זמן אם היא לא תעשה טעויות בדרך).

Nofar723

New member
אין לה תעודת בגרות

כמו שירדן אמרה היא לא הצליחה לשלב את הקריירה שלה עם הבגרויות

Deacon Frost

New member
כמו שאת שמעת שיש לה בגרות

אני שמעתי שאין לה, ואין לי דרך להוכיח לך אחרת.

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שם שלכם:ספיר עיר שלכם:כפר-יונהאוהב את יעלי? שונא את יעלי?
רוצה לפגוש אותה?
ברוררררר... חושב שהיא יפה?
חושב שהיא מכוערת?
ממש לא!... אוהב חיות כמוה?לא כול כך
אוהב שוקו כמוה?מתה על שוקוווווו
אוהב ילדים כמוה?כןןןןןןן....
חושב שהיא מוכשרת?מאווווווווווווווודדדדדדדד
יש לה תעודת בגרות?
לא סיימתי יסודי
מה צבע העיניים שלה?חום מה צבע השיער שלה?בלונדיני
איפה נולדה?ישראל באיזה תאריך?29.1 יצא לכם לראות אותה ברחוב?
איזה מזל היא?אמ...ניראה לי דלי...בעצם כן כמוניייי{היא יום אחרי}.. חברים יש לה?אני חושבת ובעצם אני בטוחהההההה... חוץ מגיא כמה אקסים יש לה?4 נראה לי בכמה פסטיגילים היא השתתפה?6 איך הייתה ההצגה של מרי לו?יפה מאודד
בת כמה יעלי?26 נכון שהיא מלאך?
כפרה עלייייייייה
בני כמה אתם???12 איזה מזל אתם?דלייייייי
חושבים אחרת?
אולי אני מזל אחר ואתם רוצים להגיד לי??

למעלה