שאלון פורום! לכולם ../images/Emo13.gif
אני בטוחה בטוחה שיש פה עוד אנשים מלבדי ומלבד שרון ושני טוב נו, ורננה. אני בטוחה! אז לכבוד הביטחון העצום שלי, הכנתי שאלון קצרצר כדי שנכיר פה אחד את השני
כל החדשים, כל הבלתי נראים וגם הותיקים - תענו על השאלון! הכי כיף להכיר אנשים חדשים! טה טה טה טה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שם: גיל: מאיפה: הכי טעים לי: הכי חזק בפלייליסט: (תרגישו חופשי לפרט זמרים ואמנים שהם לא 30STM) איך ומתי הכרתם את 30? איך הגעתם לפורום המגניבוש של 30? לאיזה אלבום אתם הכי מתחברים? הייתם בהופעה? וסתם שאלות בשביל הלול! רימון או ורוד? חומוס או טחינה? אימו או הומלס? מכנסי שקי-קקי או בוגי? תעעענננננווווו ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ כנסו לקבוצה של שלושים בפייסבוק! http://www.facebook.com/pages/30-Seconds-to-Mars-Israel/177064522335071?ref=ts רק 60 איש עשו לייק. אני בטוחה שהיו יותר מ-60 בהופעה... אה כן, לא! לא נמאס לי להציף את הפורום ולא אכפת לי ש-90% מההודעות כאן הם שלי אני מזמינה את כולם להציף בהודעות משלהם. רק בלי ספאם, טוב?
אני בטוחה בטוחה שיש פה עוד אנשים מלבדי ומלבד שרון ושני טוב נו, ורננה. אני בטוחה! אז לכבוד הביטחון העצום שלי, הכנתי שאלון קצרצר כדי שנכיר פה אחד את השני