שאלון פצצה!

נכון!!!

(לי כי זה חשוב כי זה הכי כיף בעולםםםםם
עושים אצלנו מסיבה ענקית עם הופעה של אומן וגוכנים מגניבים וזיקוקים וכל מני דברים כאלה זוהרים ויום אחר כך אנחנו נפגשים עם מלא חברים של ההורים שלי שיש שם ילדות שהם חברות שלי ואני רואה אותן וכיף לי
)

-בעזרתך אבא-

יופי, אז זה לא בגלל "יום העצמאות", זה בגלל המסיבות וכל השטויות... אפשר לעשות את זה בכל יום אחר!!! (כמו באזכרה של שרון עוד כמה שנים!!
)

-בעזרתך אבא-

רגע, מה, לא?? "את חושבת שהיום הזה דבילי? - זכותך.את חושבת שהמדינה הזאת לא עצמאית - זכותך. את רוצה לחשוב פסימי - זכותך המלאה." את זה את אמרת, אז אני יוסיף שזכותי שיהיה לי דיעה משלי! זו הדיעה שלי! החג הכי שמח יהיה באזכרה שלו... זו זכותי לחשוב ככה!

אבל

זה מיוחד של יום העצמאות!!! זה האווירה שמתקשרת אצלי לים העצמאות.....ו.....אפילו במחוק זה לא יפה לאחל לאנשים אחרים שימותו!!!

אוף די עם זה!!

בסוך הוא ימות והכל יהיה באשמתך כי עשית עין רעה
גם אם מישהו היה שונה אותך לא היית רוצה שיאחלו לך שתמותי......

-בעזרתך אבא-

לא הייתי רוצה, אבל אם כבר - שיהנו מזה...
"בסוך הוא ימות והכל יהיה באשמתך כי עשית עין רעה" ונאמר אמן!!!!!!!!!

תחשבי שלמשל

אם היו אומרים לך שהוא מת באשמתך נכון שהיה לך רע עם זה?? להרבה אנשים יש דעה שונה בנושא פוליטיקה,אבל לפני שהוא ראש ממשלה הוא קודם כל בן אדם......

-בעזרתך אבא-

אולי את צודקת, רק שהוא לא בן אדם! הוא חיב בלי לב!!! ואם זה היה קורה (הלוואי!!) לא היה מפריע לי! באמת שלא!!! (אני מקווה שאת לא שבכניקית, חחח...)

-בעזרתך אבא-

נראה לי טיפשי ביותר לעשות מזה יום מיוחד כשאין לנו עצמאות, ועוד לקרוא לזה חג???????????????????????????????? זה כבר מוגזם!

למעלה