שאלון צבעים.

InfeCtedShesek

New member
שאלון צבעים.

אדום: אתה אוהב עגבניות? וגמבה? ותותים? אתה נגעל מדם? מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? יש לך בגדים בצבע אדום בארון? מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אוהב את הצבע? צהוב: מה דעתך על לימון? אוהב חרדל? וגבינה צהובה? כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? מה לדעתך צהוב מסמל? אוהב את הצבע? ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אתה אלרגי לדשא? אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? מה עדיף: עלה או גבעול? תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? מה לדעתך ירוק מסמל? אוהב את הצבע? כחול: מה דעתך על דרדרסים? ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? אוהב ללכת לים? אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? אוהב את הצבע הזה? ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות- סטיגמה או אמת? יש לך בגדים ורודים? זה צבע רק לבנות? אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? החיים ורודים? מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? מה לדעתך צבע זה מסמל? אוהב את הצבע? כתום: אוהב תפוזים? וקלמנטינות? וגזר? היית בעד או נגד ההתנתקות? הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אורנג' חברה טובה? ומה עם "תפוז אנשים"? מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? מה לדעתך מסמל צבע זה? אוהב את הצבע? שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? איך חושך משפיע עליך? האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? מה הצבע מסמל לדעתך? לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? חג השבועות - נהדר או מיותר? עד כמה אתה שומר על היגיינה? האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? בולע? צובע? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? מה הצבע מסמל לדעתך? אוהב את הצבע?

../images/Emo47.gif

אדום: אתה אוהב עגבניות?כן וגמבה?לא ותותים?כן אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? קובי מה לדעתך מסמל הצבע האדום? רוסים.. חח סתם. להט אוהב את הצבע? כן צהוב: מה דעתך על לימון? לדנה אוהב חרדל? לא וגבינה צהובה?כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? לפעמים
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב ישן נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? צ'וח מה לדעתך צהוב מסמל? זוהר אוהב את הצבע? יאפ
ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא אתה אלרגי לדשא?חס וחלילה
אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם?לא על העולם, אלא על מה שמחוץ לו.. מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?לא זוכרת.. מה עדיף: עלה או גבעול?שניהם תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבניה, בננה, קלמנטינה, תפוז סיני מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?הילדים הירוקים מה לדעתך ירוק מסמל? עליזות ואושר
אוהב את הצבע?מאוד!
כחול: מה דעתך על דרדרסים?הם בסדר ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..?גם בסדר... תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? אם מסתכלים למעלה וזזים זה תמיד עושה סחרחורת. גם אם עוצמים את העיניים. זה פסיכולוגי כי אתה לא רגיל לזה. אתה חושב שאם אתה מסתכל למעלה לא תוכל ללכת ישר. גם כשאתה עוצם עיניים זה ככה. תנסו לעשות את זה על הגג של עזריאלי, תטו את הראש כלפי מעלה ותעצמו עיניים ותנסו ללכת אוהב ללכת לים? כן אבל לא בארץ אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? כן כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד?זה ממש יפה... מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?חורי מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? עומק, רוחניות ויופי אוהב את הצבע הזה? כן ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?סנדי אבל עם שילוב של אדום פקאצות- סטיגמה או אמת?תלוי.. יש לך בגדים ורודים? כן זה צבע רק לבנות? כן אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו?לא הומו, סתם סטייליסט מפגר מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד?כן החיים ורודים? החיים יותר מורודים, הם ירוקים!!!! מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? פאפא מה לדעתך צבע זה מסמל? ילדותיות, צחוק ודמיון אוהב את הצבע? כן אני לא עונה על הצבע הכתום. אני לא אוהבת אותו שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן וכן. מרזה כי הוא לא מחזיר אור. כל הצבעים שנמצאים באור שפוגע בחולצה נבלעים בצבע השחור, ולא מוחזר שום אור אלינו אז אנחנו לא רואים גוונים וצללים וכל החרא הזה והוא הולך עם כל דבר כי זה פשוט ככה. אין לזה הסבר. שחור, לבן, ג'ינס וירוק זית פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? לא הבנתי את השאלה. למה לחסוך במילים? איך חושך משפיע עליך? לעפמים ממש לא טוב אבל ברוס המקרים זה לדנה האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?אני הולכת לישון עם אור של טלויזיה מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?דנגור ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? ג'אז בלוז מה הצבע מסמל לדעתך? ריקנות לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? רק בארוחות בוקר במלון האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? כמו היפים? חג השבועות - נהדר או מיותר? מיותר אבל מה איכפת לי?.. עד כמה אתה שומר על היגיינה? עד כמה שאפשר האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כל אחד מאמין האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים?חחחחחחחחחחחחחח. זה עוזר לאנשים, בונה להם דרך, עקרונות, חשיבה. זה כמו מדריך שעוזר להם להחליט כשהם לא ידעים אבל לפעמים זה משפיעיותר מידי ואי אפשר לחיות עם זה בולע? חחחח צובע?מה?? מה הצבע מסמל לדעתך? צלילות, הבנה אוהב את הצבע?לפעמים. לפעמים הוא מטעה והוא לא באמת מסמל טוהר, הוא משתמש בזה לרעה כדי לשחק לאנשים בשכל

Cold As Death

New member
משעמם.

אדום: אתה אוהב עגבניות?כן. וגמבה?אחושקשוקה
ותותים?
לפעמים. אתה נגעל מדם? לא. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שבוע שעבר
יש לך בגדים בצבע אדום בארון? חולצה אדומה אחת. מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? מכונית צעצוע של מכבי אש. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה. אוהב את הצבע? כן. אחלה צבע. צהוב: מה דעתך על לימון? חמוץ? אוהב חרדל? איכס וגבינה צהובה?לא ממש. כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? מין הסתם...
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?אין לי דפי זהב
נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך?
מה לדעתך צהוב מסמל? שנאה, אביב. אוהב את הצבע? הוא בסדר. ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא, אבל כשהייתי קטנה גידלתי גרעין אבוקדו. אתה אלרגי לדשא?חס וחסה. אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? מאוד. מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?פיג'מה ירוקה לי יש! מה עדיף: עלה או גבעול?גבעול של חמצוץ. תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? שזיף. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? לובלו ירוק [איכס]. מה לדעתך ירוק מסמל? טבע, פריחה. אוהב את הצבע?כן, אחלה צבע שבעולם. כחול: מה דעתך על דרדרסים?דרדסים הם רוסים. ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? גורמים להכל להראות גדול בהרבה ממה שהוא באמת
תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת?
אוהב ללכת לים? מאוד. אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? הרבה פחות. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? זה כיף^^ מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הווב קאמ. מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? רוגע. אוהב את הצבע הזה? כן הוא אחלה גבר. ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות. פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת. יש לך בגדים ורודים? חס ושלום. זה צבע רק לבנות? זה לא צבע ;[ אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לא, הוא סתם פאקצ. מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? בואו נדבר על משהו אחר... החיים ורודים? אז מה נשמע? מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? מה חדש? מה לדעתך צבע זה מסמל? איך עבר עליכם היום? אוהב את הצבע? מה, נגמר? כתום: אוהב תפוזים? טוב אינליכוח יותר...אם קראתם תגיבו. וקלמנטינות? וגזר? היית בעד או נגד ההתנתקות? הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אורנג' חברה טובה? ומה עם "תפוז אנשים"? מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? מה לדעתך מסמל צבע זה? אוהב את הצבע? שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? איך חושך משפיע עליך? האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? מה הצבע מסמל לדעתך? לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? חג השבועות - נהדר או מיותר? עד כמה אתה שומר על היגיינה? האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? בולע? צובע? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? מה הצבע מסמל לדעתך? אוהב את הצבע?

Cold As Death

New member
חחחחחח...

יא דפוקה, היום אנחנו היינו אצלכם במגמה, הכיתה שלי, עם המורה התימניה ששרה..חחחח...שאף-אחד לא רצה לשיר^^ דפקתי לך פרצופים ולא שמת לב...;[

אפילו שלום לא אמרת לי!

אני מסתכלת עלייך ומחייכת ואת מסתובבת... נו, מה את אומרת על מרדוש?

Cold As Death

New member
הייהייהיי...אני בהיתי בך איזה שנה!!

!!!11 ראית איזה סטלנים יש לי בכיתה, משהו מרגמות לפטמות! מי זה מרדוש. מה שכן, גיא טיפה נסחף עם הסיפור שלו..חחחח...טוב שלא גרם למורה המסטולה שלנו [חחח...ראית איך היא שרה?!] לבכות.

DredLox

New member
איזה מטאל : )

אדום: אתה אוהב עגבניות? זה בסדר, לא המאכל האהוב עלי. וגמבה? אחושרמוטה, אבל רק גמבה מתוקה. ותותים? אהה...לא מבין מה כל הסומטוחה מסביבם...סתאם חמוץ. אתה נגעל מדם? לא, כי אני אפל : ) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? המממ...לפני איזה חודש חתכתי סלט, וחתכתי קצת את האצבע. יש לך בגדים בצבע אדום בארון? בטח...חולצה של Marijuana, של CCCP, של חצי חינם, וזהו אני חושב. אהה...נו וסריג אדום : ) מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? אממממ...י שפה איזה ידיעון של אתודעים שיש בו איזה כתם בורדו כזה...זה נחשב? מה לדעתך מסמל הצבע האדום? סכנה! אוהב את הצבע? מחבב פלוס פלוס. צהוב: מה דעתך על לימון? חמוץ : \ אוהב חרדל? לא! וגבינה צהובה? בטח! אבל לא טל העמק...היא מסריחה : ) ולא את כל הגבינות עובש המחורבנות האלה... כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? חיובי. באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב? נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? תלוי איזה מיץ...יש גם קרטונים כחולים...ויש את השקופים ככה שזה נראה צהוב גם מבחוץ וגם מבפנים. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? חחחחחחחחחחחחח!!! קלטת של מגאסון שקנינו כשרק עלינו לארץ...היא בת 13-14 כזאת לפחות!!!! איזה מטאל!!! מה לדעתך צהוב מסמל? שלווה. אוהב את הצבע? נחמד. ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?חחחחחחחחח, לא. אתה אלרגי לדשא? לא נראה לי. אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? בוודאי! מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? חחחחחחחחחחחחחח, לא זוכר...לפני איזה כמה זמן לבשתי חולצה ירוקה זית. מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול, ללא שום ספק! תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבניה? מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? לא ברור...איזה קופסא של דיסק... מה לדעתך ירוק מסמל? ערבים. אוהב את הצבע? צבע ניטרלי. כחול: מה דעתך על דרדרסים? מגשימים את החלום הסוציאליסטי! ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? לא חובב מושבע. תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? לא מנסה כלום! אוהב ללכת לים? כן, בכיף שלי : ) אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? פחות. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? זה מפחיד רק רופאי שיניים אני חושב. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הראש שלי : ) הממממ?.....הפליז שאני לובש הוא כחול כהה כזה. מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? לא יודע...סטלה? אוהב את הצבע הזה? כן, למה לא. ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? הומואים פקאצות- סטיגמה או אמת? האם אמת שקיימות פקאצות? מה זאת השאלה המחורבנת הזאת? יש לך בגדים ורודים? לא. זה צבע רק לבנות? לאו דווקא...גם אוכלים בטע'חת יכולים להשתמש בו. אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? ולא רק זה, אני אסקול אותו באבנים : ) סתאם...אני לא אחשוב שהוא הומו. מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? לא יודע. החיים ורודים? בטח : ) מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? קרטון כזה שאליו מחוברת שקית עם גוןמיות קטנות כאלה...אלוהים יודע למה זה משמש. מה לדעתך צבע זה מסמל? גאווה : ))) אוהב את הצבע? לא כל כך. כתום: אוהב תפוזים? בטח! תאמינו בתפוזים : ) וקלמנטינות? הכל הולך... וגזר? עוד יותר מטאל! היית בעד או נגד ההתנתקות? אההה...נגד, אבל לא כי יש לי בעיה עקרונית למסור שטחים של מדינת ישראל...אלא בגלל התנאים שבהם היא התבצעה. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא...פנאטים מחורבנים. אורנג' חברה טובה? חחחחח...כל חברה גדולה היא לא טובה...הלאה עם גלובליזציה. ומה עם "תפוז אנשים"? חחחחח...אני בטוח שגם להם יש אינטרסים נסתרים. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הפד של העכבר. מה לדעתך מסמל צבע זה? כעס. אוהב את הצבע? כן! שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? בטח! פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? מה הכוונה סטיגמה או אמת????? האם זאת אמת שיש פריקים גותיים קשוחים ואפלים או מה, כוסעומו???? יש אנשים כאלה כן...והם כולם הומואים מחורבנים שלא ליטפו אותם מספיק כשהם היו קטנים. איך חושך משפיע עליך? מפחיד אותי : \ האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? אהההה...יש לי פנס מתחת לחלון, אז יש טיפה אור. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? הא? WTF????? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? זה טעים, אם לזה הכוונה. אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? הא? האם יהיה עוד אפרטהייד מתישהו? כןף בטוח שיהיה. בארץ אין שום אפרטהייד. מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?הנשמה שלי...שחורה כמו המטאל. ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? בלוז. מה הצבע מסמל לדעתך? את המטאל!!! לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? מחבב, לא את כולם... האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? כן!! חג השבועות - נהדר או מיותר? חחחחחחחח...כל חג דתי הוא מיותר...צריך לציין רק את יום הפועלים, את תחילת השנה האזרחית, ואת יום שחרור האשה! עד כמה אתה שומר על היגיינה? חחחחחחחחחח....מצחיק : ) אני לא פנאט של הייגנה, אני סומך על המערכת החיסונית שלי...אבל אני לא תוקע אצבע בטע'חת ואז מלקק אותה..ואני שותף ידיים לפני האוכל ומתרחץ בקביעות, אבל לא אכפת לי לאכול מהרצפה או ללבוש בגדים שהיו בזבל. האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כאילו שבאת יש קשר בין אנשים מאמינים לאנשים מאמינים...בד"כ ההפך הוא הנכון! הייתי מאוד רוצה לחשוב שאני בן אדם מוסרי...אבל אני לא מאמין! אפשר להגיד שאנימאמין בישות עליונה, אבל אני לא מאמין בפולחן. האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? דת זה חרא! פולחן זה חרא. המונים זה חרא : ) בולע? הייתם מתים! צובע? צובע את השיער לירוק. מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? ערימת הדפים שיש ליד המחשב. מה הצבע מסמל לדעתך? אינסופיות. אוהב את הצבע? כן.

M a r U s k A

New member
../images/Emo26.gif

אדום: אתה אוהב עגבניות
כן!!! וגמבה
פחות (ואי חשבתי על דגנית עכשיו!
) ותותים
עם שמנת!! אתה נגעל מדם
לא. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם
נממ נממ.. נמנעת. יש לך בגדים בצבע אדום בארון
הלבשה תחתונה בלבד! מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך
עט אדום. מה לדעתך מסמל הצבע האדום
להט ותשוקה. אוהב את הצבע
לנסיבות מסויימות ביותר. צהוב: מה דעתך על לימון
חמוץ.. אוהב חרדל
לא. וגבינה צהובה
גם לא כל כך. כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור
לא, שמש זה טוב =] באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך
מה, מה זה דפי זהב
נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב
חח לא דעת. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך
מרקר. מה לדעתך צהוב מסמל
קיץ, שמחה ואושר! אוהב את הצבע? לא! מזכיר לי את עומר! ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע
אתה אלרגי לדשא
דווקא לדשא לא! אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם
קורים לי מן רגעים פילוסיפים בחיים.. מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק
פורים
מה עדיף: עלה או גבעול
נממ... תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק
בננה . מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך
כוס. מה לדעתך ירוק מסמל
פריחה. אוהב את הצבע
צבע נחמד. כחול: מה דעתך על דרדרסים
נממממ טראומות ילדות... ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..
נמנעת
תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת
לא נכון. אוהב ללכת לים
כן!!!!!!!!!!!!! אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים
לא אוהבת בריכה, איכסה עם כל הכלור הזה! כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד
לא! מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך
הזינס שלי
מה לדעתך מסמל הצבע הכחול
שלווה. אוהב את הצבע הזה
כן! ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה
משהו ילדותי. פקאצות- סטיגמה או אמת
לא בהכרח. יש לך בגדים ורודים
, פאדיחות.. אבל כן . זה צבע רק לבנות
כל כך לא!! אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו
ממש לא!! מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד
כן! החיים ורודים
פחח לא! מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך
החולצה של אחותי
מה לדעתך צבע זה מסמל
לי הוא לא מסמל כלום. אוהב את הצבע
לא כל כך. כתום: אוהב תפוזים
כן וקלמנטינות
לא. וגזר
כן. היית בעד או נגד ההתנתקות
נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות
עם. אורנג' חברה טובה
נחמדה. ומה עם "תפוז אנשים"
גם נחמד. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך
אין פה שום דבר כתום, אבל לבשתי היום חולצה כתומה! מה לדעתך מסמל צבע זה
לא דעת אוהב את הצבע
כן!! שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר
כן. פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת
אמת. איך חושך משפיע עליך
גורם לי לישון יותר טוב! האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור
חושך! למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום
הא
שוקולד מריר - מאז ולתמיד
רק שוקלד חלב. אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך
טוש שחור
ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז
מטאל
מה הצבע מסמל לדעתך
אפלה. לבן: איך אתה עם מוצרי חלב
לא משהו ... האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים
לא כל כך. חג השבועות - נהדר או מיותר
נחמד. עד כמה אתה שומר על היגיינה
שאלה לא קשורה
מאוד שומרת. האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין
מוסרית בין אדם לחברו , אבל לא מבחינת דת ולא מאמינה. האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים
לא נכנסת יותר מדי למחשבות כאלו. בולע
הא
צובע
כנ"ל מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך
עטיפה של דיסק. מה הצבע מסמל לדעתך
טוהר. אוהב את הצבע
צבע נחמד.

מממ...

אדום: אתה אוהב עגבניות?
וגמבה?
ותותים?
אתה נגעל מדם?
מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? למה שאני אזכור דבר כזה? יש לך בגדים בצבע אדום בארון?
מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? הכתוביות של הבמבה של השקית במבה מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם אוהב את הצבע? ככה בקטנה צהוב: מה דעתך על לימון? לימון מוסיף המון והוא טוב גם לגרון. אוהב חרדל?
וגבינה צהובה?
כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור?
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?אין לי דפי זהב אבל אם היה לי הם היו צהובים. נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב?אף פעם לא באמת התעמקתי בזה מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך?הבמבה שמצויירת על השקית במבה מה לדעתך צהוב מסמל? צהוב זה קקה אוהב את הצבע?
ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן, הוא לא יצא לי מהתחת. אתה אלרגי לדשא?
אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם?
מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?לפני המון זמן. מה עדיף: עלה או גבעול?עלה כי כשהוא מתייבש כיף לדרוך עליו תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? בננה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? קלסר ירוק מה לדעתך ירוק מסמל? שלשול של כלב אוהב את הצבע?
כחול: מה דעתך על דרדרסים?הם נאצים כחולים ונמוכים ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? יאני סרטים כחולים?אני אישית לא אוהבת.. תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? כנראה אוהב ללכת לים?
אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים?
כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד?
מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? השמיכה שלי מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? אוהב את הצבע הזה?
ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?החדר שלי פקאצות- סטיגמה או אמת?אמת יש לך בגדים ורודים?
זה צבע רק לבנות?
אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו?
מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד?
החיים ורודים?
מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?הציפורן שלי מה לדעתך צבע זה מסמל? אוהב את הצבע?
כתום: אוהב תפוזים?
וקלמנטינות?
וגזר?
היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד פחות או יותר הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?
אורנג' חברה טובה?
ומה עם "תפוז אנשים"?
מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?אין דברים כתומים בסביבה מה לדעתך מסמל צבע זה? אוהב את הצבע?
ככה ככה שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?
פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת?אמת איך חושך משפיע עליך? אני נרדמת האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?אם זה תלוי בי בחושך מוחלט למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל?
מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?אני ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? הכל מה הצבע מסמל לדעתך? ... לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? סבבה דווקא האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים?
חג השבועות - נהדר או מיותר? הוא בסדר עד כמה אתה שומר על היגיינה? מה הקשר?? האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין?
האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? אופיום להמונים שעוזר לאנשים בולע?
צובע?
מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?נייר טואלט מה הצבע מסמל לדעתך? אוהב את הצבע?

אני בתור!!1

אדום:מה איתו? אתה אוהב עגבניות?כן וגמבה?לא ותותים?כן אתה נגעל מדם?תא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?יום חמישי יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? המדבקה של ואנס מה לדעתך מסמל הצבע האדום?רוסיה! אוהב את הצבע? כן צהוב: מה דעתך על לימון?חמוץ אוהב חרדל? של סבתא וגבינה צהובה?לא כמו פעם כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור?יאפ באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב?מה? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך?אין מה לדעתך צהוב מסמל?שמש אוהב את הצבע?לא ממש ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?אני לא אוכל אבוקדו אתה אלרגי לדשא?כן אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם?כן מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?יום חמישי מה עדיף: עלה או גבעול?עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק?עגבניה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?משו שקרן קנתה לי ליום הולדת מה לדעתך ירוק מסמל?גראס אוהב את הצבע?כן כחול: מה דעתך על דרדרסים?הם אחלה ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..?מה איתם? תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת?לא ניסיתי אף פעם אוהב ללכת לים?יאפ אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים?פחות מהים כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד?לא.זה מצחיק מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?הרמקולים מה לדעתך מסמל הצבע הכחול?הפועל פ"ת! אוהב את הצבע הזה?כן! ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פאקצה פקאצות- סטיגמה או אמת?אמת יש לך בגדים ורודים?לא זה צבע רק לבנות?לא אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו?כן מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד?כן(קרן) החיים ורודים?יותר בכיוון של סגול בהיר מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?כרטיס ברכה על השולחן שלי מה לדעתך צבע זה מסמל?לא יודע אוהב את הצבע?לא ממש כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר?כן היית בעד או נגד ההתנתקות?אין לי דעה בנושא הזה הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא אורנג' חברה טובה? יש מצב ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה גברים מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?מספריים מה לדעתך מסמל צבע זה?תפוזים! אוהב את הצבע?כן שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?לגבי המרזה לא יודע אבל הולך עם כל דבר פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת?אמת איך חושך משפיע עליך?קשה לי לראות האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?זה תלוי בשכנים שלי למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?בגלל אנשים טיפשים שוקולד מריר - מאז ולתמיד?שונא שוקולד בכלליות ובמיוחד את השוקולד הזה! אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל?מה? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?השלט של יס והסופג זיעה שלי ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? היפ הופ לפאנים! מה הצבע מסמל לדעתך? פריקים לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? חברים עוד מגיל 0 האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים?לא חג השבועות - נהדר או מיותר? כל עוד יש שם חופש אין לי בעיה איתו עד כמה אתה שומר על היגיינה?מה קשור? האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין?שוב.מה הקשר? האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים?מה הקשר???????? בולע? לא ניראה לי צובע?מה????????????????. מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?הקיר ואיזה כמה דפים על השולחן מה הצבע מסמל לדעתך?היפים! אוהב את הצבע?כן אחלה!

InfeCtedShesek

New member
:|

אדום:
אתה אוהב עגבניות? אוי איכס. לא!
וגמבה? כן.
ותותים?
אתה נגעל מדם?
מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא יודעת.
יש לך בגדים בצבע אדום בארון? אני לא חושבת.
מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? דגל של FC ברצלונה.
מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מוות, אהבה, דברים חזקים כאלה.
אוהב את הצבע? לא במיוחד.
צהוב:
מה דעתך על לימון? טעים.
אוהב חרדל? לא. למרות שלא נראה לי שאי פעם טעמתי.
וגבינה צהובה? בטח!
כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? הגיוני, לא?
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב
נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? תלוי של איזו פירמה, לא?
מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? דיסק ופס על המכנסיים.
מה לדעתך צהוב מסמל? משהו כמו שדה עפ פרחים.
אוהב את הצבע? מאוד.
ירוק:
היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא חושבת, אני אוהבת אבוקדו!
אתה אלרגי לדשא? לא.
אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כן.. מי לא. :|
מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? אני לא יודעת, אבל בטח לא מזמן.
מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול. או עלה. אפשר את שניהם?
תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? בננה!
מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? כרית.
מה לדעתך ירוק מסמל? חיים וטבע.
אוהב את הצבע? מאוד מאוד מאוד!
כחול:
מה דעתך על דרדרסים? לא יודעת, אני זוכרת שאהבתי את זה אבל אני לא זוכרת למה.
ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? שנון ביותר.
תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? לא יודעת, אני אנסה ואחזור אליכם עם זה.
אוהב ללכת לים? לפעמים, במצברוח הנכון.
אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? פחות.
כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא, זה כיף!
מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? שלט של הוט.
מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? חברות. וקשר עם אנשים.
אוהב את הצבע הזה? לא במיוחד.
ורוד:
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? לא יודעת.
פקאצות- סטיגמה או אמת? תלוי על מי מהן מדברים.
יש לך בגדים ורודים? כן
זה צבע רק לבנות? לא, אבל בעיקר.
אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לא, כל הערסים הולכים עם ורוד בזמן האחרון.
מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? קרן.
החיים ורודים? לא נראה לי.
מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? יש פה את הלונגים של אח שלי ויש בהם גם חלקים ורודים.
מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות כזאת. אבל קצת מזויפת.
אוהב את הצבע? לא ממש.
כתום:
אוהב תפוזים? מאוד!
וקלמנטינות? גם.
וגזר? כן!
היית בעד או נגד ההתנתקות? חח נגד.
הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לפעמים.
אורנג' חברה טובה? כן.
ומה עם "תפוז אנשים"? לפנים.
מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? עטיפה של פסק זמן.
מה לדעתך מסמל צבע זה? שמחה. ודברים טובים בעיקר. אבל לא מזויף כמו הורוד.
אוהב את הצבע? רוב הזמן כן.
שחור:
באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? באמת הולך עם כל דבר, אבל לא יודעת אם מרזה.
פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? איכס.
איך חושך משפיע עליך? אני קצת פוחדת, אבל לפעמים זה כיף.
האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? טלויזיה.
למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? זה ברור.. זו התחושה שהוא יוצר.
שוקולד מריר - מאז ולתמיד? לא יודעת. אמא שלי אוהבת.
אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? יש לזה מידות מסויימות. אבל בעיקר נחלת העבר. או ככה לפחות אני מקווה.
מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? אוזניות. ומכנסיים.
ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? כולם. בלאגן.
מה הצבע מסמל לדעתך? האמת שאני לא יודעת. כל פעם משהו אחר.
לבן:
איך אתה עם מוצרי חלב? יש לנו

maya metal

New member
המון צבעים.. קרחנות!

אדום: אתה אוהב עגבניות? לא!! וגמבה? זה סביר ותותים?לא אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אוהב את הצבע? כן צהוב: מה דעתך על לימון? מבחינה אישית? אוהב חרדל? לא וגבינה צהובה?לא כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? לא, יש לי כוחות מיוחדים באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? כסף נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא זוכרת מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? ונטו מה לדעתך צהוב מסמל? אוהב את הצבע? הוא מצחיק ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אני מעדיפה שלא לדבר על זה עכשיו.. אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? נגיד.. מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? היום מדדתי חולצה ירוקה מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? קיא מה לדעתך ירוק מסמל? אוהב את הצבע?כן כחול: מה דעתך על דרדרסים? הם חמודים הנאצים הקטנים.. ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? עם נרגילות מהחלל? תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? יאפ אוהב ללכת לים? יאפ אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? פחות כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לפעמים מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? אוהב את הצבע הזה? הוא סביר ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מעיל פקאצות- סטיגמה או אמת? הא?! יש לך בגדים ורודים? יש לי חולצה ופיג'מה זה צבע רק לבנות? תלוי אם הבן אוהב בנות.. אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לא, אני אחשוב שהוא פייגלעך. מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? אחותי החיים ורודים? לפעמים מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? סטס מה לדעתך צבע זה מסמל? אוהב את הצבע? כתום: אוהב תפוזים? מאוד וקלמנטינות? לא וגזר? ממש לא היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא אורנג' חברה טובה? לא יודעת.., אף פעם לא היה לי פלא' שלהם ומה עם "תפוז אנשים"? סביר החרא הכתום. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? מה לדעתך מסמל צבע זה? אוהב את הצבע? שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לא יודעת.. אמא דלי אומרת שכן פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? איך חושך משפיע עליך? כמו שחרא משפיע עליכם האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? זה הגיע לו והוא יודע למה.. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? איככ אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? [אני מפחדת לומר.., פתאום כל הכפר קורא פה..] ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? בלוז מה הצבע מסמל לדעתך? לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? מסתדרים האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? תלוי במצב רוח חג השבועות - נהדר או מיותר? תיותר כמו החיים עד כמה אתה שומר על היגיינה? עד מאוד האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? לא האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? לא.., אין לי כוח להרחיב ולחפור בולע? צובע? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? מור מה הצבע מסמל לדעתך? אוהב את הצבע?כן

למעלה