שאלון צבעים.

inbal87

New member
שאלון צבעים

אדום: אתה אוהב עגבניות?לפעמים... וגמבה?גם!! ותותים?רק כשהם טריים אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?בגדנ"ע של חיל תקשוב יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן,כולו בערך... מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? הדם שלי...אני חושבת... מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה אוהב את הצבע? מאוד!!! :) צהוב: מה דעתך על לימון? לא משהו אוהב חרדל? לא!!! וגבינה צהובה?לפעמים... כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? תלוי...יש עליי משקפי שמש? באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? בצבע זהב,סביר להניח... נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? והפואנטה היא ש...? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? בובה של פיקאצ'ו. מה לדעתך צהוב מסמל? ברמזור הוא מסמל שעוד מעט יהייה ירוק אוהב את הצבע? לא ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?נמנעת מלהיקשר רגשית לאוכל שלי. אתה אלרגי לדשא?לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? יום כן,יום לא.יום למה לא... מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?אני לא לובשת ירוק מה עדיף: עלה או גבעול? "עלה ירוק" תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? אמממ... מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? הנקודה הירוקה בשלט מה לדעתך ירוק מסמל? שהגיע הזמן להחליף צבע... אוהב את הצבע?לא כחול: מה דעתך על דרדרסים? מעולים!!!חולה על קונדסון!!!קונדסון לראשות הממשלה! ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? טוב,את זה נסגור בינינו אחר כך... תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? לפעמים... אוהב ללכת לים? כן! חיל הים שולט!!! אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? פחות כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא,זה סתם עושה אסיטואציות לדרקולה... מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? המנורת שולחן מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? רוגע אוהב את הצבע הזה? בטח שכן!!! :) ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?כל מיני פאקצות למיניהן שלא נזכיר את שמן פה...סורי,מפחדת לפגוע... פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת טוטאלית יש לך בגדים ורודים? לא זה צבע רק לבנות? או להומואים אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? סביר להניח שכן מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? יש מישהו שלא מכיר מישהו שאוהב ורוד? החיים ורודים? לפעמים מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? אין מה לדעתך צבע זה מסמל? פאקצות אוהב את הצבע? ככה... כתום: אוהב תפוזים? מאוד וקלמנטינות? פחות וגזר? הוא יבוא בתוך מרק? היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא אורנג' חברה טובה? גם לא ומה עם "תפוז אנשים"? אממ...שאלה רטורית... מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? ידיד שלי (ג'ינג'ים לשלטון!!!) מה לדעתך מסמל צבע זה? אממ... אוהב את הצבע? כן שחור: באמת מרזה? כן באמת הולך עם כל דבר? לפעמים פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה שאני הפרכתי!!! איך חושך משפיע עליך? לאט לאט ובזהירות האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? תלוי...אפשר להסתכל על זה בכל מיני כיוונים שונים שוקולד מריר - מאז ולתמיד? שוקולד מריר זה מעולה!!! אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל?אפילו כאן באריאל מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? החולצות שלי ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? בלוז טוטאלי מה הצבע מסמל לדעתך? סוג של דיכאון לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? מעולה,יש לנו קשרי ידידות הדוקים האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לגמרי...הסטלנות יום אחד תתפוס אתכם לא מוכנים...ואל תגידו שלא הוזהרתם! חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר עד כמה אתה שומר על היגיינה? בסולם של אחד עד עשר? 17 האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מאוד האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? סוג של שילוב ביניהם בולע? את מה? צובע?לפעמים מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? אממ... מה הצבע מסמל לדעתך? שלמות טוטאלית אוהב את הצבע?מאוד

למעלה