שאלון קטן

שאלון קטן../images/Emo126.gif../images/Emo125.gif

(רק על גרין דיי)
שיר אהוב -
אלבום אהוב -
קליפ אהוב -
שיר הכי פחות אהוב -
אלבום הכי פחות אהוב -
איזה אלבומים יש לכם? [מקוריים]

Green SimSit

New member
עונה

שיר אהוב - Give me novacaine אלבום אהוב - אמריקן אידיוט קליפ אהוב - באסקט קאס שיר הכי פחות אהוב - אין לי בעיה עם שום שיר שלהם אלבום הכי פחות אהוב - Shenanigans איזה אלבומים יש לכם? [מקוריים] אמריקן אידיוט
האחרים לא משנה

WiseL

New member
טוב אז אני עונה../images/Emo175.gif

שיר אהוב -שיר אהוב: נו לא יודעת אין לי מושג. הרבה מאוד. אלבום אהוב - דוקי כמובן. קליפ אהוב - brain stew. מאוד מאוד שיר הכי פחות אהוב- פעם זה היה rest ועכשיו לא יודעת אלבום הכי פחות אהוב -אין איזה אלבומים יש לכם? דוקי ואינסומאניק.

whatascene

New member
ממ

שיר אהוב - coming clean אלבום אהוב - slappy קליפ אהוב -אני מניחה שהקליפ של בסקט קייס שיר הכי פחות אהוב - אממ.. אלבום הכי פחות אהוב - אין ממש איזה אלבומים יש לכם? סלאפי, דוקי, אינסומניאק, נימרוד, ווארנינג, שנניגנז ואמריקן אידיוט לימיטד אדישן =) רק צריך את קרפלאנק..

sivi GrEeN hEaD

New member
הנה:

שיר אהוב -holiday אלבום אהוב - american idiot קליפ אהוב - holiday ו-basket case שיר הכי פחות אהוב - אין!!!! אלבום הכי פחות אהוב - אין!!!! איזה אלבומים יש לכם? [מקוריים] אין!!!!הכל צרוב

אוקי:../images/Emo163.gif

שיר אהוב - longview אלבום אהוב - Insomniac (בינתיים) קליפ אהוב - nice guys שיר הכי פחות אהוב - Misery אלבום הכי פחות אהוב - warning איזה אלבומים יש לכם? [מקוריים] דוקי, אינסומניאק, וורנינג, נימרוד, א"א.

®NuLy®

New member
ME

שיר אהוב - Jesus Of Suburbia ו- Letterbomb אלבום אהוב - אמריקן אידיוט קליפ אהוב - Basket Case שיר הכי פחות אהוב - Are We Wating
אלבום הכי פחות אהוב - אממממ כולם פה יודעים שאני לא אוהבת ת'אלבומים היותר ישנים שלהם איזה אלבומים יש לכם? [מקוריים] אמריקן אידיוט ודוקי

Nitzanyo

New member
עונה

שיר אהוב: יש כמה, אני מניח שזה יהיה היטצין א רייד [לתפוס טרמפ] סתם כי הוא ממש יפה, שמעתי אותו רק במחשב משהו כמו 100 פעמים אלבום אהוב: נראה לי שקרפלאנק או וורנינג קליפ אהוב: היטצין א רייד, חחח כל הריקודים האלה שיר פחות אהוב: Redundant אלבום פחות אהוב: או אמריקן אידיוט או שנינגנס ואין לי אלבומים מקוריים בכלל לאח שלי ולאשתו יש את דוקי [שניהם אהבו את גרין דיי] והם רוצים להביא לי אחד מהם, אבל הם לא מוצאים את השני

barboshkiss

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif

שיר אהוב-brain stew אלבום אהוב-Insomniac קליפ אהוב-brain stew/ jaded שיר הכי פחות אהוב-misery אלבום הכי פחות אהוב-american idiot (אבל הוא גם נחמד) איזה אלבומים יש לכם? כולם :p

BlueBeIl

New member
../images/Emo13.gif

שיר אהוב - She אלבום אהוב - dookie\nimrod (למרות שזה בטח יחזור להיות דוקי בקרוב) קליפ אהוב - basket case
שיר הכי פחות אהוב - אממ... נראה לי שסאספראס רוטס או משהו אלבום הכי פחות אהוב - insomaniac איזה אלבומים מקוריים יש לי - dookie חח:) פעם תכננתי לקנות את הסופרהיטס וכבר כמה שנים אני נורא רוצה את נימרוד אבל לא יצא
היה לי את warning לתקופה אבל החזרתי אותו לבעליו החוקיים.

ChrisCole

New member
חחח הרגת אותי

גם הקטע עם האייקון והקטע עם אמריקן אידיוט חחחח

אני

שיר אהוב -הולידיי אלבום אהוב -אמריקן אידיוט..P: קליפ אהוב -בולברד אוף ברוקן בלעעע שיר הכי פחות אהוב -לא יודעת... אלבום הכי פחות אהוב -אין איזה אלבומים יש לכם? [מקוריים]אין..P:

נועלה 123

New member
טוב, נו אז גם אני אענה...../images/Emo80.gif

שיר אהוב - Whatsername אלבום אהוב - א"א- היחיד שני מכירה...
קליפ אהוב - אמ... אהבתי את ממ... וויק מי אפ, ובולוורד.. שיר הכי פחות אהוב - אמ.. אוהבת כל מה שאני שומעת בערך..
אלבום הכי פחות אהוב - סורי, מכירה רק 1. איזה אלבומים יש לכם? [מקוריים] 1 והיחיד. א"א!

coullette

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo176.gif

שיר אהוב -
באסקט קייס אלבום אהוב -
אינטרנשיונל סופרהיטס קליפ אהוב -
באסקט קייס שיר הכי פחות אהוב -
מיזרי אלבום הכי פחות אהוב -
אולי אמריקו אידיוט..וואי כבר לא שמעתי אותו כמה חודשים טובים.. איזה אלבומים יש לכם? [מקוריים]
א"א דוקי נימרוד אינטרנשיונל וסלאפי

clam

New member
ממממממממממ.....

שיר אהוב- באסקט קייס. אלבום אהוב- דוקי קליפ אהוב- באסקט קייס שיר הכי פחות אהוב- אין משהו ספציפי, אבל יש כמה לא משהו.. אלבום הכי פחות אהוב- האלבום הראשון לא הכי טוב... איזה אלבומים יש לכם? הראשון, קרפלנק, דוקי, נימרוד, אינטרנשיונל, אמריקן אידיוט, וספיטינג(הופעה) מחר חוזרים לצבא! ייפי!!! איזה כיף.

אקי:

שיר: BOULVARD OF BROKEN DREAMS אלבום:AMERICAN IDIOT קליפ: WHEN I COME AROUND שיר הכי פחות אהוב-אין אלבום הכי פחות אהוב:NIMROD יש לי את כל האלבומים

למעלה