שאלון קטן

whatascene

New member
איך את לא אוהבת את נימרוד ../images/Emo12.gif

ויש לך גם את קרפלאנק וסלאפי? מגניב לך P:

באמת צריכים נושא?

שיר אהוב: מתלבט בין Disappearing boy וRoad to acceptance, בגלל המשמעויות אלבום אהוב: סלאפי קליפ אהוב: סתירה מהלכת שיר הכי פחות אהוב: וורנינג אלבום הכי פחות אהוב: כל מה שאחרי אינסומניק (לא לגמרי כולל א"א) אלבומים שיש לי מקוריים: א"א

אבל אני חושב שכולנו יכולים להסכים ש

אין, אבל פשוט איייייייייייייייייייייייייייייין על הקליפ של מייסיז

whatascene

New member
חחח בהחלט אין עליו..

רק חבל שאני לא יודעת מה בדיוק יש בו...

BlueBeIl

New member
../images/Emo7.gif

דאמיט ידעתי שהייתי צריכה להתעורר קודם.....

../images/Emo103.gif

שיר אהוב - כולם. באמת. אלבום אהוב - נמרודוקי. קליפ אהוב - walking contradiction שיר הכי פחות אהוב - are we the waiting אלבום הכי פחות אהוב - אין כזה. איזה אלבומים יש לכם? [מקוריים] דוקי, אינסומניאק, נמרוד, וורנינג וא"א.

O L g i T

New member
אממ..

שיר אהוב - give me novacaine, brain stew אלבום אהוב - א"א, והאוסף למרות שזה לא בדיוק אלבום.. קליפ אהוב - נייס גייז, מינוריטי, באסקט קייס שיר הכי פחות אהוב - she אלבום הכי פחות אהוב - אין לי בעיה עם אף אלבום שלהם איזה אלבומים יש לכם? בינתיים רק את אמריקן אידיוט.. אבל בקרוב יהיה לי את האוסף! יאמי

O L g i T

New member
אהה גם ג'יזבס והומקומינג,

היצ'ין אה רייד בעע יש כל כך הרבה! זה קשה
[שיר אהוב]

ALiCiA SpInNeT

New member
הו.הא.מהקרה.

שיר אהוב - Time Of Your Life. אלבום אהוב - סופרלהיטים(להיטי סופר. חה!)בינלאומיים?:X קליפ אהוב - When I Come Around. שיר הכי פחות אהוב - אוהבת את כל אלה ששמעתי עד כה:{ אלבום הכי פחות אהוב - לא בטוחה מה יש בכל אחד. איזה אלבומים יש לכם? [מקוריים] International Superhits וAmerican Idiot. מי צריך יותר.

סי1ני

New member
נמנמנם:

שיר אהוב - wake me up when september ends\welcome to paradise אלבום אהוב -Dookie קליפ אהוב - american idiot שיר הכי פחות אהוב - .2000 Light Years Away אלבום הכי פחות אהוב - שכחתי איך קוראים לו.... איזה אלבומים יש לכם? [מקוריים]- nothing =[

darklighter

New member
עונה../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

שיר אהוב -יש כמה אלבום אהוב - דוקי קליפ אהוב -בסקט קייס, walking contradiction שיר הכי פחות אהוב - Holiday נראה לי.. אלבום הכי פחות אהוב -אמריקן אידיוט איזה אלבומים יש לכם? [מקוריים]-דוקי ונימרוד... וא"א למזלי הורדתי ולא קניתי.

Evil T

New member
../images/Emo21.gif

שיר אהוב-לונגוויו אלבום אהוב-דוקי קליפ אהוב-בסקט קייס שיר הכי פחות אהוב-בולבארדאוף ברוקןדרימז אלבום הכי פחות אהוב-לא יודע איזה אלבום יש לכם- יש לי את דוקי אבל הוא לא מקורי

למעלה