שאלון קטן...

שאלון קטן...

שאלון... שם: -תאריך לידה: -מה שאומר שאת בת..: -מיקום בארץ: -כתה: -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: -הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?: -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: -מבאס נכון?: -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? -איך הגעת לפורום?: -כמה זמן את אוהבת את דה יוז?: -מי הפייבוריט שלך? -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד? -מה האלבום האהוב עליך?: -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? -קווין או ברט? -ג'פה או דן? -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!): -איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה? -מה תגידי לו? -אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של קווין(זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת רוק מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד ג,יתפרקו ד.יוציא קלטת שירי ילדים-עם שיר המספרים והאותיות -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.מאגניב וחזק כמו הראשון ג.בוגר יותר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? -מה את מאחלת להם? -מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: -נהנת? -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: *********(קרדיט לפורום מקפליי-רק עם שיכתוב מועט כדאי שיתאים לפורום הזה)

ממ../images/Emo205.gif

שם: מיטל -תאריך לידה: 17/7/92 -מה שאומר שאת בת..: 15 -מיקום בארץ: ת"א -כתה: י' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: להצליח בבגרויות
-משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: אמ, כלוםS: -הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?: לאDD: אבל זה משמח^^ -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: אמ, לא><" -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן -מבאס נכון?: אמ, לא יודעת
-נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום מקסים -איך הפורום לדעתך?: סבבה -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? לא יודעת
-איך הגעת לפורום?: פשוט חיפשתי בתפוז. -כמה זמן את אוהבת את דה יוז?: הרבה זמן. -מי הפייבוריט שלך? אין -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד?
-מה האלבום האהוב עליך?: הראשון והשלישי פצצתיים -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? כן- חוץ מסינגלים והדיסק הראשון שאבד לי. -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?|סדגש חח רק על קיר אחד.| -קווין או ברט? שניהם^^ -ג'פה או דן? ג'פה. -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!): לא יודעת כרגעP: -איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):
-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה? ג'פה. -מה תגידי לו? שהוא מגניב^^ -אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של קווין(זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) שומדבר מכל ה-4 אבל אם כבר אז את 4
-איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת רוק מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד
-לפחות מקווה שזה מה שיהיה, כי מגיע להם. ג,יתפרקו ד.יוציא קלטת שירי ילדים-עם שיר המספרים והאותיות -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.מאגניב וחזק כמו הראשון
ג.בוגר יותר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? מקווה שכן. -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שימשיכו להופיע ושיעבדו כבר על אלבום חדשOO" -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? כן^^ -מה את מאחלת להם? המון דברים. -מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: נסיעה להופעה + לפגוש אותם. -נהנת? אממ -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: *********(קרדיט לפורום מקפליי-רק עם שיכתוב מועט כדאי שיתאים לפורום הזה)

../images/Emo135.gif

שם: קארין אביטל -תאריך לידה: 18.2.93 -מה שאומר שאת בת..: 14
-מיקום בארץ: ת"א -כתה: ט' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שיהיה משעמם כי אין לי חיים
-משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: לראות את MCR בהופעה
ולקנות עוד 10 דיסקים
-הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?: לא
-היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: לא אכפת לי
-הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: באמת?
~הולכת לבדוק~ פאק זה לא אופר
-מבאס נכון?: מה את חושבת?
-נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא XDD -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן
-איך הגעת לפורום?: אממ דרך הפורום של מכ"ר ><" -כמה זמן את אוהבת את דה יוז?: חודש בערך, נראה לי, יכול להיות פחות
-מי הפייבוריט שלך? מהלהקה? אין לי ממש פייבוריט, אולי קווין
או ברט למרות שהוא אידיוט הוא כותב שירים מהממים
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד? לא
-מה האלבום האהוב עליך?:לייס פור דה לייארס
-יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לא
-יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? לא, זה מפחיד אותי
-קווין או ברט? אממ...קווין ><" -ג'פה או דן? ג'פה -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!): בלתי אפשרי!
חחח אממ כרגע בלו אנד ילו, אבל גם און מיי און ואול דאט אייב גוט וסמוטר מי ופינד אה ווי ואיים אה פייק ולייר, לייר.....רואה אמרתי לך שזה בלתי אפשרי!XDD -איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): בלו אנד ילו
-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה? ברט -מה תגידי לו? אתה כותב מדהים
-אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי
רק בלי למכור אותה באיביי ><" ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של קווין(זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת רוק מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה
ב.להקה מצליחה מאוד ג,יתפרקו ד.יוציא קלטת שירי ילדים-עם שיר המספרים והאותיות -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.מאגניב וחזק כמו הראשון ג.בוגר יותר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם
-האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? כן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? אממ לא יודעת. שיסיירו קצת -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? כן
-מה את מאחלת להם? בהצלחהבכל דבר שתעשו!
-מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: שאשאר מרוצה מהם, שאקנה את הדיסק הראשון והשני
שאראה אותם חי....וזהו
-נהנת? אממ לא ממש פשוט משעמם לי
-שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

Let it Bleed

New member
במקום לצלם את השוט הראשון שלי בקולנוע../images/Emo217.gif

אני עושה שאלון D: שם:מישל -תאריך לידה: 1.10 -מה שאומר שאת בת..:15 עודמט -מיקום בארץ:ראשון -כתה:י' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:רק שיהיה טוב -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:לא יודעת -הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?:כן -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:לא.. חורףףף
-הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:כן, זנות. ועוד יומולדת לחברים- תאומים חח -מבאס נכון?:לגמרי -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?לא -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום. טוב נו -איך הפורום לדעתך?: סבבה -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים?כן -איך הגעת לפורום?:לא זוכרת זה היה ממזמן -כמה זמן את אוהבת את דה יוזד?:שנתיים ככה.. אולי יותר -מי הפייבוריט שלך?במקום הראשון ג'ף ואז ברט. כי לאהוב את ברט זה נדוש מדי *פפפפפפסססססססטטטט* -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד?כן, זה תמיד היה או ברט או ג'ף, נו כי קווין יפיוף מידי ><" -מה האלבום האהוב עליך?:דה יוזד -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?יש לי את ILAD והמהדורה המיוחדת של LFTL -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?הממ.. כן פחות או יותר -קווין או ברט?ברט -ג'פה או דן?ג'פה D: -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!):תמותו -איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):רילקס של מיקה
-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה?אני משערת שזה היה ברט, כי הוא הכי מעניין -מה תגידי לו?לא הייתי אומרת לו כלום, הייתי מנשקת אותו ונותנת לו תזיפו שלי D: -אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי?א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של קווין(זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) שום דבר,אני אלך להביא לקווין תגיטרה שלו ואז הוא יודה לי לעולמי עולמים ולא ישכח לי את זה בחיים ואז אנחנו נהייה החברים הכי טובים -איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת רוק מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד ג,יתפרקו ד.יוציא קלטת שירי ילדים-עם שיר המספרים והאותיות שוב אף אחד, הם ימותו מאוברדוז -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.מאגניב וחזק כמו הראשון ג.בוגר יותר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם מאיפה לי? XD -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?כן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?לא יודעת -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? -מה את מאחלת להם?שיהיו טובים כמו תמיד אנערף -מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:מה שאמרת -נהנת?לא משו -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: אין לי כוח

../images/Emo72.gif

שם: יעל -תאריך לידה: 6.8 -מה שאומר שאת בת..: 16 -מיקום בארץ: כפ"ס -כתה: י"א -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שתעבור בשלום ובלי יותר מדי נכשלים חח -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: אממ -הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?: יאפ -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: לא -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: יאפ -מבאס נכון?: כן, דיי -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? ...כן -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: אחלה -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן.. -איך הגעת לפורום?: דרך הקומונה של MCR -כמה זמן את אוהבת את דה יוז?: שנתיים ככה -מי הפייבוריט שלך? ג'ף -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד? לא.. -מה האלבום האהוב עליך?: THE USED -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? הכל חוץ מהחדש -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? לא -קווין או ברט? ברט -ג'פה או דן? ג'ף -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!): אמממ נראה לי שBOX -איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): יש הרבה -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה? ג'ף -מה תגידי לו? אמ -אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של קווין(זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת רוק מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד ג,יתפרקו
ד.יוציא קלטת שירי ילדים-עם שיר המספרים והאותיות -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.רוק מגניב שכזה..כרגיל..
ב.מאגניב וחזק כמו הראשון ג.בוגר יותר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? לא ממש -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? אממ -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? ... -מה את מאחלת להם? כל טוב חח -מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: מה? חח -נהנת? אמ

Noa Tsror

New member
ננמנממ

שאלון... שם: נועה -תאריך לידה: 2.9.1990 -מה שאומר שאת בת..: 17 -מיקום בארץ: ב"ש -כתה: י"ב -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שתהיה אחרונה חביבה.. חח כאילו בתיכון -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: ממ חחח -הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?: יאפ -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כןן שונאת את זה שמגיעים הבייתה ושעתיים אחרי מחשיך -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: יאפ, חרא -מבאס נכון?: מאוד -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? מממ -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: חמוד, ישב אבל>< -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? יאפ, רק צריך להחיות אותו קצת -איך הגעת לפורום?: מהקומונה -כמה זמן את אוהבת את דה יוז?: שנתיים+ -מי הפייבוריט שלך? ג'פה -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד? אפפעם לא הייתה לי אובססיה כלפיו, הוא סתם הכי חמוד חח -מה האלבום האהוב עליך?: הראשון -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? את השנים הראשונים -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? נופ, היה פעם אבל הורדתי -קווין או ברט? קווין -ג'פה או דן? ברור שג'פה -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!): blue and yellow -איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): כנ"ל -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה? ג'פה.. נראלי -מה תגידי לו? מממממ -אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של קווין(זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) או א' או שאני פשוט ינסה לעזור לסבלים חחח -איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת רוק מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד ג,יתפרקו ד.יוציא קלטת שירי ילדים-עם שיר המספרים והאותיות נראלי א' אולי עם כמה החלפות -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.מאגניב וחזק כמו הראשון ג.בוגר יותר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם מקווה שיהיה יותר טוב מהשלישי, אנלא אוהבת אותו... -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? לא בטוח, כי כבר עכשיו אני שומעת אותם פחות, את הדיסקים הראשונים, נראלי שכן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? לאדעת -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?מממ חח -מה את מאחלת להם? שיצליחו פחות והיו פחות מיינסטרים חח -מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: שיחזרו לסטייל הישן האאא ושיבאו לארץ:) -נהנת? מזזה -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: *********(קרדיט לפורום מקפליי-רק עם שיכתוב מועט כדאי שיתאים לפורום הזה)

Rose131

New member
רר

שם:נועה -תאריך לידה:10.9.91 -מה שאומר שאת בת..:16 -מיקום בארץ:ירושלים\מבשרת -כתה:י"א -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:הממ.. שלא יהיה נוראי? -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:דברי. -הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?:לא
-היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:לא משנה לי ממש -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:אהא -מבאס נכון?:הממ -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?לא
-אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?:הממ -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? שמחה שהוא קיים, כן -איך הגעת לפורום?:מהקומונה -כמה זמן את אוהבת את דה יוז?: הממ.. שנתיים ככה? -מי הפייבוריט שלך? ג'ף -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד? כן, נמאס מברט ואז זה היה קווין, ואז מקווין וזה היה ג'ף. -מה האלבום האהוב עליך?: הראשון -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? את ברט' כן, את מייבי ממוריז לא -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? כן, אבל לא של דה יוזד -קווין או ברט?הממ... -ג'פה או דן?ג'ף -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!):פואטיק טרג'די -איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): דה טייסט אוף אינק. ופואטיק טרג'די. ובריד מייסלף אלייב. -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה? ברט -מה תגידי לו? שזה מדהים איך שהוא יצא מהכלא ומכל החרא שהוא היה בו, ומיוטה, והלך ועשה משהו והשפיע על אנשים והעביר להם מסר ולא נשאר תקוע בלעשות את אותו הדבר כל יום. שדה טייסט אוף אינק מדהים, בקיצור. ושהוא אמפתי ומוכשר. -אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של קווין(זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת רוק מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד ג,יתפרקו ד.יוציא קלטת שירי ילדים-עם שיר המספרים והאותיות -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.מאגניב וחזק כמו הראשון ג.בוגר יותר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?כן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?שיבואו לישראל -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?לא -מה את מאחלת להם?שלא יתפרקו עד שאני הולכת להופעה -מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:הופעה -נהנת?הממ.. -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

GD ROCKS

New member
^^

שם: רותי -תאריך לידה: 2.4 -מה שאומר שאת בת..: 17 -מיקום בארץ: ב"ש -כתה: י"ב -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: להנותXD וכן לקבל תעודת בגרות נורמלית. אוו כן ולהיות בהופעה של ברנד. -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: ממ.. לטוס לחו"ל -הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?: באמת
חחחחחחחחחחחחחח אשכרה לא ידעתי. -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: שעון חורף זה מעצבן כי מחשיך ממש מוקדם. -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן. לא להזכיר לי
-מבאס נכון?: לגמרי. -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? חחח לא ממש. -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: חביב :) -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן אני שמחה שלדה יוזד יש פורום :) -איך הגעת לפורום?: מממ לא יודעת זה היה לפני המון זמן בטח מהפורום של מכר -כמה זמן את אוהבת את דה יוזד?: 3 שנים כמעט -מי הפייבוריט שלך? בארט -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד? תמיד העדפתי את בארט למרות שאני אוהבת את כולם (חוץ מדן
ברנדון ;;;;;;;;;) -מה האלבום האהוב עליך?: The Used -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? - -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? כבר אין. -קווין או ברט? ברט. -ג'פה או דן? ג'פה. -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!): נו ><' לאיודעת נו taste of ink אולי -איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): ממ בטח סתם שיר עם אנרגיותXD -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה? בארט -מה תגידי לו? מממממממ "הוט קאצור איס סומ קרייזי שיט" [?!] נו לאיודעת. -אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי? ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? ג,יתפרקו ;;;;;;;;;;;; -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)? ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? כן. וגם אם הם לא יוציאו דיסקים אני עדיין אקשיב להם. -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? - -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? - -מה את מאחלת להם? שנה טובה וצום קל XD -מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: אוח כלכך הופעה!!!!!!! -נהנת? ממ..

קצת ארוך../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

אבל שיהיה
שם: שירי. היי^^ -תאריך לידה: 20.1.91 -מה שאומר שאת בת..: 16 וחצי -מיקום בארץ: ישראל, ראשון לציון. -כתה: י"א -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שיהיה בסדר -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא הספקת: מפגש קומונה שאני חברה בה + פסים סגולים בשיער [אבל עשיתי כחול!! ואדום!!][בנפרד><] + לקנות ואנס -הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?: כן. -מלאת אושר- -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כן, אבל רק בגלל זה -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן. -מבאס נכון?: כן. חבל שהוא לא יוצא חמישי-שישי
-נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? קצת XD -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום יאללה -איך הפורום לדעתך?: מגניב -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? מאוד. למרות שראיתי שגם הייתה קומונה -איך הגעת לפורום?: חיפשתי
-כמה זמן את אוהבת את דה יוז?: אהמ... שנתיים בערך. הכרתי אותם באותו זמן שהכרתי את מכ"ר. -מי הפייבוריט שלך? מבין כולם?
ברט, אבל זה כל כך נדוש
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד? פעם העדפתי את קווין. לא זוכרת למה
-מה האלבום האהוב עליך?: האחרון
-יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? הורדתי :X -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? לא שלהם, לצערי. -קווין או ברט? ברט. -ג'פה או דן? ג'פה. -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!): ארג!@!@$ מה זה רק אחד?! טוב, On My One -איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): פריטי האנדסום אקוורדXD -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה? ברט. כיכיכי... כי הוא הכותב... ואני תמיד אוהבת לפגוש את האנשים שכותבים.. -מה תגידי לו? "אומג!#@! איזה יפה אתה כותב!#@!$ האלבום האחרון הוא על ג'רארד?
אתה שונא את ג'רארד? כןכןכןכן?" -אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי -איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת רוק מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)? ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? כן!! -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שיגיעו לישראל בסיבוב של LFTL -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? סביר להניח ש... לא. -מה את מאחלת להם? שימשיכו לעשות מוזיקה שמשפיעה ושברט לא ישנא את ג'רארד [ושג'רארד לא ישנא אותו
] -מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: שיגיעו לארץ, שאני אראה אותם, שאני לא אפסיק לשמוע אותם וכו'. -נהנת? כן. היה נחמד. תודה. -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: הפסנתר שלי ^^

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo9.gif

שם:אופיר -תאריך לידה:5.11 -מה שאומר שאת בת..:ה...זה.. -מיקום בארץ:צור משה>< לא אומר לכם הרבה.. -כתה:ט' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:ממ..לא יודעת[?] -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:לא יודעת>< -הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?:אהא -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:כה -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:כה, היומולדת של אמא שלי
-מבאס נכון?:מאוד -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?כה -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום: יאללה -איך הפורום לדעתך?:נהדרD: -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים?מאוד -איך הגעת לפורום?:חיפשתי דה יוזד בתפוז ומצאתי
-כמה זמן את אוהבת את דה יוז?:ממ..לא יודעתXD -מי הפייבוריט שלך?קוויןקוויןקוויןקווין
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד?קוויןקוויןקווין
-מה האלבום האהוב עליך?:כולם...>< -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?יש לי רק אחד;____________; אני לא מוצאת את האחרים בשום מקום חוץ מת"א ואפעם אין לי כסף לקנות אותם
-יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?חחח כה -קווין או ברט?קווין
-ג'פה או דן?ג'פה -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!):ממ...נראה לי השיר הראשון שלהם שהכרתי, און מיי אוון. אבל כולם כולם כולם
-איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):ממ..לא יודעת -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה?קווין
-מה תגידי לו?שהוא סקס
-אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של קווין(זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת רוק מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד ג,יתפרקו ד.יוציא קלטת שירי ילדים-עם שיר המספרים והאותיות למרות שהיה נורא נחמד אם הם היו מוציאים קלטות ילדים
-איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.מאגניב וחזק כמו הראשון ג.בוגר יותר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?כןכןכןכן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?שיוציאו אלבוםP: -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?כן -מה את מאחלת להם?מה מאחלת להם?יש להם יומולדת?>< בהצלחה פשוט..
-מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:שיבואו לארץ כבר גאדאמ^%@$^@$
-נהנת?מאוד -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:קוויןקוויןקווין
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O L g i T

New member
טובי

שם: אולגה -תאריך לידה: 19.8.90 -מה שאומר שאת בת..: 17 וחודש -מיקום בארץ: ראשון -כתה: יב -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: ... -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: לאדעת -הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?: לא -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כה -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: באסה -מבאס נכון?: -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? כן -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: קצת מת -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כה -איך הגעת לפורום?: דרך הקומונה -כמה זמן את אוהבת את דה יוז?: סוף ט' -מי הפייבוריט שלך? אין לי פייבוריט -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד? -מה האלבום האהוב עליך?: הראשון ברר -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? רק את הראשון ואת השני -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? לא -קווין או ברט? ברט -ג'פה או דן?ג'ף -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!): pieces mended -איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): pieces mended -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה? ברט -מה תגידי לו? הם היו מדהימים פעם, נהרסו -אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי? אני אגנוב אותה לעצמי ואעוף משם חחח -איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? אני מניחה שהם יצליחו יותר כי יותר אנשים יכירו אותם, אבל הם ירדו ברמה שלהם הרבה ויהיו חרא להקה -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)? יותר גרוע מהשלישי [לא שהשלישי ממש גרוע כה?..] -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? אולי רק את האלבומים הראשונים -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? לאדעת -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? לא -מה את מאחלת להם? שנה טובה -מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: ואייייי איזה חופררר -נהנת? לא! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif מדגישומטיק זה בלעכס ><

שם:יובל
-תאריך לידה:22.6
-מה שאומר שאת בת..:13 ו3 חודשים פחות 7 ימים
-מיקום בארץ:על הכיסא מול המחשב
-כתה:ח'
-ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:אין יותר מידי. רק לשמור על ממוצע בין 85 ל-90 במתמטיקה ושלא יעיפו אותי מהקבצה א'1. [וגם להתקבל למשצ"ים]
-משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:כלופ.
-הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?:אהא
-היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:לא משנה לי..
-הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:לצערי, כן.
-מבאס נכון?:אהא
-נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?לא
-אז נעבור לכמה שאלות על הפורוםסבמבה
-איך הפורום לדעתך?:חביב, אבל קצת מת..
-כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים?חביב פה, ואני שמחה שהוא קיים..רק חבל שהוא לא כ"כ פעיל.
-איך הגעת לפורום?:שאלתי חברה אם יש פורום לדה יוזד והיא אמרה שכן, אז שאלתי אותה איזה מספר והיא אמרה 1445 אז נכנסתי, והייתי קצת סמוי ואז הצטרפתי.
-כמה זמן את אוהבת את דה יוז?:מממ...לא יודעת, אני לא סופרת שעות
-מי הפייבוריט שלך?כולם
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד?אני אוהבת את כולם
-מה האלבום האהוב עליך?:Lies For The Liars
-יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?יש לי את דה יוזד, אינלאב אנד דאת', ולייס פור דה לייארס D:
-יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?יש לי, אבל רק אחד מביניהם הוא של דה יוזד
-קווין או ברט?שניהם
-ג'פה או דן?שניהם
-איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!):ווואיייי....זה קשה...אבל נראה לי פארלייזד
-איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):מממפפפפפ....פרלייזד [אין לי תשובה טובה יותר]
-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה?ברט.
-מה תגידי לו?שהוא ממש מוכשר
-אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי?שילוב של כולם....?
[חוץ מג'
]
א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי
ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של קווין(זה לא נשמע טוב)
ג,תתעלמי מזה
ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה)
-איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום?
א.כמו שהם היום,להקת רוק מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה
ב.להקה מצליחה מאוד
ג,יתפרקו
ד.יוציא קלטת שירי ילדים-עם שיר המספרים והאותיות
-איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)?
א.בטח כמו הקודמים.רוק מגניב שכזה..כרגיל..
ב.מאגניב וחזק כמו הראשון
ג.בוגר יותר כמו השני
ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי
ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם
-האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?
בוודאי!
-מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?מאיפה לי?!
-האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?...
-מה את מאחלת להם?שיצליחו....אומשו 3:
-מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:לנסוע להופעה שלהם, אני מניחה.
-נהנת?מה שתגידו...
-שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:
הודגש באמצעות מדגישומטיק
נמממ....תתעלמו מכל ה-
, אני חדשה בעניין המדיגשומטיק

למעלה