שאלון קטן...

Pooki Looki

New member
זה מין יישום מטעם תפוז להדגשה קלה../images/Emo85.gif

רק קליק אחד ואת שם

עונה

שם: נוי -תאריך לידה: 14.06.91 -מה שאומר שאת בת..: 16 ושלושה חודשים -מיקום בארץ: עפולה -כתה: י"א -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שתהיה יותר טובה מהקודמת. -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: למצוא עבודה, לחסוך כסף לגיטרה חדשה. -הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?: לא, אמא אמרה לי בבוקר -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: בהחלט -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן -מבאס נכון?: לא. -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? אבל עניתי לא... -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: סבבה, קצת יבש רוב הזמן. -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? נחמד פה. -איך הגעת לפורום?: רשמתי "דה יוזד" במנוע החיפוש של הפורומים של תפוז -כמה זמן את אוהבת את דה יוזד?: שנתיים וחצי -מי הפייבוריט שלך? אין לי ממש פייבוריט אבל אולי קווין, סתם כי הוא גיטריסט. -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד? ממ לא ממש החלפתי כי הוא לא ממש פייב. פעם ממש הערצתי את ברט, אבל אז גיליתי איזה מוכשר קווין ואיזה חמווווווווד ג'פה.
-מה האלבום האהוב עליך?: ממ קשה. אולי הראשון. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לא. בחור כמו עפולה אף אחד לא שמע על דה יוזד -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? האמת שאין לי ממש קירותXD זה נשמע מוזר XD.. הרהיטים תופסים את כל החדר, אבל יש חלק קטן של קיר שמלא בפוסטרים -קווין או ברט? ממ קשה מידי :S אבל.. קווין. :) -ג'פה או דן? ג'פה, דה D: -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!): נו באמאשכם איך אפשר רק אחד?! בלו & ילו, און מיי און, דה טייסט אוף אינק ופרלייזד. -איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): ממ אין. -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה? קווין! -מה תגידי לו? שילך לקרוא לכל שאר חברי הלהקה XD. ושהוא מלך, שאני אוהבת אותו, ושהוא באמת באמת באמת מנגן יפה, והייתי מתה להיות מוכשרת כמוהו. -אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי? ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) וכמובן אקווה שקווין יבוא להודות לי אישית D: -איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת רוק מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)? ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? אני חושבת שכן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? להתפרסם יותר בעולם, להופיע ביותר מקומות ושיגיעו לארץD: -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? הם לא יגיעו לארץ. אף פעם. -מה את מאחלת להם? אושר ועושר :) -מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: נסיעה להופעה. -נהנת? די. -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: :)

חחחחח הוא היחידי שהיה שווה חחח

רק באסה שהוא קטן ממני
הגדולים היו מכוערים תחת

../images/Emo15.gifנממ

שם: שי -תאריך לידה: 9.12.91 -מה שאומר שאת בת..: עוד מעט 16 -מיקום בארץ: אשדוד -כתה: י -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: הרבה שיעורים >< -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: כלום. -הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?: כן D: -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: לא אכפת לי. -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן. -מבאס נכון?: דיי -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא. -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום אוקי D: -איך הפורום לדעתך?: נחמד אבל דיי יבש. -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן -איך הגעת לפורום?: חיפשתי פורום של דה יוזד. -כמה זמן את אוהבת את דה יוז?: פחות משנה >< -מי הפייבוריט שלך? קווין וברטט!#@
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד? כולם טובים תכלס. -מה האלבום האהוב עליך?: הראשון והשלישי -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לא
. -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? לא D: -קווין או ברט? שניהם -ג'פה או דן? שניהם -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!): אין לי רק אחד. -איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): וואי לא יודעת >< -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה? ברט -מה תגידי לו? פחח מאיפה לי? -אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של קווין(זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) שום דבר, אני אחטוף אותה, ירוץ לקווין ויביא לו
-איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת רוק מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד ג,יתפרקו ד.יוציא קלטת שירי ילדים-עם שיר המספרים והאותיות
לא יודעת. -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)? ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? בטוח! -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שישארו כאלה מאגניבים
ושימשיכו לעשות מוסיקה מדהימה! -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? ברור! -מה את מאחלת להם? הצלחה, אושר והמון מוסיקה D: -מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: מצדי להצטרף אליהם
-נהנת? היה חביב.

Broken sound

New member
סתם כי משעמם ליD:

שם:שני -תאריך לידה:29.7.1991 -מה שאומר שאת בת..:16 -מיקום בארץ:מודיעין -כתה:יא' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:לא יותר מדי -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:ממ יותר מדי -הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?:לא.התעוררתי מוקדם ולא הבנתי מה נדפק בי. -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:לא יותר מדי משנה לי. -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:יש מצב -מבאס נכון?:אש.אבל אין ספורט.יאיD: -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?לא -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?:ממ הוא סבבה לגמרי -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים?כן.D: -איך הגעת לפורום?: ממ וואי לא זוכרת.סתם התסובבתי לי פה בין הפורומים וכל השיט -כמה זמן את אוהבת את דה יוז?: הרבה ממש. -מי הפייבוריט שלך?כולם.
אפילו את דן אני מתחילה לחבבD: -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד? עדיין כולם -מה האלבום האהוב עליך?: כולם מעולים. בכל אלבום יש את השירים המועדפים עליי. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?בימים הקרובים יהיו.אין תקציב. -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?אכן יש.עכשיו זה חדר חדש אז התחלתי מחדש.D: -קווין או ברט?ואו ביחדD: -ג'פה או דן?נמ, ג'פה -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!):זאת בעייה. -איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):כנ"ל. -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה?אממ, -מה תגידי לו?שיבואו לארץץ. -אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של קווין(זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) הכי עדיף לקחת ולהביא אותה לקווין פנים מול פנים
-איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת רוק מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד ג,יתפרקו ד.יוציא קלטת שירי ילדים-עם שיר המספרים והאותיות א',D: -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.מאגניב וחזק כמו הראשון ג.בוגר יותר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם משהו חדש,אבל שלא יגזימו. -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? ממ, שהם יבואו לארץ.זה חלום. או הופעה שלהם בכללי.ו...שלא יחליפו עוד חברי להקה. -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?אני מקווה. -מה את מאחלת להם?רק אושר סקס אלכוהול סמים דבק ושימשיכו להיות כ"כ מעולים. -מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:קרךלאגדיעלךדגכיעלךדג -נהנת?יאפD:

FFTL

New member
זה קטן זה?! ../images/Emo6.gif

שאלון... שם: ליד. -תאריך לידה: 2.11 -מה שאומר שאת בת..: מה?!?! -מיקום בארץ: מרכז -כתה: י' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שיהיה טוב :] -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: מי זוכר
-הידעת שהיום עוברים לשעון חורף?:
-היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כןןןןןן! -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן. -מבאס נכון?: אהא.
-נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: נפלא:] -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? אהא
-איך הגעת לפורום?: אין לי מושג -כמה זמן את אוהבת את דה יוז?: הווווווווו הוווווווווווווווו.
המוןהמוןהמוןהמון!#% D: -מי הפייבוריט שלך? ג'פה? -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה מישהו אחד? לא.. -מה האלבום האהוב עליך?: המ. In_Love_And_Death -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?
-יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? יש פוסטרים:] -קווין או ברט? ברטטטטט. -ג'פה או דן? ג'פהההההה. D: -איזה שיר של דה יוזד את הכי אוהבת (רק אחד!!): לאדעת.
-איזה שיר מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):
-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי הלהקה,מי זה יהיה? ג'פה
-מה תגידי לו? שהוא מוכשר.
-אם תלכי להופעה שלהם ,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של קווין מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של קווין(זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) חפירה.
-איפה את חושבת שדה יוזד יהיו עוד 5 שנים מהיום? אני נורא מזלזלת אבל ככה נראה לי - ג'. >< א.כמו שהם היום,להקת רוק מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד ג,יתפרקו ד.יוציא קלטת שירי ילדים-עם שיר המספרים והאותיות -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של דה יוזד(מה הציפיות שלך ממנו)?
א.בטח כמו הקודמים.רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.מאגניב וחזק כמו הראשון ג.בוגר יותר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו מעולם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את דה יוזד(במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?כן. -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?
-האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?
-מה את מאחלת להם? ב-ה-צ-ל-ח-ה. ביי:] -מה את מאחלת לעצמך בקשר לדה יוזד(נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: הופעה!%^@$&#%^)*@# -נהנת?כרגע? נורא. -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: פוצים.

למעלה