שאלון קטנטן!

joels chick

New member
שאלון קטנטן!

1.מי הכי כוסון במקפליי(דרגו בדרגות)2.איזה שיר הכי שווה שיש להם?3.איזה שיר הכי רומנטי שיש להם?4.אהה וכמובן איזה שיר הכי רועש שיש להם?אה בלי קשר אנשים ראיתם את הבית שלהם אויש פשוט חלומי ויפה,אים אני ימצא את הכתובת של האתר אני יביא לכם/כן!עד כו נשיקות וביוש:)ִ€

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אוקיי ../images/Emo9.gif

1. לא אוהבת לדרג בני אדם. 2. Not Alone 3. I've Got You... ררר שיר כה חמודי
4. Saturday Nite כה יש להם באמת בית יפה

bustedit

New member
../images/Emo41.gif

1 דנייייי!!!!!!!
כפרות עליו דאגי הארי טום 2. חח יש שלוש all about you obviously she left me 3. אין לי שמץ 4. אממ..!? נראה לי Saturday Nite

Hip Hop star

New member
שלי...

1)מי הכי יפה במקפליי? חד וחלק האריסון!!!
2)איזה שיר הכי שווה שיש להם?5CIHH 3)איזה שיר הכי רומנטי יש להם?all about you 4)יש להם שירים רועשים?.......נגיד ש.....that girl ו-saturday nite. בלי שום קשר,כן כולנו ראינו את הבית שלהם...ויש לי הרגשה שעובדים עלינו....מאי אם את שותפה גם לזה,אז מתה!!!... ואם לא אז סליחה..................

sap sapir

New member
עונההה

1. דאגייי המהמם!!!!!! הארי- דני טום 2.obviously 3. all about you 4. Saturday Nite

oriaaaa

New member
../images/Emo26.gif

1. אי אפשר.......כולם יפים!!!! 2. room on the 3rd floor
3. too close for comfort.... התמכרתי!!!! 4. שיר רועש?!... אם כבר אז זה saturday nite... פחות או יותר על איזה בית אתם מדברות?!

אני

1. וואו קשה.. ואני רצינית
. אבל, דנייייייייייי
2. אמממממממממ not alone 3. רומנטי? אולי הם לא כ"כ רומנטים אבל הם מרגשים אותי: room on the 3rd floor she left me not alone youv'e got a freind בטח שראיתי! יש להם בית יפה..מלא פוסטרים!

shircherry

New member
שלי!!! ../images/Emo13.gif

1.מי הכי כוסון במקפליי(דרגו בדרגות) => דאגי, הארי, דני וטום (סורי טום...) 2.איזה שיר הכי שווה שיש להם? => too close to comfort (ככה קוראים לו, נכון?... הוא פשוט גורם לי לבכות...
) 3.איזה שיר הכי רומנטי שיש להם? => she left me (גם הוא גורם לי לבכות...אני פשוט נזכרת בזה שאהבתי...) 4.אהה וכמובן איזה שיר הכי רועש שיש להם? => אמממממממ רועש!? 5cihh (אין לי כוח להקליד את השם המלא...)

PunK RocK 1o1

New member
אני

1. לא יכולה לדרג אותם, הם שונים מדיי 2. אני בטח אתחרט אח"כ אבל נראה לי שאובייסלי 3. ALL ABOUT YOU 4. Saturday Nite כן, בית יפה.. נחמד ורגיל ככה נראים רוב הבתים שם..

SPFAN

New member
שלי!

1.מי הכי כוסון במקפליי: אני נמנע! 2.איזה שיר הכי שווה שיש להם? אני אוהב את 5CIHH 3.איזה שיר הכי רומנטי שיש להם? Not Alone המממ איזה שיר יפה 4.אהה וכמובן איזה שיר הכי רועש שיש להם? רועש? לא דע

SPFAN

New member
אני יונתן ../images/Emo12.gif

נכנסתי לפה פעם, נטשתי, ועכשיו מסיסבה לא ידועה החלטתי לחזור

SPFAN

New member
חחח תודה

יאאא לאחותי קוראים עדי ולשנייה גיל!
ותמסרי לאח שלך שיש לו שם ארוך וקצת מוזר. יון עדיף

shircherry

New member
יון?!

למה לקרוא למישהו ע"ש אטום בעל מטען חשמלי? או ע"ש יונה בזכר? אמממממ הייתי מעדיפה נתי... או נתני.... אני עכשיו אשתוק...

SPFAN

New member
מאיפה לי?

ככה אנשים קוראים לי
בעצם גם ג'ון, אבל לזה אני מתכחש ובבקשה, בלי קישקושים על אטומים
אני נזכר בשיעורי מדעים

למעלה