שאלון קטנטן!

shircherry

New member
חחח

אני כתבתי את זה?! וואלה?! למה דיברתי על אטומים??? אה טוב נו... מה עוד עשיתי פה שאני לא מודעת לזה? ואין יותר דיבורים על אטומים
*תופרת רוכסן על הפה/ היד.... הממממ*

Hard To Beat

New member
מממ

1.מי הכי כוסון במקפליי?איזה שאךה מפגרת 2.איזה שיר הכי שווה שיש להם?I've Got You 3.איזה שיר הכי רומנטי שיש להם?אממ..לא יודעת 4.אהה וכמובן איזה שיר הכי רועש שיש להם?הכי רועש?I'll Be Ok

danirit1

New member
מיי להלה יאללה אין לי כותרת קיץ שלי

הכי שווה דני ולא בגלל שאני אוהבת אותו הוא פשוט 100 אחוז הטייפ שלי ואני חולה עליו טוב לא קשור אבל הוא מיוחד מאוד בנות!! אין הרבה כאלה עם יופי כזה כמו של דני הוא נראה מצויין הוא כל כך יפה ומיוחד טוב הגזמתי..קיצר שיר הכי שווה נט אלוון הוא פשוט טוב אין לי מילים...שיר הכי רומנטי טוב יש שתיים שקרעו לי את הלב חשבתי אני מתפחלצת ive got u too close for comfort שניהם רומנטיים בעיקר הקטע של דני בטו קומפורט ובאב גט יו הבית האחרון פצץ ושניהם בכלל שירים פצצים והכי רועש זה סטרדיי נייט והוא גם יפה ומצויןן וגם סרפר בייב ודאון ביי דה לייק רועשים כאלה גם אני עושה שאלון!

Hip Hop star

New member
מה?!../images/Emo2.gif

ממתי אנשים מתפחלצים משיר רומנטי?!או בכלל משיר?!
......... אני מצטערת אבל זה ממש היה מצחיק!

danirit1

New member
עזבי עזבי

עזבי אני בטוחה שהרבה לא הבינו אותי פשוט ל"פחלוץ" יש לי הרבה פירושים זה יכול להיות מתפחלץ מצחוק - נשפך מת מצחוק מתפחלץ - נעמד דום משתתתק פשוט בשוק ובהלם ממשהו (לטובה או לרעה) יש לי מלא מילים כאלה שאני ממציאה עם פירוש למשל צ'יקלוף זה שקר מה את מצ'קלפת עליי זה למה את משקרת לי? או מה את משקרת לי? יש גם "סניח" שזה מישהו שהורס שמחה למשל: דני: היי אחי יורדים לאילת? טום: לא אחי....נורא חם שם! (טום הוא סניח) (בלי שום קשר לשמות..מי יכול לחשוב על שמות אחרים דוגרי..) יש גם הומודום (טוב שלא גנבתי מדני) מה שאומר טיפש..יעני אחי שכח את התיק בבית..וואי איזה הומודום ...עזבו בטוח עוד לא הבנתם... my stuff

Hip Hop star

New member
צ'יקלוף?!../images/Emo6.gif

בונא את יכולה לעשות מילון שלם על המילים האלה!!! אוי,גדול!!!!!! זה ממש היה מצחיק!!!! ובחרת שמות מאוד מקוריים ויפים!........חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי לכל אחד יש את הסטאף שלו.......חחחח... ושלך הכי הזוי ומקורי ששמעתי!
קבלי ח"ח

bustedit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בקשר על מה שרשמת על דני.. את כ"כ צודקתתתת!!!!!!!!!!! דננננייי

למעלה