יאללה
איך הכרתם את קין? גלגל"צ, אבל עד שגיליתי איך קוראים להם לקח הרבה זמן
כמה זמן עבר מאז? שלוש שנים..
מה חשבתם כששמעתם שיר שלהם בפעם הראשונה: איזה מילים
הם בפלייליסט שלכם קבוע, או עם הפסקות? קבוע.
יש לכם שיר שלהם בשיר בהמתנה/צלצול בפלא'? לא
מהו הדיסק הכי אהוב שלהם עליכם? UTIS..
ואיזה שיר? Atlantic כמובן.
זוכרים את המילים לשירים בעל פה, או סתם מאלתרים? בע"פ
מה אתם חושבים על הסגנון הלבוש של קין? אני אוהבת של טים!
ועל הנעליים של טום? אוי, הן נוראיות. מה הפלא שהוא זקוק לנעלי בית שעושות מסז', תראו איזה נעליים הוא נועל!
האם אתם סובלים מטום-פוביה (ראה ערך: שרי) ? לא. אבל מדודידו כן.
סולדים מריצ'רד? למרות שהוא חמוד ומצחיק, אני ממש כועסת עליו אחרי הקטע עם גיתית.. הוא סובל מחוסר רגישות וגם חוסר טאקט. לא כל מה שאתה חושב צריך לומר!
מה אתם חושבים על הבסיסט ג'סי? מיותר.
מעדיפים את קין בלעדיו? אכן, והוא אשם לא קטן בתוצאה של האלבום האחרון!
האם לדעתכם ג'סי דלוק על גית? בוודאי (!)
מי לדעתכם נראה הכי טוב בהופעות - ריצ'רד המשועמם, טים האנס או טום הנוטף זיעה? הא.. שאלה קשה
לא יודעת! כולם נראים זוועה.
מה חשבתם בפעם הראשונה ששמעתם את הדיסק פרפקט סימטרי? "בשביל זה הייתה כל הציפייה?"
איכזב? מאוד. המילים כ"כ לא קין, והשירים כ"כ צפויים. כאילו שמעתי אותם כבר בעבר..
מי הפייבוריט שלכם מהלהקה? אני בטוחה שתוכלו לנחש לבד
למה? כובע
סתם נו, כי הוא מדהים.
מה אתם חשובים על השם של בתו של טימוש, לילך? איזה יופי! לדעתי ההגייה של השם באנגלית נשמעת הרבה יותר יפה מבעברית. אני לא אוהבת שמות עם ח'/כ'. :$
איזה כייף, הא? מאוד. אם הוא בקטע בשמות משלל תרבויות, אני בעד שבילדה הבאה (בע"ה) יבחר בשם צרפתי. למשל.. קארין.
נכון חבל שטים נשוי? האמת שלא. העובדה שהוא נשוי רק מוסיפה לקסם שלו (
)
ואם לא- למה לא? כי זה לא ממש משנה אם הוא נשוי לא, בכל מקרה הוא בלתי ניתן להשגה
והוא גם קשיש.
נכון שהוא צריך סווצ'רים חדשים? הוא לובש את אותם 2-3 סווצ'רים כל הזמן! למה ג'יין לא עושה דבר בנדון?
בא לי ללכת לTNT ולקנות לו איזה סווצ'ר
למרות שכבר התחילו להביא קולקציית קיץ |:
את מי יותר הולם ורוד- את ריצ' או את טים? טים.
אתם חושבים שריצ'רד יודע לצלם? כן. אבל לפעמים הוא מוצא דברים ממש מוזרים לצלם.. כמו למשל לצלם את האולם מ20 כיוונים.
כשאתם מדברים עם מישהו על מוזיקה, אתם מנסים לנתב את השיחה לקין? כמובן. אבל יש מתאכזבת כשאני מגלה שלא מכירים אותם
מפיצים לאנשים את קין? כ"כ
איזה לדעתכם אייקון בתפוז הכי
דומה לטים/טום/ריצ'רד/ג'סי? טים
/ ריצ'רד
/ טום
/ ג'סי
שורה רנדומלית משיר של קין שקופצת לכם עכשיו לראש: and you'll see my shadow..
התרגשתם כשצפיתם בוידיאו של טים, גיתית והדגל? כן, זה היה מה זה מפתיע
יש לכם את שלושת הדיסקים שלהם?
ו-DVD/סינגלים/פוסטרים ושאר שטויות? לא, וגם אין לי עניין בזה. סתם יעלה אבק
מה אתם חושבים על האתר הרישמי, קיןמיוזיק? גרוע! העיצוב נורא ולא נח, והאתר ממש איטי.. וגם אין בו כלום חוץ מעידכונים אחת לכמה ימים.
ועל הקליפים של קין? זוועתיים. הקליפ ממש חשוב לקידום השיר, וקליפ טוב עוזר להצלחת השיר.. חוץ מבדשייפט וEC (הוא ממש יפה ומשעשע, למרות שהוא לא מקורי)
נראה לכם שיש סיכוי שהם יבואו להופיע בארץ? בוודאי. בעוד 30 שנה. לאחר שיתפרקו ויעשו קאמבק "מפתיע" למדי על מנת למלא מחדש את החשבון הבנק בשוויץ. כמובן שזה יהיה בסיבוב הופעות המיוחד של "מדינות-שמאוד-רצינו-להיות-בהם-אבל-לא-היינו-כי-לא-התאים" (ממש). ודוגמאות לא חסר, במיוחד שכל הקשישיידה נזכרה לבוא לבקר בארצנו הקטנטונת.
לסיכום- אז מה דעתכם עליהם?
.
נכון שאתם רוצים שהשאלון הזה יסתיים כבר? חח כן! אני שונאת שאלונים.