שאלון-קין!

מה אם גל, משה, עוד גל, שרי, ג'ניפר, לסלי

שגם הם יענו! חצופים
ואין לי זמן עכשיו..

ודפי והמבורג שיר ../images/Emo3.gif

ואני יענה ברגע שאגמור לקרוא על הזכויות הקיבוציות של הציבור הערבי.... מקווה מאוד שזה יהיה לפני שבת ואז אספיק לענות היום.. מקסימום במוצ"ש...

יאללה

איך הכרתם את קין? גלגל"צ, אבל עד שגיליתי איך קוראים להם לקח הרבה זמן
כמה זמן עבר מאז? שלוש שנים.. מה חשבתם כששמעתם שיר שלהם בפעם הראשונה: איזה מילים
הם בפלייליסט שלכם קבוע, או עם הפסקות? קבוע. יש לכם שיר שלהם בשיר בהמתנה/צלצול בפלא'? לא :( מהו הדיסק הכי אהוב שלהם עליכם? UTIS..
ואיזה שיר? Atlantic כמובן. זוכרים את המילים לשירים בעל פה, או סתם מאלתרים? בע"פ
מה אתם חושבים על הסגנון הלבוש של קין? אני אוהבת של טים! ועל הנעליים של טום? אוי, הן נוראיות. מה הפלא שהוא זקוק לנעלי בית שעושות מסז', תראו איזה נעליים הוא נועל!
האם אתם סובלים מטום-פוביה (ראה ערך: שרי) ? לא. אבל מדודידו כן. סולדים מריצ'רד? למרות שהוא חמוד ומצחיק, אני ממש כועסת עליו אחרי הקטע עם גיתית.. הוא סובל מחוסר רגישות וגם חוסר טאקט. לא כל מה שאתה חושב צריך לומר! מה אתם חושבים על הבסיסט ג'סי? מיותר. מעדיפים את קין בלעדיו? אכן, והוא אשם לא קטן בתוצאה של האלבום האחרון! האם לדעתכם ג'סי דלוק על גית? בוודאי (!) מי לדעתכם נראה הכי טוב בהופעות - ריצ'רד המשועמם, טים האנס או טום הנוטף זיעה? הא.. שאלה קשה
לא יודעת! כולם נראים זוועה. מה חשבתם בפעם הראשונה ששמעתם את הדיסק פרפקט סימטרי? "בשביל זה הייתה כל הציפייה?" איכזב? מאוד. המילים כ"כ לא קין, והשירים כ"כ צפויים. כאילו שמעתי אותם כבר בעבר.. מי הפייבוריט שלכם מהלהקה? אני בטוחה שתוכלו לנחש לבד
למה? כובע
סתם נו, כי הוא מדהים. מה אתם חשובים על השם של בתו של טימוש, לילך? איזה יופי! לדעתי ההגייה של השם באנגלית נשמעת הרבה יותר יפה מבעברית. אני לא אוהבת שמות עם ח'/כ'. :$ איזה כייף, הא? מאוד. אם הוא בקטע בשמות משלל תרבויות, אני בעד שבילדה הבאה (בע"ה) יבחר בשם צרפתי. למשל.. קארין.
נכון חבל שטים נשוי? האמת שלא. העובדה שהוא נשוי רק מוסיפה לקסם שלו (
) ואם לא- למה לא? כי זה לא ממש משנה אם הוא נשוי לא, בכל מקרה הוא בלתי ניתן להשגה
והוא גם קשיש. נכון שהוא צריך סווצ'רים חדשים? הוא לובש את אותם 2-3 סווצ'רים כל הזמן! למה ג'יין לא עושה דבר בנדון?
בא לי ללכת לTNT ולקנות לו איזה סווצ'ר
למרות שכבר התחילו להביא קולקציית קיץ |: את מי יותר הולם ורוד- את ריצ' או את טים? טים. אתם חושבים שריצ'רד יודע לצלם? כן. אבל לפעמים הוא מוצא דברים ממש מוזרים לצלם.. כמו למשל לצלם את האולם מ20 כיוונים. כשאתם מדברים עם מישהו על מוזיקה, אתם מנסים לנתב את השיחה לקין? כמובן. אבל יש מתאכזבת כשאני מגלה שלא מכירים אותם
מפיצים לאנשים את קין? כ"כ
איזה לדעתכם אייקון בתפוז הכי
דומה לטים/טום/ריצ'רד/ג'סי?
טים
/ ריצ'רד
/ טום
/ ג'סי
שורה רנדומלית משיר של קין שקופצת לכם עכשיו לראש: and you'll see my shadow.. התרגשתם כשצפיתם בוידיאו של טים, גיתית והדגל? כן, זה היה מה זה מפתיע
יש לכם את שלושת הדיסקים שלהם?
ו-DVD/סינגלים/פוסטרים ושאר שטויות? לא, וגם אין לי עניין בזה. סתם יעלה אבק
מה אתם חושבים על האתר הרישמי, קיןמיוזיק? גרוע! העיצוב נורא ולא נח, והאתר ממש איטי.. וגם אין בו כלום חוץ מעידכונים אחת לכמה ימים. ועל הקליפים של קין? זוועתיים. הקליפ ממש חשוב לקידום השיר, וקליפ טוב עוזר להצלחת השיר.. חוץ מבדשייפט וEC (הוא ממש יפה ומשעשע, למרות שהוא לא מקורי) נראה לכם שיש סיכוי שהם יבואו להופיע בארץ? בוודאי. בעוד 30 שנה. לאחר שיתפרקו ויעשו קאמבק "מפתיע" למדי על מנת למלא מחדש את החשבון הבנק בשוויץ. כמובן שזה יהיה בסיבוב הופעות המיוחד של "מדינות-שמאוד-רצינו-להיות-בהם-אבל-לא-היינו-כי-לא-התאים" (ממש). ודוגמאות לא חסר, במיוחד שכל הקשישיידה נזכרה לבוא לבקר בארצנו הקטנטונת. לסיכום- אז מה דעתכם עליהם?
. נכון שאתם רוצים שהשאלון הזה יסתיים כבר? חח כן! אני שונאת שאלונים.

חחחח אז למה כתבת שאלון?!!

!
אני דווקא אוהבת את הרשמי
ואיך את לא אוהבת את איך שטים נראה בהופעה?!
חח זה רעיון טוב לקנות לו סווטשירט פעם באה
קארינע את פשוט חמודה ^_^

כי..

ניסיתי לחשוב על משהו שיעורר קצת את הפורום, ובגלל חוסר יצרתיות הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו זה שאלון! וגם על מנת שלא ארגיש רע עם האדום
טים נראה מוזר בהופעה..

sivanika

New member
אני אנסה לענות... :)

איך הכרתם את קין? נראה לי ברדיו VIRGIN שהייתי שןמעת לפני כמה שנים באינטרנט. כמה זמן עבר מאז? נראה לי מהדיסק הראשון... מה חשבתם כששמעתם שיר שלהם בפעם הראשונה: "וואו עושה לי את זה" הם בפלייליסט שלכם קבוע, או עם הפסקות? קבוע יש לכם שיר שלהם בשיר בהמתנה/צלצול בפלא'? לא כי אין לי כח להתעסק עם הטלפון אבל נראה לי שבקרוב אני אעשה את זה.... מהו הדיסק הכי אהוב שלהם עליכם? שאלה קשהההה לא יכולה לבחור.... ואיזה שיר? BAD DREAM \ BEDSHAPED נראה לי..... גם קשה לבחור... זוכרים את המילים לשירים בעל פה, או סתם מאלתרים? זוכרת בעל פה את הרוב... מה אתם חושבים על הסגנון הלבוש של קין? אוהבת :) ועל הנעליים של טום? אוהבת... האם אתם סובלים מטום-פוביה (ראה ערך: שרי) ? ?! סולדים מריצ'רד? מה פתאום! הוא חמודיייי מה אתם חושבים על הבסיסט ג'סי? חמוד חמוד חמוד מעדיפים את קין בלעדיו? מעדיפה איתו :) האם לדעתכם ג'סי דלוק על גית? חחח מי לדעתכם נראה הכי טוב בהופעות - ריצ'רד המשועמם, טים האנס או טום הנוטף זיעה? טום :) מה חשבתם בפעם הראשונה ששמעתם את הדיסק פרפקט סימטרי? חשבתי שלא בטוח שאני יאהב כמו את ה 2 הראשונים אבל אחרי פעם שלישית התאהבתי. איכזב? ממש לא! מי הפייבוריט שלכם מהלהקה? ג'סי... חחח האמת לא דיברתי עם טים :( אבל אם לא מחשיבים את ג'סי אז ריצ'רד בהחלט מתוק! למה? כי הוא הייה הכי נחמד אליי... מה אתם חשובים על השם של בתו של טימוש, לילך? משהו משהו ;) איזה כייף, הא? נכון חבל שטים נשוי? כן קצת... ואם לא- למה לא? נכון שהוא צריך סווצ'רים חדשים? כן הירוק עוד מעט יהייה אפור.. חחח את מי יותר הולם ורוד- את ריצ' או את טים? לשניהם ממש יפה :) אתם חושבים שריצ'רד יודע לצלם? כן! כשאתם מדברים עם מישהו על מוזיקה, אתם מנסים לנתב את השיחה לקין? קין ומיקה :) מפיצים לאנשים את קין? כן כן חברה שלי פה אובססיבית בגללי. איזה לדעתכם אייקון בתפוז היא דומה לטים/טום/ריצ'רד/ג'סי? שורה רנדומלית משיר של קין שקופצת לכם עכשיו לראש: no one on my side התרגשתם כשצפיתם בוידיאו של טים, גיתית והדגל? הייה ממש חמוד :) יש לכם את שלושת הדיסקים שלהם? כן כן ו-DVD/סינגלים/פוסטרים ושאר שטויות? האמת לא... אין לי כסף לזה... יום אחד אולי.... :) מה אתם חושבים על האתר הרישמי, קיןמיוזיק?אוהבת! כי הוא מתעדכן הרבה :) ועל הקליפים של קין? לא רעים.... נראה לכם שיש סיכוי שהם יבואו להופיע בארץ? לא ממש כי לא ממש מכירים אותם שם :( לסיכום- אז מה דעתכם עליהם? מדהימים :) נכון שאתם רוצים שהשאלון הזה יסתיים כבר? כן!!! D=

חחחח חמודה ../images/Emo13.gif

אוך איזה כיף יהיה לך בהופעה בLA (אני מניחה שאליה את הולכת?) ראית איזה סט ליסט מטורף היה במקסיקו סיטי?? בטח גם לכם יהיה!!

sivanika

New member
לא ראיתי את כל ה SETLIST...

איפה יש רשימה? אם הם ישירו UNDER PRESSURE אני אמות כי QUEEN הם הלהקה שאני הכי אוהבת :) וכן יש לי כרטיס ל LA!!! כייף כייף :) וגם ההופעה בטח תהייה ארוכה יותר מבדצמבר :) אני לא מאמינה שאני אראה אותם שוב... אני מרוששת לגמריי אבל לא יכולה לא לרואת אותם...!

StewieG

New member
יאללה שיהיה

איך הכרתם את קין? ראיתי במטב קליפ מגניב שנורא תפס אותי עם כמה בחורים ופסנתר, ומאז ועד היום... כמה זמן עבר מאז? לא יודע, תחשבו בעצמכם מתי יצא EC. מה חשבתם כששמעתם שיר שלהם בפעם הראשונה: וואו. פסנתרים. הרבה. הם בפלייליסט שלכם קבוע, או עם הפסקות? עם הפסקות. יש לכם שיר שלהם בשיר בהמתנה/צלצול בפלא'? יאפ. צלצול הפלא, we might as well be strangers מהו הדיסק הכי אהוב שלהם עליכם? שאלה קשה. אני חושב שUTIS דווקא. ואיזה שיר? NIMW או BEDSHAPED. לא יודע. זוכרים את המילים לשירים בעל פה, או סתם מאלתרים? יודע לרוב השירים, ואיפה שלא זוכר, מאלתר
מה אתם חושבים על הסגנון הלבוש של קין? מזוויע, סבתא שלי היתה מלבישה אותם יותר טוב. אבל לא נורא, אני אוהב אותם בשביל המוזיקה שלהם. ועל הנעליים של טום? פעם שידרו סידרה שקראו לה דוסון קריק. אז הוא דוסון פריק :] האם אתם סובלים מטום-פוביה (ראה ערך: שרי) ? איימן, כן. הצפלין מלא בחומרים זרים. סולדים מריצ'רד? חלילה וחס! מת עליו, האינטליגנט שבחבורה. מה אתם חושבים על הבסיסט ג'סי? לא יודע, לא מכיר אותו כל כך. מעדיפים את קין בלעדיו? לא משנה לי אם הוא מביא מוזיקה טובה. האם לדעתכם ג'סי דלוק על גית? בהחלט. גיתית רוצה עזרה איתו? מי לדעתכם נראה הכי טוב בהופעות - ריצ'רד המשועמם, טים האנס או טום הנוטף זיעה? אנס הפסנתרים כמובן. מה חשבתם בפעם הראשונה ששמעתם את הדיסק פרפקט סימטרי? נחמד ומאכזב במקצת. איכזב? כן, קצת. מי הפייבוריט שלכם מהלהקה? ריצ'רד. למה? אינטיליגנציה, משדר משהו שאני אוהב. מה אתם חשובים על השם של בתו של טימוש, לילך? כפרעליה. איזה כייף, הא? לא ממש, בטח צווחת לו כל לילה, תביא לי את אמא, תביא את אמא, והוא צריך להסביר שגיתית רחוקה ובדרכה לישראל... נכון חבל שטים נשוי? לא ואם לא- למה לא? כי זה עושה את כל הכיף נכון שהוא צריך סווצ'רים חדשים? בדחיפות. וייק אפ קול. את מי יותר הולם ורוד- את ריצ' או את טים? טים. הוא יותר סיסי. אתם חושבים שריצ'רד יודע לצלם? לא יודע, לא ראיתי. כשאתם מדברים עם מישהו על מוזיקה, אתם מנסים לנתב את השיחה לקין? לא, אבל זה יוצא ככה.. *שורק בתמימות* מפיצים לאנשים את קין? דפיניטלי. איזה לדעתכם אייקון בתפוז היא דומה לטים/טום/ריצ'רד/ג'סי?
זה האח האבוד של טום. שורה רנדומלית משיר של קין שקופצת לכם עכשיו לראש: it's just another day nothing in my wayyyyyyyy התרגשתם כשצפיתם בוידיאו של טים, גיתית והדגל? מופלא. יש לכם את שלושת הדיסקים שלהם? כמובן, לימיטד אדישנס, איזו שאלה בכלל. ו-DVD/סינגלים/פוסטרים ושאר שטויות? DVDים כן, פוסטרים.. יש גבול :- מה אתם חושבים על האתר הרישמי, קיןמיוזיק? איכס, מה זה הרקע הזז הזה? הפסקתי להיכנס מאז העיצוב החדש. ועל הקליפים של קין? מוזרים ולא יוצאי דופן במיוחד. נראה לכם שיש סיכוי שהם יבואו להופיע בארץ? כן, כשיהיו בני 70 ואפחד כבר לא יחכה להם. לסיכום- אז מה דעתכם עליהם? מלכים. נכון שאתם רוצים שהשאלון הזה יסתיים כבר? בדחיפות, נודניקית.

למעלה