שאלון קצרצר

Tal2012

New member
שאלון קצרצר../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif

** מצילה את כבוד הפורום , וגם בשביל לברוח מכימיה
** קודם כל שאלות כלליות: שם: גיל: כיתה: ליד מי אתה יושב? מי המורה האהובה עליך? והשנואה? מה המקצוע האהוב עליך? והשנוא? מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? באיזה מקצוע הוא היה? באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? אתה מאחר הרבה לשיעורים? אתה מבריז הרבה משיעורים? עשית כבר בגרויות? אם כן באיזה מקצועות? מה המגן הכי גבוה שנתנו לך? באיזה מקצוע? מה המגן הכי נמוך? באיזה מקצוע? איזה מגמה אתה עושה? אתה אוהב אותה? אממ זהו.. שיהיה שבוע טוב לכולם והבצלחה בכל הלימודים..

Tal2012

New member
../images/Emo27.gifME../images/Emo37.gif

שם: טל גיל: 16 כיתה: יא ליד מי אתה יושב? לין מי המורה האהובה עליך? המורה לכימיה, המורה הכי מצחיקה בעולם
והשנואה? המחנכת שלי משנה שעברה מה המקצוע האהוב עליך? מתמטיקה **לא לסקול** והשנוא? תנך והיסטוריה מה המבחן האחרון שעשית? מגן בהיסטוריה כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? 100 באיזה מקצוע הוא היה? מתמטיקה באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? 9:50 מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? משתנה כל יום אתה מאחר הרבה לשיעורים? אף פעם לא איחרתי
אתה מבריז הרבה משיעורים? אף פעם לא הברזתי
עשית כבר בגרויות? יאס אם כן באיזה מקצועות? לשון והיסטוריה מה המגן הכי גבוה שנתנו לך? 100 באיזה מקצוע? במתמטיקה 05
מה המגן הכי נמוך? 79 באיזה מקצוע? היסטוריה.. מפני שאני שונאת את המקצוע הזה חח איזה מגמה אתה עושה? כימיה ורובוטיקה
אתה אוהב אותה? מאוד, מאוד, מאוד

DarkMagic17

New member
אה, איזו התאמה../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

סוףסוף מישהי שאוהבת כימיה ומתמטיקה, ושונאת תנך והיסטוריה
(אעלק סוףסוף, קראתי בדיוק שתי הודעות-תשובות בינתיים
)

Hieros Gamos

New member
כימיה זה זבל../images/Emo70.gif

קודם כל שאלות כלליות: שם: גל גיל: 17 ואממ חודשיים בערך כיתה: יא (4
) ליד מי אתה יושב? באיזה שיעור? שיר באופן כללי... מי המורה האהובה עליך? אני אלך על מורה *אהוב*- יורם(מחנך)...ואז גבי ^^' אבל אני אוהבת את רוב המורים שלי *מוזרה* והשנואה? דפנה *shudder* מה המקצוע האהוב עליך? אנגלית
נגמר לי עוד שיעור אחד!! וספרות מורחב
והשנוא? כימיה, מתמטיקה ומחשבים. אני מתלבטת בין שלושתם...אני חושבת שאממ...מתמטיקה. מה המבחן האחרון שעשית? מתכונות במתמטיקה כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? 92 במחשבים ^^' (בעיצוב!!
) באיזה מקצוע הוא היה? LOL מחשבים. זה היה מתכונת אבל יש לנו שני מורים אחד לOOP ואחד לעיצוב וזה של הOOP עוד לא החזיר
באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? חמישה ל10 מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? PB&J!!!
אתה מאחר הרבה לשיעורים? לא...יש Xים. חבל אתה מבריז הרבה משיעורים? לא...יש Xים. חבל
אבל אני גורמת ליורם לבטל שיעורים אם זה נחשב
עשית כבר בגרויות? כן אם כן באיזה מקצועות? מחשבים-יסודות C שארפ ותכנות בסביבת אינטרטט, היסטוריה ולשון מה המגן הכי גבוה שנתנו לך? 100
באיזה מקצוע? מחשבים והיסטוריה מה המגן הכי נמוך? עוד לא קיבלתי את של השנה אז עד עכשיו 90 באיזה מקצוע? לשון איזה מגמה אתה עושה? כימיה-מחשבים וספרות מורחב מהצד אתה אוהב אותה? אני שונאת את הכימיה-מחשבים. כאילו, לשבת ולשחק במחשב זה אחלה והכל אבל זה כל כך משעמםםםם זה רצח. ספרות מורחב זה שיא השלמות

DarkMagic17

New member
אהההה לא ייאמן../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

המקצועות האהובים-שנואים שלנו אשכרה הפוכים
כמובן שלא שמתי את אנגלית באחד מהמקצועות השנואים כי לא הספקתי לשנוא אותו, נפטרתי ממנו כלכך מהר
בשאר הדברים דווקא לא שונות כלכך

pink panther 8

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

שם:לידר דיין גיל:14.6 כיתה:ח'4 ליד מי אתה יושב?מוריאל מי המורה האהובה עליך?המורה שלי לשל"ח מצחיק רצח! והשנואה?המורה שלי לערבית פיכסה מה המקצוע האהוב עליך?ספורט ואנגלית והשנוא? ערבית מה המבחן האחרון שעשית?היום במדעים כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו?97 באיזה מקצוע הוא היה?אנגלית באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם?9:40 מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'?אמא שלי מכינה לי אני מופתעת בעיקר גבינה לבנה אתה מאחר הרבה לשיעורים?כן ברור השעות מוקדמות לי מדי אתה מבריז הרבה משיעורים?כן אני חצי מהזמן לא בשיעורים ממציאה תירוצים הכי דפוקים בעולם והמורות מאמינות לי חחח עשית כבר בגרויות?לא יש עוד זמן תודה לאל אם כן באיזה מקצועות?
מה המגן הכי גבוה שנתנו לך?
באיזה מקצוע?
מה המגן הכי נמוך?
באיזה מקצוע?
איזה מגמה אתה עושה?
אתה אוהב אותה?

עונה...

שם: אבישג גיל: 14.9 כיתה: ט' ליד מי אתה יושב? דורין מי המורה האהובה עליך? איתנה והשנואה? רחל ז. מה המקצוע האהוב עליך?אומנות, היסטוריה, תנ"ך והשנוא? לשון מה המבחן האחרון שעשית? ספרות כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? 79 באיזה מקצוע הוא היה? צרפתית באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? בעשרים לעשר מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? זה מגוון אתה מאחר הרבה לשיעורים? לא אתה מבריז הרבה משיעורים? לא עשית כבר בגרויות? לא
אם כן באיזה מקצועות?... מה המגן הכי גבוה שנתנו לך?... באיזה מקצוע?... מה המגן הכי נמוך?... באיזה מקצוע?... איזה מגמה אתה עושה?... אתה אוהב אותה?...

חח יש לי דיליי תיקון: המורה שאני הכ

הכי* שונאת זו::::: ליאורה הלבה, ניצה המפגרת וג'יזל שהיא סתומה כזאת אבל אני גם שונאת את רחל לוין ואת אחל זוהר...ארררג פשוט מ-ט-ו-מ-ט-מ-ו-ת-!!!!!

תשובות

שאלות כלליות: שם:הדר גיל:15.5 כיתה:ט' ליד מי אתה יושב?לבד... מי המורה האהובה עליך?זה מורה זכר..הרב גרוזמן,מורה לתנ"ך והשנואה?מלא!!לרר-מחשבת,אבישי-לשון,חי'ה-אנגלית,שולי-מחנכת+היסטורי'ה מה המקצוע האהוב עליך?אנגלית..ערבית והשנוא?מתמטיקה..לשון..של"ח!! מה המבחן האחרון שעשית?בביולוגי'ה,אתמול כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו?85 באיזה מקצוע הוא היה?לשון באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם?9:55 מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'?גבינה וגמבה אתה מאחר הרבה לשיעורים?לא.. אתה מבריז הרבה משיעורים?לא.. עשית כבר בגרויות?- אם כן באיזה מקצועות?- מה המגן הכי גבוה שנתנו לך?- באיזה מקצוע?- מה המגן הכי נמוך?- באיזה מקצוע?- איזה מגמה אתה עושה?- אתה אוהב אותה?- אממ זהו.. שיהיה שבוע טוב לכולם והבצלחה בכל הלימודים..

Koki Girl1

New member
עונה:

שם: דניאלה גיל:14 וחצי כיתה:ט ליד מי אתה יושב? אמ קורל מי המורה האהובה עליך? דגנית והשנואה?נאווה מה המקצוע האהוב עליך? תנך\ספרות והשנוא? פיזיקה מה המבחן האחרון שעשית? היסטוריה כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? אמ לא זוכרת כי היו לנו עבודות במקום מבחנים והמבחן האחרון היה בהסטוריה ועדיין לא קבלנו
באיזה מקצוע הוא היה? באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? אמ ב20 ל10 מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'?גבינה צהובה
אתה מאחר הרבה לשיעורים?לא אתה מבריז הרבה משיעורים?לא עשית כבר בגרויות?לא אם כן באיזה מקצועות? מה המגן הכי גבוה שנתנו לך? באיזה מקצוע? מה המגן הכי נמוך? באיזה מקצוע? איזה מגמה אתה עושה? אתה אוהב אותה?

DarkMagic17

New member
אני מרגישה מקופחת../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

דאמ, אני לא בביצפר
אם לא אכפת לכם, אענה על השאלון בלשון עבר...
שם: קסם גיל: 17 כיתה: אחרי י"ב
(אררר, מי שזה לא מתיישב לו- אל תשאלו. לא, באמת. כי אין לי כוח להסביר. תודה
) ליד מי אתה יושב? בקיייי
מי המורה האהובה עליך? יאמ, יניב^_^ ולמה זה בלשון נקבה
יניב יעלב. והשנואה? רחלללל
מה המקצוע האהוב עליך? אר, כימיה כמובן
והשנוא? קרב צמוד בין תנך לספרות לספורט. מה המבחן האחרון שעשית? מועד ב' במתמטיקה
כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? החזירו? אממ.. בגרות זה נחשב שמחזירים אותה? אז במועד ב' ההוא קיבלתי 99, נדמה לי. או 100. משהו קרוב. באיזה מקצוע הוא היה? מתמטיקה נו
באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? בתשע וחמישה
מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? חומוס
אתה מאחר הרבה לשיעורים? כעעע
אתה מבריז הרבה משיעורים? לא, בכלל לא
עשית כבר בגרויות? כן. אם כן באיזה מקצועות? הכל. לפרט
מה המגן הכי גבוה שנתנו לך? אממ 100. באיזה מקצוע? אה.. אנגלית, אחד מהשאלונים במתמ', כימיה, מחשבים, ספרות, לוזוכרת נו
מה המגן הכי נמוך? אהה.. נדמה לי.. 90 באיזה מקצוע? אזרחות איזה מגמה אתה עושה? פיזיקה-כימיה-מחשבים אתה אוהב אותה? אהבתי ללא ספק
הפיזיקה היה קצת קוץ בתחת אבל האחרים מקצועות מדהימים

נופ18

New member
בת 17 וכבר סיימת ללמוד?! כייף לך!!!

גמאניייייייייייייייייייייייי רוצצצצצצהההההההה!!

נופ18

New member
הקפיצו אותה כיתה?

ואיייייי איזה חלום זה לסיים ללמוד בגיל 17.... אני יסיים כמעט בגיל 18...... אמממ למען האמת.....בגיל 17 ו-10 חודשים.....אבל זה לא הכי הבדל.

למעלה