שאלון קצרצר

Hieros Gamos

New member
זה יותר מכיתה אחת נראה לי כי גיל 17

זה לרוב כיתה יא' או ילידים של סוף שנת 89 שנשארים כיתה בדרך כלל...אז זה כאילו שתי כיתות כי ה-יב'ניקים של השנה עוד לא עשו בגרויות בהכל... נראה לי ככה לפחות.

DarkMagic17

New member
כןכן הקפיצו כיתה...../images/Emo28.gif

כיתה אחת, ולא יותר
קיי
וג'ון- אני מעריכה את המאמץ ההירואי לחסוך לי עבודה

DarkMagic17

New member
זאת הסיבה שלא רציתי להסביר../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

לא אוהבת לתת לאנשים רושם מוטעה

Hieros Gamos

New member
אה. אז את מתכחשת כאילו../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אני רק חושבת על כמה זמן פנוי לפני הצבא יש לך

DarkMagic17

New member
נו אמרתי שאין לי כוח להסביר../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

כפארה עלייך
תגידי, מה שלומך ככה
*הולכת להציק לך באייסיקיו*

אני...:)

שאלון קצרצרו Tal2012 ו 14:02 | 15/05/06 ** מצילה את כבוד הפורום , וגם בשביל לברוח מכימיה ** קודם כל שאלות כלליות: שם: יסכה גיל: 16 כיתה: יא' ליד מי אתה יושב? אודליה מי המורה האהובה עליך? זיוה וחני והשנואה? יאיר ואורית מה המקצוע האהוב עליך? אין והשנוא? מתמטיקה מה המבחן האחרון שעשית? תושב"ע כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? 71 באיזה מקצוע הוא היה?מחשבים באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם?10 וחצי מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? כלום אתה מאחר הרבה לשיעורים? כן אתה מבריז הרבה משיעורים? כן עשית כבר בגרויות? כן אם כן באיזה מקצועות? תושב"ע, מחשבים, תנ"ך ולשון מה המגן הכי גבוה שנתנו לך? 100 :) באיזה מקצוע? אנגלית מה המגן הכי נמוך? 58 באיזה מקצוע? תושב"ע איזה מגמה אתה עושה? מחשבים אתה אוהב אותה?לא

danielle23

New member
אני../images/Emo3.gif

שם: דניאל גיל: 14 כיתה: ח ליד מי אתה יושב? חברה שלי מי המורה האהובה עליך? לא ניראה לי שיש והשנואה? יש כמה מה המקצוע האהוב עליך? אנגלית.. רק כי אני אוהבת את השפה והשנוא? יש את הסטוריה אבל זה סתם משעמם.. בעצם ערבית אני לא סובלת! מה המבחן האחרון שעשית? מבחן בתנ"ך או מתמטיקה אני לא זוכרת מה היה קודם.. לפני כמה ימים כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? מבחן-89 בחן-43 באיזה מקצוע הוא היה? 89-אנגלית, 43-ערבית באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? 10 מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? כלום אתה מאחר הרבה לשיעורים? לא אתה מבריז הרבה משיעורים? כן עשית כבר בגרויות? לא אם כן באיזה מקצועות? לא עשיתי מה המגן הכי גבוה שנתנו לך? --- באיזה מקצוע?--- מה המגן הכי נמוך?--- באיזה מקצוע?--- איזה מגמה אתה עושה?--- אתה אוהב אותה?---

נופ18

New member
עווווווווווווווווווווווווווווווונה

קודם כל שאלות כלליות: שם:סופגי...סתם סתם....נופר גיל:עוד נעט 16 כיתה:י' ליד מי אתה יושב?אממ....יש כמה....אבל הרוב ליד שלי מי המורה האהובה עליך?חחחחחחחחחחחח זו בדיחה? קורע מצחוק והשנואה?כולם!! מה המקצוע האהוב עליך?תקשורת
והשנוא?כל כך מתמטיקה!! מה המבחן האחרון שעשית?מגן במתמטיקה ויש לי ביום חמישי בגרות בתקשורת כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו?81 באיזה מקצוע הוא היה?מתמטיקה.....אבל מבחן רגיל באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם?מ9 וארבעים עד עשר מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'?לאדעת...שוקולד או שאני קונה מהקיוסק אתה מאחר הרבה לשיעורים?בבוקר כן אבל לא הרבה אתה מבריז הרבה משיעורים?אני מהילדות הטובות לא מבריזה בכלל עשית כבר בגרויות?יש לי ביום חמישי אם כן באיזה מקצועות?יהיה בעזרת השם בתקשורת מה המגן הכי גבוה שנתנו לך?100!! באיזה מקצוע?מתמטיקה מה המגן הכי נמוך?77 ]: באיזה מקצוע?תקשורת עיוני איזה מגמה אתה עושה?ביולוגיה....ותקשורת
אתה אוהב אותה?אממאאאאאללהההה חולעעעעע על תקשורת!!! אבל רק על הסדנא....מצלמות וזה....העיוני חראאאאא! אממ זהו.. שיהיה שבוע טוב לכולם והבצלחה בכל הלימודים.... תודה תודה גמלך

../images/Emo108.gif

שם: ניצן גיל: בקרוב 18 כיתה: י"ב ליד מי אתה יושב? ליד מישהי מי המורה האהובה עליך? לא יודעת והשנואה? כנ"ל מה המקצוע האהוב עליך? לא יודעת, לא אוהבת במיוחד אף מקצוע בבי"ס. כנושא אני אוהבת היסטוריה. והשנוא? אף פעם לא חיבבתי מתמטיקה. מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בחיבור. כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? אני ממש לא זוכרת. באיזה מקצוע הוא היה? בטח בספרות. באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? 9:40 מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? האמת שאני לא אוהבת סנדביצ'ים. אתה מאחר הרבה לשיעורים? לא אתה מבריז הרבה משיעורים? לא עשית כבר בגרויות? כמעט את כולן. אם כן באיזה מקצועות? היסטוריה, לשון + חיבור, מתמטיקה, אנגלית, מחשבים, אזרחות. מה המגן הכי גבוה שנתנו לך? 100 באיזה מקצוע? באנגלית, בלשון ובמחשבים. מה המגן הכי נמוך? 90 באיזה מקצוע? אזרחות איזה מגמה אתה עושה? מחשבים אתה אוהב אותה? זה היה נחמד

שליייי../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

קודם כל שאלות כלליות:
שם
טלי
כיתה
ח
ליד מי אתה יושב?ליד חברה שלי נטלי
מי המורה האהובה עליך?המחנכת שלי
והשנואה?כולם
מה המקצוע האהוב עליך?ערבית וטכנולוגיה חיחי
והשנוא?כול השאר
מה המבחן האחרון שעשית?באנגלית אתמול
כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו?לא זוכרת
באיזה מקצוע הוא היה?לא זוכרת
באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם?מה זה?
מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'?שוקולד אבל גם טונה עם עגבניה פרוסה
אתה מאחר הרבה לשיעורים?כן
אתה מבריז הרבה משיעורים?לא
עשית כבר בגרויות?נופ אם כן באיזה מקצועות? מה המגן הכי גבוה שנתנו לך? באיזה מקצוע? מה המגן הכי נמוך? באיזה מקצוע? איזה מגמה אתה עושה? אתה אוהב אותה?

שלומלום

גיל:17 כיתה: יא ליד מי אתה יושב? מוריה בד"כ.. מה זה כבר לא מקומות קבועים מי המורה האהובה עליך? המורה לתנ"ך היא מדהימה!!! והשנואה? ממ אין ממש מה המקצוע האהוב עליך? זהו לא אוהבים אותם יותר והשנוא? מממ מתמטיקה? מה המבחן האחרון שעשית? תושב"ע בגרות כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? 81 באיזה מקצוע הוא היה? תושב"ע מתכונת באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? עשרה לעשר מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? חומוס אתה מאחר הרבה לשיעורים? אני תמיד מאחרת אתה מבריז הרבה משיעורים? כן ממש הרבה אבל עכשיו פחות צריך מגנים.. עשית כבר בגרויות? ודאי אם כן באיזה מקצועות? לשון,הסטוריה,תנ"ך, תושב"ע, מתמטיקה, אנגלית מה המגן הכי גבוה שנתנו לך? 98 באיזה מקצוע? לשון מה המגן הכי נמוך? 85 באיזה מקצוע? תנ"ך איזה מגמה אתה עושה? ביולוגיה אתה אוהב אותה? אה.. שבע לילה נפלא!

shanistern

New member
אני

טוב, אני אענה לפי סדר אחר: שם: שני גיל: 26 מקצוע: עו"ד כל שאר השאלות לא ממש רלוונטיות חוצמזה שאני אוהבת אנטיפסטי עם גבינה בולגרית בסנדויצ' שלי.

Black Balloon

New member
גם אני רוצה ^_^"

שם: שני ^^" או שאן בשבילכם
גיל: 15 והרבה חודשים :$ כיתה: י' ליד מי אתה יושב? טלי ^^" מי המורה האהובה עליך? המחנכת שלי והמורה להיסטוריה ^^" והשנואה? אלינה, המורה למתמטיקה
(שטןןן) &&$ מה המקצוע האהוב עליך? אומנות והיסטורי ^_^ והשנוא? מתמטיקה
מה המבחן האחרון שעשית? היום, מתכונת בהיסטוריה כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו? 55
באיזה מקצוע הוא היה? לשון
באיזה שעה הפסקת 10 מתחילה אצלכם? חח חמישה ל-10 ^^" מה אתה אוהב לשים בסנדוויץ'? חומוס ושטויות D:~ אתה מאחר הרבה לשיעורים? אף פעם לא איחרתי
אתה מבריז הרבה משיעורים? לא. אני נגד הברזות! עשית כבר בגרויות? עוד לא, עוד שבוע ויום
אם כן באיזה מקצועות? מה המגן הכי גבוה שנתנו לך? באיזה מקצוע? מה המגן הכי נמוך? לא יודעת, אבל כנראה במתמטיקה באיזה מקצוע? איזה מגמה אתה עושה? אומנות
אתה אוהב אותה? מאוד!

למעלה