שאלון קצר בנושא הפורום.

punk pig

New member
שאלון קצר בנושא הפורום.

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין?
) מה היה גילך? שזה אומר שהיית בכתה: האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? יש לך את הדיסק הראשון? מתי קנית אותו? כמה הוא עלה? :p מה השיר האהוב עליך בדיסק? ואת השני, יש לך? מתי קנית אותו? מה השיר האהוב עליך בדיסק? מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? עשיתי לך חשק לשמוע? היית כבר בהופעה של דניאל? בכמה? נהנת? מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? תמשיכו לכתוב פה. אחלה פורום.

BaRbiK

New member
עוווווווווונה:)

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? לפני קצת פחות משנה.. איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? ) אממ חברה שלי הכירה לי אותו (האמ האמ הודיה) מה היה גילך? 13 וחצי? שזה אומר שהיית בכתה:ח' האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך?כה יש לך את הדיסק הראשון?לא מתי קנית אותו?אמרתי שאין לי! כמה הוא עלה? :p אמרתי שאין לי!! מה השיר האהוב עליך בדיסק?אמרתי שא=י=ן לי!!!! ואת השני, יש לך?כן
מתי קנית אותו? קיבלתי ליומולדת מה השיר האהוב עליך בדיסק?מיתר קרוע מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם?אמממממ ביום שלישי אם אני לא טועה ואת הדיסק השני עשיתי לך חשק לשמוע?לא
היית כבר בהופעה של דניאל?לא:( בכמה?לא הייתי!! נהנת?אמרתי שלא הייתי!! מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? אם תהיה באזור שלי- בשמחה:)

hodayoyo

New member
אוו נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? הממ לא זוכרת :| איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין?) רציני ממש זה היה כשלקחתי לגיסי את הדיסק הראשון וטחנתי לו ת'צורה
מה היה גילך? לפני הממ שנה ככה, 16 וחצי שזה אומר שהיית בכתה: סוף כיתה י' האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? המממ
יש לך את הדיסק הראשון? בטח מתי קנית אותו? לפני הממ שלושה חודשים כמה הוא עלה? 60 שקלים חדשים
מה השיר האהוב עליך בדיסק? בא מכאב, לבן ואני לא מאמין ואת השני, יש לך? בטח מתי קנית אותו? שבוע וחצי אחרי שהוא יצא מה השיר האהוב עליך בדיסק? אחרת מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? את הראשון ביום שלישי ואת השני הממ דיי מזמן עשיתי לך חשק לשמוע? תמיד יש לי חשק
היית כבר בהופעה של דניאל? אכן בכמה? לא מספיק נהנת? ברור
מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? ההופעה הראשונה שאני אוכל ללכת אליה

../images/Emo66.gifעונה גם ../images/Emo13.gif

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? לפני 4\5 שנים איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? ), הייתי באוטו עם אבא שלי ונסענו לקנות לאוגר נסורת ברישפון, פתאום שמעתי את "עדיף" וישר נדלקתי, בהתחלה חשבתי באמת שזה היה אביב גפן.. מה היה גילך? 10 שזה אומר שהיית בכתה: ד' האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? ברור! יש לך את הדיסק הראשון? ברור! מתי קנית אותו? לפני שנה, קנו לי לי, ההורים שלי בקניון ברחובות
כמה הוא עלה? : 50 ש"ח! בטוואר רקורדס.. (פירסומת סמויה) מה השיר האהוב עליך בדיסק? עדיף ולב זהב ואת השני, יש לך? כמובן! מתי קנית אותו? קיבלתי אותו במתנה כי הלכתי לאיזו הופעה של דניאל סלומון והבאתי כזו מודעה שאם מביאים אותה מקבלים את שני הדיסקים במתנה מה השיר האהוב עליך בדיסק? אמממ... זו שאלה קשה, נראה לי רבות הדרכים מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? לפני שבוע ככה עשיתי לך חשק לשמוע? לא ממש כי שמעתי לפני פחות משעה את כל הדיסק הראשון של סלומון..חחחח
היית כבר בהופעה של דניאל? ברור!, פעמיים וגם חיבקתי אותו פעמיים והבאתי לו מכתב עם שיר שכתבתי עליו! בכמה? 2 אמרתי י'קשה נהנת? ברור!!!! הוא מחבק הכי טוב בעולם!!!!, איזה בן אדם חמוד! מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? אם יהיה עוד פעם באיזור שלי בכיף לאללה! דניאל סלומון המלך!!! החמוד..

D o R a S h A y

New member
עונה

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? לפני חודש וחצי בערך קצת לפני הבגרות בלשון.. איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? ) דרך שני.. היא אמרה לי לשמוע את ספרי לי ואז שמעתי עוד שירים שלו.. (אני לא ישקר. הורדתי את השירים שלו.. אבל זה היה לפני שהתחלתי לאהוב אותו) מה היה גילך? כמו עכשיו.. עוד מעט 16 שזה אומר שהיית בכתה: י' האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? כן יש לך את הדיסק הראשון? לא אבל אני רוצה לקנות מתי קנית אותו? לא קניתי כמה הוא עלה? :p - מה השיר האהוב עליך בדיסק? כן השירים שלו ממש יפים, אין לי שיר מועדף ואת השני, יש לך? לא אבל אני גם רוצה לקנות מתי קנית אותו?- מה השיר האהוב עליך בדיסק?- מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? לפני יומיים עשיתי לך חשק לשמוע? כן היית כבר בהופעה של דניאל? לא בכמה? נהנת? מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? כן ביום חמישי בכפרסבא

ברררר

New member
../images/Emo83.gif

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? בערך משבועות ממש
איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? ) ממש לא... בעצם אולי מצד ממש ממש מרוחק כי חברה שלי שרופה על אביב והיא בערך הכירה לי את דניאל. בערך!!! מה היה גילך?16 שזה אומר שהיית בכתה:י' האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך?אכן יש לך את הדיסק הראשון?כן מתי קנית אותו?ממממ כמה הוא עלה? :pמממממ מה השיר האהוב עליך בדיסק?אממממ "כוכב" "שתחזרי" ו"אוהב אותך" ואת השני, יש לך?יש ויש מתי קנית אותו?ממממ מה השיר האהוב עליך בדיסק?"ספרי לי" ו"פעם" מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם?אתמול :) עשיתי לך חשק לשמוע?כןןןןןן היית כבר בהופעה של דניאל?כןןןןן בכמה?1 נהנת?מאוד מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב?לא בקרוב, אלב יש מצב שכן.

AVIV80

New member
אוקיי עונה

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? ) לא ממש לא זה היה בעקבות תכנית טלויזיה שהוא שר בה מה היה גילך? 23 שזה אומר שהיית בכתה:הייתי בצבא האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? כן יש לך את הדיסק הראשון?לא אני אוהב להקשיב ברדיו מתי קנית אותו? כמה הוא עלה? :p מה השיר האהוב עליך בדיסק? אהבה ואת השני, יש לך? מתי קנית אותו? מה השיר האהוב עליך בדיסק? האמת שהשיר שאני אוהב נקרא הכל והוא לא מופיע בשום דיסק מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? לפני שבוע עשיתי לך חשק לשמוע? כן היית כבר בהופעה של דניאל? כן שהוא ניגן עם פיטר רוט בכמה? בטאואר רקודס נהנת? מאוד הוא ריגש אותי מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? חמישי בתקווה

keds

New member
כואבת הבטן-זה לא נחמד..

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? אממ.. השנה..
איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? ) שמעתי שיר, אהבתי והתחלתי לשמוע.. מה היה גילך? 16.5, זהו גילי
שזה אומר שהיית בכתה: י'-סוף י'. האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? יאפ..
יש לך את הדיסק הראשון? עוד לא.. =\
מתי קנית אותו? חחח אני רוצה לקנות..(תלוי אם יש תקציב) כמה הוא עלה? :p מה השיר האהוב עליך בדיסק? יש הרבה. בעיקר ספרי לי ובא מכאב ואת השני, יש לך? NOPE מתי קנית אותו?
מה השיר האהוב עליך בדיסק? מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? עשיתי לך חשק לשמוע? כע.. היית כבר בהופעה של דניאל? אני הולכת ביום חמישי
מקווה! בכמה? נהנת? מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? יאפ!

אמממ

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? לפני 4 חודשים בערך אולי 5 איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? ) פשוט שמעתי כמה שירים ואהבתי. מה היה גילך? 16 וחצי שזה אומר שהיית בכתה: י' האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? בטח! יש לך את הדיסק הראשון? כן מתי קנית אותו? לפני ארבעה חודשים בערך כמה הוא עלה? אני לא זוכרת מה השיר האהוב עליך בדיסק? רוב השירים שם,לב זהב אולי או דרוש חבר ואת השני, יש לך? כמובן מתי קנית אותו? באותו הזמן בערך מה השיר האהוב עליך בדיסק? מיתר קרוע ורבות הדרכים מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? לפני יומיים עשיתי לך חשק לשמוע? לא,אני שומעת אותו די הרבה היית כבר בהופעה של דניאל? כן בכמה?3 או 4 נהנת?מאוד! מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? אולי

ס ט י י ק

New member
גמני רוצה../images/Emo3.gif

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון?בערך לפני שנה איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? )התאהבתי בעדיף
מה היה גילך?12.5\13 שזה אומר שהיית בכתה:ז'
האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך?אפשר לומר יש לך את הדיסק הראשון?כן מתי קנית אותו?מתי שהוא יצא כמה הוא עלה? :p47 בערך מה השיר האהוב עליך בדיסק?כשתחזרי.לבן.אוהב אותך. יש יותר מידי. ואת השני, יש לך?כן מתי קנית אותו?לא זוכרת,שהיה את המבצע של סלקום
מה השיר האהוב עליך בדיסק?אחרת.אין כמו האהבה שלך.ספרי לי. גם,יש יותר מידי. מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם?אתמול,את הראשון עשיתי לך חשק לשמוע?לא ממש היית כבר בהופעה של דניאל?כן בכמה?1 נהנת?מאוד מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב?שהוא יבוא לאיזור שלי,בטח.

omerikooo

New member
נחמד ביותר ../images/Emo9.gif

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? חופש גדול 2002. איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין?) אכן היה לאביב קשר בעניין..הייתי בהופעה של אביב גפן והתעויוט במבצר שוני בבנימינה. שם דניאל הופיע ("מיני-בכורה") לראשונה. מופע פותח לאביב, שהיה מופע מלא. עם צ'לן, גיטריסט וכו'. אני זוכר מההופעה הזו טוב-טוב את "דרוש חבר" ואת "עדיף" שיצא אז חודש לפני אותה ההופעה. מה היה גילך? 13 שזה אומר שהיית בכתה: בין ז' ל-ח'. (נוסטלגיה
) האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? אפשר לומר, כן.. יש לך את הדיסק הראשון? אכן כן. מתי קנית אותו? ביום שיצא. כמה הוא עלה?
הוא לא עלה לי, כי במקרה היה לי מעין כרטיס מגנטי מוטען בכסף- לקניית דיסקים בטאוור רקורדס, שקיבלתי מתנה לבר מצווה (חח). אבל אני מניח שבערך 60. מה השיר האהוב עליך בדיסק? "כשתחזרי", "כולם אוהבים את דניאל", "בא מכאב". ואת השני, יש לך? אכן כן גם כן. מתי קנית אותו? לא קניתי אותו.. מה השיר האהוב עליך בדיסק? "רבות הדרכים" , "ספרי לי", "פעם". מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? לפני כמה ימים.. עשיתי לך חשק לשמוע? ת'אמת שכן, ואני פותח את המדיה פלייר ברגעים אלה *נפתח* היית כבר בהופעה של דניאל? כן. בכמה? הרבה יותר מדי.. נהנת? כל פעם מחדש. באמת.
מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? כן, כפ"ס היר איי קאם. (זה היה נחמד)

MarishA M

New member
הוו אני כ"כ אוהבת שאלונים../images/Emo99.gif

בזמן האחרון יש הרבה כאלה בכל מקום..חח שווה. מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון?--אממ מזמן..נו כשיצא "עדיף" איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? )אממ לא היה לו קשר לזה..שמעתי ת'שיר והתלהבתי. מה היה גילך?זה היה בערך לפני 2 וחצי שזה אומר..13 וצי..או 14.. שזה אומר שהיית בכתה:ח'..אני חושבת.. האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך?בטח!! יש לך את הדיסק הראשון?לא
מתי קנית אותו?אבל אין לי. כמה הוא עלה?--נו אבל אין לי
מה השיר האהוב עליך בדיסק?
ואת השני, יש לך?כה!! מתי קנית אותו?אממ זמן קצר אחריי שיצא.. מה השיר האהוב עליך בדיסק?חח לא קניתי אבא הביא לי,ממ כי הוא עבד עם דניאל
מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם?אתמול. עשיתי לך חשק לשמוע?כן!! היית כבר בהופעה של דניאל?אממ אם זה נקרא הופעה..אממ הייתי במופע שהוא חימם את פיטר רוט.. ואני מתה ללכת רק שאין לי אף פעם עם מי.. בכמה?נו 1. נהנת?כן! מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב?אם תיהיה אז בשמחה.

hodayoyo

New member
בתפוז יש שאלונים.../images/Emo60.gif

בכל מקום. בכל שעה. תמיד תמיד.

ACV Israel

New member
עונה, קוראים לי אור

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון?לפני כ-4 חודשים
איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? )למדתי בביצפר לבגרות בהיסטוריה, והיה רשום על השולחן (זה היה בביצפר) את המילים של "רבות הדרכים" וחזרתי הביתה והדלקתי רדיו ובדיוק היה ת'שיר אז לקחתי ת'רמז והורדתי 2 שירים שלו ואז הלכתי (יותר נכון רצתי) וקניתי את הדיסקים שלו ו מה היה גילך?חחחחח 15 שזה אומר שהיית בכתה:עולה ל-י"א האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך?מקום 2 יש לך את הדיסק הראשון?ברור מתי קנית אותו?לפני 3 חודשים כמה הוא עלה? :p70 שקל? מה השיר האהוב עליך בדיסק?ה-1? "לב זהב" ואת השני, יש לך?ברור מתי קנית אותו?לפני 4 חודשים מה השיר האהוב עליך בדיסק?רבת הדרכיםםםםםםםם מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם?היום בבוקר
עשיתי לך חשק לשמוע?לא...
היית כבר בהופעה של דניאל?לא, שיבוא כבר לצפון. בכמה?0? נהנת?0 מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב?שיבוא לצפוןןןןןןןןןןןןןןן

MarishA M

New member
גם אני בת 15 וחצי ועולה לי"א..

זתמיד יש בעיה עם האנשים שנולדו תחילת/סוף שנה..אז לא יודעים אם לשלוח אותם לפני הזמן לכיתה א'.. חח מבינים.?

למעלה