שאלון קצר בנושא הפורום.

זה קורה למי שנולד

אחרי ראש השנה העברי, אבל לפני ראש השנה לועזי... כי מערכת החינוך פועל לצערנו לפי התאריך הלועזי... אז כאילו לא נגמר מחזור. אני למשל, נולדתי בתשרי....

אני ילידת סוף 90. וההורים העדיפו

להשאיר אותי עוד שנה בגן

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif דניאל סלומון,

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? מאז שיצא "עדיף". איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין?) בת-דודה שלי הכירה לי את השיר ואז זה היה כל הזמן ברדיו .. מה היה גילך? אין לי מושג. שזה אומר שהיית בכתה: לא יודעת. האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? כן. יש לך את הדיסק הראשון? כן. מתי קנית אותו? לפני חצי שנה, משהו כזה. כמה הוא עלה? :p לוזוכרת .. מה השיר האהוב עליך בדיסק? "לבן". ואת השני, יש לך? לא. מתי קנית אותו? לא קניתי. מה השיר האהוב עליך בדיסק? אני חושבת ש"רבותה". מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? מזמן. עשיתי לך חשק לשמוע? לא ממש .. היית כבר בהופעה של דניאל? בערך .. בטאוואר רקורדס, יחסית מזמן. בכמה? אחת. נהנת? כן
מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? כן! סופסוף הופעה מלאה!

תשובות

מתי התחלתי לשמוע את דניאל סלומון ? את מר דניאל התחלתי לשמוע עוד לפני שהיה דניאל סלומון הנודע איך זה קרה ? בגיל 18 בפאב תל אביבי בשם שלוותא האם היה לאביב קשר כלשהו בעניין ? לאביב היה קשר אז לדניאל קשר שלא הכרתי איש יקר בשם דניאל סיפר על הכרות אישית אך לא ידעתי כלל עד כמה אישית הכרות זו היתה מה היה גילי ? 18 שזה אומר שהייתי בכיתה שנקראת החיים האם דניאל נמצא ברשימת הזמרים המועדפים עלי ? כמובן יש לך את הדיסק הראשון ? כמובן מתי קניתי אותו ביום הולדתי זו המתנה הגדולה ביותר שהאדם יכול לקבל מה השיר האהוב עלי בדיסק ? כולם אוהבים את דניאל את השני גם יש לי מתי קניתי אותו יומיים אחרי צאתו לחנויות הדיסקים בישראל מה השיר האהוב עלי בדיסק השני אין כמו האהבה שלך מתי הפעם האחרונה ששמעתי אחד מהם לא תהיה ולא היתה פעם אחרונה עשיתי לך חשק לשמוע ?? הוא קיים מאז שקיים דניאל הייתי כבר בהופעתו של דניאל כמובן בכמה בבראקה בתמונע ושוב בתמונע ושוב בתמונע ושוב בתמונע :) בהרבה הופעות נהנת ? מעבר לכל התחושות שנקראות הנאה כמובן מתכננת ללכת להופעה כמובן עם בעלי והילד שלי בעזרת השם יתברך

red butterfly

New member
עונה.

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? לפני כמעט שנה אבל רק כשיצא הדיסק השני שמעתי אותו יותר איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? ) לא זוכרת.. אין קשר לאביב גפן מה היה גילך? כמעט 16 שזה אומר שהיית בכתה: י' האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? כן יש לך את הדיסק הראשון? כן מתי קנית אותו? לפני חודש בערך כמה הוא עלה? 60 מה השיר האהוב עליך בדיסק? האמת שעוד לא הספקתי לשמוע אותו יותר מדי.. אז עדיין אין ואת השני, יש לך? כן מתי קנית אותו? קצת אחרי שהוא יצא מה השיר האהוב עליך בדיסק? אחרת וספרי לי מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? אתמול עשיתי לך חשק לשמוע? כן אבל אני כל כך עייפה שאין לי כוח לשים אותו :/ היית כבר בהופעה של דניאל? רק כשפיטר אירח אותו בכמה? ^ נהנת? היה נחמד מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? ברגע שיצא לי.

S h A b i T

New member
הוווו

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? נראה לי שמאוגוסט 2002. אולי מיולי. מהחופש הגדול של 2002
איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין?) האמת שממש לא. שמעתי באותה תקופה את אביב, אבל לא ידעתי בכלל מי מנגן אצלו, וזה גם לא עניין אותי. בערך חודש לפני עדיף יצא לרדיו ומאוד מאוד אהבתי את המילים והלחן והורדתי הרבה שירים שלו. *מודה*
מאז הכל היסטוריה.
מה היה גילך? 13 שזה אומר שהיית בכתה: בין ז' לח'. האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? וודאי. יש לך את הדיסק הראשון? כן. מתי קנית אותו? או ווא. לפני שנתיים? כמה הוא עלה? 64.90 או 74.90.. לא זוכרת מה השיר האהוב עליך בדיסק? כשתחזרי ואת השני, יש לך? כן. מתי קנית אותו? ביום שהוא יצא. מה השיר האהוב עליך בדיסק? אין כמו האהבה שלך, רבות הדרכים. מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? אתמול. מוזר. עשיתי לך חשק לשמוע? לא
היית כבר בהופעה של דניאל? כן. בכמה? הפסקתי לספור. נהנת? מאוד מאוד. מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? וודאי. בארבי כפ"ס.

עונה

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? לפני שנה נראה לי איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? ) דווקא לא ,חברה שלי, השמיעה לי את בא מכאב וממש התלהבתי מה היה גילך? 22 שזה אומר שהיית בכתה: א' האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? כן יש לך את הדיסק הראשון?כן מתי קנית אותו? לפני שנה כמה הוא עלה? :p 29.90 מה השיר האהוב עליך בדיסק? בא מכאב ואת השני, יש לך?כן מתי קנית אותו? לפני כמה חודשים טובים מה השיר האהוב עליך בדיסק? מיתר קורע וספרי לי מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? לפני חמש דקות עשיתי לך חשק לשמוע? לא היית כבר בהופעה של דניאל?כן בכמה?2 נהנת?מאוד מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? ליודעת

מיכלS

New member
התשובות שלי

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? כשיצא השיר "רבות הדרכים" איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? )הופיעה בראיון החדשות בערוץ 10 מה היה גילך?33 האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך?כן יש לך את הדיסק הראשון?לא מתי קנית אותו? כמה הוא עלה? :p מה השיר האהוב עליך בדיסק? בא מכאב ואת השני, יש לך? כן מתי קנית אותו? כשרבות הדרכים הושמע ברדיו מה השיר האהוב עליך בדיסק? כולם מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? אתמול עשיתי לך חשק לשמוע?כן היית כבר בהופעה של דניאל?כן בכמה?1 נהנת?מאד מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? מחכה שיופיע בבאר שבע

גוּזיד

New member
התחלה טובה :)

הודעה ראשונה פה. מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? לפני הרבה זמן, אבל התחלתי יותר להתעמק בזמן האחרון. איך זה קרה? הדיסק החדש היה במחשב של אחי ושמעתי, היה נחמד, אז שמעתי ושמעתי ושמעתי...
(האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? לא) מה היה גילך? כמעט 15. P: שזה אומר שהיית בכתה: ט'. האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? המוערכים ביותר. יש לך את הדיסק הראשון? לא. ): מתי קנית אותו? ): כמה הוא עלה? מאוד מצחיק ;[ מה השיר האהוב עליך בדיסק? לא יודעת. אין ספציפי. ואת השני, יש לך? יש. מתי קנית אותו? לא קניתי.
מה השיר האהוב עליך בדיסק? אין ספציפי. מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? עכשיו. עשיתי לך חשק לשמוע? לא, זה לא בא ממך
היית כבר בהופעה של דניאל? כן בכמה? אחת נהנת? אממ.. כן? מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? לא. תמשיכו לכתוב פה. אחלה פורום. טוב.

hodayoyo

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

אני מכירה את השם שלך מכמה פורומים...איזה?!

hodayoyo

New member
חח מכירה את זה ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

כמו שאת רואה בחתימה שלי לא חסרים מספרי פורומים
ולמען האמת זה לא הכל

..

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון?לא זוכרת ממזמן איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? ) פשוט קרה. מה היה גילך?לאזוכרת.. שזה אומר שהיית בכתה:לאזוכרת האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך?יאפ יש לך את הדיסק הראשון?כן מתי קנית אותו?לפני המון זמן כמה הוא עלה? :p לא זוכרת חח מה השיר האהוב עליך בדיסק?כולם שווים אצלי. ואת השני, יש לך?עדין לא, אין תקציב מתי קנית אותו? מה השיר האהוב עליך בדיסק? מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם?היום עשיתי לך חשק לשמוע?לא היית כבר בהופעה של דניאל?כן בכמה?1 נהנת?מאוד מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב?יאפ

../images/Emo13.gif

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? לפני שלוש שנים בערך... איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? )אחותי קנתה את הדיסק, וממש אהבתי אותו... מה היה גילך?11 שזה אומר שהיית בכתה:ו' האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? בוואדי! יש לך את הדיסק הראשון? לאחותי... אבל אני שומעת בו המון מתי קנית אותו? היא קנתה אותו בערך לפני שלוש שנים... כמה הוא עלה? אנערף... כמה כבד דיסק יכול לעלות? מה השיר האהוב עליך בדיסק?בא מכאב ואת השני, יש לך? כן מתי קנית אותו? לפני חודש בערך... מה השיר האהוב עליך בדיסק? רבות הדרכים מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? אתמול בבוקר עשיתי לך חשק לשמוע? דווקא לא... היית כבר בהופעה של דניאל?לא בכמה?לא!! נהנת? שוב?!!! מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב?לא...

אני אני!

מתי התחלת לשמוע את דניאל סלומון? לפני 3 שנים בערך.. איך זה קרה? (האם היה לאביב גפן קשר כלשהו בעניין? ) דוד שלי קנה לי את הדיסק שלו לבת מצווה (ועוד משהו כמובן.
) וכרטיס להופעה של אביב, ושם ממש התאהבתי בנגינה של דניאל. מה היה גילך? 12 בערך.. שזה אומר שהיית בכתה: אמצע ו'. האם הוא נמצא ברשימת ה'זמרים המועדפים' עליך? בהחלט. יש לך את הדיסק הראשון? כן. מתי קנית אותו? קיבלתי אותו.. כמה הוא עלה? לא יודעת, זו הייתה מתנה. מה השיר האהוב עליך בדיסק? הממ.. טיפה קשה. אבל נגיד ש'עכשיו'. ואת השני, יש לך? בוודאי. מתי קנית אותו? כשהוא יצא. מה השיר האהוב עליך בדיסק? זה מאוד קשה! ספרי לי, מיתר קרוע ואין כמו האהבה שלך הם השלושה שאני הכי אוהבת. מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעת אחד מהם? אתמול. עשיתי לך חשק לשמוע? חחח כן. היית כבר בהופעה של דניאל? כן בכמה? 2 נהנת? מאוד מתכנן ללכת להופעה שלו בקרוב? רציתי אבל לא יוצא בגלל הופעות אחרות.

למעלה