שאלון. קצר. זה נחוץ... כנסו

שאלון. קצר. זה נחוץ... כנסו

כן. אנחנו במקרה הטוב 10 שנכנסים קבוע וכל זה [קבוע - לא בהכרח יום יום, אולי גם אחת לשבוע... שמעו :S] וגם המעט שבינינו לא הכי מכיר... אז לפחות השאלון הזה. 1. שם: 2. גיל: 3. מקום התיישבות
: 4. עוד חמש להקות/זמרים שנמצאים בטופ ליסט כרגע: 5. מסנג'ר/אייסיקיו/שניהם: 6. בלוג/דפיוצר/כל לינק אחר לשיתוף הציבור:

ואני אענה לפני שהולכת לישון

1. שם: שירי
שירה למעשה אבל כולם קוראים לי שירי. ממ 2. גיל: 14 ו3 חודשים.
3. מקום התיישבות: אמ... אזור בקעת הירדן 4. 5 להקות/זמרים שנמצאים בטופ ליסט כרגע: רדיוהד
, מטאליקה, קורן, וויט'ין טמפטיישן, היהודים. יש עוד כמה אבל פחות אז... לא נרשום 5. אייסיקיו: 122880070 מסנג'ר: white_stripe@walla.co.il 6. בלוגי הלבן ודפיוצרי הכתום. אמ, ואם יש לכם בלוג ואתם אוהבים את רדיוהד - בואו לטבעת

OrdinaryDay

New member
let's get to know me!../images/Emo12.gif

1. שם: שרה 2. גיל: 16 ואממ,5 חודשים \: 3: מקום התייבשות: טבריה.. 4: חמש להקות/זמרים ובלה בלה: אלאניס מוריסט, ג'ון מאייר, אואזיס, ונסה קרלטון, פיונה אפל 5: אייסיקיו: 268393919 מסנג'ר: sarah222@hotmail.co.il 6: קישור לשיתוף הפורום: אממ..זה אתר שבו אני מעלה את התמונות החובבניות שלי-http://sarah222.deviantart.com/

הנה:

1. שם: עידו 2. גיל:16 3. מקום התיישבות :חיפה 4. עוד חמש להקות/זמרים שנמצאים בטופ ליסט כרגע: -גאנז אנד רוזז -טיילור הילטון - פוג'יז - אלישה קיז - בראיין אדאמס 5. מסנג'ר/אייסיקיו/שניהם:150055839 6. בלוג/דפיוצר/כל לינק אחר לשיתוף הציבור:www.israblog.co.il/43336

OrdinaryDay

New member
אני מחפשת נואשות אחרי הדיסק../images/Emo4.gif

בנתיים יש לי 2 שירים שלו והפועה שלמה

הוא רק השתחרר בחו''ל

אני לא מאמין שהוא יגיע לארץ יש לי את WHEN IT COMES ROLLIN HOME GLAD LETTER SONG

SpectroniX

New member
חדש

טוב אז ככה, אני אנצל את ההודעה הזאת להציג את עצמי לחברי הפורום המעטים. אני ערן, 20 מאזור השרון. אני שומע גם אבריל אוונסנס לינקין פארק K`S CHOICE ועוד רבים וטובים. אני גולש בפורום כבר זמן מה אבל באופן פסיבי בעיקר, עד עכשיו לפחות. אני מעריץ מושבע של מישלי, בנוסף לשני הדיסקים שלה (כמובן) יש לי כל הופעה חיה שלה וחלק מהשירים מהדיסק החדש ומ broken braclet.ג€ . אני גולש בפורום בעיקר דרך הפלאפון (חייל קרבי בעזה) ומדי פעם דרך המחשב בבית. קיצור, תגיבו, שאני אדע שאתם קיימיםג€ peace ג€

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני שירי, מחליפה זמנית של דניאל (buffgirl). יש לך אחלה טעם במוזיקה

SpectroniX

New member

הי שירי, לא ראיתי אותך בפורום קודם. את פה רק בתור מחליפה של בפ-גירל או שגם את מעריצה את מישל? תודה על המחמאה, אם זה מעניין אותך אני שומע גם היהודים, משינה, מוניקה סקס, garbage, the cardigans, anouk, busted, coldplay, dream theater, texas, sheryl crow, nelly furtado, alanis, pink, and hiphop. עדיין אוהבת את הטעם שלי במוזיקה? ג€

OrdinaryDay

New member
הו, שמעתי אלאניס../images/Emo99.gif

בכל מקרה...הודעה הקודמת של ברוך הבאה נמחקה לי
(אני כמעט בטוחה שתפוז מנהלים קונספירציה אחת שלמה עלי
) אז...ממ...ברוך הבא!

אממ פחות או יותר, כן ../images/Emo3.gif

למרות שאני לא שומעת שירים בעברית כמעט בכלל. אממ לא הייתי אומרת שאני מעריצה אותה, אבל היו לה כמה שירים שאהבתי
אני פה עד רק שדניאל תחזור מהחופשה

למעלה