שאלון. קצר. זה נחוץ... כנסו

SpectroniX

New member

אני עוקב אחריו כבר כמה זמן ואני רואה שיש לו עוד הרבה להשתפר. תגידי חשבתם פעם אולי לפרסם הודעות לפורום שלנו בפורומים אחרים? פורומים שאנשים שם כנראה מקשיבים למישל אבל לא מכירים בקיומו של הפורום המצוין שלנו. לדוגמה, להזמין אנשים מפורום אבריל או אנלא יודע לבקר אצלנו ואולי להצטרף. מה את אומרת?

AGENT SHESH

New member
קאמבק, אז.. אענה:|אוטו\

1. משה 2. 17 וחצי 3. הממ... איזור ירושלים. 4. זה משתנה כל הזמן... כרגע: גארבג' (כי הורדתי את כל הדיסקים שלהם וזה פשוט.. טוב!), טראביס, קורן, אבריל לאבין, ווסטלייף. כן, אני מודע לזה שיש לי טעם... מגוון...
5. מסנג'ר: [email protected] I Seek You: 155763085 6. הממ... יש לי דפיוצר בבמה, לא זוכר אותו..

I Love Paige

New member
גם לי מותר? ../images/Emo3.gif

שם: רז כאילו דאה.
] מקום התיישבות
: איזו מושבה נידחה ליד נתניה. עוד שבטופ ליסט: היהודים, אלאניס, Vonda Shepard, Green Day, The Goo Goo Dolls&Metallica. נו, 6. מספיק קרוב. :X אין שום בלוג/דפיוצר/וואבה לשיתוף הציבור. הכל פרטי ואישי. [יש רק בלוג] לילה טוב?

I Love Paige

New member
אה! גם Fame Acadamy!!!!!!!!!

שינייד
מארלי
איינסלי
קייטי
:X הדרה הכי שולתת שיש. חבל שאין שידורים חוזרים של עונה 1. :X

I Love Paige

New member
כי אני שונא אותו. ../images/Emo10.gif

המניאק ניצח את שינייד ב-300000 קולות!

I Love Paige

New member
הוא ניצח את שינייד.

מגיע לו, המניאק. >< חוצמיזה, הוא אידיוט. הוא חורז "angel" עם "angel" ו"cofee" עם "cofee". טמבל. :X

OrdinaryDay

New member
הוא שווה יותר משנייד!

היה מגיע לו לזכות! חוץ מזה, שמת לב שמכל אלה שיצאו משם, דווקא לאמר, שהפסיד מתישהו בשלבים המקודמים הוא הכי מפורסם מבין כולם? הו, האירוניה...

גמני ../images/Emo9.gif

1. שם: שירי 2. גיל: 18 3. מקום התיישבות: כפר סבא 4. עוד חמש להקות/זמרים שנמצאים בטופ ליסט כרגע: ווסטלייף, בקסטריט בויז, לינקין פארק, דה ראסמוס, הובסטנק 5. מסנג'ר/אייסיקיו/שניהם: מסנג'ר: [email protected] אייסי: 349547227 יאהו: shiri86 6. בלוג/דפיוצר/כל לינק אחר לשיתוף הציבור: הבלוג שלי הדפיוצר שלי

AGENT SHESH

New member
וואו...../images/Emo2.gif../images/Emo73.gif

המוזיקה... ממש מוזיקה בסיגנון שלי...

buffgirl

New member
../images/Emo80.gif|מיוחדת|

1. שם: דניאל. 2. גיל: 16 וקצת. 3. מקום התיישבות: אזור אונו. 4. עוד חמש להקות/זמרים שנמצאים בטופ ליסט כרגע: היהודים, מארון 5, Goo Goo Dolls, Blink 182, Muse ויש עוד כמה... 5. מסנג'ר/אייסיקיו/שניהם: אייסיקיו: 95280666 (ואם אין לי אתכם ואתם מצטערפים, תגידו שזה אתם) 6. בלוג/דפיוצר/כל לינק אחר לשיתוף הציבור: כמה כתבות שכתבתי על באפי: www.buff-buff.tk

dun16

New member
אני... ../images/Emo13.gif

1. שם: דנה 2. גיל: 18... בידיוק היום... יש לי יומולדת...
3. מקום התיישבות : ראשון לציון
4. עוד חמש להקות/זמרים שנמצאים בטופ ליסט כרגע: אווריל לאבין, רדיוהד, אואזיס, שייגעצ ואביתר בנאי
5. מסנג'ר/אייסיקיו/שניהם: שניהם... אייסיקיו: 214783853 מסנג'ר: [email protected] 6. בלוג/דפיוצר/כל לינק אחר לשיתוף הציבור: מממ אין לי בידיוק מה לשים.. אז הנה שירשור תמונות שהוספתי לקומונה של תמונות ושמו בקישורים... חחח... :) http://www.tapuz.co.il/Communa/CommunaLinks.asp?Communaid=153

dun16

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

ברוך הבא בטוחה שתהנה פה!
לא ממש חגגתי אתמול... בביתספר חברים הביאו לי ברכות וכלמיני.. וחברה שלי באה אליי אחה"צ להביא לי כמה דברים שהיא הכינה...
ושאר היום... למדתי למבחן בביולוגיה... כמה עצוב שזה נשמע... חחחחחח אבל יכול להיות שהיום אני אלך עם חברים לאספרסו בר...

למעלה