שאלון קצר-חורף!

randu

New member
שאלון קצר-חורף!../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo188.gif

אז ככה: 1.אתם אוהבים חורף? 2.למה? 3.כבר ירד גשם במקום בו אתם גרים? 4.כשיורד גשם-אתם אוהבים לצאת החוצה? 5.קפוצ'ונים-כן או לא?
6.מפחדים מרעמים וברקים? 7.לאוהבי החורף-מה הדבר שאתם הכי אוהבים בו? 8.לשונאי החורף-מה הדבר שאתם הכי פחות שונאים בו? 7.מתחת לפוך,שידורים חוזרים של טב"ע,עם כוס שוקו, או-ים,כוס קולה ביד,ורעש הגלים מתנפצים..? 8.מה מזג האוייר בחוץ עכשיו? 9.חנוכה נופל בשיא החורף,מה יהיה עם המפגש ב"ה..?
10.שפיכת לב של רן: בקיץ אפשר לצאת לעיר,לקניון,לים,או סתם ללכת לחברים. בחורף חייבים הישאר בבית,ומחשיך בצורה מוקדמת מאוד. וגם הרבה ותר קשה לקום בבוקר.
מה אתם חושבים על זה?
חורף נעים וחמים, לכוווווווווווווווווווווווווווולם!!

Fergie7

New member
../images/Emo9.gif

1.אתם אוהבים חורף? לא. 2.למה? בגלל הבגדים והמטריה S: 3.כבר ירד גשם במקום בו אתם גרים? אכן. 4.כשיורד גשם-אתם אוהבים לצאת החוצה? לא. 5.קפוצ'ונים-כן או לא? לא. 6.מפחדים מרעמים וברקים? לא. =| 7.לאוהבי החורף-מה הדבר שאתם הכי אוהבים בו? 8.לשונאי החורף-מה הדבר שאתם הכי פחות שונאים בו? גשם כשאני בבית. 7.מתחת לפוך,שידורים חוזרים של טב"ע,עם כוס שוקו, או-ים,כוס קולה ביד,ורעש הגלים מתנפצים..? או זה קשה
אני חושבת שהראשון אבל לא טב"ע XD 8.מה מזג האוייר בחוץ עכשיו? לא יודעת >< חביב? 9.חנוכה נופל בשיא החורף,מה יהיה עם המפגש ב"ה..? למה לא עשיתם בסוכות? :| 10.שפיכת לב של רן: בקיץ אפשר לצאת לעיר,לקניון,לים,או סתם ללכת לחברים. בחורף חייבים הישאר בבית,ומחשיך בצורה מוקדמת מאוד. וגם הרבה ותר קשה לקום בבוקר. מה אתם חושבים על זה? שאני שונאת חורף.

randu

New member
עשיתם?../images/Emo6.gif

"עשינו",התכוונת. את לא זוכרת את המאמצים שלנו לקיים מפגש?

randu

New member
אי הבנה קטנה.

התכווני "עשינו", יענטו הפורום. למה רשמת "עשיתם"?

JULI4561

New member
עו נה נה נה נה נה

1.אתם אוהבים חורף? כן 2.למה? כי בקיץ חם מידי
3.כבר ירד גשם במקום בו אתם גרים? בטחחח ! 4.כשיורד גשם-אתם אוהבים לצאת החוצה? לא ..
5.קפוצ'ונים-כן או לא? בטחח 6.מפחדים מרעמים וברקים? חחחח לא 7.לאוהבי החורף-מה הדבר שאתם הכי אוהבים בו? קרמבו ! 8.לשונאי החורף-מה הדבר שאתם הכי פחות שונאים בו? - 7.מתחת לפוך,שידורים חוזרים של טב"ע,עם כוס שוקו, או-ים,כוס קולה ביד,ורעש הגלים מתנפצים..? אממ ואווו קשששששהה 8.מה מזג האוייר בחוץ עכשיו? קריר 9.חנוכה נופל בשיא החורף,מה יהיה עם המפגש ב"ה..? יהיה בגשם ! 10.שפיכת לב של רן: בקיץ אפשר לצאת לעיר,לקניון,לים,או סתם ללכת לחברים. בחורף חייבים הישאר בבית,ומחשיך בצורה מוקדמת מאוד. וגם הרבה ותר קשה לקום בבוקר. מה אתם חושבים על זה? שזה נכון ...

randu

New member
חורף חמים!../images/Emo188.gif../images/Emo20.gif

1.אתם אוהבים חורף?כן.
2.למה?כי זה כזה..כיף כזה.
3.כבר ירד גשם במקום בו אתם גרים?אכן כן.
4.כשיורד גשם-אתם אוהבים לצאת החוצה?לא כ"כ.
5.קפוצ'ונים-כן או לא?כ"כ כ"כ כ"כ כןןןןן!
אני גם אוהב לשים את השרוולים שיהיו יותר ארוכים מהכפות ידיים.
6.מפחדים מרעמים וברקים?אכן לא.
7.לאוהבי החורף-מה הדבר שאתם הכי אוהבים בו?את התחושה הזו של הקור.
8.לשונאי החורף-מה הדבר שאתם הכי פחות שונאים בו? 7.מתחת לפוך,שידורים חוזרים של טב"ע,עם כוס שוקו, או- ים,כוס קולה ביד,ורעש הגלים מתנפצים..?האפשרות הראשונה. בעיקר בגלל שזה טב"ע.
. סתם,נו,לא רק בגלל זה.:p 8.מה מזג האוייר בחוץ עכשיו?קריר,ירד גשם.
9.חנוכה נופל בשיא החורף,מה יהיה עם המפגש ב"ה..?וואי,נקווה שיהיה טוב. 10.שפיכת לב של רן: בקיץ אפשר לצאת לעיר,לקניון,לים,או סתם ללכת לחברים. בחורף חייבים הישאר בבית,ומחשיך בצורה מוקדמת מאוד. וגם הרבה ותר קשה לקום בבוקר. מה אתם חושבים על זה?שאני מוזר. 0___0

L U Z I A

New member
אחח התגעגעתי../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

כי חורף (טה לה לה) וגשם מטפטף על העורף...
1.אתם אוהבים חורף? הכי בעולם.
2.למה? בגלל שקר, וגשום, והימים סגריריים כאלו ולובשים בגדים חמים (ותכלס, הגדים של החורף הכי יפים
) וכי התגעגתי
3.כבר ירד גשם במקום בו אתם גרים? כן, היום
הלוואי וירד גם מחר
4.כשיורד גשם-אתם אוהבים לצאת החוצה? לא במיוחד, כל הכיף הוא להישאר בבית להתחמם
5.קפוצ'ונים-כן או לא? ב ר ו ר שכן! 6.מפחדים מרעמים וברקים? לא במיוחד 7.לאוהבי החורף-מה הדבר שאתם הכי אוהבים בו? הכל
8.לשונאי החורף-מה הדבר שאתם הכי פחות שונאים בו? אין שום דבר שאפשר לשנוא בחורף
7.מתחת לפוך,שידורים חוזרים של טב"ע,עם כוס שוקו, או-ים,כוס קולה ביד,ורעש הגלים מתנפצים..? מתחת לפוך. כי זה הכי כיף שיש! למרות שגם בים כיף, לא אמרתי
8.מה מזג האוייר בחוץ עכשיו? בטח קר שם 9.חנוכה נופל בשיא החורף,מה יהיה עם המפגש ב"ה..? יהיה עוד יהיה! 10.שפיכת לב של רן: בבקשה
בקיץ אפשר לצאת לעיר,לקניון,לים,או סתם ללכת לחברים. בחורף חייבים הישאר בבית, ומחשיך בצורה מוקדמת מאוד. וגם הרבה ותר קשה לקום בבוקר. מה אתם חושבים על זה? אני יודעת שאפשר לעשות הרבה יותר דברים מגניבים בקיץ, אבל בחורף א' כן אפשר ללכת חברים, וב' כל הכיף הוא להישאר בבית עם השוקו שלך, לשמוע את הגשם והלרגיש כמה נעים לך בבית
אין כמו החורף
לילה טוב, תאחלו לי בהצלחה מחר במבחן בלשון

L U Z I A

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

בסוף בכלל התבלבלתי וזה ביום חמישי
אבל יש לנו שני מבחנים באותו יום- יש גם במתמטיקה
ועוד מחר הכתבה בערבית
אאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!11

mikmikonet

New member
חורף ../images/Emo99.gif

1.אתם אוהבים חורף? אהבת חיי
2.למה? כי זאת העונה הכי מדהימה בעולם שעושה לי טוב על הלב!
3.כבר ירד גשם במקום בו אתם גרים? לא ממש, אבל לפני כמה דקות ירדו מספר טיפות על חלוני
התמוגגות.
4.כשיורד גשם-אתם אוהבים לצאת החוצה? כןןןן!!!!!!!
5.קפוצ'ונים-כן או לא? כן! מאוהבת בהם.
6.מפחדים מרעמים וברקים? מתה עליהם.
7.לאוהבי החורף-מה הדבר שאתם הכי אוהבים בו? תופעות הלוואי (הנחמדות, לא המחלות כמובן)- קרמבו, מאכלים חמים, בגדים ארוכים, תנור, שמיכות צמר וכו'.
7.מתחת לפוך,שידורים חוזרים של טב"ע, עם כוס שוקו, או-ים,כוס קולה ביד,ורעש הגלים מתנפצים..? מתחת לפוף עם שידורים של טב"ע ושוקו! מה השאלה בכלל
וחוצמזה איכ קולה
8.מה מזג האוייר בחוץ עכשיו? עכשיו די שקט אצלנו.
9.חנוכה נופל בשיא החורף, מה יהיה עם המפגש ב"ה..? אתם צוחקים עלי?! הכי שווה בחורף!! כולם עם בגדי חורף וגשם
ייאיי אני מתמוגגת
10.שפיכת לב של רן: בקיץ אפשר לצאת לעיר,לקניון,לים,או סתם ללכת לחברים. בחורף חייבים להישאר בבית,ומחשיך בצורה מוקדמת מאוד. וגם הרבה יותר קשה לקום בבוקר. מה אתם חושבים על זה? שזה לא מדוייק. מה פתאום שאי אפשר לצאת בחורף?! זה הכי שווה! בגדי חורף
. שנית, אז מה אם מחשיך? יש תאורת לילה
ולקום מול המפזר-חום בבוקר כשגשם על החלון, זה סבבה לגמרי, ואפילו שקשה להיפרד מהמיטה בבוקר- פי אלף יותר כיף להיכנס אליה, מאשר בקיץ... רנצ'ו תודה על השאלון
כפי שאתם רואים אני מתמוגגת בקטנה

randu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

מיקמיק, תעשי לי ברק!
שליטע!

בJדJה

New member
אררר

לא רוצה לענות! עד שהשקעתי ועשיתי הודעה יפה הכל נעלם! ))))): אם יתחשק לי אני אענה אחר כך):

:p

1.אתם אוהבים חורף? יאפ 2.למה? כי יומולדת (23.1-אוי למי ששוכח),וכי זה כיף! 3.כבר ירד גשם במקום בו אתם גרים? יאפ 4.כשיורד גשם-אתם אוהבים לצאת החוצה? יאפ 5.קפוצ'ונים-כן או לא? יאפ 6.מפחדים מרעמים וברקים? לא 7.לאוהבי החורף-מה הדבר שאתם הכי אוהבים בו? פווווווווך 8.לשונאי החורף-מה הדבר שאתם הכי פחות שונאים בו? 7.מתחת לפוך,שידורים חוזרים של טב"ע,עם כוס שוקו, או-ים,כוס קולה ביד,ורעש הגלים מתנפצים..?מה זה טב"ע? 8.מה מזג האוייר בחוץ עכשיו? בסדר.. 9.חנוכה נופל בשיא החורף,מה יהיה עם המפגש ב"ה..? לא באה.. 10.שפיכת לב של רן: בקיץ אפשר לצאת לעיר,לקניון,לים,או סתם ללכת לחברים. בחורף חייבים הישאר בבית,ומחשיך בצורה מוקדמת מאוד. וגם הרבה ותר קשה לקום בבוקר. מה אתם חושבים על זה? לא נורא..

randu

New member
ג'ולייייייייייייייייייייייייייייייי

אני לא יודע אם ספרתי לך, אבל יש ידידה שממש מזכירה לי אותך. כל הזמן אני מזיין לה שתכל: "יש אחת בפורום אתן מדברות אותו דבר,אתם הכל..אתן ממש דומותתת!" והיא כזה: "טוב..><" אמרתי לך שאת מזכירה לי ידידה שלי? בכולופן, נולדתן באותו תאריך. עכשיו הכל מובן.

למעלה