שאלון קצר-חורף!

נקודונת

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo184.gif

1.אתם אוהבים חורף? מאוד!
2.למה? כי.. כי קר, ויש שמיכות פוך וקרמבו וגשם ושוקו חם וקר ואפשר ללבוש סוודרים. 3.כבר ירד גשם במקום בו אתם גרים? כן!
4.כשיורד גשם-אתם אוהבים לצאת החוצה? אמ.. לפעמים. גם להסתכל על הגשם מהחלון זה טוב. 5.קפוצ'ונים-כן או לא? כן. 6.מפחדים מרעמים וברקים? קצת.. 7.לאוהבי החורף-מה הדבר שאתם הכי אוהבים בו? הכל! 7.מתחת לפוך,שידורים חוזרים של טב"ע,עם כוס שוקו, או-ים,כוס קולה ביד,ורעש הגלים מתנפצים..? מתחת לפוך - אחלה, כוס שוקו - עוד יותר אחלה, אבל טב"ע?! אני מעדיפה שידורים חוזרים של באפי (לא שמישהו משדר את זה בשידורים חוזרים, אבל בשביל זה יש דיוידי). 8.מה מזג האוייר בחוץ עכשיו? נעים. לא חם ולא קר. 9.חנוכה נופל בשיא החורף,מה יהיה עם המפגש ב"ה..? ניפגש בחורף. סוף העולם? 10.שפיכת לב של רן: |בקיץ אפשר לצאת לעיר,לקניון,לים,או סתם ללכת לחברים, בחורף חייבים הישאר בבית,ומחשיך מוקדם מאוד, וגם הרבה ותר קשה לקום בבוקר. מה אתם חושבים על זה? אני חושבת שגם בחורף אפשר לצאת לעיר ולקניון וללכת לחברים, כי אנחנו לא גרים בסיביר. אפשר גם ללכת לים, רק לא להתרחץ בו כי קר מידי. אז באמת שלא חייבים להישאר בבית. ולי קשה לקום גם בקיץ וגם בחורף זה מאוד לא משנה.

עונה!../images/Emo87.gif

1.אתם אוהבים חורף? לא כל כך.. 2.למה? כי כל הזמן תקועים בבית ויש בוץ ורק גשם ובעע
3.כבר ירד גשם במקום בו אתם גרים? כן.. אבל טפטוף קל.. 4.כשיורד גשם-אתם אוהבים לצאת החוצה? לאא.. 5.קפוצ'ונים-כן או לא? כןןןן 6.מפחדים מרעמים וברקים? לא.. זה דווקא הכי מגניב! חח.. 7.לאוהבי החורף-מה הדבר שאתם הכי אוהבים בו? 8.לשונאי החורף-מה הדבר שאתם הכי פחות שונאים בו? מרקים בלילה!! 7.מתחת לפוך,שידורים חוזרים של טב"ע,עם כוס שוקו, או-ים,כוס קולה ביד,ורעש הגלים מתנפצים..? נשמע לי נחמד ביותר
8.מה מזג האוייר בחוץ עכשיו? חם.. יש שמש.. טוב נו אני גר בנגב.. ייקח זמן עד שיירד אצלנו גשם של ממש.. 9.חנוכה נופל בשיא החורף,מה יהיה עם המפגש ב"ה..? כמו שאמרת- בעזרת ה'.. נראה כבר מה יהיה.. הכל תלוי בה'.. 10.שפיכת לב של רן: בקיץ אפשר לצאת לעיר,לקניון,לים,או סתם ללכת לחברים. בחורף חייבים הישאר בבית,ומחשיך בצורה מוקדמת מאוד. וגם הרבה ותר קשה לקום בבוקר. מה אתם חושבים על זה? שזה חראאאא!!@@!#@ בגלל זה אני לא מחבב את החורף

AsSaf tHe kinG

New member
עונה ../images/Emo8.gif חורף מצויין לכולם!

1.אתם אוהבים חורף? לא 2.למה? כי אי אפשר ים 3.כבר ירד גשם במקום בו אתם גרים? ייאפ 4.כשיורד גשם-אתם אוהבים לצאת החוצה? לא 5.קפוצ'ונים-כן או לא? כן ולא
6.מפחדים מרעמים וברקים? ננאפ.. "רעמים וברקים ובליל חורף קר.. לא נשמעים תמיד אותו הדבר.. ברקים ורעמיייים"!
7.לאוהבי החורף-מה הדבר שאתם הכי אוהבים בו? -_-" 8.לשונאי החורף-מה הדבר שאתם הכי פחות שונאים בו? להתכסות בשמיכות פוך! 7.מתחת לפוך,שידורים חוזרים של טב"ע,עם כוס שוקו, או-ים,כוס קולה ביד,ורעש הגלים מתנפצים..? הקטע של החורף...
8.מה מזג האוייר בחוץ עכשיו? סביר 9.חנוכה נופל בשיא החורף,מה יהיה עם המפגש ב"ה..? מה שיהיה יהיה טוב! 10.שפיכת לב של רן: -_-" בקיץ אפשר לצאת לעיר,לקניון,לים,או סתם ללכת לחברים. בחורף חייבים הישאר בבית,ומחשיך בצורה מוקדמת מאוד. וגם הרבה ותר קשה לקום בבוקר. מה אתם חושבים על זה? שזה ממש נכון??? חורף מעולה לכולם!

למעלה