-שאלון קצר-

אניייייי

שם: שירן גיל:13 ו 3 חודשים כיתה: ח' תחביבים: לשמוע שירים ועוד גרה ב-: נהריה זה או זה: 1. ''הזדמנות שנייה'' או ''גליה''? הזדמנות שניה 2.''אשמור את ליבי'' או ''שמחה''? אשמור את ליבי 3.''הזדמנות שנייה'' או ''אשמור את ליבי''? אשמור את ליבי 4.''שמחה''או''גליה'': שמחה 5.השיר הבא-איטי או קצבי? קצבי כן או לא: *אושרי עם עגיל באף כן או לא? כן *פורום תפוז-הפורום הרשמי-כן או לא? אממ לא'דעת *שרון שער ארוך-כן או לא? כן *בנים אוהבים את הלהקה כן או לא? לא לסיום... הגיימבויז בשבילי הם...: הכלללללללללללללל במיוחדדדדדדדדדד אושריייייייי ושרוןןןןןןןןןן בעצםם.. כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

talushh1

New member
ו..גמאניי עונהה=]

שם:טל גיל:15 כיתה:י' תחביבים:מחשבבב גרה ב-:נס ציונה=\ זה או זה: 1. ''הזדמנות שנייה'' או ''גליה''? הזדמנות שנייה=] 2.''אשמור את ליבי'' או ''שמחה''? אשמור את ליבי=] 3.''הזדמנות שנייה'' או ''אשמור את ליבי''? אשמור 4.''שמחה''או''גליה'' לאדעעתת 5.השיר הבא-איטי או קצבי? תלויי מתיי=] כן או לא: *אושרי עם עגיל באף כן או לא? בארור שכן=] *פורום תפוז-הפורום הרשמי-כן או לא? לא *שרון שער ארוך-כן או לא? לאדעת *בנים אוהבים את הלהקה כן או לא? כן חח לסיום... הגיימבויז בשבילי הם...: שלמותתת!!=]]

אני איתך רק ש..

1.טולהההההה שליי!! 2.שרון עם שער ארוך..אם התכוונת לקוצים הארוכים אז -בטח!! אם התכוונת לשער ארוך- ממש לא !

Pinky a

New member
../images/Emo9.gif

קצת עלי:
שם:ענת .א. כספי לווין גיל: 12 וחצי כיתה: ז'4 תחביבים: חברות,ידידים,גייםבויז
,אוכל,לישון,מחשב ומוזיקה גרה ב-: קריות
זה או זה:
1. ''הזדמנות שנייה'' או ''גליה''? גליה
2.''אשמור את ליבי'' או ''שמחה''? אשמור את ליבי 3.''הזדמנות שנייה'' או ''אשמור את ליבי''? קשה ;[ 4.''שמחה''או''גליה'' גליה 5.השיר הבא-איטי או קצבי? איטי-בלדה
כן או לא:
*אושרי עם עגיל באף כן או לא? כע
*פורום תפוז-הפורום הרשמי-כן או לא? כע *שרון שער ארוך-כן או לא? לא ;[ *בנים אוהבים את הלהקה כן או לא? אולי
לסיום...
הגיימבויז בשבילי הם...: שלמות

אני =]

קצת עלי: שם:צופית גיל:חודש הבא 13 [10.1] לא לשכוח חיחי כיתה:ז' תחביבים:אמממממ... בעיקר לעשות כלום.. גרה ב-:פ"ת==>> עיר פשע רשע וסמים בשפע זה או זה: 1. ''הזדמנות שנייה'' או ''גליה''?שניהם!!!
2.''אשמור את ליבי'' או ''שמחה''?
שניהם
3.''הזדמנות שנייה'' או ''אשמור את ליבי''?גם וגם
4.''שמחה''או''גליה'':-\ גם וגם!! מה לא מובןןןןן?! 5.השיר הבא-איטי או קצבי? קצבי&איטי ביחד הכי הכי הכי שולט! כן או לא: *אושרי עם עגיל באף כן או לא?כה *פורום תפוז-הפורום הרשמי-כן או לא? ב-א-ר-ו-ר-! *שרון שער ארוך-כן או לא?
בכל מצב שרוני שילי מושלם! *בנים אוהבים את הלהקה כן או לא?לא נראה לי... :-\ לסיום... הגיימבויז בשבילי הם...:no game boys,no life -מקווה שנהנתם- נהניתי וחצי =] חיחיחי

ANGEL213

New member
עונה אני חדשה בפורום

קצת עלי: שם:אתי גיל:13 (עוד מעט) כיתה:ז תחביבים:הרבה גרה ב-: צפון זה או זה: 1. ''הזדמנות שנייה'' או ''גליה''?הזדמנות שנייה 2.''אשמור את ליבי'' או ''שמחה''?אשמור את ליבי 3.''הזדמנות שנייה'' או ''אשמור את ליבי''?הזדמנות שניה 4.''שמחה''או''גליה''גליה כן או לא: *אושרי עם עגיל באף כן או לא?לא *פורום תפוז-הפורום הרשמי-כן או לא?כן *שרון שער ארוך-כן או לא?לא יודעת *בנים אוהבים את הלהקה כן או לא?לא

עונה!

קצת עלי:אורנית, אוהבת שקוראים לי אורן, בת 12, נפגעת מהר ומתעצבנת מהר. שם:אורנית {אורן} גיל:12 וחצי כיתה:ז'-רררר תחביבים:לרקוד, לשיר, לשמוע מוסיקה, לגלוש באינטרנט, ולדבר בפלא... גרה ב-:לוד זה או זה:זה...חח...סתאאםםם 1. ''הזדמנות שנייה'' או ''גליה''?הזדמנות שניה- יותר מדבר אליי, אבל גליה זה גם שיר יפה! 2.''אשמור את ליבי'' או ''שמחה''?שמחה- השיר הכי יפה שלהם- לפי דעתי 3.''הזדמנות שנייה'' או ''אשמור את ליבי''?מכשיללל!... 4.''שמחה''או''גליה''? שמחה- כמו שאמרתי שיר מושלםםם! 5.השיר הבא-איטי או קצבי?באמצעע....מתחיל איטי ואז ניהייה קצבי...(אני מנסה למצוא פשרות...) כן או לא: *אושרי עם עגיל באף כן או לא?עם! *פורום תפוז-הפורום הרשמי-כן או לא?אל תערבו אותי בזהה!..-נמנעת! *שרון שער ארוך-כן או לא?כן! *בנים אוהבים את הלהקה כן או לא?לפי שעתי כולם אוהבים- אבל יש כאלה שפשוט מקנאיםם!אז הם לא מודים..., למשל אצלי איזה ילד אחד תמיד צוחק עליהם, וכשהייתי אצלו כל השירים שלהם נמצאים המחשב שלו! לסיום... הגיימבויז בשבילי הם...:ה=ח=י=י=ם=!...ואני לא צוחקת!...

הנה מותקקקקקקקק

קצת עלי: שם:אילתייי גיל:15 כיתה:י תחביבים:לשמווררר תשירים של הגימוובייזז גרה ב-: מפלסים חור וחור זה או זה: 1. ''הזדמנות שנייה'' או ''גליה''?שתיהםםםםםםםםם:) 2.''אשמור את ליבי'' או ''שמחה''?שתיהםםםםםםםם 3.''הזדמנות שנייה'' או ''אשמור את ליבי''?שתיהםםםםםםם:( 4.''שמחה''או''גליה''שתיהםםםםםםםםםםם 5.השיר הבא-איטי או קצבי? קיצבייייי... כן או לא: *אושרי עם עגיל באף כן או לא? ברור ברורררר עם העגיייייילל *פורום תפוז-הפורום הרשמי-כן או לא? כןן כפרה *שרון שער ארוך-כן או לא? ארוךך אבל לא עד כדי כךך... *בנים אוהבים את הלהקה כן או לא? כולם אוהבים כפרה עליך לסיום... הגיימבויז בשבילי הם...: הכללל!! חחח פשוט מושלממיייםם.........

הנה מותקקקקקקקק

קצת עלי: שם:אילתייי גיל:15 כיתה:י תחביבים:לשמווררר תשירים של הגימוובייזז גרה ב-: מפלסים חור וחור זה או זה: 1. ''הזדמנות שנייה'' או ''גליה''?שתיהםםםםםםםםם:) 2.''אשמור את ליבי'' או ''שמחה''?שתיהםםםםםםםם 3.''הזדמנות שנייה'' או ''אשמור את ליבי''?שתיהםםםםםםם:( 4.''שמחה''או''גליה''שתיהםםםםםםםםםםם 5.השיר הבא-איטי או קצבי? קיצבייייי... כן או לא: *אושרי עם עגיל באף כן או לא? ברור ברורררר עם העגיייייילל *פורום תפוז-הפורום הרשמי-כן או לא? כןן כפרה *שרון שער ארוך-כן או לא? ארוךך אבל לא עד כדי כךך... *בנים אוהבים את הלהקה כן או לא? כולם אוהבים כפרה עליך לסיום... הגיימבויז בשבילי הם...: הכללל!! חחח פשוט מושלממיייםם.........

דיי ברו'ש לא נורא אז היא שלחה פעמיי

ם מה קרה?!?!.. בואו נסכם שלא מעירים על כאלה שטויות...!

למעלה