שאלון קצר

דולפין03

New member
שאלון קצר

תענו בשיא הכנות בקטגוריה לבחור רק דמות אחת!! זה חשוב לי זה לעבודה שאני מכינה לביה"ס זה שאלון שאני מפרסמת תענו בבקשה כפי שביקשתי .. תודה. את מי אתם יותר אוהבים: 1. סאם או פרודו? 2. אראגורן או לגולס? 3. גימלי או פיפין? 4. מרי או גדאלף? 5. ארווין או איאוורן? איזה דמות העבירה בכם צמרמורת? אם איזה דמות אתם מזדהים? איזה דמות הייתם רוצים להיות? מיהו מודל החיקוי שלכם? מי בחיים לא הייתם רוצים להיות? איזה דמות הכי מתחשבת? איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות? איזה דמות טובה מידי? *לענות רק תשובה אחת בכול אחת מהדמויות מה הייתם משנים? אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות? *דוגמה רובין וויליאמס במקום סארומן ותענו גם למה מי נראה לכם יותר מתאים לשחק את אראגורן ויגו מורטנסן או סטיוארט טאונסנד?למה? מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות? מי השחקנית הכי חתיכה במציאות? מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות? מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות? מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות? מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות? וגם פה לבחור רק אחת תודה על שיתוף הפעולה הודה לך עם תענו בהקדם האפשרי החברים של דולפינה

rakefet1989

New member
תשובות..

1. פרודו 2. אראגורן 3. גימלי 4. גנדאלף 5. ארוון 6. דמות שמעבירה בי צמרמורת - שילוב..... 7. אהמ.. לא יודעת.. 8. ארוון 9. ארוון 10. גרימה 11. סאם 12. גנדלף 13. דמות טובה מדי - לא יודעת... 14. לא הייתי משנה כלום באף אחד.. 15. ממש לא יודעת.. אף אחד לא היה משחק טוב יותר מויגו מורטנסן.. ולא יודעת מי זה השני 16. הכי חתיך במציאות - אורלנדו בלום 17. הכי חתיכה במציאות - ליב טיילר 18. ויגו מורטנסן! 19. ליב טיילר 20. ויגו מורטנסן 21. מירנדה אוטו.

cobainos

New member
התשובות שלי

יהיה קצת קשה לענות בדמות אחת על הכל...איפה שאני לא אצליח אז לא. 1.סאם 2.אראגורן(אבל גם לגולס כלי) 3.גימלי 4.גנדאלף! 5.ארווין צמרמורת:גולום-סמיאגול,אור-האי דמות שאני מזדהה איתה:אראגורן דמות שהייתי רוצה להיות:אראגורן או לגולס,כי הוא אלף והם ה-יצורים מודל חיקוי-אראגורן(שוב) וגםםם סאם בחיים לא הייתי רוצה להיות:גולום הדמות הכי מתחשבת-סאם דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות?אני לא בטוח בזה...אולי פרודו,לא בטוח דמות טובה מידי-סאם לא הייתי משנה כלום בדמויות...כי ככה אני רואה את זה וזה מושלם ואין מה לשנות.כל דמות עם התכונות שלה,כמו שטולקין כתב. בליהוק לא הייתי משנה כלום גם כן את אראגורן ויגו עושה מושלם בשבילי ולא הייתי מחליף אותו גם כן. שחקן הכי חתיך?ממממ...אני אלך לפי חברה שלי-אורלנדו בלום השחקנית-ליב טיילור נראה הכי טוב בשר הטבעות-ויגו מורטנסן נראית הכי טוב-ליב טיילור ויגו מורטנסן נראה יותר טוב בסרט אני חושב. אף אחת

../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif../images/Emo36.gif

את מי אתם יותר אוהבים: 1. סאם או פרודו?
סאם 2. אראגורן |או לגולס?
אראגורן 3. גימלי או פיפין?
גימלי 4. מרי או גדאלף?
גאנדלף 5. ארווין או איאוורן?
ארוון איזה דמות העבירה בכם צמרמורת? אם איזה דמות אתם מזדהים?
אממ וואי שאלה קשה איזה דמות הייתם רוצים להיות?
ארוון*אהמ*אהמ*
מיהו מודל החיקוי שלכם?
אין מודל לחיקוי
מי בחיים לא הייתם רוצים להיות?
גולום
איזה דמות הכי מתחשבת?
סאם איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות?
אראגרון
איזה דמות טובה מידי?
סאם
*לענות רק תשובה אחת בכול אחת מהדמויות מה הייתם משנים?
כלום , למה לשנות דבר מושלם
אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות?
ממש לא הליהוק מצוין השחקנים מעולים אין מילים
*דוגמה רובין וויליאמס במקום סארומן ותענו גם למה מי נראה לכם יותר מתאים לשחק את אראגורן ויגו מורטנסן או סטיוארט טאונסנד?למה?
זאת שאלה רטורית
ברור שויגו הוא משחק מושלם אין מישהו שהיה יכול להיות במקומו.. ואם היה מישהו אחר במקומו זה היה רק העתק ולא יותר מזה
מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות?
ויגו אופקורס
מי השחקנית הכי חתיכה במציאות?
ליב המהממת
מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות?
אראגורן וגם לגולאס אבל יותר אראגורן
מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות?
ארוון
מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות?
אורלנדו בלום
מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות?
קייט בלנשסט אחלה שאלון אהבתי

פרפר15

New member
קשה קשה

את מי אתם יותר אוהבים: 1. סאם או פרודו? סם 2. אראגורן או לגולס? לגולס 3. גימלי או פיפין? פיפין 4. מרי או גדאלף? מרי 5. ארווין או איאוורן? איאוון איזה דמות העבירה בכם צמרמורת? גולום אם איזה דמות אתם מזדהים? סם איזה דמות הייתם רוצים להיות? סם מיהו מודל החיקוי שלכם? סם מי בחיים לא הייתם רוצים להיות? אורק איזה דמות הכי מתחשבת? סם איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות? סם איזה דמות טובה מידי? ארגורן *לענות רק תשובה אחת בכול אחת מהדמויות מה הייתם משנים? סם-כלום ארגורן- שלא ישבור לאיאוון את הלב לגולס - הייתי מביאה יותר סצינות ולא כל הזמן מישפטים תקועים לדוגמא :"הם בורחים כאילו האדונים שלהם רודפים אחריהם" וכ'ו מרי- כלום פיפין - שלא יסתבך יותר מידי בצרות פרודו- שלא יהיה ניזקק בורומיר-שלא יתפתה בקלות גאנדלף- שידבר יותר ברור גימלי- שידבר יותר ברור אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות? *דוגמה רובין וויליאמס במקום סארומן ותענו גם למה- לאאאאאאאאאאאאאא מי נראה לכם יותר מתאים לשחק את אראגורן ויגו מורטנסן או סטיוארט טאונסנד?למה? לא יודעת מי זה אבל ויגו הכי טוב בתור ארגורן מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות? אורלנדו מי השחקנית הכי חתיכה במציאות? ליב מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות? מרי מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות? איאוון מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות? ויגו\ארגורן מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות? איאוון

OB4ever

New member
אני אני

את מי אתם יותר אוהבים: 1. סאם או פרודו? סם 2. אראגורן או לגולס? לגולס 3. גימלי או פיפין? פיפין 4. מרי או גדאלף? מרי 5. ארווין או איאוורן? ארוון איזה דמות העבירה בכם צמרמורת? גולום אם איזה דמות אתם מזדהים? לגולס איזה דמות הייתם רוצים להיות? ארוון מיהו מודל החיקוי שלכם? אאא...אין ממש... מי בחיים לא הייתם רוצים להיות? אורק איזה דמות הכי מתחשבת? סם איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות? פרודו איזה דמות טובה מידי? לגולאס (למרות שהוא הדמות האהובה עלי) *לענות רק תשובה אחת בכול אחת מהדמויות מה הייתם משנים? סם-כלום ארגורן- שלא ישבור לאיאוון את הלב לגולס - יותר סצנות ואהבה מרי- אין פיפין - שלא יסתבך יותר מידי בצרות פרודו- שלא יתפחלץ כל כך הרבה בורומיר-ממש לא אהבתי תדמות.....שלא יהיה מתנשא גאנדלף- אין גימלי- אין אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות? לא הדנויות היו מושלמות מי נראה לכם יותר מתאים לשחק את אראגורן ויגו מורטנסן או סטיוארט טאונסנד?למה? לא יודעת מי השני מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות? אורלנדו מי השחקנית הכי חתיכה במציאות? ליב מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות? לגולס מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות? ארוון מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות? ויגו מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות? איאוון

Drums

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

1. פרודו 2. אראגורן 3. גימלי 4. גנדאלף 5. ארווין 6. פרודו 7. פרודו 8. גנדאלף 9. WTF? אף אחד.. 10. הלדיר 11. סאם 12. פרודו 13. שוב WTF? טובה מדי? חחח 14. מבחינת המשחק? אולי לעשות את פרודו שמח יותר ולא אמא דואגת כזה 15. לא 16. ויגו מורטנסן.. ככה... 17. אני בן. 18. ארוון
19. מבחינת תלבושת ומראה? אממ... עשו את גנדאלף מעולה 20. ארוון 21. ויגו מורטנסן 22. ארוון The White Wizard

aniviel

New member
../images/Emo41.gif

את מי אתם יותר אוהבים: 1. סאם או פרודו? סאם 2. אראגורן או לגולס? אראגורן 3. גימלי או פיפין? פיפין 4. מרי או גדאלף? גאנדלף 5. ארווין או איאוורן? איאווין איזה דמות העבירה בכם צמרמורת? - צמרמורת? דנתור אם איזה דמות אתם מזדהים? - פיפין, מתי אוכלים? איזה דמות הייתם רוצים להיות? - טוב אני אישה אז אין הרבה אפשרויות, איאווין מיהו מודל החיקוי שלכם? - כנ"ל, איאווין מי בחיים לא הייתם רוצים להיות? - סאורון, להיות עין עם פרוז'קטור לא נראה לי יותר מדי כיף איזה דמות הכי מתחשבת? - סאם איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות? - אה? לא מוכן כל כך, אבל אה, פרודו? איזה דמות טובה מידי? - סאם בכול אחת מהדמויות מה הייתם משנים? - פרודו, שיפסיק לבכות סאם, כנ"ל פיפין, שיפסיק לאכול ולהתנהג כמו אידיוט מרי, שיפסיק לשחק אותה לגולאס, שיפסיק להתלהב גימלי, שיפסיק להציע הצעות מזעזעות (אין לי ממש משהו להגיד נגדו, אז חירבשתי חח) אראגורן, אז הוא נהיה מלך.. שיפסיק להתלהב גאנדלף, שישאר אפור
בורומיר, שלא ימות גולום, שיפסיק כבר לדבר ברבים! דיי אין לי כח לעוד דמויות, מקווה שזה מספיק אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות? - אה.. לא
מי נראה לכם יותר מתאים לשחק את אראגורן ויגו מורטנסן או סטיוארט טאונסנד? למה? - ויגו, כי אני מכירה את הסרטים רק ככה חח מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות? - אורלנדו מי השחקנית הכי חתיכה במציאות? - ליב מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות? - אראגורן מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות? - ארוון מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות? - אראגורן (אבל הוא גם חתיך במציאות) מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות? - אה, אין כאלה

מיקה86

New member
תורי

את מי אתם יותר אוהבים: 1. סאם או פרודו? פרודו 2. אראגורן או לגולס? אראגורן 3. גימלי או פיפין?פיפין 4. מרי או גדאלף?גנדאלף 5. ארווין או איאוורן? ארווין איזה דמות העבירה בכם צמרמורת? תאודן אם איזה דמות אתם מזדהים? ארווין איזה דמות הייתם רוצים להיות? ארווין מיהו מודל החיקוי שלכם? איאווין מי בחיים לא הייתם רוצים להיות? סמיאגול\גולום איזה דמות הכי מתחשבת? פרודו איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות? גנדאלף איזה דמות טובה מידי? פרודו בכול אחת מהדמויות מה הייתם משנים? שאלה שדורשת יותר מדי מחשבה אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות? לא *דוגמה רובין וויליאמס במקום סארומן ותענו גם למה מי נראה לכם יותר מתאים לשחק את אראגורן ויגו מורטנסן או סטיוארט טאונסנד?למה? ויג ויג,הנימוק יותר מדי ארוך. מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות? ויגו ואלייז'ה מי השחקנית הכי חתיכה במציאות? ליב טיילר מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות? ויגו מורטנסן מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות? ליב טיילר מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות? האלדיר מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות? גלאדריאל

תשובות

את מי אתם יותר אוהבים: 1. סאם או פרודו? סם 2. אראגורן או לגולס? אראגורן 3. גימלי או פיפין? פיפין 4. מרי או גנדאלף? גנדלף 5. ארווין או איאוורן? אאווין איזה דמות העבירה בכם צמרמורת? נאזגול. במיוחד הצרחות אם איזה דמות אתם מזדהים? אאווין איזה דמות הייתם רוצים להיות? אאווין מיהו מודל החיקוי שלכם? אאווין מי בחיים לא הייתם רוצים להיות? לגולאס איזה דמות הכי מתחשבת? פרמיר איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות? גנדלף איזה דמות טובה מידי? סם בכול אחת מהדמויות מה הייתם משנים? טוב אני אעשה רק מהאחווה כי יש הרבה פרודו- שיעשה יותר משתי הבעות פנים. שיהיה אומלל פחות סם- שיפסיק להתנהג כמו האמא הפולניה של פרודו פיפין- כלום מרי- כלום גנדלף- האפור אחלה, הלבן-שיהיה פחות מתנשא אראגורן- שיזרוק על עצמו יותר בוץ
בורומיר- כלום גימלי- שיהיה פחות ציני לגולאס- הכל אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות? אמ.. הכל בסדר אצל כולם! מי נראה לכם יותר מתאים לשחק את אראגורן ויגו מורטנסן או סטיוארט טאונסנד?למה? ויגו כי הוא יותר מבוגר. מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות? דיוויד ונאהם מי השחקנית הכי חתיכה במציאות? ליב טיילר מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות? ויגו מורטנסן מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות? ליב טיילר מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות? ויגו מורטנסן מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות? אף אחת

נזכרתי במשהו../images/Emo26.gif

מה הייתי משנה בלגולאס- את השיער! הוא צריך להיות כהה ולא בלונד מסנוור.

מיקה86

New member
היי היי בלי דיבורים מלוכלכים

אני אישית מאוד אוהבת את פרודו!!!!

aniviel

New member
לא שונאת את פרודו...

אבל אני מעדיפה את סאם עליו, מה לעשות
אני מבטיחה לך שאם זה היה פרודו מול מרי היה לי יותר קשה להחליט (תיקו)

פרפר15

New member
לא שונאים אותו כל אחד אוהב את מי שה

הוא רוצה אני לדוגמא חולה על פרודו אבל אני אוהבת יותר את סם

אלרוס

New member
די!!!

אני לא מסכים עם הסקר הזה, הוא מפלה בין דמויות, למה מגיע לגימלי להיות מול פיפין, זה אמור להיות מרי ופיפין, לגולס וגימלי, אראגורן וגנדלף ופרוד וסאם, הכי הגיוני. אבל אני אענה בכל זאת: 1.סאם 2.גימלי, שמגיע לו להכנס לקטגוריה הזאת 3. גימלי, למרות שגימלי מקודם אז פיפין 4. מה השאלה המפגרת הזאת? מה יש להשוות ביניהם? מה אמרתי מקודם? גנדלף 5. איאווין (למה ארוון, היא סתם בטטה תופרת דגלים) איזה דמות העבירה בכם צמרמורת? שילוב, כמו שצריך אם איזה דמות אתם מזדהים? מרי ופיפין, הכי קל להזדהות אתם איזה דמות הייתם רוצים להיות? גימלי, מה לא הייתי נותן בשביל לגור עם גמדים, הכל טוב חוץ מהנשים עם הזקן, בגלל זה הבנתי למה תורין לא התחתן מיהו מודל החיקוי שלכם? אף אחת מהדמויות... סארומן אולי מי בחיים לא הייתם רוצים להיות? נזגול, קהמול הכי גרוע איזה דמות הכי מתחשבת? גנדלף איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות? מה השאלה הזאת? מה הטמטום? אין אחת, כולם אוהבים את כולם חוץ מאת פרודו שבורומיר ממש לא מחבב איזה דמות טובה מידי? גימלי אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות? כן, כל שחקן שני משחק יותר טוב מאורלנדו בלום. מי השחקנית הכי חתיכה במציאות? אני נאלץ להודות שליב טיילור מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות? מירנדה אוטו/איאווין מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות? אף אחת שם... טוב, אולי השחקנית של רוזי, רגליים שעירות...

למעלה