שאלון קצר

Lady of Buffdom

New member
תורי ../images/Emo98.gif

1. סאם או פרודו? פרודו 2. אראגורן או לגולס? אראגורן 3. גימלי או פיפין? פיפין 4. מרי או גאנדלף? גאנדלף, אבל לכל אחד יש את היופי בדמות שלו, וזה באמת אמור להיות מרי או פיפין
5. ארווין או איאווין? איאווין איזה דמות העבירה בכם צמרמורת? הנאזגול! אם איזה דמות אתם מזדהים? הממממ, אין לי מושג איזה דמות הייתם רוצים להיות? איאווין או גאלדריאל מיהו מודל החיקוי שלכם? איאווין מי בחיים לא הייתם רוצים להיות? המממ גולום? איזה דמות הכי מתחשבת? גאנדלף וסאם איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות? שאלה מוזרה... איזה דמות טובה מידי? אין אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות? לא, כל השחקנים נהדרים.
מי נראה לכם יותר מתאים לשחק את אראגורן ויגו מורטנסן או סטיוארט טאונסנד?למה? ויגו! הוא משחק את אראגורן מצויין ואני לא מצליחה לדמיין מישהו אחר במקומו. מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות? אורלנדו בלום מי השחקנית הכי חתיכה במציאות? ליב טיילור מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות? לא יכולה להחליט על אחד - אראגורן, פרודו, לגולאס... מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות? ארוון מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות? אראגורן מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות? אין

CiNdErElLa3887

New member
אני ../images/Emo156.gif

1.אממ....פרודו רולז
2. לגולס 3. פיפין..what about second breakfest?
4. מרי.. 5. איווין איזה דמות העבירה בכם צמרמורת? אממ..הפרשים השחורים..נאזגול..ספוקי
אם איזה דמות אתם מזדהים? עם איווין איזה דמות הייתם רוצים להיות? איווין מיהו מודל החיקוי שלכם?אממ..איווין מי בחיים לא הייתם רוצים להיות?גולם איזה דמות הכי מתחשבת? סאם איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות? פרודו? איזה דמות טובה מידי? אממ..אממ..סאם *לענות רק תשובה אחת אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות? אממ...ת'אמת שלא מי נראה לכם יותר מתאים לשחק את אראגורן ויגו מורטנסן או סטיוארט טאונסנד?ברור שויגו..הוא שחקן מעולה.. מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות? אממ..יש כמה..דום ואליג'ה, אורלנדו וויגו מי השחקנית הכי חתיכה במציאות? ליב טיילר מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות? ויגו ואורלנדו מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות?ארוון מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות? לא יודעת..:/ מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות?לא יודעת..:/

...

פרודו או סאם? סאם... אראגורן או לגולס? להגיד לכם את האמת שניהם יותר מדי SUPERHERO'S בסרטים...
אבל לארגורן היו רגעים משלו, אז אני בוחר בו. גימלי או פיפין? מזותאומרת? איך אפשר להשוות? בלעכס... בכל מקרה, גימלי שולת!
מרי או גנדלף? כנ"ל לגבי זה... וגנדלף. ארווין או איאוורן? איאוורן! את ארווין הם עשו בסרט מעצבנת!
איזו דמות העבירה בך צמרמורת? אממ די הרבה... סאם, בעיקר, אבל גם פרודו וגימלי ומרי ופיפין וגנדלף ובורומיר וגולום... ועוד מלא! האמת שזו לא חוכמה לשאול שאלה כזאת... אם כבר אז: מה הסצינה שהעבירה בך הכי הרבה צמרמורת? (ולא, אני לא יענה על זה עכשיו!) עם איזה דמות אתם מזדהים? לוידע... גולום שפל ומגעיל מדי, אפילו בשבילי (
), וכל שאר הדמויות הם גיבורי חייל... מה שמותיר לנו את ההוביטים. מעולם לא נשאתי עול כמו של פרודו, וסם יותר מדי מתחשב בשביל שאצליח להבין אותו (אבל הוא עדיין ענק!), מו שמותיר את מרי ופיפין... הם הדמויות שאני מזדהה איתם, למרות שאינני מצחיקול כמוהם
איזה דמות הכי הייתם רוצים להיות? גנדלף! הוא פשוט חכם ומאגניף ביותר
מיהו מודל החיקוי שלכם? זו די אותה שאלה כמו הקודמת, לא?
איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות? אנערף... גנדלף, או אראגורן, או ת'יאודן, או אולי אלרונד... בעצם, כשאני חושב כל זה, אז פרודו... איזה דמות טובה מדי? אראגורן - הוא טוב עד בחילה...
כבר אמרתי קודם שהוא יותר מדי סופר-הירו, נכון? על שאר השאלות לא אענה, כי הן במילא לא חשובות... ויש שעה לזריחה

../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

את מי אתם יותר אוהבים: 1. סאם או פרודו? סאם 2. אראגורן או לגולס?אראגורן 3. גימלי או פיפין?פיפין 4. מרי או גדאלף?גנדאלף 5. ארווין או איאוורן?ארווין איזה דמות העבירה בכם צמרמורת?פרודו אם איזה דמות אתם מזדהים?בורמיר איזה דמות הייתם רוצים להיות?איאומר?! מיהו מודל החיקוי שלכם?אין
מי בחיים לא הייתם רוצים להיות?תיאודן איזה דמות הכי מתחשבת?מרי איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות?פרודו איזה דמות טובה מידי?wtf???? *לענות רק תשובה אחת בכול אחת מהדמויות מה הייתם משנים? גימלי- משנה את הציניות שלו לגולאס- לדעתי אתם כבר יודעים מה אני חושבת עליו
פיפין- שיהיה לו קצת טקט וואו שיגעון בטירוף לא הייתי משנה עוד דברים
אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות?לא מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות?במיצאות... נצטרך להתפשר על איאומר, סאם ופרודו מי השחקנית הכי חתיכה במציאות?חחח מי כבר יש?!? ליב טיילור כמובן מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות?איאומר ופראמיר מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות?ליב טיילור מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות?אני חושבת שכולנו יודעים את התשובה
ויגו
מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות?קייט בלאנשט

shlox

New member
אני גאה בכם!

גם אני מחבב מאוד את פרודו, אבל, כפי שרובכם החלטתם, אין אין אין על סאם יקירנו. כה לחי!

../images/Emo26.gif

את מי אתם יותר אוהבים: 1. סאם או פרודו? - פרודו. 2. אראגורן או לגולס? - אראגורן. 3. גימלי או פיפין? - גימלי. 4. מרי או גדאלף? - מרי. 5. ארווין או איאוורן? - ארוון. איזה דמות העבירה בכם צמרמורת? - הדמות של ארווין. היא כל-כך מדהימה ויפה... אם איזה דמות אתם מזדהים? - עם לגולאס. איזה דמות הייתם רוצים להיות? - לגולאס מיהו מודל החיקוי שלכם? - ארוון מי בחיים לא הייתם רוצים להיות? - פארמיר איזה דמות הכי מתחשבת? - סאם. איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות? - אראגורן, כמובן. איזה דמות טובה מידי? - פרודו. *לענות רק תשובה אחת בכול אחת מהדמויות מה הייתם משנים? - הרבה דברים, אני לא רוצה לפרט כרגע... אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות? *דוגמה רובין וויליאמס במקום סארומן ותענו גם למה - כן, לדעתי היו צריכים לקחת לתפקיד של גרימא את זה ששיחק את פרופסור סנייפ בהארי פוטר! למה? כי... הוא נראה יותר מאיים ומפחיד וככה בטח גרימא היה צריך להיראות. מי נראה לכם יותר מתאים לשחק את אראגורן ויגו מורטנסן או סטיוארט טאונסנד? למה? - ויגו. הוא האראגורן המושלם... מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות? - זה ששיחק את פיפין. מי השחקנית הכי חתיכה במציאות? - כמבון, ליב טיילר. מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות? - לגולאס. מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות? - ארוון. מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות? - בילבו. מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות? - הממ... לא יודעת, כל הבנות נראות טוב במציאות.

very dark girl

New member
דעותיי../images/Emo110.gif

את מי אתם יותר אוהבים: 1. סאם או פרודו? פרודו 2. אראגורן או לגולס? לגולאס..אבל לא בסרט. 3. גימלי או פיפין? גימלי 4. מרי או גדאלף? גאנדאלף 5. ארווין או איאוורן? ארווין איזה דמות העבירה בכם צמרמורת? סמיגול אם איזה דמות אתם מזדהים? המ... צריך לחשוב על זה. איזה דמות הייתם רוצים להיות? אחד מהאנטס. מיהו מודל החיקוי שלכם? האנטס מי בחיים לא הייתם רוצים להיות? גולום איזה דמות הכי מתחשבת? פרומייר..בערך..בספר לפחות. איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות? מה..? איזה דמות טובה מידי? טובה מידי?! *לענות רק תשובה אחת בכול אחת מהדמויות מה הייתם משנים? אממ... בסרט לא מראים את גימרלי מספיק ולגולאס בלונדיני מטומטם. אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות? הממ... יותר מידי לצערי. *דוגמה רובין וויליאמס במקום סארומן ותענו גם למה מי נראה לכם יותר מתאים לשחק את אראגורן ויגו מורטנסן או סטיוארט טאונסנד?למה? אההההההההה¿¿¿ מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות? אלייז'יה ווד
מי השחקנית הכי חתיכה במציאות? ליב טיילור מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות? ויגו מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות? אממ... גלאדריאל... מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות? המ זאת הפלצניות הזאת?! מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות? כנ"ל בעעעעעעעעעעעעעעע בע"מ.

pabilin

New member
אוקי והנה שליייי קבלו

את מי אתם יותר אוהבים: 1. פרודו 2. לגולס 3. פיפין 4. מרי 5. ארוון איזה דמות העבירה בכם צמרמורת? אממ סמיגול - גולום במיוחד בסרט השלישי אם איזה דמות אתם מזדהים? פרודו איזה דמות הייתם רוצים להיות? פרודו מיהו מודל החיקוי שלכם? גמלי חחחחח מי בחיים לא הייתם רוצים להיות? גולום איזה דמות הכי מתחשבת? סאם איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות? פיפין איזה דמות טובה מידי? גנדרלף בכול אחת מהדמויות מה הייתם משנים? הייתי מחליפה מישהו אחר להיות לגולס ואראגורן אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות? *דוגמה רובין וויליאמס במקום סארומן ותענו גם למה גוני דפ- ארגרון מי נראה לכם יותר מתאים לשחק את אראגורן ויגו מורטנסן או סטיוארט טאונסנד?למה? מי זה השני? טוב נשאיר את הראשון מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות? פרודו ברור! מי השחקנית הכי חתיכה במציאות? ארוון מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות? לגולס מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות? ארוון מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות? לגולס מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות? ארווין

מה ה מצב

New member
לדעתי...

1. פרודו 2.לגולס 3.פיפין 4.גנדלאף 5.ארווין העבירה בי צמרמורת: האורקים שמייצרים אותם מזדהה: לא יודעת אולי איאוורן הייתי רוצה להיות: ארגורן מודל חיקוי: ארגורן לא הייתי רוצה להיות: גולום הכי מתחשבת: אין כזאת... דמות שאחרים אוהבים: פרודו טובה מדי: סאם לא הייתי משנה שום דבר בדמויות ולא הייתי מלהקת אף אחד במקום השחקנים הכי חתיך במציאות: ויגו מורטנסן הכי חתיכה במציאות: ליב טיילור נראה הכי טוב בשק הטבעות: אורלנדו בלום ברור! נראית הכי טוב בשר הטבעות: גלדריאל נראה יותר טוב בסרט: אורלנדו בלום (וחבל!) נראית יות רטוב בסרט: לא יודעת

shlox

New member
הלוף מה ה מצב! מה זה "אין כזאת"?

אין דמות מתחשבת בסרט? ומה עם סאם? אם מה שהוא עושה זה לא התחשבות, אז אני לא יודע מה כן.

Galadriel 3000

New member
הנה...

1. סאם או פרודו?סאם. 2. אראגורן או לגולס?בעעע! למה עושים לי את זה, למה? 3. גימלי או פיפין?פיפין 4. מרי או גדאלף?גנדאלף 5. ארווין או איאוורן?אאווין איזה דמות העבירה בכם צמרמורת?דנתור אם איזה דמות אתם מזדהים?גולום איזה דמות הייתם רוצים להיות?אאווין מיהו מודל החיקוי שלכם?גולום... אבל לא בכוונה. מי בחיים לא הייתם רוצים להיות? גולום איזה דמות הכי מתחשבת?סאם איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות?גנדאלף איזה דמות טובה מידי? סאם *לענות רק תשובה אחת בכול אחת מהדמויות מה הייתם משנים? כלום, רק שגלורפינדל יהיה במקום ארוון ושאלרונד של הסרט לא יהיה כזה איכסי. אתם מכירים שחקן שהיה משחק יותר טוב מדמות בשר הטבעות? רק מישהו במקום אלרונד. הוגו וויבינד לא חינני, לא יפהפה ולא אצילי. *דוגמה רובין וויליאמס במקום סארומן ותענו גם למה מי נראה לכם יותר מתאים לשחק את אראגורן ויגו מורטנסן או סטיוארט טאונסנד?למה? מי זה הסטיוארט הזה? מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות?בלום. מי השחקנית הכי חתיכה במציאות?אוטו מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות?בלום מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות?טיילר מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות?מורטנסן מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות? טיילר

Kasandra666

New member
אלה בחירות קשות אבל...../images/Emo7.gif

פרודו
אראגורן
גימלי
גנדאלף
איאוון (ארווין אולי יפה אבל בסרט השני והשלישי היא מזה בכיינית)
העורקים
איאוון
ארווין (כי היא מתחתנת עם אראגורן)
אין לי
גולום עורק והוביט
סאם (אולי אפילו יותר מדי- בסרט השלישי הוא מוותר על האוכל שלו בישביל פרודו)
גימלי
סאם
אפ'חד
לא וד"א הדוגמה לא מוצלחת במיוחד...
ויגו בלי כל ויכוח. ככה
ויגו
ליב טילור
ויגו
ליב טילור
אליז'ה ווד (מה זה החור הזה בין השינים? הם לא יכלו להשאיר לו את המילוי???)
מירנדה

תשובות:

1. פרודו 2. אראגורן 3. גימלי 4. גאנדלף 5. ארווין 6. הנזגולים 7. אואווין 8. ארווין (אשת אראגורן) 9. הנזגולים (יש לי פיצול אישיות... עזבו אני תמיד רציתי להיות נזגול... קונים לי צבא של 100,000,000 אורקים ליומולדת שבעזרתם אני אצליח להשתלט על העולם...
) 10. סארומן (מכוער מוות) 11. סאם 12. פרודו 13. סאם 14. באף אחת שום דבר 15. זה הליהוק המושלם
, אף אחד לא יכול לשחק אף אחד יותר טוב, ובפרט את אראגורן- ויגו נועד לזה
.... כי ככה
16. הכי חתיך במצאיות
אממ... מכולם
... ויגו
17. מירנדה אוטו (סליחה אני לא מתה על ליב טיילור) 18. ויגו
ושון בין (בורומיר) 19. מירנדה אוטו.... ליב טיילור נראת חרא... לא מתאים לה להיות אלפית 20. לא יודעת.... 21. לא יודעת...

דולפין03

New member
בנתיים

מחר אני צריכה להגיש את החלק הראשון של העבודה אז מי שעדיין לא ענה שיענה עד 7 וחצי התוצאות בנתיים את מי אתם יותר אוהבים: 1. שניהם שווים 50%=50% 2. אראגורן מוביל 64% 3. פיפין מוביל53% 4. גאנדלף מוביל81% 5. ארווין מובילה 65% איזה דמות העבירה בכם צמרמורת? *סאם 1% *ארוון1% *פרודו 25% * אורקים 35% *גולום 38% אם איזה דמות אתם מזדהים? *פרודו1% *ברומיר1% *סאם 1% * אראגורן1% *לגולס 15% *מרי ופיפין15% ארוון15% איאורן15% גולום 36% איזה דמות הייתם רוצים להיות? פרודו1% באנט1% לגולאס1% סאם 1% גדנאלף1% פרודו1% אראגורן 24% ארוון 35% איאוורן35% מיהו מודל החיקוי שלכם? גימלי1% האנט1% ארוון1% גדנאלף1% גולם1% גרימה1% סאם1% אראגורן 36% איאוורן 57% מי בחיים לא הייתם רוצים להיות? פרמיר 3% תיאודון 3% לגולאס3% סאורון3% אורק 35% גולום 53% איזה דמות הכי מתחשבת? מרי 4% גאנדלף 4% פרודו 4% הלדיר 4% פרמיר 20% סאם 80% איזה דמות הכי אהובה בקרב הדמויות האחרות? פיפין 3% גימלי 3% סאם 9% אראגורן 25% גאנדלף 25% פרודו 33% איזה דמות טובה מידי? לגולאס 2% גאנדלף 2% אראגורן 21% פרודו 31% סאם 44% *לענות רק תשובה אחת מי נראה לכם יותר מתאים לשחק את אראגורן ויגו מורטנסן או סטיוארט טאונסנד?למה? 100% שויגו הוא השחקן האידיאל מי בעינכם השחקן הכי חתיך במציאות? 2% שון אוסטין 2% דום 2% בילי בויד 2% אליז'ה ווד 22% ויגו 29% אורלנדו בלום 41% מי השחקנית הכי חתיכה במציאות? מירנדה 10% ליב טיילור 90% מי השחקן שנראה הכי טוב בשר הטבעות? מרי 3% גאנדלף3% פרמיר3% איאמור3% פרודו 13% לגולאס 22% אראגורן 53% מי השחקנית שנראת הכי טוב בשר הטבעות? גלדיאל 5% איאוורן 20% ארוון 75% מי השחקן שנראה טוב יותר בסרט יותר מבאשר במציאות? בילבו 6% אליז'ה 6% האלדיר 6% אורלנדו 36% ויגו 46% מי השחקנית שנראת יותר טוב בסרט מאשר במציאות? האלרדיאל 25% ארוון25% איאורוון 50% השכלול לא רק מהפורום הזה

ChipiM

New member
מה שכתבת לא ממש הגיוני:

הרי יש רק מאה אחוז! אז איך זה שהחלוקה היא: איזה דמות הכי מתחשבת? מרי 4% גאנדלף 4% פרודו 4% הלדיר 4% פרמיר 20% סאם 80% ?????????

דולפין03

New member
צודק../images/Emo4.gif

אני אבדוק שוב תודה שהערת את תשומת ליבי ואת כול הרשימה אני עושה מחדש מכיון וענו על זה עוד מספר אנשים ותודה

ChipiM

New member
אני בת! איירה אני אצטרף למחאה על

כך שאנשים לא כותבים שאני בת!!!!

Sha2000

New member
חחחחחח גם לי זה קרה ../images/Emo6.gif

הם חשבו שאני בת ואני בן

למעלה