שאלון קצר

p_nurit

New member
שאלון קצר

* דמות אהובה? * דמות שנואה? * עלילה הכי מעניינית? * עלילה מיותרת/מעצבנת? * מה הכי הייתם רוצים לראות שיקרה בסדרה?

p_nurit

New member
אני עונה

* דמות אהובה? ויקטוריה * דמות שנואה? טרישה * עלילה הכי מעניינית? עלילת ויקטוריה והמעריץ * עלילה מיותרת/מעצבנת? כל מה שקשור לטרישה * מה הכי הייתם רוצים לראות שיקרה בסדרה? שג'ק וניקי יחזרו להיות זוג

p_nurit

New member
מחליפה עלילה הכי מעניינת

פתאום קלטתי שלא התייחסתי לכל הזמנים עלילה הכי מעניינת: ההשתלטות על ניומן אנטרפרייז

אמאדנה

New member
תשובות לסקר

דמות אהובה :בילי, דמות שנואה:טרישה וגם לאוליביה לא חסר, עלילה מענינת:אשלי וההריון, עלילה מיותרת:טרישה, הכי הייתי רוצה שיקרה משהו בין מייקל לכריסטין ושיתחילו לראות איזה חתיך הורס מייקל....

Dawn12

New member
חדשה במחוזותינו?

ברוכה הבאה!
תל אס אה ביט אבאוט יורסלף!

קיית1

New member
היי נורית

עונה לשאלון שלך... * דמות אהובה? ג'יל, ג'ק ודרוסילה * דמות שנואה? מרי! כל פעם שאני רואה אותה אני אומרת לבעלי שיש לו אמא נפלאה. * עלילה הכי מעניינית? בתקופה האחרונה אין במיוחד, אוהבת לראות את ישיבות העסקים של משפ' אבוט ואת גי'ל שמתסיסה את העניינים שם. * עלילה מיותרת/מעצבנת? מבין העלילות האחרונות מובילה עלילת הסטוקר של ויקי. * מה הכי הייתם רוצים לראות שיקרה בסדרה? שפיליפ יגדל כבר

יוליקה

Member
מנהל
אם כך אז הבחירה שלי היא

חטיפתה של קתרין ואסתר, וההתחזות לקתרין שהצליחה להפיל ברשת הרקס. סיפור שמזכיר לי - איפה הבת של אסתר? היא היתה בהריון בתקופת החטיפה.

Dawn12

New member
me me me

דמות אהובה - פיליס! כאילו, דא? (ומאלה שאיתנו עכשיו - ג'יל) דמות שנואה - אני לא מצליח לבחור בין ניל, אוליביה וכריס. זה תיקו משולש! עלילה מעניינת - NE vs Jabot, ויקטור נגד ג'ק, "גלו של ז'בו" - עוד שמות לעלילה הזאת? עלילה מיותרת/מעצבנת - הזרעונים של ויקטור. לא מיותרת אבל בהחלט מעצבנת (שלא לומר דוחה
). מה הכי הייתי רוצה שיקרה בסדרה - אז זהו, שמה שאני רוצה שיקרה - באמת יקרה, אז אני מסודר.

sergew2

New member
גם אני יכול?

דמות אהובה: ויקטור וג'יל דמות שנואה: מרי המעצבנת ורוס הפתאטי, רק שבזמן האחרון גם ניק ושרון-הבית קפה שלהם עולה לי על העצבים עלילה מעניינת: עלילת הזרעונים- תמיד הסצינות מותחות ומעניינות. עלילה מיותרת: הבית קפה של שרון וניק, ועלילות הטינס המשעממות(רצח!!) דבר שאני רוצה שייקרה: כמה הצעות- 1) שבאמת ניקי וג'ק יחזרו. 2) שהמטפלת תחטוף את קאסי, תשבור אגרטל על הראש של שרון ותבקש כסף על קאסי.. 3) שמרי תידרס ע"י טרישה(סליחה שאני רשע כ"כ), האישה הזאת מכניסה רק שעמום לסדרה! 4) אם כבר טינס: שבילי יגלה כי הוא נמשך לראול ושניהם יתחילו לנהל רומן מאחורי הגב של כולם 5) שיקום/תקום רוצח/ת בסדרה-עלילת אימה ואקשן דרושה דחוף לסדרה!!

b o t t e n

New member
ועכשיו אני, כי ההוא הלך....../images/Emo13.gif

דמויות אהובות- פיליס, ג'ק, ג'יל דמויות שנואות מרי
טרישה,ריאן שבזמן האחרון נהייה חיקויי עלוב לעצמו. עלילה מעניינת: רק מתחיל- פול-כריס-מייקל=> לא ראינו דם! לא ראינו דם! עלילה משעממת: טרישה-ראין והפסיכולוג הנעלם. מה שיקרה" ע"ע שירשור ספויילר פרוע סטייל 24. פה בעמוד למטה.

ריקי5

New member
../images/Emo140.gifגם אני

דמות אהובה - כריס, ויקטור דמות שנואה - דיאן (ווי ווי כמה שהיא מעצבנת אותי), אוליביה עלילה הכי מעניינת - מההסטוריה - קסנדרה ועלילותיה. מההווה - ההריונות ומקורם... עלילה מיותרת/מעצבנת - הקאמבק של אבא של פול (עם רות שלו, וכמובן מרי) רוצה לראות - את הילדים גדלים סוף סוף.....

The Abbott Girl

New member
אני אני אני ../images/Emo72.gif

דמות אהובה? יש ספק בכלל? ג'ק אבוט!!! ופיליס
דמות שנואה? שוב אין ספק לוקח בגדול: המשופם!!!
עלילה הכי מעניינית? ההשתלטות של ג'ק על ניומן אנטרפרריז, ז'בוט נגד בראש אנד סאסי
עלילה מיותרת/מעצבנת? עלילת המדבר, עלילת הזרעונים גם קצת מעצבנת
מה הכי הייתם רוצים לראות שיקרה בסדרה? שהזוג האהוב עלי יתאחד כבר, שמייגן תמות (לא סובלת אותה!!!) והכי חשוב: שג'ק יעשה איזה נזק רציני לויקטור (לא משנה במה/איפה)

ים כחול

New member
גם אני רוצה ../images/Emo9.gif

דמות אהובה? : מייקל , דרוסילה, ג"יל , ג"ק, ופיליס ויקי מהעבר : טוני המקורי דמות שנואה? : דיאן לוקחת בגדול !!!! ויקטטור , טרישה ,מייגן מהעבר : דניאל וגרייס דמות פאתטית (הוספתי) :לין , מריסה , אסתר , ניקולאס , מיגל ראול, ג"ייטי , וברוק לוקח בגדול!!!!!! עלילה הכי מעניינת : כל מה שקשור בסמייליג ג"ק נגד ויקטטור!! עלילה מיותרת/מעצבנת? : טרישה טוני ומייגן (שיסעו כבר !!!!) עלילה מהעבר: ויקטטור עם הופ בעעעעעע ... מה הכי הייתם רוצים לראות שיקרה בסדרה? : נהנית לכתוב שוב כמו בעבר ,בהודעתי הבא
כי זה ארוך (תרתי משמע)

ים כחול

New member
../images/Emo6.gifהייתי רוצה שיקרה בסדרה כך :

פול ללין : שמעת מקריסטין ?? לין :" היא התקשרה לומר שהיא עובדת עד מאוחר מאד " פול : שוב פעם ???? מייקל הזה מתיש אותה !!
לין : " אמרתי לך כבר שאני פה בשבילך ? " (מחליקה לשון יבשושית על שפתיה הסדוקות.... אך לשווא) פול " כן כן עכשיו תעזבי אותי עם השטיות שלך ותעבדי אני משלם לך משכורת לא????? לין נעלבת ופול יוצא וטורק דלת אחריו נוסע למשרדה של קריס ... פול נכנס בהפתעה למשרד של קריסטין ומגלה לתדהמתו את מייקל גוהר מעל קריס , שניהם מתנשפים ונוטפים זיעה עירומים מסתערים זה על זו קריס זועקת :" אוהההה מייקל אתה הפנטאזיה שלי שנים !!!!" פול המום ומזועזע לפתע קריס צורחת בבהלה " אוווווווו נואווווווווו !!!!" מייקל נבהל ושניהם מביטים על פול שנהיה בורדו סלק מעצבים והוורידים במצחו מאיימים לפרוץ מעורו הלוהט !!! קריס לפול :" האני זה לא כמו שזה נראה "
מייקל לפול : אין מה להסתיר , זה בדיוק כמו שזה נראה !!! פסים מפותלים אדומים נראים על מצחו - ורידיו הבולטים מאד מחימה ומזעם , פול צונח לרצפה מתמוטט .... מי מוכן לקחת אתגר ולהמשיך ??

יוליקה

Member
מנהל
עידית,

אני מנסה כבר פעמיים לשלוח לך תשובות. אבל אני מקבלת הודעת שגיאה. האם את מקבלת אותם בכל זאת?

dviridit

New member
קיבלתי את ההודעה שלך אמש אבל

כשעניתי הייתה שגיאה וכתבו חלה טעות נסו שוב מאוחר יותר'. אשלח לך מאוחור יותר כי נתקלתי בזה כבר ואחרי זמן מה זה מסתדר. אנסה לשלוח לך עכשיו ואראה מה קורה.

junny

New member
עכשיו תורי..

* דמות אהובה- ויקטוריה * דמות שנואה- לין!!! ופול.. * עלילה הכי מעניינית- האימוץ של קאסי, המשפט של ניק בעבר. היום- ההריון של אשלי * עלילה מיותרת/מעצבנת- המעריץ של ויקטוריה- מגיעה לה עלילה טובה יותר, ואם כבר הלבישו לה מעריץ שיעשו את זה עם יותר אקשן * מה הכי הייתם רוצים לראות שיקרה בסדרה.. ואללה קשה לי כי אני יודעת מה יהיה בעתיד..

למעלה