שאלון קצר

ים כחול

New member
איך יכולתי לשכוח אותה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

הדמות הכי פאתטית בהא הידיעה - מרי ויליאמס !!!
לאשה הזאת פשוט אין חיים חוץ מלפשפש בחיי בנה !!!! והעלילה עם האבא של פול רק הדגישה יותר כמה הדמות עלובה ומגוחכת ... גם האבא ששכחתי שמו (כי לא מספיק חשוב להיזכר) היה פאתטי.. בקיצור שיממון אחד גדול . דווקא פול תופס תאוצה מעניינת לאחרונה
מקווה שיהיה משו עסיסי ..המממ..

גם הרמוני רוצה לענות...../images/Emo140.gif

או.קיי. אז ככה : דמות אהובה - אשלי (ואך ורק איילין),האחים לבית טום ויקי ובילי, וגם מקנזי המתוקה כמובן, ואי אפשר בלי ג'יק וגי'ל, ואיך שכחתי את מלקולם המסוקס? וגם ויק וניק כמובן! ונקנח בשרון קולינס המקסימה... דמות שנואה - ג".טי. ואל תשאלו למה! עלילה מעניינת אהבתי את הסיפור עם אבא של פול שכריס מצאה לנו אותו פתאום, אבל סיימו את הסיפור לא טוב, אז עלילת ההשתלטות של ג'יק ובראד שכל הזמן חיכינו רק לראות את התגובה של המשופם... עלילה מיותרת- לא מיותרת, אבל נמשכת הרבה הרבה זמן- עלילת הסטוקר של ויקי... מה הכי הייתי רוצה שיקרה?!-שיבטלו את הסיפור המגוחך שגי'ל היא הבת של (אתם יודעים מי) כי זה גם מפריע למקנזי ובילי... וגם שויקי סוף סוף תמצא אהבה שווה באמת! ושויקטור ואשלי יממשו את תשוקתם על השולחן של ג'יק.... זהו... עד כאן... ביי!!!

ואיך יכולתי לשכוח את...../images/Emo5.gif

החצי השני של ג"י.טי: בריטני.(בקטגורית הדמות השנואה כמובן ...!)

עכשיו אני

דמות אהובה - משפחת ניומן, משפחת אבוט דמות שנואה - דיאן, טרישה עלילה הכי מעניינת - בילי/מקנזי שרון/ניק/קאסי (אימוץ) עלילה מיותרת/משעממת - עלילות חטיפת ויקטוריה, פרשת המשרתת של ניקי. מה הייתי רוצה שיקרה בסידרה - בילי ומאק - יאללה כבר, שאחת הדמויות תצליח ללדת בלי ליפול בשלג, להפצע בתאונה ו/או כל אסון אחר סתם לידה רגילה כאחד האדם.....

dviridit

New member
תשובות

1. דמות אהובה - מייגן, ראין, קאסי ושרון 2. דמות שנואהה - טרישה המעצבנת ואביהן של מייגן וטרישה 3.עלילה הכי מעניינת- ניסיון של שרון להוכיח שטרישה הרגה את טוני בכוונה 4. עלילה מיותרת/מעצבנת - עניין המכתבים לויקטוריה שנמשכת ונמשכת. הייתי הכי רוצה לראות בסדררה- את טרישה המרשעת סובלת ואת אשלי כבר עם תינוק. את דיאן בורחת מהעיר. את 'דקקימו, הת'ר ואמה אפריל, הופ וויקטור ג'וניור וקליף חוזרים לסדרה.

dviridit

New member
גם אני חשבתי שהכוונה לעלילות

עכשווניות, אז העלילה הכי טובה בכל הזמנים המןתחת היא עלילת קאסי שבה הביתה. והעלילה המשעממת נשארת עלילת המכתבים למר4ות שבזמן האחרון זה טיפ-טיפה צןבר תאוצה כאבל אחרי שנה. זה איטי ומעצבן.

בוזיקית

New member
אז ככה..

* דמות אהובה - נינה * דמות שנואה - לא שונאת אף אחד אבל ניקי מעצבנת אותי בטון הדיבור שלה * עלילה מעניינת - ההטרדה המינית של מייקל את כריסטין, התאונה של ויקטור בקנזס, שכולם חשבו שהוא מת אבל הופ מצאה אותו... * עלילה מיותרת/מעצבנת - אשלי ורפאל - מי זוכר מי הוא היה בכלל?! * מה הכי הייתי רוצה לראות בסידרה - את דני רומלוטי חוזר בריא ושלם, את דיאן מתחתנת עם מיגל (למה? סתם, כי בא לי), את קימו, הבן הויאטנמי של ג'ק חוזר לסידרה לא משנה באיזו עלילה - הוא היה מקסים, את הבן של נינה מתבגר כבר למרות שהוא נורא חמוד, את תומס מגלח את השפם, את ג'ק מפסיק להתערב לאשלי בחיים, את הופ מתחילה לראות, ואת הבן של הופ וויקטור מתבגר, חוזר לג'נואה סיטי ודורש את נתחיו באימפריה...

dviridit

New member
../images/Emo58.gif שאלה לגבי...

הופ. שמעתי בעבגר שבעתיד היא תראה? האם היא תחזור בכלל.??

Dawn12

New member
שמעת לא נכון ../images/Emo58.gif

הופ תחזור להופעת אורח של פרק אחד (אולי שניים, לא בטוח) בעוד שנתיים וחצי יחד עם כל האקסיות המיתולוגיות של ויקטור (החל מג'וליה, דרך לורי, הופ, ליאנה ואפילו רמונה) כאשר הוא יעבור סוג של מסע חיפוש עצמי לפני שיציע לניקי נישואין.

למעלה