שאלון קצר..

Tal2012

New member
שאלון קצר..

סתם.. הוא ממש ארוך
זה מה שקורה כשסובלים ממכת חום ; איך קוראים לך? אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד? השם הכי יפה לילדה? הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לבת שלך על שמך? מזל? מידת נעליים? גובה? חיות מחמד? כיתה? איזה שפות אתה מדבר? בן כמה אתה? החלום שלך? את חושב שהוא יתגשם? מה אוהב לאכול? מה אוהב לשתות? צבע עיניים? צבע שיער? רגיש לדגדוגים? . אוהב את החיים או לא? כמה אחים? מסר לחיים? יש לך גשר? יש לך משקפיים\עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? ממה אתה הכי פוחד? גיל שהיית רוצה להיות? קעקועים? האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? את יודעת לשיר? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? התאהבת פעם? התאהבת בידידה? אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרבצת למישהו? הסרט הכי דפוק שראית? התחילו איתך? נשארת ער כל הלילה? הרגת מישהו? בגדו בך? עישנת סיגריות? שתית אלכוהול? השתכרת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? רצית להיות בן המין השני? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושרת? התנצלת על משהו שעשית? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? פחדת מהחושך? עשו לך תפרים? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? עשית משהו שלא חשבת שתעשי? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאת שונאת אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? היית על במה? ישנת כל היום? חשבת שאת משתגעת? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? היית ברדיו/טלווזיה ? עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? קר לך או חם לך? מילה שעולה לך בראש? את שומעת עכשיו מוזיקה? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. את... מעשנת סיגריות? מה היית משנה בעצמך? את אוהבת את איך שאת נראית? מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? מאחרת הרבה? מדברת הרבה בטלפון? משתדלת לאכול בריא? מדברת עם זרים? מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? אוהבת את הקול שלך? תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? עכשיו מבחינה פנימית? הבית האחרון שהיית בו? האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? האם את סומכת על אחרים בקלות? מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? שאת מכירה הכי הרבה זמן? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי את רבה הכי הרבה? הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הדבר האחרון שאכלת? שקנית? דיסק אחרון ששמעת? שיר אחרון שנתקע לך בראש? אדם אחרון שצעקת עליו? אדם אחרון שראה אותך בוכה?

Tal2012

New member
../images/Emo26.gif אממ..עקב השיעמום

והבריחה מללמוד מחדש למתמטיקה ... איך קוראים לך? טל אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא הייתי מחליפה השם הכי יפה לילד? שחר השם הכי יפה לילדה? מיכל הכינויים שיש לשם שלך? הוו זה לא נגמר; טלוש, טלטול, טלינקה, טלטל, נימו, שרימפס, פלפלונית.. וכו' הכינוי הכי אהוב? טלטול ( איך שידיד שלי אומר את זה ) האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא מזל? קשת מידת נעליים? 38 גובה? 1.76
חיות מחמד? דג... אחותי.. כיתה? סיימתי יא'
עכשיו יב' ! איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וספרדית מעט בן כמה אתה? 16 וחצי החלום שלך? יש כמה.. את חושב שהוא יתגשם? without a doubt מה אוהב לאכול? כל דבר מלבד דג מה אוהב לשתות? סודה
הכי בריא צבע עיניים? חום בהיר צבע שיער? חום רגיש לדגדוגים? . קשות אוהב את החיים או לא? כן כמה אחים? 2 מסר לחיים? תשננו ; עדיף עכשיו מאשר לעולם לא, עדיף משהו מאשר כלום, כישלון הוא המחזק הטוב ביותר להצלחה. יש לך גשר? היה יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? הבריאות יש חבר? כן.. ממה אתה הכי פוחד? כל יום יש אצלי פחד אחר במדינה הזאת... גיל שהיית רוצה להיות? הגיל שלי
אין כמוהו קעקועים? חלילה האם אתה חי את הרגע? ALWAYS יש לך סודות? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? " איזה גובה " , " יש לך עיניים יפות " ... את יודעת לשיר? אממ.. במקלחת רק
הטוש הוא החבר הכי טוב שלי
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בטח ! מה החולשה הכי גדולה שלך? מסטיקים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שמראית עין עלולה להוליך שולל התאהבת פעם? כן התאהבת בידידה? לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? יאפ היית פעם בחו"ל? בטח
הרבצת למישהו? אחותי הסרט הכי דפוק שראית? ואוו זה לא נגמר... התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כמעט כל הלילה.. באילת.. שבוע שעבר הרגת מישהו? לא בגדו בך? כן עישנת סיגריות? חלילה שתית אלכוהול? וחסה השתכרת? מה פתאום קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? ברור רצית להיות בן המין השני? כל יום..
נשברה לך שן? כן.. קורה קיבלת נכשל בתעודה? חלילה וחסה רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? שתי דקות הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מביצפר? I am a good girl
בחיים לא היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא.. אבל זה כמעט קרה בתחילת השיעור " מטרת סטלין בתוכניות החומש הייתה ; לחזק את רוסיה... " התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא הברזתי התחרפנת? כל תחילת שיעור תנ'ך ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? עד היום מחכה אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא קופסא, חפיסה של ארבע עוגיות נסעת ברכבת? כן ( צרפת – אנגליה ) דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? בטח ! כבר אין שם מקום
פחדת מהחושך? אממ קורה לפעמים עשו לך תפרים? לא.. נשבר לך הלב? כן... שברת למישהו את הלב? לא.. היית גאה בעצמך? כן
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? ועוד איך עשית משהו שלא חשבת שתעשי? לא סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא חיבקת מישהו מפורסם? כן
אבל חיבקתי אותו עוד כשלא ידעתי שהוא יהיה כזה מפורסם
תפסת טרמפ? לא היית על במה? כן ישנת כל היום? לא חשבת שאת משתגעת? כן , כשקיבלתי את הבגרות של מתמטיקה 06 לידיים
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? בחיים לא היית ברדיו/טלווזיה ? כן מה את לובשת ברגע זה? חולצה כתומה וג'ינס קר לך או חם לך? " בחום של תל אביב ... " מילה שעולה לך בראש? טלפון ( חח אף אחד לא עונה ) את שומעת עכשיו מוזיקה? תמיד
עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? יש מישהו.. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. חם לי, משעמם, מהההה מווו..
מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? יש מספר דברים את אוהבת את איך שאת נראית? יש מספר דברים שאני לא אוהב.. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? " סלקום " ותמונה של נימו
מאחרת הרבה? בחיים לא איחרתי
מדברת הרבה בטלפון? לא ממש משתדלת לאכול בריא? כן מדברת עם זרים? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? אני לא שונאת אף אחד.. אני לא אוהבת
אוהבת את הקול שלך? כן, אבל בהקלטות ממש לא
תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? סודי
עכשיו מבחינה פנימית? מה כתבתי לפני רגע ..? ^^ הבית האחרון שהיית בו? בית של חברה שלי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא.. בחיים לא קרה שהבינו אותי נראלי
האם את סומכת על אחרים בקלות? לא ממש מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אני.. שאת מכירה הכי הרבה זמן? חברת הילדות שלי מי מקשיב לבעיות שלך? הכרית והחברה הכי טובה עם מי את רבה הכי הרבה? אחותי .. 7\24 הקול האחרון ששמעת? אח שלי נכנס לבית. אני : " מי זה ?" הוא : " המשיח "
בדיוק הרגע קרה המקום האחרון שהיית בו? שינקין.. וחטפתי מכת חום האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה הדבר האחרון שאכלת? עוף ואורז שקנית? שלושה ספרים דיסק אחרון ששמעת? לא מאזינה לדיסקים .. יש IPOD כיום שיר אחרון שנתקע לך בראש? What Hurts The Most..
אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי
אדם אחרון שראה אותך בוכה? חבר שלי..

Koki Girl1

New member
עונה../images/Emo9.gif

איך קוראים לך? דניאלה אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לאדעת השם הכי יפה לילד?לאדעת השם הכי יפה לילדה? גם לא הכינויים שיש לשם שלך?דני ,דן דנדוש.. הכינוי הכי אהוב? דן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אמ לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא מזל?עקרב מידת נעליים? 38 גובה? אין לי שמץ חיות מחמד? כלבה
קוראים לה נולי
כיתה? עולה ל-י' איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית וטיפה הונגרית בן כמה אתה? באוקטובר 15 החלום שלך? אממ להיות רוכבת (סוסים) מקצועים או משהו
את חושב שהוא יתגשם? מקווה מה אוהב לאכול? אממ
אממ אמ גלידה מה אוהב לשתות? קולה צבע עיניים?שחור צבע שיער? בלונדיני רגיש לדגדוגים? .מאוד אוהב את החיים או לא? אוהבת כמה אחים? שתיים.. מסר לחיים? אמ לאדעת יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? עדשות מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה יש חבר? לא ממה אתה הכי פוחד? לאבד מישהו גיל שהיית רוצה להיות? 22 קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? אמ לא חושבת איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לאדעת
את יודעת לשיר? אוהבת אבל לא יודעת
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? לדבר מול הרבה אנשים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודעת התאהבת פעם?כן התאהבת בידיד.? לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? לאחותי הגדולה חחח הסרט הכי דפוק שראית? אממ לאדעת התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה?כן הרגת מישהו? לא
בגדו בך?לא עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אממ לא נראה לי אולי פעם רצית להיות בן המין השני? לא נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן הרבה מאוד רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? אממ לא זכור לי שיחקת כדורגל? כן בבצפר
הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? לא היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כמעת
התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא נראה לי אבל אולי בטעות התחרפנת? חחח קצת ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא חחח פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים?לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא נראה לי היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא היית על במה? כן שהייתי קטנה זה מה שמוזרר.. שהייתי קטנה כל הזמן היו לוקחים אותי לבמה.. כיאילו סתם.. וזה ולא הייתי ביישנית בכלל.. ועכשיו אני ביישנית ישנת כל היום? אמ חצי יום חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלווזיה ? ברדיו עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? פיג'מה קר לך או חם לך? חם מילה שעולה לך בראש? האוס..
כי אני רואה עכשוי את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? תם. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. אממ לאדעת את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? הייתי רוצה להיות פחות ביישנים ותמימה את אוהבת את איך שאת נראית? כן מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? את השם שלי מאחרת הרבה? לא מדברת הרבה בטלפון? כן משתדלת לאכול בריא? לא מדברת עם זרים? תלוי כיאילו.. אם שואלים אותי נגיד משהו אני עונה
מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן אוהבת את הקול שלך?אמ לא חולה עליו .. אבל בסדר תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? שיער שחור ועיניים כחולות
או שיער חום ועיניים כחולות
או ירוקות חחח או בלונדיני ועיניים חומות עכשיו מבחינה פנימית? אמ רגיש אוהב אמיתי.. הבית האחרון שהיית בו? לא דעת האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? כן מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אמא שלי שאת מכירה הכי הרבה זמן? לאדעת מי מקשיב לבעיות שלך? המשפחה\חברות עם מי את רבה הכי הרבה? אממממ לאדעת הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? הטלוויזיה LOL המקום האחרון שהיית בו? קניון האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? סבתא שלי הדבר האחרון שאכלת? ספגטי שקנית? תיק דיסק אחרון ששמעת? סטינג
שיר אחרון שנתקע לך בראש? seven days של סטינג אדם אחרון שצעקת עליו? הכלבה שלי לא בן אדם אבל עדיין
אדם אחרון שראה אותך בוכה? ואי אמ לאדעת

Hieros Gamos

New member
מיפ מיפפפפפפפפפפפ

איך קוראים לך? אני באה לבד
גל אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא רוצה לשנות השם הכי יפה לילד? לוידעת השם הכי יפה לילדה? לוידעת הכינויים שיש לשם שלך? גלגלצ (שונאת את זה
) גלגי (אמא
) גלצ', גולום...
הכינוי הכי אהוב? לומשנה לי כל כך האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא מזל? אין, אבל נחמד ששאלת. דגים מידת נעליים? 40-1 גובה? 170 ס"מ
חיות מחמד? יש הרבה חתולים שמסתובבים פה באיזור אבל אני שונאת אותם. אה ויש את האריה שלי
כיתה? יא'...אפשר להגיד כבר יב' 4 איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית...וטיפה טיפה ערבית ממה שאני עוד זוכרת בן כמה אתה? 17 ואממ 3 חודשים וקצת החלום שלך? אני שומרת על זכות השתיקה את חושב שהוא יתגשם? לא מה אוהב לאכול? שוקולד
דברים לא בריאים בעיקרון. אה, וכרוב (סתם ככה וסלט) וחסה (רק בסלט של אמא
) מה אוהב לשתות? קולה
, קפה
אממ... שוקו צוללות זהגם כיף. צבע עיניים? משתנה שכזה- נע בין אפור-כחול-ירוק... צבע שיער? בלונד רגיש לדגדוגים? מאוד..ואנשים מנצלים את זה נגדי אוהב את החיים או לא? לפעמים כמה אחים? 3 (כולל אותי) מסר לחיים? leave and let live יש לך גשר? היה. יש פלטה יש לך משקפיים\עדשות מגע? נופ מה הדבר הכי חשוב לך? אממ חברים והמשפחה בעיקרון.. יש חבר? לא ממה אתה הכי פוחד? מג'וקים
לא, סתם..לוידעת גיל שהיית רוצה להיות? אממ אם אני אגיד שאני רוצה לחזור לגיל 5 ולשנות את העבר, מה תגידו? טוב לי עם הגיל שלי באופן עקרוני קעקועים? נופ האם אתה חי את הרגע? לא...אני די תקועה ב...כל דבר שאי פעם עבר עלי...אבל לפעמים יוצא לי יש לך סודות? אני מניחה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני גאון. מוחה בתוקף כי זה כל כך לא נכון... את יודעת לשיר? יש שיגידו שכן אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי... מה החולשה הכי גדולה שלך? זיכרון ארוך מדי...ומצפון מציק מדי מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? החיים קשים. התאהבת פעם? לא ממש התאהבת בידידה? לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? לא ברמות שמתכוונים פה היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן (גם בצחוק אבל לא רק...) הסרט הכי דפוק שראית? לא זוכרת התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? זבובים נחשב? בגדו בך? לא עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? קצת. בגרמניה
(שמפניה זה טעים. בירה זה ממש מגעיל ויין...אפשר להתמודד איתו) השתכרת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא חושבת, אבא מקבל את החשבון
רצית להיות בן המין השני? כן נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שונאת לרקוד שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? שיר הוציאה את הכסף שלי על שטויות
הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? הממ...כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא...כאילו, כן, אבל זה לקח לי חודש... נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא...יש לי מיטה מתחת למיטה
פחדת מהחושך? אולי כשהייתי קטנה.. עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? אולי היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן אבל אני לא חושבת שאי פעם התכוונתי לזה חיבקת מישהו מפורסם? כן =) תפסת טרמפ? רק עם אנשים שאני מכירה *goodie goodie* היית על במה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? לא רק חשבתי
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלווזיה ? בערך..ראו את הראש שלי מקפצץ
עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? חולצת צפונבורי 2005, מכנסיים דגמ"ח שחורים קר לך או חם לך? חם לי מילה שעולה לך בראש? חחחחםםםם את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? שיר ואור וליאן ובקר וצבי וכולם
תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. ממש ממש ממש חם לי את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? שיניים, שיער...רוב הגוף חוץ מהאף והעיניים בערך
אה, והלשון. היא מגיעה לאף
את אוהבת את איך שאת נראית? ראו תשובה שמעל מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? orange il
מאחרת הרבה? באיזה מובן?
לא מדברת הרבה בטלפון? לא משתדלת לאכול בריא? הרבה פעמים פשוט לא יוצא לי לאכול... מדברת עם זרים? תלוי איפה על מה ולמה מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? משתדלת לא אוהבת את הקול שלך? אממ הוא נחמד תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? שומרת על זכות השתיקה
עכשיו מבחינה פנימית? כנ"ל הבית האחרון שהיית בו? שלי? האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אממ או אמא או שיר שאת מכירה הכי הרבה זמן? אמא
כל הבנות מהשיכבה שלי ביבנאל אבל הם לא באמת מכירות אותי ולהפך... מי מקשיב לבעיות שלך? האינטרנט עם מי את רבה הכי הרבה? עם עצמי.... הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? הפרות ברפת של קרנש עושות מווווו
המקום האחרון שהיית בו? חוץ מבבית? במשרד של אבא האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? שיר הדבר האחרון שאכלת? עוגת פרג של סבתא
שקנית? אייס קפה בטבריה דיסק אחרון ששמעת? if you're feeling sinister/belle and sebastian שיר אחרון שנתקע לך בראש? judy and her dream of horses אדם אחרון שצעקת עליו? רחל קומונה אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא...

1TheOne11

New member
אני עונה:)

איך קוראים לך? מעיין אם היית יכולה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אהמ נועה? יעל? השם הכי יפה לילד? גיא השם הכי יפה לילדה? נטע/ שירה הכינויים שיש לשם שלך? מעייני, מעיינוש, מאפין הכינוי הכי אהוב? מעייני האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? בחיים לא! מזל? עקרב מידת נעליים? 39 גובה? 165 חיות מחמד? כלבה שמנה כיתה? עולה לי"ב!! איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית בן כמה אתה? 16 וחצי (קטנה) מה החלום שלך? להרגיש מיצוי עצמי ולתרום לעולם איכשהו אתה חושב שהוא יתגשם? מקווה מה אוהב לאכול? מתוקים, אוכל של סבתא מה אוהב לשתות? קולה, נסטי לימון צבע עיניים? כחול- אפור צבע שיער? חום רגיש לדיגדוגים? הל יס אוהב את החיים או לא? תלוי מתי כמה אחים? 1 מסר לחיים? תשתדלו לאהוב כמה שיותר יש לך גשר? כבר לא תודה לאל! יש לך משקפיים/עדשות מגע? ייאפ, גם וגם מה הדבר שהכי חשוב לך? אהבה ואושר יש חבר? לא ממה אתה הכי מפחד? עכבישים גיל שהיית רוצה להיות בו? 20 קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? עיניים יפות אתה יודע לשיר? לא אם היית מישהו אחר, היית מתחבר עם עצמך? האמת שכן מה החולשה הכי גדולה שלך? רגישה מידי מה השיעור הכי חשוב שלמדת בחיים? לא לשקר התאהבת פעם? כן התאהבת בידידה? כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן היית אי פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? קונסטנטין התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישו? הממ לא.. בגדו בך? כן, לא במובן המסורתי אבל עישנת סיגריות? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן קיבלת חשבון פלאפון של יותר מ-500 שקל? לא רצית להיות בן המין השני? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? אולי מזמן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא, זאת לא אני הברזת מבית הספר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן התעקשת על משהו מטופש? יותר מידי הברזת למישהו בלי להודיע? לא! התחרפנת? כן ביקרת אצל הפסיכולוג? לא חיכית למישהו שלעולם לא יגיע? כ"כ הרבה.. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא בבת אחת.. נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לארון.. פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? נראה לי שכן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? כן היית על במה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן היית ברדיו/טלוויזיה? לא עכשיו... מה את לובשת כרגע? גופיה כחולה ומכנס שחור מגניב קר לך או חם לך? חם מילה שעולה לך לראש? חופש את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם האקס תארי איך את מרגישה בחמש מילים? מהורהרת, מודאגת, מתגעגעת, עייפה, עצובה את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? יש דברים.. את אוהבת את איך שאת נראית? את הרוב כן מה כתוב על הצג של הפלאפון? סלקום מאחרת הרבה? בחיים לא מדברת הרבה בטלפון? כן משתדלת לאכול בריא? כן מדברת עם זרים? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא אוהבת את הקול שלך? הוא בסדר תארי את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? גבוה ומוצק, חוץ מזה לא משנה עכשיו מבחינה פנימית? מצחיק, דייקן, אכפתי, רגיש, אוהב הבית האחרון שהיית בו? הבית שלי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? ממש לא האם את סומכת על אחרים בקלות? כן מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אני שאת מכירה הכי הרבה זמן? אמא מי מקשיב לבעיות שלך? חברות/ידידים/אמא עם מי את רבה הכי הרבה? אחותי הדבר האחרון.. הקול האחרון ששמעת? של אבא המקום האחרון שהיית בו? קניון האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הילה הדבר האחרון שאכלת? חביתה שקנית? עפרון שחור לעיניים דיסק אחרון ששמעת? ביטלס כל הגדולים שיר אחרון שנתקע לך בראש? משו של יוסלס איידי אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא

lola666

New member
קצר?? טוב חפיפ עניתי

מה לא עושים כדי לא ללמוד ספרות! איך קוראים לך? ג'ני אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ורוניקה השם הכי יפה לילד? אלכס השם הכי יפה לילדה? אמילי הכינויים שיש לשם שלך? ג'קה, ג'ן ... הכינוי הכי אהוב? ג'קה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?סבתא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא, זה יהיה קצת מבלבל לא? מזל? עקרב, שולט! מידת נעליים? 39 גובה? 1.69 חיות מחמד? כלב,תוכים כיתה? י"ב -לשעבר איזה שפות אתה מדבר? רוסית, עברית,אנגלית בן כמה אתה? 17 החלום שלך? לשוט בסירה מסביב לעולם את חושב שהוא יתגשם? בטח מה אוהב לאכול? אוכל מה אוהב לשתות? פטל ותה צבע עיניים? כחול צבע שיער?חום (עוד מעט יהיה שחור) רגיש לדגדוגים? .איפה? אוהב את החיים או לא? לא כמה אחים? 1 מסר לחיים? אממ עם תהיו אופטימיים תמותו מאושרים וטיפשים יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? שניהם מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה ןמשפחה יש חבר? לא ממה אתה הכי פוחד? מהחושך גיל שהיית רוצה להיות? עכישיו ולא שניה יותר קעקועים? בעתיד, מקווה כן האם אתה חי את הרגע? אממ נאי חיה, זה נחמשב? יש לך סודות? ברור איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אממ חחח לא קיבלתי מחמאות בזמן האחרון , אבל אומרים לי שאני חמודה את יודעת לשיר? אממ לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לחיות עזובות מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ללכת בעיקבות הלב ולשים זיין על העולם התאהבת פעם? כן התאהבת בידידה? לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? לא ממש היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן (והיום אני מתכוונת לעשות את זה שוב) הרגת מישהו? חרקים נחשבים מישהו? בגדו בך? לא עישנת סיגריות? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא (אבל האחרון היה 400) רצית להיות בן המין השני? לא ממש נשברה לך שן? קצת קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל?לא הוצאת מלא כסף על שטויות?ברור הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? קצת התנצלת על משהו שעשית? כן והרבה קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? לא ממש נרדמת בשיעור? המון פעמים התעקשת על משהו מטופש? תמיד הברזת למישהו בלי להודיע? לא ממש התחרפנת? אני עומדת להתחרפן עכשיו ביקרת אצל פסיכולוג? לא אבל כול הזמן מאיימים לשלוח אותי לשם חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כןומיותר לציין שאני עדיין מחכה אכלת קופסא שלמה של אוריאו? מה זה אוריאו? נסעת ברכבת? לא דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? ברור, מתחת לארון גם נחשב? פחדת מהחושך? כן ראה למעלה עשו לך תפרים?כן, במצח נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף? או כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא ממש אמרת למישהו שאת שונאת אותו? חחחחחח כן חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? כן היית על במה? לא ישנת כל היום?כן חשבת שאת משתגעת?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלווזיה ? לא עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? בגדים קר לך או חם לך? חם לי רצח מילה שעולה לך בראש? סמים את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם הכלב שלי תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?.אני מרגישה ממש ממש חרא את... מעשנת סיגריות? קצת מה היית משנה בעצמך? כלום, אני יצור מושלם!..חח סתם אבל אני דיי אוהבת את עצמי כמו שאני גככה שלא בא לי לשנות,התרגלתי את אוהבת את איך שאת נראית? כן, בערך תמיד אפשר להשתפר מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך?אורנג' מאחרת הרבה? לא, אני אדם דייקן מדברת הרבה בטלפון? קצת משתדלת לאכול בריא? אממ בערך מדברת עם זרים? כן מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? אממ לא ממש אוהבת את הקול שלך? כן אבל הוא יכול להיות ממש מעצבן לפעמים תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? צ'ייס עכשיו מבחינה פנימית? אממ לא יודעת הבית האחרון שהיית בו? של חברתי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא, בכלל לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא ממש מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אח שלי וחברה שלי שאת מכירה הכי הרבה זמן? אממ אימא מי מקשיב לבעיות שלך? אממ הכלב עם מי את רבה הכי הרבה? ההורים האח והכלב הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? מישהו רוסי מדבר בטלויזיה המקום האחרון שהיית בו? עבודה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה הדבר האחרון שאכלת? מיץ גזר נחשב? שקנית? קולה ושוקולד (מחר לבגרות) דיסק אחרון ששמעת? אוונסנס (לשליטה!) שיר אחרון שנתקע לך בראש? שקירה אדם אחרון שצעקת עליו?אימא אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברה שלי

randomguy

New member
אני כאן לדבר על האוס, לא על עצמי

אם מישהו דווקא רוצה לשאול אותי משהו עלי שישלח לי מסר

tirasc15

New member
עונה

אם כבר אני חדשה פה אז אני אענה על השאלון.. איך קוראים לך? שרית אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אני בסדר עם השם שלי השם הכי יפה לילד?גיא השם הכי יפה לילדה?אין לי מושג.. צריכה לחשוב על זה הכינויים שיש לשם שלך?שרה, שריתה וכו' הכינוי הכי אהוב? שרה.. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?כן.. סבתא רבא האם תקרא לבת שלך על שמך? ממש לא מזל?טלה מידת נעליים? 37 גובה? מטר שישים ומשהו חיות מחמד? אין לצערי... כיתה? עולה לי' איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, רומנית, וקצת ערבית בן כמה אתה? 15 החלום שלך? להיות חברה בלהקה ולהתפרסם בכל העולם. את חושב שהוא יתגשם? לא. לצערי. מה אוהב לאכול? הרבה דברים............ הרשימה יכולה להימשך עד מחר מה אוהב לשתות? מיצים ודברים כאלה צבע עיניים?כחול צבע שיער?מעין שטני/בלודיני מוזר רגיש לדגדוגים? מאוד אוהב את החיים או לא?לא ממש כמה אחים? 2 אחיות מסר לחיים? אין כזה יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? יאפ מה הדבר הכי חשוב לך? הגיטרה שלי והחברה הכי טובה שלי (כמובן המשפחה ובלה בלה בלה.. אבל זה מובן מאליו) יש חבר? לא :( ממה אתה הכי פוחד? יש כל מיני דברים...... גיל שהיית רוצה להיות? 18 ככה.. בין סוף התיכון לתחילת הצבא קעקועים? הלוואי האם אתה חי את הרגע?לפעמים יש לך סודות? אמ.. כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? עיניים יפות את יודעת לשיר? לא. אבל אני יודעת לנגן אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תגידו לי מי הייתי מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת.. יש כל מיני מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא לסמוך על אף אחד התאהבת פעם?כן התאהבת בידידה?לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל? הרבה הרבצת למישהו? בערך.. הסרט הכי דפוק שראית?לא זוכרת איך קוראים לזה.. משהו על איזה מתמטיקאי שמת.. נרדמתי אחרי עשר דקות וזה לא היה סתם מעייפות התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה?הרבה פעמים הרגת מישהו? לא שזכור לי בגדו בך?לא עישנת סיגריות? לא! בעע שתית אלכוהול? כןןן השתכרת? יאפ קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא...... רצית להיות בן המין השני? רק כשהייתי צריכה להשתין ולא היה שירותים בסביבה נשברה לך שן?לא... קיבלת נכשל בתעודה?לא רכבת על אופניים?כן!! לא הייתה לי ילדות קשה רכבת על סוס? כן :]] רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? הרבה פעמים. פעם גם נפלתי באמת מהרגליים. פשוט התיישבתי על הרצפה. שיחקת כדורגל?לא. אני שונאת כדורגל. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן...... היו הרבה דברים שקניתי וגורלם היה להיזרק איפשהו בחדר שלי ולהישכח הברזת מביצפר? לפעמים.. משיעור-שניים היית מאושרת? לא ממש.. היו רגעים של ממש שמחה אבל אושר רצוף לא התנצלת על משהו שעשית?כל אחד עשה/יעשה משהו שהוא מצטער עליו. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כןן זכרת חלום? הרבה....... בדרך כלל את המוזרים נרדמת בשיעור? לא. התעקשת על משהו מטופש? כן. היו קטעים שרק רציתי להוכיח שאני צודקת וזה היה דפוק (וגם בסוף לא צדקתי) הברזת למישהו בלי להודיע? לא.. התחרפנת? כןןן ביקרת אצל פסיכולוג? אמרתי שהתחרפנתי. זה לא אומר שאני משוגעת. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לא זוכרת.. ישמצב אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נסעת ברכבת? כהה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?לא למיטה אלא לארון פחדת מהחושך?כן.. מודה עשו לך תפרים?לא.. ושגם אני לא יצטרך נשבר לך הלב? פעם אחת שברת למישהו את הלב? אולי... היית גאה בעצמך? כן :] הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן :( עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן. אבל אני לא זוכרת מה סיננת מישהו בטלפון?מלא.. ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?קרה ועדיין קורה אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כנראה שכן.. חיבקת מישהו מפורסם? לא נראה לי שטל מוסרי נחשב מפורסם.. תפסת טרמפ? לא היית על במה? הרבה פעמים:] ישנת כל היום? השיא היה 15 שעות חשבת שאת משתגעת? לא..... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אני לא מגלה סודות של אנשים מהסיבה הפשוטה שאחרי זמן מה אני פשוט שוכחת את חלקם היית ברדיו/טלווזיה ? לא עכשיו... מה את לובשת ברגע זה?מכנס שחור גופייה אדומה קר לך או חם לך?נעים.. המזגן דלוק מילה שעולה לך בראש? בלה בלה..... את שומעת עכשיו מוזיקה? אני כמעט תמיד שומעת מוזיקה עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם אף אחד.. טוב לי כרגע לבד תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. משעמם לי אז מצאתי עיסוק ארוך. טוב אז 6 מילים. תסלחו לי נכון? את... מעשנת סיגריות? לא! מה היית משנה בעצמך?שיער את אוהבת את איך שאת נראית?בכללי כן. אבל בהחלט יש דברים שהייתי משנה מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? את השעה..? מאחרת הרבה?לא.. אני לא טיפוס שמאחר. ולפעמים אני ממש שונאת את התכונה הזאת בי מדברת הרבה בטלפון?המוןןןן משתדלת לאכול בריא? לא... מדברת עם זרים? אמא אמרה שאסור |מגלגלת עיניים| מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?כבר לא.. אוהבת את הקול שלך? כן, חוץ מכשאני שרה. אז אני לא שרה. תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? שיער שחור עיניים כחולות, מראה לא מגולח, קוביות בבטן (חייב!). עכשיו מבחינה פנימית? נאמן, רגיש, מבין את השיגעונות שלי, מעודד כשצריך. הבית האחרון שהיית בו? של חברה שלי.. האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? אף פעם אף אחד לא מבין אותי. האם את סומכת על אחרים בקלות? כבר לא מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך?חברה שלי.. זאת שהייתי בבית שלה.. חח שאת מכירה הכי הרבה זמן? ההורים שלי..? חחח מי מקשיב לבעיות שלך? חברה שלי.. זאת שיודעת עליי הכי הרבה עם מי את רבה הכי הרבה? mom and dad הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? הזמר בשיר שאני שומעת המקום האחרון שהיית בו? היכל התרבות.. ההופעה נדחתה.. חארות :( האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אחותי. אמרתי לה לבוא לאסוף אותי מהיכל התרבות הדבר האחרון שאכלת? ארטיק! :] שקנית? שרשרת מגניבה שחיפשתי מלא זמן דיסק אחרון ששמעת?משהו שצרבתי... שיר אחרון שנתקע לך בראש? אני שומעת עכשיו מוזיקה. כל שיר שמתחלף נתקע לי בראש אדם אחרון שצעקת עליו? אני מתכוננת לצעוק מחר על הדפוקים מהיכל התרבות שלא הודיעו אפילו שאין הופעה. באתי לשם כמו דפוקה. אדם אחרון שראה אותך בוכה? כשאני בוכה אף אחד לא רואה.

sk8er grrl

New member
גם אני :]

איך קוראים לך? אפרת.. אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אליזבת'. השם הכי יפה לילד? דניאל או תומס... השם הכי יפה לילדה? אליזבת'.. הכינויים שיש לשם שלך? F, אפי, אפריים. הכינוי הכי אהוב? F האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? דרך אפרתה, שם נפטרה רחל אימנו... ייפי לי... האם תקרא לבת שלך על שמך? בחיים לא. מזל? בתולה... מידת נעליים? 38 גובה? 1.62 חיות מחמד? אין כיתה? מסיימת יב'... איזה שפות אתה מדבר? וואי... מממ... עיברית, אנגלית, צרפתית קצת, ספרדית, מבינה קצת פוטוגזית... בן כמה אתה? כמעט 18... החלום שלך? להיות רופאה :] את חושב שהוא יתגשם? לא... מה אוהב לאכול? פיצה, פוטטוס, שוקולד! מה אוהב לשתות? מיץ תפוזים ומנגו! צבע עיניים? חום ירוק... צבע שיער? שטני- בלונד. רגיש לדגדוגים? הכי שיש... חחח.. אוהב את החיים או לא? לא ממש... כמה אחים? אח ואחות גדולים... מסר לחיים? להלחם על דברים שרוצים... יש לך גשר? לא... יש לך משקפיים\עדשות מגע? יאפ... משתמשת בשניהם... מה הדבר הכי חשוב לך? מוזיקה ואהבה... יש חבר? לא.. היה.. ממה אתה הכי פוחד? נחשים נראה לי... גיל שהיית רוצה להיות? אני אוהבת את הגיל שלי :p קעקועים? לא... אבל הייתי רוצה... האם אתה חי את הרגע? לא הכי.. כשאני יכולה.. יש לך סודות? יאפ.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מממ... על הקול שלי.. על הגוף שלי... חוכמה.. את יודעת לשיר? מממ... נראה לי.. כאילו השתתפתי בתחרויות וטקסים.. אבל יש מה לשפר.. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני לא יודעת... מה החולשה הכי גדולה שלך? אהבה.. שוקולד.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהכל חרא תחת... התאהבת פעם? כן.. התאהבת בידידה? חחחח.. לא.. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן.. היית פעם בחו"ל? יאפ.. טורקיה, טנריף לצרפת... הרבצת למישהו? יאפ הסרט הכי דפוק שראית? וואי יש המון.. בעיקר סרטי נעורים רדודים... התחילו איתך? יאפ נשארת ער כל הלילה? יאפ הרגת מישהו? מממ.. כשהייתי קטנה הרגתי בטעות ציפור... =\ בגדו בך? כן.. עישנת סיגריות? לא.. שתית אלכוהול? יאפ השתכרת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? יאפ רכבת על סוס? יאפ רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? יאפ שיחקת כדורגל? יאפ הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מביצפר? בערך כזה.. היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? בטח קמת באמצע הלילה סתם ככה? אולי זכרת חלום? יאפ נרדמת בשיעור? כמעט.. חחח. התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא! ממש לא! התחרפנת? תמיד! ביקרת אצל פסיכולוג? לא... חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? עדיין מחכה... אכלת קופסא שלמה של אוריאו? כןןןןןןןןןןןןןן!!! לפני שובע.. והיום חיסלתי כמעט הכל.. יש עוד חבילה קטנה.. חחח.. נסעת ברכבת? נראה לי.. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא.. פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? כן \=====\\ שברת למישהו את הלב? כן היית גאה בעצמך? נראה לי.. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? תמיד... עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן.. סיננת מישהו בטלפון? כן.. חח.. ניתקת למישהו בפרצוף? פעם אולי.. אין לי לב לזה... רצית לצרוח ולא עשית את זה? תמיד... אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן.. חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא! היית על במה? כן:] ישנת כל היום? לא ממש.. חשבת שאת משתגעת? היום.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא.. היית ברדיו/טלווזיה ? כן.. עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? חולצה שחורה ומכנסיים קצרות.. קר לך או חם לך? חם! מילה שעולה לך בראש? מוות.. את שומעת עכשיו מוזיקה? לא. שמעתי לפני איזה 5 דק'.. נגמר הפלייס ליסט.. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? זה פרטי.. =\=\=\ תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? חרא חרא ועוד חרא תחת... את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? אולי האף.. והחוסר ביטחון.. את אוהבת את איך שאת נראית? חלק אולי.. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? F מאחרת הרבה? מנסה שלא.. מדברת הרבה בטלפון? לפעמים.. משתדלת לאכול בריא? כן.. נראה לי.. חחח.. מדברת עם זרים? כן... מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן.. לפעמים אין ברירה... אוהבת את הקול שלך? לא... תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? אימו גמור (הפאנקיסטים שבינכן יבינו)... עכשיו מבחינה פנימית? רגיש, אבל לא לגמרי.. שיבין אותי ואת השאיפות שלי.. שיאהב אותי מאוד ושיקבל אותי.. הבית האחרון שהיית בו? שלי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא.. האם את סומכת על אחרים בקלות? לא.. מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? וואי.. נופר :] שאת מכירה הכי הרבה זמן? אימא! מי מקשיב לבעיות שלך? נופר! עם מי את רבה הכי הרבה? אבא.. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של איזה סולן של להקה.. חחח.. המקום האחרון שהיית בו? למטה בשכונה.. אכלתי במקדונלדס.. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אור.. הדבר האחרון שאכלת? עוגת גבינה.. שקנית? גלידה פיצוץ! דיסק אחרון ששמעת? של טייקנג באק סנדיי... שיר אחרון שנתקע לך בראש? אןי יל כוח לכתוב.. של טייקינג גם.. אדם אחרון שצעקת עליו? אחי.. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אור..

shanistern

New member
תשובות

איך קוראים לך? שני אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? שני השם הכי יפה לילד? אורי- ori, לא uri השם הכי יפה לילדה? שירה כינויים שיש לשם שלך? שנשנ, שאניה הכינוי הכי אהוב? אין האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא מזל? תאומים מידת נעליים? 41 גובה? 178 חיות מחמד? ממש לא כיתה?סיימתי מזמן איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, קצת ספרדית בן כמה אתה? 26 החלום שלך? להיות עצמאית, לפתוח משרד ולחיות עם בעל מדהים את חושב שהוא יתגשם? כבר התגשם מה אוהב לאכול? שוקולד, בננות ג'אנק פוד מה אוהב לשתות? דיאט קולה צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור רגיש לדגדוגים? תלוי . אוהב את החיים או לא? מאוד כמה אחים? עוד 4 מסר לחיים? תיהנו. יש רק פעם אחת יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן מה הדבר הכי חשוב לך? הזוגיות עם בעלי יש חבר? נשואה ממה אתה הכי פוחד? שיקרה אסון לקרובים אלי גיל שהיית רוצה להיות? אני נהנית מכל גיל קעקועים? נופ האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חברותית, אוהבת לתת ומבשלת מצויין את יודעת לשיר? בערך אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן מה החולשה הכי גדולה שלך? לא אוהבת לעבוד מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שכל עכבה לטובה. זה ממש נכון התאהבת פעם? שלוש פעמים התאהבת בידיד? כן ובסוף התחתנתי איתו אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? בוודאי היית פעם בחו"ל? כמה פעמים הרבצת למישהו? לא, אני בטוח אפסיד הסרט הכי דפוק שראית? טיסת משהו שראינו ביס, שעתיים שלא יחזרו. התחילו איתך?כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו?לא בגדו בך? לא עישנת סיגריות? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן רצית להיות בן המין השני? לא נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן, אבל לא ממש טוב הוצאת מלא כסף על שטויות? כל הזמן הברזת מביצפר? דאהה, וגם מהאוניברסיטה היית מאושרת? אני מאושרת עכשיו התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? אהה התעקשת על משהו מטופש? לצערי הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אולי, לא זוכרת אכלת קופסא שלמה של אוריאו? אהה, זה מה שאכלתי חודש בסין, אוריאו בכל הטעמים נסעת ברכבת? כן (כולל רכבות של יותר משלושים שעות) דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אהה פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא היית גאה בעצמך? כן, כשקיבלתי את הרישיון לעסוק בעריכת דין הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? לפעמים סיננת מישהו בטלפון?הרבה ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?אם היה לי שקל על כל פעם... אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא חיבקת מישהו מפורסם? מאיר בנאי נחשב?? תפסת טרמפ? מזמן מזמן היית על במה? מסיבת סיום נחשב? ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן היית ברדיו/טלווזיה ? כן. הייתי בתיק תק עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? שחור לבן קר לך או חם לך? נעים מילה שעולה לך בראש? ארוךךךך את שומעת עכשיו מוזיקה? גלגלצ עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? בעלי תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? צריכה לעבוד ואין לי כח . את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? פחות עקשנית את אוהבת את איך שאת נראית? כן מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך?ציור של פו הדב מאחרת הרבה? כן מדברת הרבה בטלפון? כן משתדלת לאכול בריא? לעתים רחוקות מדברת עם זרים?לפעמים מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?לא אוהבת את הקול שלך? בערך תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? בעלי עכשיו מבחינה פנימית?בעלי הבית האחרון שהיית בו? הבית שלי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך?לא האם את סומכת על אחרים בקלות? תלוי מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? בעלי ואמא שלי שאת מכירה הכי הרבה זמן? אמא ואבא מי מקשיב לבעיות שלך? בעלי וחברות טובות עם מי את רבה הכי הרבה? כולם באופו שווה הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? בעלי המקום האחרון שהיית בו? דואר האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? בעלי הדבר האחרון שאכלת? עוגת בראוניז שקנית? תיק מהמם דיסק אחרון ששמעת? אלטון ג'ון לאב סונגס שיר אחרון שנתקע לך בראש? ליאת אדם אחרון שצעקת עליו? משתדלת לא לצעוק אדם אחרון שראה אותך בוכה? בעלי מה??? כבר נגמר??

shanistern

New member
תודה אבל ממש אין לקנא,

הספקתי יותר כי אני מבוגרת יותר, גם זמנכם יגיע ולפי מה שאני רואה פה אתם עוד תגיעו רחוק רחוק

הנני.

איך קוראים לך? ניצן אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודעת השם הכי יפה לילד? שחר, אלכס, מיכאל השם הכי יפה לילדה? אופיר, קרן הכינויים שיש לשם שלך? ניץ, ניצוש, ניצני. דברים קשוחים כאלה. הכינוי הכי אהוב? שוּשוּ השיתופן. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא מזל? סרטן מידת נעליים? 39/40 גובה? 1.63 חיות מחמד? כלב ושני חתולים כיתה? היום עשיתי את הבגרות האחרונה שלי ככה שסיימתי את י"ב. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית בן כמה אתה? 18 עוד שלושה ימים החלום שלך? סתם להיות מאושרת מהחיים את חושב שהוא יתגשם? אולי מה אוהב לאכול? דברים טעימים. פיצה, אוכל של סבתא שלי, כל מיני. מה אוהב לשתות? שוקו קר צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגיש לדגדוגים? כן אוהב את החיים או לא? את שלי או כעיקרון? כמה אחים? שתי אחיות מסר לחיים? תהיו טובים. יש לך גשר? כן יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן מה הדבר הכי חשוב לך? אני לא יודעת. יש חבר? לא ממה אתה הכי פוחד? מכל מיני דברים גיל שהיית רוצה להיות? אולי הייתי רוצה לחזור קצת להיות בת 5 אבל מה זה היה נותן? קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? למי אין? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? את יודעת לשיר? מה יש לדעת בזה? אני שרה מחורבן אם זאת הייתה השאלה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? הו, יש ויש. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שצריך להיות חזקים התאהבת פעם? כן התאהבת בידידה? לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? לא היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? לא. לפחות לא מאז גיל 10. הסרט הכי דפוק שראית? הממ.. התחילו איתך? לא נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ-500 ש"ח? פעם אחת, כשהייתי בפולין. רצית להיות בן המין השני? יכול להיות נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? סביר להניח התנצלת על משהו שעשית? נראה לי קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? זה לא מובן מאליו? נרדמת בשיעור? לא התעקשת על משהו מטופש? המון פעמים הברזת למישהו בלי להודיע? פעם אחת, כשלמדתי נהיגה
התחרפנת? מה אתם מגדירים "התחרפנת"? מדי פעם. ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? יכול להיות אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? היי, עשיתי כבר את השאלון הזה פעם. אין לי מקום לדחוף דברים מתחת למיטה, יש שם מגירה. אבל סביר שדחפתי דברים למגירה שמתחת למיטה כדי שהחדר שלי יראה יותר מסודר. פחדת מהחושך? לפעמים אני עדיין. עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? לא יודעת שברת למישהו את הלב? לא סביר היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? בטח יש משהו, אבל אני לא זוכרת כרגע. סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? יכול להיות רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא סביר אמרת למישהו שאת שונאת אותו? בטח לא מאז גיל 5
חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? לא היית על במה? מזמן. ישנת כל היום? לא, אולי חצי יום. חשבת שאת משתגעת? באמת? לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כנראה שכן היית ברדיו/טלווזיה? לא מרצוני עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? בגדים מטופשים שאני לובשת בבית. קר לך או חם לך? כרגע בסדר לי, כי אני יושבת עם המאוורר. מילה שעולה לך בראש? המילה הראשונה שעלתה לי בראש זה "חרא", אבל אל תסיקו מזה כלום. אני סתם מדברת שטויות. את שומעת עכשיו מוזיקה? כן, אני שומעת VH1 Classic ומדי פעם אני מעבירה ל-MTV2 או לגלגל"צ. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? ברגע זה טוב לי ככה, עם הטלוויזיה והכלב השמנמן שלי. אם כבר, הייתי רוצה שאחותי הקטנה לא תהיה פה כי היא עושה רעש טורדני מהחדר שלה. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? כרגע אני מרגישה סתם כזה. את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? הרבה דברים את אוהבת את איך שאת נראית? לא מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? שום דבר חשוב, אבל יש שם את הוזנפלד. מאחרת הרבה? לא מדברת הרבה בטלפון? לא משתדלת לאכול בריא? בזמן האחרון כן מדברת עם זרים? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לעיתים רחוקות אוהבת את הקול שלך? לא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? גבוה, שיער נעים למגע (עדיף ארוך), עיניים יפות. עכשיו מבחינה פנימית? חכם, משעשע, לא כמו כולם. הבית האחרון שהיית בו? אני עכשיו בבית שלי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא יודעת מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אני שאת מכירה הכי הרבה זמן? אמא שלי מי מקשיב לבעיות שלך? כל מיני אנשים. עם מי את רבה הכי הרבה? עם אחותי הקטנה. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אני שומעת עכשיו את ג'ימי הנדריקס מנגן, את הרוח נושבת בחוץ, את הציפורים מצייצות ואת המאוורר שעובד. המקום האחרון שהיית בו? לפני הבית שלי? ביה"ס. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אחותי הגדולה. הדבר האחרון שאכלת? צהריים, עוד מעט אני אוכל דנונה. שקנית? מי זוכר? דיסק אחרון ששמעת? אוסף של הפוליס שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא יודעת, אבל כשקמתי היום בבוקר התנגן לי בראש "שירת העשבים". כנראה כי היו לי חלומות משונים. אדם אחרון שצעקת עליו? סביר להניח שאחותי הקטנה. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת.

עונה ד"כ חדשה../images/Emo140.gif>>>../images/Emo24.gif

האוס...
מממ הייתי קוראת סמויה כי המחשב שלי לא הסכים שאני יכנס למשתמש שלי בתפוז
איך קוראים לך? אבישג אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? עלמה השם הכי יפה לילד? יונתן השם הכי יפה לילדה? עלמה הכינויים שיש לשם שלך? שוגי שוג אבי אביש שוגי פלקס שוגר שוגה הכינוי הכי אהוב? שוג האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? גאד לא! מזל? אין לי
(אריה...) מידת נעליים? 37 גובה? 1.63 אולי כבר יותר?! חיות מחמד? 2 אוגרים כיתה? עולה ל י' איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית צרפתית >>אשליה...חח בן כמה אתה? 15 היום אני חוגגת יוומלדת עם נטע!!! החלום שלך? ... את חושב שהוא יתגשם? ממ לא יודעת מה אוהב לאכול? הרבה דברים חוץ מדברים שבאים מהים או דברים כמו לשון מוח וכו'... מה אוהב לשתות? סודה! צבע עיניים? ירוק חום (בעיקר ירוק חחח) צבע שיער? אדום!!!>> במקור חום טוב זה כבר לא ממש אדום אבל לא נורא רגיש לדגדוגים? כן אוהב את החיים או לא? כן כמה אחים? 2 מסר לחיים? מממ תראו האוס יש לך גשר? כן יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? לא יודעת יש חבר? לא ממה אתה הכי פוחד? לא יודעת גיל שהיית רוצה להיות? 17 קעקועים? רוצה למרות שאתמול הלכתי לראות וזה היה די מפחיד ומגעיל האם אתה חי את הרגע? תלוי יש לך סודות? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזו חתיכה את!! (אני עדה לזה ((נטע ..))) את יודעת לשיר? חצי חצי>>> לומדת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן! מה החולשה הכי גדולה שלך? ... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מממ...................... התאהבת פעם? ... התאהבת בידיד?... אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? קשה להחליט>> יותר מידי התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? את הדגים שלי חחח> כי ניקינו להם את האקווריום בגדו בך? לא עישנת סיגריות? לא אבל אני פסיבית> מאנשים רעים שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה?לא רכבת על אופניים? כן!! רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן> היום כדי לשתות ספרייט>>> חלמתי על זה
זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כמעט התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא אוריאו אבל דברים אחרים נסעת ברכבת? כן שלוש שנים כל בוקר ובחזרה מבית ספר דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? מממ...כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? ממ לא באמת אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא היית על במה? כן ישנת כל היום? לא חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? פעם אחת היית ברדיו/טלווזיה ? בעיתון נחשב?! עכשיו... מה את לובשת ברגע זה?גופיה ורודה ומכנסים שחורים קר לך או חם לך? חם מילה שעולה לך בראש? פטרוזיליה את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם ג'ון פרינשטואה או איך שלא כותבים את זה תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? אני מאוכזבת מאנשים רעים מאוד את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? שיניים את אוהבת את איך שאת נראית? מממ...כן מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? שוגי מאחרת הרבה? לא מדברת הרבה בטלפון? עכשיו שאין לי מסן אז כן משתדלת לאכול בריא? לא מדברת עם זרים? כן מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן אוהבת את הקול שלך? תלוי מתי תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? אין לי כוח עכשיו מבחינה פנימית? ....... הבית האחרון שהיית בו? אצלי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אמא שאת מכירה הכי הרבה זמן? אמא אבא סבתא וכו.... מי מקשיב לבעיות שלך? רעות עם מי את רבה הכי הרבה? אמא ואבא מי לא?! הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? נטע המקום האחרון שהיית בו? ממד>> אני נמצאת בו עכשיו האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נוי הדבר האחרון שאכלת? ציפוי לעוגה שקנית? סוכר דיסק אחרון ששמעת? רד הוט צ'ילי פפרס!!!
שיר אחרון שנתקע לך בראש? tell me baby אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אדם אחרון שראה אותך בוכה? שיר

נופ18

New member
גמאני חושבת ש....

השם הכי יפה לילד זה יונתןןןןןןן.....
ואיי אני חולעעעע על השם הזהההההההההההה!!!!!!!!

יש מה תיקונים מאחר שנטע כתבה חלק מה

מהתשובות חחח וגם דברים שחשבתי עליהם אחרי זה אז... מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה ממה אתה הכי פוחד? שנוי במחלוקת מזל? אין לי (אריה...)
* איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזו חתיכה את!! (אני עדה לזה ((נטע ..)))>>>רזה
>>> חחח אוי זה הזוי

I am Cornholio

New member
משעמם לי..

איך קוראים לך? נופר
אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? דניאל
השם הכי יפה לילד? יונתן/דניאל
השם הכי יפה לילדה? דניאל
הכינויים שיש לשם שלך? קואים לי ג'וססחה...
הכינוי הכי אהוב? *אהמ מבט למעלה*
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא
האם תקרא לבת שלך על שמך? חלילה
מזל? אין...
מידת נעליים? שבע וחצי באולסטאר... זה הדבר היחיד שאני נועלת!
גובה? 170
חיות מחמד? כלב... בקהאם
כיתה? בספטמבר י"א.
איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית.
בן כמה אתה? 15.5 בערך..
החלום שלך? לוידעת...
את חושב שהוא יתגשם? לוידעת..
מה אוהב לאכול? גלידה ריבת חלב
מה אוהב לשתות? מיץ תפוזים סחוט טבעי!
צבע עיניים? חום
צבע שיער? חום
רגיש לדגדוגים? . לע.
אוהב את החיים או לא? כע.
כמה אחים? 3 גדולים..
מסר לחיים? תשתו מיץ מנגו... זה מונע סרטן
יש לך גשר? לא.
יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא...
מה הדבר הכי חשוב לך? מוסיקה...
יש חבר? לא.
ממה אתה הכי פוחד?ממוות של אדם קרוב אליי..
גיל שהיית רוצה להיות? גילי הנוכחי..
קעקועים? לא..
האם אתה חי את הרגע? כרגע... לע..
יש לך סודות? ברור.. למי אין?
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני מנגנת יפה, ואני מוכשרת..
את יודעת לשיר? ברמה ממוצעת במיוחד...
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני בספק...
מה החולשה הכי גדולה שלך? גלידת ריבת חלב...
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שצריך לשמור על העקרונות שלי לא משנה מה..! בזכות זה אני לא נוגעת (ואף פעם לא נגעתי) לא בסמים, ולא בסיגריות ולא בנרגילות ושטויות למיניהים..!
התאהבת פעם? כע..
התאהבת בידידה? מממממ... השאלה הזאת מופנת לבן, או לבת?
אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כע... אבל לא במובן של בני זוג...
היית פעם בחו"ל? לא סעמק!
הרבצת למישהו? כע
הסרט הכי דפוק שראית?קרוסרודס של בריטני ספירס... בין הסרטים המפגרים.!
התחילו איתך? כע..
נשארת ער כל הלילה? נו באמת... ברור.
הרגת מישהו? :-O:-O:-O:-O:-Oחס וחסיסה!
בגדו בך? לע..
.. אלא אם אני מסתובבת עם קרניים מלא זמן ואני לא יודעת..
עישנת סיגריות? לע...
שתית אלכוהול? כע...
השתכרת? לע...
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לאאאאא
רצית להיות בן המין השני? לא...
נשברה לך שן? לאאא...אאוץ' נשמע כואב..!
קיבלת נכשל בתעודה? חחח ברור..
רכבת על אופניים? כע..
רכבת על סוס? כן, פוני, בגיל שש אולי...
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? אני לא נופלת מהרגליים בריקודים
שיחקת כדורגל? כע..
הוצאת מלא כסף על שטויות? תגדיר שטויות.
הברזת מביצפר? כע..
היית מאושרת? כע... אני מאושרת בכל יום שעובר.
התנצלת על משהו שעשית? כע.
קמת באמצע הלילה סתם ככה? כעע.. אוי זה מבאס
זכרת חלום? כע..
נרדמת בשיעור? לע.
התעקשת על משהו מטופש? תגדיר מטופש
הברזת למישהו בלי להודיע? לא..
התחרפנת? לא..
ביקרת אצל פסיכולוג? לא לא לא לא לא לא לא לא!
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא.
אכלת קופסא שלמה של אוריאו? פיכ.
נסעת ברכבת? כע.
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחח ברוור.!
פחדת מהחושך? כע..
עשו לך תפרים? לא...
נשבר לך הלב? לא..
שברת למישהו את הלב? לא שאני יודעת על זה...
היית גאה בעצמך? כע..
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא.. (השאלון הזה מתחיל להיות מוכר לי...
...ממממ...)
עשית משהו שלא חשבת שתעשי? לא..
סיננת מישהו בטלפון? לא..
ניתקת למישהו בפרצוף? כעע...
רצית לצרוח ולא עשית את זה? לאאא.. אני עושה מש'בא לי.!
אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כע.
חיבקת מישהו מפורסם? כע.. את עידן רייכל
תפסת טרמפ? לא.
ה

למעלה