שאלון קצר..

I am Cornholio

New member
משעמם לי..

את...
מעשנת סיגריות? לא.
מה היית משנה בעצמך? כלום
את אוהבת את איך שאת נראית? פחותויותר.
מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? papalox... אל תשאלו...
מאחרת הרבה? לבית ספר כן...
מדברת הרבה בטלפון? לא...
משתדלת לאכול בריא? כשבא לי...
מדברת עם זרים? חח כן...
מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לאא..
אוהבת את הקול שלך? מממ.. לוידעת...
תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? אני לא ממש מתעמקת בזה...
עכשיו מבחינה פנימית? חמוד, אוהב, נאמן, אכפתי ולא יודעת, נו...
הבית האחרון שהיית בו? שלי...
האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לאא..!
האם את סומכת על אחרים בקלות? לא.
מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אמא..
שאת מכירה הכי הרבה זמן? אמא..
מי מקשיב לבעיות שלך? אמא...
עם מי את רבה הכי הרבה? אמא...
הדבר האחרון...
הקול האחרון ששמעת? את יורם ארבל מדבר...
המקום האחרון שהיית בו? החדר שלי..
האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי טל...
הדבר האחרון שאכלת? "באדי"
שקנית? הייתי בסופר וקניתי אוכל..
דיסק אחרון ששמעת? סטדיום ארקאדיום של רד הוט צ'ילי פפרס.
שיר אחרון שנתקע לך בראש? דסקריישן סמייל של רד הוט צ'ילי פפרס...
אדם אחרון שצעקת עליו? וואי לא זוכרת...
אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא בכיתי הרבה זמן...

WWE4ever

New member
היי אני חדשה כאן ומשעמם לי אז יאללה

איך קוראים לך? הילה אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ניקול השם הכי יפה לילד? קיאן השם הכי יפה לילדה? ניקול הכינויים שיש לשם שלך? הילושי,H,היילי הכינוי הכי אהוב? היילי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא מזל? טלה מידת נעליים? 39 גובה? 1.67 חיות מחמד? כלבה{ג'ינג'ר} כיתה? סיימתי י"ב איזה שפות אתה מדבר? אנגלית,עברית,ספרדית בן כמה אתה? 18 החלום שלך? להיות עורכת דין את חושב שהוא יתגשם? אני מקווה מה אוהב לאכול? סלט יווני מה אוהב לשתות? דיאט קולה צבע עיניים? חום צבע שיער? צבוע לחום בהיר רגיש לדגדוגים? כן אוהב את החיים או לא? כן כמה אחים? 1 מסר לחיים? EVERYBODY LIE יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי יש חבר? לא ממה אתה הכי פוחד? שמישהו שאני אוהבת יפגע גיל שהיית רוצה להיות? 22 קעקועים? 1 בכתף האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חכמה את יודעת לשיר? לא ממש אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? ואללה לא יודעת מה החולשה הכי גדולה שלך? האבקות מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להיות נחמד לאנשים כי אתה לא יודע מתי תיפגשו שוב ובאיזה נסיבות התאהבת פעם? כן התאהבת בידידה? בידיד שלי? כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן בצרפת,הולנד{פעמיים},אנגליה,בלגיה,יוון וספרד הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? נראה לי שקראו לו השער התשיעי התחילו איתך? לא שמתי לב נשארת ער כל הלילה? ברור הרגת מישהו? גוקים,נמלים וכל חרק שאני רואה בגדו בך? לא עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני? לא נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? אממ נתקעו בי ונפלתי, זה נחשב? שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? פעם 1{זה חובה בבית ספר שלנו} חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? שי פרטוש נחשב? הוא לומד איתי תפסת טרמפ? כן היית על במה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלווזיה ? בטלוויזיה כן עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? חולצה שחורה מאריסטו ומכנסים קצרים קר לך או חם לך? חם מילה שעולה לך בראש? אהבה את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? לבד תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. נורא חם ומשעמם לי כאן את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? אף את אוהבת את איך שאת נראית? פחות או יותר מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? כלום מאחרת הרבה? לא מדברת הרבה בטלפון? תלוי עם מי משתדלת לאכול בריא? כן מדברת עם זרים? לפעמים מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן אוהבת את הקול שלך? לא ממש תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? שיער שחור עיניים כחולות 1.70 שרירי עכשיו מבחינה פנימית? חמוד,איכפתי,חכם,מצחיק,אוהב הבית האחרון שהיית בו? אצל דודה שלי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא תמיד האם את סומכת על אחרים בקלות? לא ממש מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? החברה הכי טובה שלי שאת מכירה הכי הרבה זמן? החברה שלי מי מקשיב לבעיות שלך? חברה שלי עם מי את רבה הכי הרבה? אחותי הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? החברה שלי המקום האחרון שהיית בו? בית חולים האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי הדבר האחרון שאכלת? מקרוני שקנית? נעליים דיסק אחרון ששמעת? אין לי דיסקים אני מורידה מקאזה שיר אחרון שנתקע לך בראש? כל היום אני חושב עליה אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי אדם אחרון שראה אותך בוכה? אף אחד

סהרסושי

New member
אני!!

איך קוראים לך? סהר אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? יו לורי
לא סתם... אמממ... דנה! השם הכי יפה לילד? עידן. השם הכי יפה לילדה? סהר. הכינויים שיש לשם שלך? סהרונת, סהרוני, סוש, סושי, סושה. הכינוי הכי אהוב? סושה. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן, על שם סבתא. האם תקרא לבת שלך על שמך? לא... מסכנה. מזל? עקרב. מידת נעליים? 38. גובה? 1.55
חיות מחמד? לא
כיתה? עולה לי'. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וקצת ערבית וכמה מילים בצרפתית. בן כמה אתה? 14 וחצי אוטוטו 15. החלום שלך? להיות מעצבת אופנה. את חושב שהוא יתגשם? מנסה כמה שפחות לחשוב שלא. מה אוהב לאכול? פסטה וגלידה. מה אוהב לשתות? קולה. צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום. רגיש לדגדוגים? יותר מדיי. אוהב את החיים או לא? מתה עליהם. כמה אחים? 2 מעצבנים. מסר לחיים? אמממ... האוס זה חשוב! יש לך גשר? לצערי. יש לך משקפיים\עדשות מגע? אין אבל רוצה מאוד משקפיים! מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה, חברים והאוס! יש חבר? לא. ממה אתה הכי פוחד? להיכשל. גיל שהיית רוצה להיות? 16. קעקועים? לא. האם אתה חי את הרגע? לא. יש לך סודות? אני חושבת. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני מציירת בגדים יפה P= את יודעת לשיר? לא ממש. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? ברור!! מה החולשה הכי גדולה שלך? גלידה. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אין. התאהבת פעם? לצערי כן. התאהבת בידידה? לא. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן, לאמא ואבא וחברות =P. היית פעם בחו"ל? לא. הרבצת למישהו? כן לאחים שלי. הסרט הכי דפוק שראית? "אחי איפה האוטו שלי". התחילו איתך? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. הרגת מישהו? יתושון =) בגדו בך? לא. עישנת סיגריות? לא. שתית אלכוהול? שלוק אחד. השתכרת? לא. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא. רצית להיות בן המין השני? לא. נשברה לך שן? לא. קיבלת נכשל בתעודה? לא. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? כן. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן!!!! שיחקת כדורגל? כן. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן!!!! הברזת מביצפר? כן. היית מאושרת? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן לצערי. נרדמת בשיעור? לא. התעקשת על משהו מטופש? כן. הברזת למישהו בלי להודיע? לא. התחרפנת? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? לא. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? כן. נסעת ברכבת? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חיחי לא!! פחדת מהחושך? כן. עשו לך תפרים? לא. נשבר לך הלב? כן. שברת למישהו את הלב? לא נראה לי. היית גאה בעצמך? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? לא. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן. חיבקת מישהו מפורסם? לא. תפסת טרמפ? לא. היית על במה? כן. ישנת כל היום? לא. חשבת שאת משתגעת? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. היית ברדיו/טלווזיה? לא. עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? ג'ינס וחולצה בירוק זית שיש לה מחשוף גדול מדי. קר לך או חם לך? חם. מילה שעולה לך בראש? אנטיביוטיקה. את שומעת עכשיו מוזיקה? buttons. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? אמא {היא בחו"ל} ויו לורי. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? נחמד אבל קצת מבואסת, חפיף. את... מעשנת סיגריות? לא. מה היית משנה בעצמך? את הקול שלי. את אוהבת את איך שאת נראית? דיי. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? סהר ואת השם משפחה שלי. מאחרת הרבה? לא. מדברת הרבה בטלפון? כן. משתדלת לאכול בריא? כן. מדברת עם זרים? לא. מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן. אוהבת את הקול שלך? כן אבל לא כשאני שרה. תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? אממ... חתיך. עכשיו מבחינה פנימית? יציב. הבית האחרון שהיית בו? של בת דודה שלי. האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא. האם את סומכת על אחרים בקלות? כן. מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? חברה שלי טל. שאת מכירה הכי הרבה זמן? חוץ מהמשפחה? חברה שלי סתיו {מאז שנולדתי}. מי מקשיב לבעיות שלך? חברות. עם מי את רבה הכי הרבה? אחים שלי. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אבא. המקום האחרון שהיית בו? הבי"ס היסודי שלי בטקס סיום של אח שלי. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא. הדבר האחרון שאכלת? מסטיק. שקנית? חולצה. דיסק אחרון ששמעת? לא שומעת דיסקים. שיר אחרון שנתקע לך בראש? now you know. אדם אחרון שצעקת עליו? אח שלי. אדם אחרון שראה אותך בוכה? בת דודה שלי.

sweet shir

New member
עוונה.........../images/Emo192.gif

איך קוראים לך? שיר...
אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? הממ אנלי מושג..
השם הכי יפה לילד? דניאל השם הכי יפה לילדה? ^^ הכינויים שיש לשם שלך? אין הכינוי הכי אהוב?
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נופ האם תקרא לבת שלך על שמך? לאאא אין לי ביג איגו.. חהחה מזל? עקרב מידת נעליים? 38 וחצי-39 גובה? נמוכה...
1.55 חיות מחמד? נחשים.. חהחה של אבא שלי...
כיתה? עולה ל-ט'. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ספרדית [קצת] וערבית [גם קצת..]. בן כמה אתה? 13 וחצי. החלום שלך? הממ להיות בכעלת משפחה אוהבת ועבודה מצליחה...
את חושב שהוא יתגשם? כן... למה לא? מה אוהב לאכול? הרבה מה אוהב לשתות? אממ נסטי [רק אפרשקסי!], שוקו, אייס קפה, אייס שוקו, מוקה, קולה, ספרייט ואממ מיץ תפוזים. צבע עיניים? חומות. צבע שיער? חום רגיש לדגדוגים? אממ כן. אוהב את החיים או לא? כן...........
כמה אחים? 1 מסר לחיים? מה שיבוא, יבוא. וכשיבוא, לא תיהיה ברירה אלא להתמודד עם זה. יש לך גשר? לא... אבל היה לי שומר מקום. יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן.. משקפיים. אבל רק למרחקים.
מה הדבר הכי חשוב לך? הרבה דברים........ יש חבר? לא... כאילו בויפרינד כן? כי אם כן אז לא. ממה אתה הכי פוחד? אממ הרבה! חחחח ג'וקים, מחטים, מתקנים מפחידים בלונה פארק ואקסטרים למיניו [בנג'י, צניחה חופשית, סנפלינג וכו'..] גיל שהיית רוצה להיות? לא. קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? נראה לי יש לך סודות? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אממ לוידעת, שאני יפה, מדהימה משגעת? חחחחחחחח סתאם. את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי.. אותם תחומי עניין XD מה החולשה הכי גדולה שלך? הממ עצבנית. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לוידעת. התאהבת פעם? לא התאהבת בידידה? גאד נו. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? למשפחה, או לקשרים אפלטונים. היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן.. חעחע הסרט הכי דפוק שראית? המממ זוג משמיים. התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? יאפ הרגת מישהו? לאאא
בגדו בך? לא נארה לי עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? כן... אבל לא ממש נחשב. השתכרת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא..............
רצית להיות בן המין השני? כן.. אבל קיבלתי הגיון מהר מאוד! [צ'יקס רולז!!!
] נשברה לך שן? אממ לא קיבלת נכשל בתעודה? לאאאא הכי נמוך היה 65 בספורט [
] רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כןןןןןן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? יאפ קמת באמצע הלילה סתם ככה? אממ נראה לי זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? חחחחחח כמעט פעם. התעקשת על משהו מטופש? כןן חחחחחחחח הברזת למישהו בלי להודיע? לא נראה לי....
התחרפנת? כןן חעחעחע הרבבבבבה
ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אממ יכול להיות. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? חחחחחחחח לא..אבל אנה=י מסוגלת. אכלתי חבילה שלמה של פרינגלס! [כמעט הקאתי אחכך....:-{] נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחחחח כן. פחדת מהחושך? לא עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן....
סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כןןןן הרבה.. חהחה רצית לצרוח ולא עשית את זה? אממ יכול להיות.. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כןן חיבקת מישהו מפורסם? לא.. אבל חלמתי על זה.. וזה נראה ממש אמיתי. תפסת טרמפ? לא היית על במה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן...
היית ברדיו/טלווזיה ? כן.. עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? חולצה ורודה ומכנסי ברך אפורות. קר לך או חם לך? נעים לי מילה שעולה לך בראש? רוטשילד [שומעת טיפה טיפה של מירי מסיקה..
] את שומעת עכשיו מוזיקה? כן.. XD עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? אממ בראד פיט. XD תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. מחכה לערב כדי לראות ורוניקה מארס. [6.... אבל לא נורא.] את... מעשנת סיגריות? ללללללללללללאאאאאאאאא בלעכסה. מה היית משנה בעצמך? הרבה. את אוהבת את איך שאת נראית? אממ לא שונאת. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? *בודקת*: *רטט+צילצול* שיר..! מאחרת הרבה? כן מדברת הרבה בטלפון? כן משתדלת לאכול בריא? אממ בערך. מדברת עם זרים? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא אוהבת את הקול שלך? כן תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? חחחחח מסוקס, שיער חום לאאאאא קצוץ, עינים בהירות, ריבועים, לא שרירי מדי ולא רזה מדי, קצת שזוף ואם אפשר מבטא בריטי.. חחחחחח ]אני יודעת שאני אאלץ בלי...
] כדי שתבינו קצת יותר: בראד פיט, דייויד בקהאם, צ'אד מייקל מורי [פחות....
למה עשית קצוץ טומטום?] וג'ייסון דורינג [
.. אהההה
]. עכשיו מבחינה פנימית? רגיש, מצחיק, שנון, סנארקי, מתחשב, חכם ונחמד. הבית האחרון שהיית בו? שלי XD האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אממ ההורים שלי וחברה הכי טובה שלי. שאת מכירה הכי הרבה זמן? מי פדרס.....
מי מקשיב לבעיות שלך? ראה שתי שאלות למעלה. עם מי את רבה הכי הרבה? ראה שאלה למעלה..
הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? הזמר של פול אאוט בוי. המקום האחרון שהיית בו? ברחוב. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא. הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס. שקנית? לק ורוד פקאצי..
דיסק אחרון ששמעת? אני לא ממש שומעת דיסקים.. שיר אחרון שנתקע לך בראש? who knew אדם אחרון שצעקת עליו? אממ אמא שלי? או אח שלי. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי.

למעלה