עוונה.........../images/Emo192.gif
איך קוראים לך? שיר...
אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? הממ אנלי מושג..
השם הכי יפה לילד? דניאל השם הכי יפה לילדה? ^^ הכינויים שיש לשם שלך? אין הכינוי הכי אהוב?
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נופ האם תקרא לבת שלך על שמך? לאאא אין לי ביג איגו.. חהחה מזל? עקרב מידת נעליים? 38 וחצי-39 גובה? נמוכה...
1.55 חיות מחמד? נחשים.. חהחה של אבא שלי...
כיתה? עולה ל-ט'. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ספרדית [קצת] וערבית [גם קצת..]. בן כמה אתה? 13 וחצי. החלום שלך? הממ להיות בכעלת משפחה אוהבת ועבודה מצליחה...
את חושב שהוא יתגשם? כן... למה לא? מה אוהב לאכול? הרבה מה אוהב לשתות? אממ נסטי [
רק אפרשקסי!], שוקו, אייס קפה, אייס שוקו, מוקה, קולה, ספרייט ואממ מיץ תפוזים. צבע עיניים? חומות. צבע שיער? חום רגיש לדגדוגים? אממ כן. אוהב את החיים או לא? כן...........
כמה אחים? 1 מסר לחיים? מה שיבוא, יבוא. וכשיבוא, לא תיהיה ברירה אלא להתמודד עם זה. יש לך גשר? לא... אבל היה לי שומר מקום. יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן.. משקפיים. אבל רק למרחקים.
מה הדבר הכי חשוב לך? הרבה דברים........ יש חבר? לא... כאילו בויפרינד כן? כי אם כן אז לא. ממה אתה הכי פוחד? אממ הרבה! חחחח ג'וקים, מחטים, מתקנים מפחידים בלונה פארק ואקסטרים למיניו [בנג'י, צניחה חופשית, סנפלינג וכו'..] גיל שהיית רוצה להיות? לא. קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? נראה לי יש לך סודות? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אממ לוידעת, שאני יפה, מדהימה משגעת? חחחחחחחח סתאם. את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי.. אותם תחומי עניין XD מה החולשה הכי גדולה שלך? הממ עצבנית. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לוידעת. התאהבת פעם? לא התאהבת בידידה? גאד נו. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? למשפחה, או לקשרים אפלטונים. היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן.. חעחע הסרט הכי דפוק שראית? המממ זוג משמיים. התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? יאפ הרגת מישהו? לאאא
בגדו בך? לא נארה לי עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? כן... אבל לא ממש נחשב. השתכרת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא..............
רצית להיות בן המין השני? כן.. אבל קיבלתי הגיון מהר מאוד! [צ'יקס רולז!!!
] נשברה לך שן? אממ לא קיבלת נכשל בתעודה? לאאאא הכי נמוך היה 65 בספורט [
] רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כןןןןןן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? יאפ קמת באמצע הלילה סתם ככה? אממ נראה לי זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? חחחחחח כמעט פעם. התעקשת על משהו מטופש? כןן חחחחחחחח הברזת למישהו בלי להודיע? לא נראה לי....
התחרפנת? כןן חעחעחע הרבבבבבה
ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אממ יכול להיות. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? חחחחחחחח לא..אבל אנה=י מסוגלת. אכלתי חבילה שלמה של פרינגלס! [כמעט הקאתי אחכך....:-{] נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחחחח כן. פחדת מהחושך? לא עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן....
סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כןןןן הרבה.. חהחה רצית לצרוח ולא עשית את זה? אממ יכול להיות.. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כןן חיבקת מישהו מפורסם? לא.. אבל חלמתי על זה.. וזה נראה ממש אמיתי. תפסת טרמפ? לא היית על במה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן...
היית ברדיו/טלווזיה ? כן.. עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? חולצה ורודה ומכנסי ברך אפורות. קר לך או חם לך? נעים לי מילה שעולה לך בראש? רוטשילד [שומעת טיפה טיפה של מירי מסיקה..
] את שומעת עכשיו מוזיקה? כן.. XD עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? אממ בראד פיט. XD תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. מחכה לערב כדי לראות ורוניקה מארס. [6.... אבל לא נורא.] את... מעשנת סיגריות? ללללללללללללאאאאאאאאא בלעכסה. מה היית משנה בעצמך? הרבה. את אוהבת את איך שאת נראית? אממ לא שונאת. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? *בודקת*: *רטט+צילצול* שיר..! מאחרת הרבה? כן מדברת הרבה בטלפון? כן משתדלת לאכול בריא? אממ בערך. מדברת עם זרים? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא אוהבת את הקול שלך? כן תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? חחחחח מסוקס, שיער חום לאאאאא קצוץ, עינים בהירות, ריבועים, לא שרירי מדי ולא רזה מדי, קצת שזוף ואם אפשר מבטא בריטי.. חחחחחח ]אני יודעת שאני אאלץ בלי...
] כדי שתבינו קצת יותר: בראד פיט, דייויד בקהאם, צ'אד מייקל מורי [פחות....
למה עשית קצוץ טומטום?] וג'ייסון דורינג [
.. אהההה
]. עכשיו מבחינה פנימית? רגיש, מצחיק, שנון, סנארקי, מתחשב, חכם ונחמד. הבית האחרון שהיית בו? שלי XD האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אממ ההורים שלי וחברה הכי טובה שלי. שאת מכירה הכי הרבה זמן? מי פדרס.....
מי מקשיב לבעיות שלך? ראה שתי שאלות למעלה. עם מי את רבה הכי הרבה? ראה שאלה למעלה..
הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? הזמר של פול אאוט בוי. המקום האחרון שהיית בו? ברחוב. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא. הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס. שקנית? לק ורוד פקאצי..
דיסק אחרון ששמעת? אני לא ממש שומעת דיסקים.. שיר אחרון שנתקע לך בראש? who knew אדם אחרון שצעקת עליו? אממ אמא שלי? או אח שלי. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי.