שאלון..קצת ארוך אבל ניתגבר

מאשה

New member
שאלון..קצת ארוך אבל ניתגבר../images/Emo3.gif

שם מלא: כינוי של חברים: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? אתה טבעוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? בן כמה אבא? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? זוגיות.. יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך:

מאשה

New member
אני עונה..

שם מלא:מאשה וולגייב כינוי של חברים:מאשוש,מאשושה,מגא(אני יודעת
..זה נשמע פתטי
) גיל:עוד מעט בת מצווה מקום מגורים:הרצליה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית
אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שטני אוהב אותו?לא! אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?התכוונתי פעם לעשות פסים ובסוף צבעו לי כימת את כל השיער לבלונדיני
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?לפעמיים הוא גלי ולפעמיים הוא חלק,תלוי איך אני ישנה בלילה
אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?כחול ירוק אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?אממ..אני לא כושית
אבל אני גם לא ממש ממש בהירה,אני באמצע בן כמה אבא?חח מה זה משנה? כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?לא אז לא..נו ברור!
פירסינג:אין! קעקועים:של פוקה זה נחשב?
צבע אהוב:ירוק,כתום,סגול וכל הגוונים של כחול צבע שנוא:שחור,חום,אפור וצהוב אוהב את עצמך?לא!!!!!!!!!!!!!!! חושב שאתה בנאדם יפה? ממש אבל ממש לא! מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?שום דבר
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?דסי כל הזמן כועסת עליי שאני אומרת לה שאני מכוערת
עברת פעם על החוק?לא שידוע לי.. איך?^ גנבת פעם?לא! אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?חחחחחח אני לא מעשנת ואני גם לא רוצה בחיים לעשן! 0תה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא! אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?חחחחחחחחח ממש לא כמה קומות בבית?בבניין 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?בדירה שלי נמצאת בקומה הראשונה
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית?שניים ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אממ..אני לא זוכרת פאדיחה מסויימת,למרות שכל החיים שלי הם פאדיחה אחת גדולה
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?אני מסיימת עוד 9 ימים ואני עולה לכיתה ו'(ואני דורשת הסבר ממשרד החינוך!!!!!) אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את כולם
למה דווקא אותו/ה?כיי...בגלל השיעורי בית?
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?שנה מצויינת מחכה לשנה הבאה?ברור! מה מיקצועות ההרחבה שלך?אמ.... כמה יח"ל מתמטיקה?מה? כמה יח"ל אנגלית?^ עשית בגרויות השנה? במה?אני בכיתה ה'!!!!!! באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?הנדיב שולט
יש תיכנונים לחופש?אממ..כן
אני טסה לחודש ואז לכייף זוגיות.. יש חבר/ה?לא אבל אני רוצה! היית מאוהב?כן בכמה אנשים?שניים או שלושה..לא זוכרת היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
כמה בני זוג היו לכם?2 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?ב..יוני שעבר נראלי.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?מז'ותמרת החברות הכי ארוכה?היה לי איזה חבר אחד שקוראים לו שגיא והיינו ביחד מכיתה ב' עד ה'(אבל רבנו המון
) למה ניפרדתם?עד כאן בגדו בך פעם?כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?^ אם לא, איך נודע להם?^^^^^^^^^ סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?אוי לי!איזה שאלות! האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך?לא!!!!!!!
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא! האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא!!!!!!!! האם אמא נכנסה פעם באמצע?די כבר!יש גבול! הפעם האחרונה ש..: אכלת:בשתיים ומשהו שתית:ב10 ומשהו.. השתכרת:
הקאת:מלפני שנה בערך
שמעת דיסק:שבוע שעבר איזה דיסק?אממ..כל מיני להיטים צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא זוכרת
היית בהופעה:בדצמבר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן היית בתל אביב:אמ....בפברואר נראלי הייתי בחיפה:אף פעם לא הייתי בחיפה
התקשרת למישהו:אממ..ב1 ומשהו.. התקשרו אלייך:לפני דקה בערך

ארוךך../images/Emo3.gif עונה../images/Emo110.gif

שם מלא: מיכל כהן כינוי של חברים: להתחיל? מיכי/מיקי, מיקמיק, מיכלוש, מיכלי, מיכ, בלה, מיכלולה, מיכלולית.. כל מיני כאלו
גיל: 14 מקום מגורים: ת"א סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? כן
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? גוונים?:p השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? תלוי בקריזות שלו:p בדר"כ למעלה זה חלק כמו סרגל ומהאמצע תלתלים גלי כזה
אוהב את זה? לא כלכך מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? פסדר. מן הסתם הייתי מעדיפה צבע אחר:] [הדשא של השכן תמיד ירוק יותר...] מה צבע העור שלך? הממממ צבע גוף?
חח המ הוא בין בהיר לכהה.. אני לא בהירה ולא כהה.. [בלי שיזוף או משו כזה] בכל מקרה עכשיו אני כן כהה
בן כמה אבא? חח לא זוכרת. נראלי 44
אני כל פעם מתבלבלת.. השנה בכלל חשבתי שהוא בן 42
תשאלו את יעל על אבא שלי
כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: אין קעקועים: ^ צבע אהוב: כחול צבע שנוא: כתום אוהב את עצמך? המ חושב שאתה בנאדם יפה? לא כלכך:p מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? המ את האף. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תשאלו אותם? עברת פעם על החוק? רצחתי
נמלה... ועברתיי ברמזור אדום הרבה פעמים
איזה פושעת אני זה משהוץ איך? ^ גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? משו לאסטמה אתה דתי/מסורתי/חילוני? אני אני
מתנחל? לא כמה קומות בבית? זה בבניין אז בתוך הבית עצמו 1:] באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 מן הסתם:p באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 ואצל אבא נראלי 5:p חדר מחשבים
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: וואי.. איפה להתחיל.. זה שנכנסתי בטעות לבית אחר וצעקתי אמא למה החלפת את השטיח אתם מכירים.. המממ.. בשנה שעברה עלינו על אוטובוס והייתי צכה להכניס תארנק לתיק.. הנהג החליט שהוא רוצה לבלום ובלם ונפלתי על איש אחד ושנינו על הרצפה.. זה היה כ"כ מצחיק וכ"כ כ"כ מפדח.. ועוד התפוצצתי לו בפרצוףף
היו עוד מלא פאדיחות.. מי שיוצא לו לדבר איתי יותר יודע:] שיהיה אקטואלי... יופי שאמרתם בסוף!!
המממממ יש לנו שיפוצים ליד הבצפר.. ואני וחברות שלי נראלי ביום ראשון בדרך חזרה החלטנו לשיר את השיר של בלינקי ביל:p אז יש מקום שהם בנו רצפות ויש כאלה שלא.. ואני הייתי על אלה שכן ושרתי וקפצתי ועשיתי כאלה תנועות עם הידיים עד שקלטתי שהן הפסיקו לשיר וכולם מסתכלים עליי
זה יותר היה מצחיק ממפדח.. איזה כתה סיימת? ח ברוך השם אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אני לא אנקוט בשמות:p למה דווקא אותו/ה? כי היא פשוט לא נחמדה.. לא בתור בנאדם ולא בתור מורה.. אתה שואל משהו גם אם זה הכי קשור היא עושה לך "מה אתה רוצההה?!?!" "לא יודעתתת!!!" ומתעצבנת.. ואם אני לא טועה מורה אמור להסביר
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בסדר. בדיוק המילה המתאימה. מחכה לשנה הבאה? אני בחופש בינתיים.. שתגיע השנה הבאה סבבה. מה מיקצועות ההרחבה שלך? בינתיים אין. כמה יח"ל מתמטיקה? בינתיים 5 טפוטפוטפו.. אנחנו כבר מחולקים מהשנה. כמה יח"ל אנגלית? כנ"ל. עשית בגרויות השנה? במה? ^ באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר.. עברנו בין ו לכתה ז בצפר. יש תיכנונים לחופש? לישון שזה הכי הכי חשוב ולנצל אותו טוב טוב. זוגיות.. *מדלגת* סטיות.. *גם על זה
* הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעתיים שתית: הרגע השתכרת: ביום שישי... חחח זה היה מצחיק.. אני וחברה שלי שתינו בסתר
הגענו למצב שלא הפסקנווו לצחוק. הקאת: הממממממ די מזמן
ברוך השם
שמעת דיסק: לפני כמה ימים.. אבל בדר"כ אני מעתיקה מהדיסקים הקנויים למחשב. איזה דיסק? שירי מימון:p צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרתת. היית בהופעה: המ די מזמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: היום?
הייתי בחיפה: בטיול השנתי.. אם אנלא טועה 6-7 למרץ התקשרת למישהו: היום בבוקר התקשרו אלייך: לפני כמה דקות..

TOUSH

New member
עונה,מאשה בת כמה את../images/Emo35.gif../images/Emo6.gifניקרעתי

שם מלא:רעות ארביב כינוי של חברים:רעותי,רעותוש,טוש,מאמי,מאמוש,קוקי,בובי,ג'ינג'ית,יפה שלי[
][יש הרבה
] גיל:17 וחצי מקום מגורים:נתניה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?אממ קצת מה הצבע הטבעי של השיער שלך?לא מוגדר זה ג'ינג'י,חום,שטני,בלונד,שחור..יש לי המון צבעים בשיער[והוא לא צבוע] ותמיד שואלים אותי אם אני צובעת
וזה טבעי
אוהב אותו?מאוד אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא|!
!|ושוב לא
וגם לא מתכוונת לצבוע בעתיד הקרוב
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק[אבל מידי פעם גם גלי אוהב את זה?מאוד מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?בהיר בן כמה אבא?לא אומרת שיהיה בריא עד 120
כמה אחים?5[כולל אותי] בלי עין הרע
אוהב את המשפחה?הכי בעולם
פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:אממ חום,לבן,ורוד,תכלת,צהוב בננה,טורקיז,ירוק,שחור אני אוהבת את כל הצבעים של הקיץ. צבע שנוא:צהוב של השמש אוהב את עצמך?לא עונה על זה
אבל לא שונאת את עצמי
חושב שאתה בנאדם יפה?את זה אתם תגידו
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?אני חושבת שאת הגוף שלי... חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אממ אולי
עברת פעם על החוק?המון פעמים
איך?חציתי באדום[לא יודעת הרבה] גנבת פעם?אולי,יש מצב
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?יש לי סלידה מעישון וכל הקשור אליו
:-S אתה לוקח ריטלין?לא
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא
אתה דתי/מסורתי/חילוני?מסורתית מתנחל?לא
כמה קומות בבית?אחת באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?קומה חמישית
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בחדר שלי
כמה מחשבים יש בבית?אחד
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:פעם אחת ראיתי מישהו מרחוק והייתי בטוחה שזה ידיד שלי ורצתי לחבק אותו וזה לא היה הוא
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את כולם
למה דווקא אותו/ה?כי הם דרעק איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה[עברה מהרררר כמו שצריך
] מחכה לשנה הבאה?אממ לא מה מיקצועות ההרחבה שלך?ג"ג,ספרות כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?4 עשית בגרויות השנה? במה?בהכל כמעט חוץ מאזרחות באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו בצפר יש תיכנונים לחופש?ועוד איך
זוגיות.. יש חבר/ה?לצערי לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא
כמה בני זוג היו לכם?1 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?לפני הרבה זמן מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?חצי שנה למה ניפרדתם?עזבו... בגדו בך פעם?לא ומקווה שגם לא יבגדו היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא
הם ידעו אחד על השני?לא היו לי בוא זמנית אם לא, איך נודע להם?לא נודע כי לא היה לי בוא זמנית
סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?השפתיים והעיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?מאשה בת כמה את
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?ואני חוזרת על השאלה,מאשה בת כמה את
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?אממ כן
האם התנשקת עם בן מינך?לא
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?אממ.. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני כמה דק' מקופלת שתית:מים השתכרת:יום ראשון הקאת:לא הקאתי בערך חצי שנה שמעת דיסק:עכשיו איזה דיסק?להיטים צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה?כלום היית בהופעה:לפני חודש אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אממ יום ראשון היית בתל אביב:יום שלישי שעבר הייתי בחיפה:לפני חודשיים וחצי בצו שלי התקשרת למישהו:בצהרים התקשרו אלייך:לפני שניה וחצי

עונהההההההההה../images/Emo3.gif

שם מלא: שיר כינוי של חברים: שירוש שירושית אגם שירונת גיל: 13 מקום מגורים: פתח תקווה שליטההההההההההההההה
סטרייט/גיי/ביי:
אתה צמחוני? לא
אתה טבעוני? לאא
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחורררררררררר
חום כהה כזהה אוהב אותו? לאאאאאאא
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא צבעתייי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גליייי אוהב את זה? לאאאאא הייתי רוצה שיהיה יותר גליי
כמו של אגםם!!
מה צבע העיניים שלך? חום בהירר
אוהב אותו: לאאאא מה צבע העור שלך? רגיל כזהה לא בהיר מידי ולא כהה מידי בן כמה אבא? לא אומרתתתתת
כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? באוררררר!! מי לאא??
פירסינג: איןן
קעקועים: איןן
צבע אהוב: ורודדדד
צבע שנוא: חום שחור אפורר כל הדברים האלווווווו
אוהב את עצמך? לא יודעתתת לפעמים כן ולפעמים לאא
חושב שאתה בנאדם יפה? לא יודעת ולא אומרתת
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודעתת חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אממ תלויייי ולא בא לי להגידד
עברת פעם על החוק? כןן אבל על חוק קטןן
איך? מוזיקה באמצע הלילהה
גנבת פעם? לאאאאא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? 13 קופסאות ביוםם סתאםםםםםםםם!!!!
אתה לוקח ריטלין? לאאאאאאא
מה אני משוגעתתתתת??
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לאא בלי עין הרעעעע!
אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתיי מתנחל? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שליייי
כמה מחשבים יש בבית? 2 אבל אנחנו משמתשים רק באחדדדד ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: וואיי היו לי מלא מלא מלא מלא פאדיחותת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ז' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? הללוואי הייתי יכולה לפטר את לימור ליבנתת!! אבל הייתי מפטרת את רותיע הוסטר!! למה דווקא אותו/ה? למרות שמצחיק רצח בשיעורים שלהה כי היא משוגעתת לא לומדים ואחר כך מקבלים 80 במיבחןןן איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טוב מאודדדד מחכה לשנה הבאה? לאאאאא אני ניהנת מהחופששש
מה מיקצועות ההרחבה שלך?
כמה יח"ל מתמטיקה? אין נו יחידות אבל הקבצה א כמה יח"ל אנגלית?^^^ הקבצה א' עשית בגרויות השנה? במה? לא עשיתי בבגרותת
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אחד העם בשביל כולםםםםםם
סתאםםםםם באחד העםם השולטיםםםםםםםםםםםם!!
יש תיכנונים לחופש? כןןןןן
זוגיות.. יש חבר/ה? לאאאאאא
היית מאוהב? כןן
בכמה אנשים? לא יודעתת
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא
כמה בני זוג היו לכם? 3 כמה מתוכם היו רציניים?
מתי היה האחרון? לא זוכרתתת
ניראה לי בו' שנה שעברהה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? האחרררוןן למה ניפרדתם? מסיבותתתתת
בגדו בך פעם? לאא וחסר למי שיבגודדדד ביי הוא יעוף בביטהההה!! היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לאא אני לא כזאתתתתת
הם ידעו אחד על השני? ^^^^^ אם לא, איך נודע להם?^^^^^^^
סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עינייייםם
וגוףףף עם קוביות בבטןןןן
אימאלהההה איזה מעלףף זהההההההההההההה
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לאא
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך?
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא ניראה לייי
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לאאאאא האם אמא נכנסה פעם באמצע? חחחחחחחחחחחחחחח לאאאא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה שתית: לפני שעהההה השתכרת:לפני שעההה סתאםםם
אבל כימעט השתכרתי לפני שעה וחציי חחחחחח שתיתי טיפה יין עם אלכוהולל אבל ממש טיפההה
לא הייתי יכולה להשתכר מיזהההה הקאת: אימאלהההההההההההה
שמעת דיסק: אתמול באוטו איזה דיסק? שיר נולדד פסטיגל ואגם הבירוברים
צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? ^^^ היית בהופעה: לא זוכרתתתתת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:
היית בתל אביב: לא יודעתת אבל בטח אתמולל חחחחחח הייתי בחיפה: לא יודעתת מה לי ולחיפה?
התקשרת למישהו: היום התקשרו אלייך:היום

אייללוש

New member
רוצחת../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif

שם מלא
איילה -
כינוי של חברים
שקוראים לי
לולי לולה איילולה אייללוש איילושלוש[-אגמושלמת המציאה וכל הזכויות שמורות
] גיל
14 כמעט
מקום מגורים
בני ברק\רמ גן
סטרייט/גיי/ביי
מזה ביי
אתה צמחוני
לא אבל אני לא מסוגלת להסתכל על העוף ורק לעיתים אני אוכלת משולש ועל האש בקושי
אתה טבעוני
ברח לי מזה
מה הצבע הטבעי של השיער שלך?אומרים שטני ולדעתי זה חום עם פסים כאלה שטנים מה
אוהב אותו
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אי פעם צבעת אותו
אם כן לאיזה צבעים
לא חס וחתולה
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי
חלק נראלי
אוהב את זה
לא אני רוצה כמו של אחותי
מה צבע העיניים שלך||תכלת כחול ולא יודעת
אוהב אותו
ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מה צבע העור שלך
לבן
בן כמה אבא
חסוי
סתם אינלי צל
כמה אחים
7
אוהב את המשפחה
אמממ חלקם
פירסינג
אינלי ולא יתאים לי אבל באלי האף
קעקועים
אין
צבע אהוב
תכלת
צבע שנוא
לא חושבת שיש
אוהב את עצמך
אמממ...
חושב שאתה בנאדם יפ
בכנות
לא
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות
אינלי צל
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה
כן ואומרים לי ואני בטוחה שמשקרים
עברת פעם על החוק?חחח לקחתי סמים זה עוזר
איך
...
גנבת פעם
...
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה
כל היום
[למה נראלכם
] אתה לוקח ריטלין
ברורררררררררררררררררררררררררררר שלא
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע
כע סמים
ובירה
ואני מסניפה
עזבו
אתה דתי/מסורתי/חילוני
דתיה לאומית
מתנחל
לע
כמה קומות בבית
---------------------------
באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך
מלמעלה או למעטה
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו
שלי אבלים
והבנתי אני לא בלוונדה כן כן יש לי מחשב בחדר שלי..
ף-) כמה מחשבים יש בבית
וואו שאלה קשה....
מי סופר
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך
היו מלא...נחשוב על אחת...חחח יש לי... שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת
ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר
את דורית דביר
למה דווקא אותו/ה
כי היא לא סובלת אותי בדם וזה הדדי
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)
מוזרה
מחכה לשנה הבאה
חחח מחכה לסיים לימודיםםםםםםםםםם
מה מיקצועות ההרחבה שלך
ספורט ומחשבים[
]
כמה יח"ל מתמטיקה
מה
כמה יח"ל אנגלית
מה
עשית בגרויות השנה? במה
לא עשיתי עוד
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה
שששש זה יעשה מזל רע
יש תיכנונים לחופש
חחח חופש
והתעמלות קרקע שוב כנראה
זוגיות..

אייללוש

New member
מזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifזה מחק מזוגיות../images/Emo6.gif../images/Emo12.gifתפוזבל

תיראו איזה מפגרת איילהה../images/Emo3.gif

יש לה שיער שטני חלק ועיניים כחולות והיא לא מרוצהההה!!!!!
איילה את ממש מפגרתתתתתתתתתת!! הלוואי עלייי ככהה

עונה

שם מלא:חן אלבז כינוי של חברים:חנוש,חנצ'וק,מלפפון(חחח בגלל שאני חולה על מלפפון חמוץ) גיל:12 מקום מגורים:צפון אתה צמחוני?לא.. אתה טבעוני?מזה טבעוני ? חחח מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שחור אוהב אותו?ברור אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?עשיתי רק גוונים אבל הורדתי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?כן אבל אני מעדיפה חלק מה צבע העיניים שלך?חומות אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?רגיל בן כמה אבא?לא יודעת אני ישאל אותו כמה אחים?0 אוהב את המשפחה?ברור פירסינג:לא קעקועים:כן חחח רק מחינה צבע אהוב:ורוד ותכלת צבע שנוא:לבן אוהב את עצמך?כן חושב שאתה בנאדם יפה? לא יודעת.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את העיניים שלי חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כן עברת פעם על החוק?לא.. איך? גנבת פעם?לא... אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?חס וחלילה אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?מסורתי מתנחל?לא חחחח כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אני וחברה שלי שיחקנו פעם ליד הבית שלי מי שיכול ללכת עם עיניים עצומות ואז הלכתי ונתקלתי בעמוד זה היה מזה מצחיק שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ו' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?שושי צרפתי למה דווקא אותו/ה?כי היא המחנכת הכי מעצבנת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מצוינת מחכה לשנה הבאה?ברר מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?חטיבת הביניים "רבין" יש תיכנונים לחופש?הרבה הפעם האחרונה ש..: אכלת:עכשיו חחח קרטיב שתית:לפני 5 דקות השתכרת:בחיים לא הקאת:לפני מלא זמן שמעת דיסק:אתמול איזה דיסק?של קלי קלארקסון צרוב?לא מה שמעת לפני הדיסק הזה?אתה עלי שומר היית בהופעה:ביום העצמאות של אגמי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אתמול לאמא שלי היית בתל אביב:לפני חודש הייתי בחיפה:חחחח אני גרה ליד חיפה התקשרת למישהו:לפני שעה התקשרו אלייך:אתמול

עונההה..:]]

קצת באיחור אבל עונה.. שם מלא:שיר.. כינוי של חברים:שירק'י,שירקוש,שירוש,שירי..והמשפחה שלי קוראת לי שירה,שירוש,שירי.. גיל:14 ויומיים מקום מגורים:מרכז.. סטרייט/גיי/ביי:מה זה? אתה צמחוני?לא..רק בטיולים שנתיים..חחח אתה טבעוני?לא.. מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?כה.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא.. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק ולמטה טיפה ממש טיפה בקצוות גלי אבל תלוי אם הייתי עם קוקו זה יוצא ככה בד"כ הוא חלק.. אוהב את זה?כההה..מאודדד מה צבע העיניים שלך?חום ובשמש ובאור זה מתבהר וזה מ'זה יפה.. אוהב אותו?כהההה מה צבע העור שלך?לא'דעת להגדיר..הוא לא חום כהה והוא לא לבן בהיר הוא באמצע.. בן כמה אבא?45.. כמה אחים?אחת.. אוהב את המשפחה?כההה..מתהה עליההםם פירסינג:לא.. קעקועים:לא.. צבע אהוב:תכלת,ורוד בהיר.. צבע שנוא:כתום כהה ככהה.. אוהב את עצמך?אפשר להגיד שכה..נראלי..חחח חושב שאתה בנאדם יפה? לא'דעת שיגידו האחרייםם.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?שיער,עיניים,גוף.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא יודעת אינלי מושגג.. עברת פעם על החוק?לא שזכור לי.. איך?לא עברתי.. גנבת פעם?ממש לא! אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא מעשנת בכככללל..ולא רוצה לעשן בכלל.. אתה לוקח ריטלין?לא.. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא.. אתה דתי/מסורתי/חילוני?מסורתי..שומרת שבת וחגים והכול ולא נוסעת בשבת אבל בחגים כן..ואוכלת כשר והכול.. מתנחל?לא.. כמה קומות בבית?אחת ורוצים לבנות את השניה.. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?ראשונה.. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי.. כמה מחשבים יש בבית?אחד.. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:האממ..לא'דעת.. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?לא יודעת.. למה דווקא אותו/ה?אינלי מושג את מי..חחח איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?באמצע.. מחכה לשנה הבאה?כה.. מה מיקצועות ההרחבה שלך?אני עוד'לא הרחבתי אבל בתיכון אני רוצה פסיכולוגיה סוציולוגיה ותאטרון..:]] כמה יח"ל מתמטיקה?לא'דעת משערת ש-5.. כמה יח"ל אנגלית?גם נראלי אני יעשה 5.. עשית בגרויות השנה? במה?לא עשיתי אני עוד'לא הגעתי לתיכון..חחח באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו בצפר.. יש תיכנונים לחופש?לא ממש..אבל להננותת..:]] זוגיות.. יש חבר/ה?לא..היה בכיתה ד' ואתם יודעים בכיתות האלה זה כזה לא מאהבה אמיתית..חחחח היית מאוהב?כה.. בכמה אנשים?אחד.. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לאאאא.. כמה בני זוג היו לכם?אחד..ולא אהבנו ממשש..חחחחח...זה היה במין שידוך ואחרי כמה זמן כבר נפרדנו ולא נפגעתי ולא כלום כי לא אהבנו ממש.. כמה מתוכם היו רציניים?היה אחד..חחח מתי היה האחרון?בכיהת ד'.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?אין כזאת.. למה ניפרדתם?כי שתינו רצינו ולא ממש אהבנו היינו צעירים ולא הבנו כלום.. בגדו בך פעם?לא.. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא.. הם ידעו אחד על השני?לא היה.. אם לא, איך נודע להם?לא היהה.. סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני?לא'דעת..חחחח..אני אוהבת להסתכל בעיניים.. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?מה?? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לאאאא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לאאאא האם התנשקת עם בן מינך?לאאא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לאאא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לאאאאא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לאאאאאאאא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני רבע שעה..חחח שתית:אתמול השתכרת:אפ'פעם.. הקאת:לא'דעת נראלי תחילת שנה או שנה שעברה.. שמעת דיסק:לא'דעת.. איזה דיסק?לא זוכררתת.. צרוב?כן הוא היה צריך.. מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא'דעת שמעתי דיסק לפני 4 ימים בערך.. היית בהופעה:לא.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לא.. היית בתל אביב:כה.. הייתי בחיפה:כה.. התקשרת למישהו:לא.. התקשרו אלייך:לא.. נחמדד רק ארוך..חחחח..:]]

יעל 13

New member
עונהההההההההההההה

שם מלא: יעל בסון כינוי של חברים:סבי
מיכל שקט גיל: 15 מקום מגורים: כפר סבא סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? כן אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו?לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?נחמד לי עם זה
מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו?לא מה צבע העור שלך? אמממ צבע טוב?
בן כמה אבא?45 כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כן פירסינג:יש קעקועים:אין צבע אהוב:כחול צבע שנוא:צהוב אוהב את עצמך?אנאעראף חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודעת חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? מאיפה לי?! תשאלו אותם עברת פעם על החוק?כן איך? לא זוכרת
גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן...לא יודעת מתי שיוצא אתה לוקח ריטלין?לפעמים אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל? רק אצל חברים
כמה קומות בבית? זה בבניין...אני קומה 8 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בקומה של הבית שלי?
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: כל יום קוראות לי פדיחות...לא זוכרת עכשיו משהו
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ט'
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה ללשון
למה דווקא אותו/ה?כי היא סתומה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טוב מחכה לשנה הבאה?כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? לא יודעת כמה יח"ל מתמטיקה? אי עוד לא יודעת כמה יח"ל אנגלית? ^^^^^ עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בצפר נחמד יש תיכנונים לחופש? לישון זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? חחחח אמממממממממממ כמה בני זוג היו לכם? 4 כמה מתוכם היו רציניים? אף אחד מהם כל כך... מתי היה האחרון?לפני כמה שבועות מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? לא זוכרת...כמה חודשים... למה ניפרדתם? כי ככה
בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני?לא היה לי אם לא, איך נודע להם? לא היה לי מה לא הבנתם?!
סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שרירים ועיניים
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? אמממממממממ האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חחחחחחחחחחחחחחחחחח האם התנשקת עם בן מינך? כן
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? אממממממממממממממ האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני חצי שעה שתית: אתמול השתכרת: לא השתכרתי אבל שתיתי ביום ראשון הקאת: לא זוכרת שמעת דיסק: לא זוכרת איזה דיסק?לא זוכרת צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא זוכרת! היית בהופעה: גם לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: חחחחחחחח אמממממממממ היית בתל אביב: לפני כמה זמן
הייתי בחיפה:לפני כמה חודשים התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך:לפני כמה שעות

למעלה