שאלון..קצת ארוך אבל ניתגבר

hila846

New member
עונההה../images/Emo80.gif

שם מלא:הילה כינוי של חברים:הילוש הילושי הילי פילי
סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני?
אתה טבעוני?
מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?ככה:p אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?מתולתל אוהב את זה?ככה מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?
מה צבע העור שלך?לא בהיר ולא כהה ככה באמצע בן כמה אבא?37 כמה אחים?1 אוהב את המשפחה?כעע פירסינג:
קעקועים:
צבע אהוב:בערך הכל חוץ מצהוב חזק כזה
צבע שנוא:^^ אוהב את עצמך?לעע כל כך
חושב שאתה בנאדם יפה?אל תשאלו אותי
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?תשאלו אותם עברת פעם על החוק?אולי איך?^^ גנבת פעם?לא שזכור לי אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? עישנתי 2 פעמים אבל לקחתי רק שכתה אחת
ופעם אחת נרגילה ונחנקתי מזה
אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
אתה דתי/מסורתי/חילוני?דתי מתנחל?כן
כמה קומות בבית?2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?חדר טלוויזיה כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:לא עולה לי עכשיו שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?ללמודי א"י למה דווקא אותו/ה?ככה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?בסדר מחכה לשנה הבאה?לעע
מה מיקצועות ההרחבה שלך?מז"א
כמה יח"ל מתמטיקה?לא יודעת עדיין כמה יח"ל אנגלית?^^^ עשית בגרויות השנה? במה?
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו דבר יש תיכנונים לחופש?כעע הפעם האחרונה ש..: אכלת: אתמול
(אני רעבה ועוד לא אכלתי
) שתית:היום השתכרת: הקאת:ב"ה אני לא חולה הרבה
שמעת דיסק:מזמן איזה דיסק?לא זוכרת צרוב?לעע מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא זוכרת היית בהופעה:בחנוכה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אתמול היית בתל אביב:שלשום הייתי בחיפה:מזמן התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אלייך:היום

עונהההההההה.. ארוךך../images/Emo70.gif

שם מלא: ספיר שי כינוי של חברים: שיה גיל: 13 מקום מגורים: פתח תקווה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? עשיתי גוונים בלונדיניים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק קצת גלי לצערי אוהב את זה? כנ"ל מה צבע העיניים שלך? ירוק אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? בהיר-כהה בן כמה אבא? 39 כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? מי שואל שאלה כזאת? חח באאאאאארור פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: ורוד צבע שנוא: בורדאו אוהב את עצמך? מה זה השאלות האלה? חח .. לא יודעת חושב שאתה בנאדם יפה? לא כלכך מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן.. כל הזמן אומרים לי.. ואין לי מושג למה עברת פעם על החוק? לא איך? כנ"ל גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? חססססססססססססס אתה לוקח ריטלין? לאאאא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לאאאאאא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית, קצת מסורתית מתנחל? חח לאאאאאאא כמה קומות בבית? בית פרטי קומה 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא זוכרת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ז' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לימור אוזן למה דווקא אותו/ה? כי היא מכשפהההההה.. היא מביאה מלא שיעורים וצורחת על ילדים איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?.. טובה מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? אינלי עדיין כמה יח"ל מתמטיקה? כנ"ל כמה יח"ל אנגלית? כנ"ל עשית בגרויות השנה? במה? לעעעעעע באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? עמי אסף יש תיכנונים לחופש? כן זוגיות..
מדלגת
סטיות..
מדלגת
הפעם האחרונה ש..: אכלת: אתמול שתית: לפני 2 דקות השתכרת: אפעם הקאת: איכססס.. עכשיו בא לי להקיא עם השאלות האלה.. חח לפני חצי שנה שמעת דיסק: לאדעת איזה דיסק? לאדעת צרוב? כנ"ל מה שמעת לפני הדיסק הזה? נינט טייב היית בהופעה: לפני חצי שנהההההה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אפעם היית בתל אביב: לפני חודששששששש הייתי בחיפה: לפני פחות מחודשששש התקשרת למישהו: עכשיו התקשרו אלייך: לפני חמש דקות

ספיר אני רוצה עיניים כמו שלךך../images/Emo3.gif

ושיער גגגגגםםםםם!!!!!!!
זה לא פייייררררררר ספיר בואי נחליף עינייםםם??

ספיררררררררררררררררררררר

יאאאאאאא סתומההההההההההההההההההההה!!!!!!!!! את ממש מפגרתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!! את שמה תמונה ישהנהה שאני ניראת כמו אפרסק בלי לישאול אותי ביכלל?????
זה היה ממש לא לענייןןןן!!!!! היית עושה עליי איקסססססס תיראי איך יצאתי שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל זה עדיין ממש מעצבןןן!!!!!!

איכססססס אלוהים וכל פעם שאני באה אליהה היא אומרת לייי שיר תיראי איזה תמונה יפה תיראיי אני אומרת להה? מה יפה בזהה???? תיראי איך יצאתי שםםםםםםםםם!!!!!!!!!! והיא גם עשתה לזה מיסגרת ותלתה בחדר המפגרת הזאתתתת!!!! דווקא את התמונה הזאתתתתתתתתתתתתת!!!! איכסססס

למעלה