שאלון שאלון שאלון

שאלון שאלון שאלון../images/Emo88.gif

שמתם לב שעוד לא היה?
בכל מקרה, כולם עונים, ולא אכפת לי שזה ארוך
שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

../images/Emo217.gif

שעת התחלה: 23:33 שיר שמתנגן ברקע: ברי סחרוף- חבל שאת לא ספר קצת על עצמך: מי שרוצה לדעת שיבוא למסנג'ר
מחשבה שעוברת בראש: לסדר את החדר או לא? מה עשית היום? ממ. למדתי קצת ללשון, הייתי בהופעה של בת דור ראיתי את חברה שלי, אח"כ הייתי בקניון קניתי מתנה ליומולדת של עוד חברה, ישבתי בארומה קצת והביתה. מה תעשה מחר? מחר אני יוצאת לסמינר
חשק ל...:
מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? במקום שמח אני מקווה מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד מה אתה הכי שונא לאכול? דגים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? וואו, לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הרבה... מה הצבע האהוב עלייך? שחור, כחול מה הצבע השנוא עלייך? חום מה המקצוע האהוב עלייך? תאטרון מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה!!! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה. עיר/ים אהובות: בארץ? תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הגיטרה שלי
איפה חגגת יומולדת אחרון? בברצלונה
איך אתה הכי אוהב לבלות? להיות עם אנשים שאני אוהבת מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, אבל לא באמת
מה היה המבחן האחרון? בגרות במתמטיקה כמה קיבלת בו? לא יודעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן
אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא הרבה היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? כי היה לי עצוב לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אמממ.... זה היה לפני שבועיים נראה לי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת, והאימיול סגור למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? רק חלק
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מממ... ולחבק? מממ... ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? חבר כאילו? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? עפר שכטר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? בע. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם ערן
ועם חברה שם מיוחד לבן? אנטולי שם מיוחד לבת? פרפר [
] דבר אחרון שאכלת: אבוקדו בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אחד הג'ינסים אתה לומד ביום שישי? טכנית כן מה הספר האחרון שקראת? נקודת ההונאה אהבת? אממ כן מה הסרט האחרון שראית? צופן דה וינצ'י אהבת? כן מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? על זה שהוא הלך לישון מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ממ על מי אתה יודע הכי הרבה? חברה טובה מה הדבר האחרון שקנית? אייס קפה כמה הוא עלה? 15 [ארומה גנבים] ממי הsms האחרון שקיבלת? "מותק את באה אליי?" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אממ לא זוכרת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מותק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אממ חצי שנה ככה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אממ מתישהו השנה, אני לא זוכרת מתי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? באר שבע למה הלכת לשם? כל מיני איך קוראים לאמא שלך? דינה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא ממש כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בנדוד אחד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה ובפנימיות? גם איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? קטנוניות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה,מתח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? נו זה קשה למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2,3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? טלפון מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מיכל כמה קומות יש לך בבית? 1 וחצי בערך
הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? עצרת שמאל מתי זה היה? לפני כמה שנים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מממ.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? דוגרי מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? שרע לי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? להתחבר עם אנשים מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד, גיטרה ומחשב המלצה לסרט: מטריקס, שרה"ט, היומן [
] תוכנית טלוויזיה? אבודים, ורוניקה
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? ממ... איך את/ה מתגבר על באסה? חושבת על דברים אחרים... איפה היית רוצה לבקר בעולם? אממ מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף!
איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק בטוב טעם חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אממ כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לבלות מקומות בילוי מועדפים: עם חברים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בואו נגיע לזה קודם את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא תמיד את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: היה כבר תשאלה הזאת
האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? בערך לבוש: ג'ינס וחולצה איפור: רק עיפרון מאכל אהוב: פעם 3 ששואלים את זה. שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: גאנז סרט אהוב: מטריקס גלידה: שוקולד עיר בעולם: ניו יורק ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? ממ עוד לא החלטתי שיר ברקע: The Great Gig in the Sky שעת סיום: 23:52. זה היה ארוך מדי. אם קראתם תעשו

eran377

New member
שחר הגזמת הפעם../images/Emo122.gif

אבל נו... טוב. שעת התחלה: 23:48 שיר שמתנגן ברקע: היהודים - תשחק אותה (מכור). ספר קצת על עצמך: שלום, אני ערן. משועמם מאוד ועונה על השאלון הזה ופוחד פחד מוות שאני לא אגמור לענות עליו. מחשבה שעוברת בראש: המסך שלי מטושטש ואני משתגע. מה עשית היום? רוב הזמן ניגנתי. ב-11 נזכרתי לעשות עבודה שצריך להגיש מחר. מה תעשה מחר? נגיש את העבודה, נחזור הביתה, ננגן, נישן, נאכל, נצא לאנשהו... חשק ל...: לישון? מה המידה שלך בנעליים? 43. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בפורום הזה ובפורום כלי נגינה ונגנים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בדיזינגוף מנגן עם פחית מלאה מטבעות של 10 אגורות. מה אתה הכי אוהב לאכול? איוו
. מה אתה הכי שונא לאכול? דגים, בעעעעע. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ניסיתי לעצבן בכוח ערבי. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הכיתי את חבר שלי ליד מורה והשעו אותי
מה הצבע האהוב עלייך? כחול. מה הצבע השנוא עלייך? חום בגוון קקי כזה... מה המקצוע האהוב עלייך? עוד לא המציאו כזה. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה מלאת ניגונים, חסרת לימודים. עיר/ים אהובות: ת"א. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אני מתלבט בין קונדומים ללס פול... מה אתם אומרים? איפה חגגת יומולדת אחרון? עם המשפחה במסעדה, החברים עשו לי מסיבת הפתעה אצלי בבית
איך אתה הכי אוהב לבלות? בצנוע, בלי יותר מידי אנשים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופשים ב-3-4, בימים שיש לימודים ב-12-1. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 וחצי. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יש, אף אחד לא שם על זה. מה היה המבחן האחרון? ביום שני, מתכונת באזרחות. כמה קיבלת בו? נכשלתי
יש לך חברים מחוץ לכיתה? בעיקר מחוץ לכיתה. ומחוץ לשכבה? בעיקר מחוץ לשכבה. ומבית ספר אחר? בעיקר מבי"ס אחר
ומהעיר אחרת? יש כמה, אפילו טובים. אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק אם אני ממש עצבני. היית פעם אצל פסיכולוג? עדיין לא. ואצל פסיכיאטר? גם עדיין לא. חשבת פעם על התאבדות? חשבתי, אבל אני בחיים לא אעשה את זה. אני לא כזה. אם כן - סיפרת למישהו? כן, חפרתי על זה וחטפתי מכות. מתי פעם אחרונה שבכית? אממ לא זכור לי... מדוע? לא זכור לי
לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמן, לפני יותר משנה. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שאלה לא חוקית, עבור. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? לא חוקי, עבור. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? נהג אאודי מכביש החוף שהיה לאח שלי תקל איתו... אבל אאודי, להרביץ? לא כדאי
ולחבק? ממממ... ולנשק? ממממ...
ולספר לו משהו מהלב? לאח שלי... יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? חס וחלילה. את מי היית לוקח לאי בודד? את אחותי. היא הבנאדם שהכי מבין אותי בעולם. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? בטוח שלא את המחשב הזה שממש מרגיז אותי היום
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם שחר (שחרונת) ועדי. שם מיוחד לבן? שמעון, אנערף
שם מיוחד לבת? כלנית, רקפת... מאכל אהוב: לא שאלו את זה למעלה? האמבורגר, נו - איוו. מאכל שנוא: דגים. דבר אחרון שאכלת: בורקס. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חבר טוב שלי שהתרחקתי ממנו מאוד מאוד בשלושת השנים האחרונות אבל אני עדיין מרגיש שהוא האדם הכי קרוב אלי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את הג'ינס הזה... אתה לומד ביום שישי? אמור ללמוד. מה הספר האחרון שקראת? העץ הנדיב. אהבת? מאוד. מה הסרט האחרון שראית? משחק מכור. אהבת? מאוד! ממליץ בחום. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עדי. על מה דיברת איתו? חפירות על עבודה בספרות שאני אמור להגיש מחר. יש המשך כמובן.

eran377

New member
המשך.

מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? עדי ואח שלי. על מי אתה יודע הכי הרבה? על עדי ואח שלי, נראה לי
מה הדבר האחרון שקנית? נעלי אולסטאר, אתמול. כמה הוא עלה? 180 ש"ח. גנבים. ממי הsms האחרון שקיבלת? סלקום
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אח שלי. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "כן". מה ממש בא לך לאכול עכשיו? איוו. אבל ממש. יש לך עדשות/משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני 4 חודשים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בפברואר. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א. למה הלכת לשם? בגלל האירוח של שמוליק בודגוב בפורום כלי נגינה ונגנים
איך קוראים לאמא שלך? חנה. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי כמה קטנים... כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אפילו לא אחד. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הכוונה לאבא? אם כן - 6. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? חולה על כולם
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18! מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כוס אמק, עבור. ובפנימיות? המון דברים. הכי חשוב לי להיות פחות רכושני. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? צביעות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם בראד פיט
למה? באמת צריך לענות על זה? אנג'לינה גולי! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? תלוי באישה
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? כרוב. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יוסי. כמה קומות יש לך בבית? 2. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: המטרה היא להיות גיטריסט סשן. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הוא עוד לא הגיע... אני חושב שזה יהיה יום החתונה שלי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "בקטע הטוב". מה עושה לך טוב? לישון. מה מעצבן אותך? השכנים. מה תמיד צריך להיות בכיס? מפרט. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך? כרגע - הגיטרה שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה. מה היית לוקח לאי בודד? דיי ברור לא?
גיטרה. המלצה לסרט: שעת שיא 2. תוכנית טלוויזיה? סיינפלד. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאומרו לי את המשפט "אני אוהבת אותך". איך את/ה מתגבר על באסה? שיחות עם חברים, מנגן. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? שמדברים בפלאפון באמצע הרחוב בצעקות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ. איזה חג אהוב עליך? פסח, אווירה מגניבה
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, אבל תלוי. חיית מחמד: חתולים. כמה אחים יש לך? אח ואחות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? בהחלט. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. מהי אהבה בשבילך? הדבר הכי טוב והכי עצום שקיים. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה שלא עושה אותי מאושר זה החזרות על השאלות פה
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן, שוב... מקומות בילוי מועדפים: ים, בתי קפה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? הכי אוהב. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בהחלט. זה חוק ברזל אצלי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן מאוד. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "בקטע הטוב", כוס אמוק". האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? למרות כל החרא - החיים יפים. לבוש: לא, אני לא פריק... איפור: לא... מאכל אהוב: פעם שלישית? טוב נגוון - פיצה. שתייה אהובה: קולה. להקה אהובה: אני לא מסוגל לענות על זה...
סרט אהוב: שעת שיא 1-2. גלידה: שוקולד. עיר בעולם: ניו יורק. ארץ: ארה"ב. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך להשתין. שיר ברקע: Pink Floyd - Comfartably Numb שעת סיום: 12:37. זה היה עם הפסקות באמצע אני חייב לציין. תודה שחר, הצלחת להרוג אותי

eran377

New member
אני יותר קניתי בעצמי...

ההורים והמשפחה השלימו. רוב הכסף הגיע מהפנדר שמכרתי (4,300 ש"ח נכנסו ממנה).

מואה

שעת התחלה: 00:04 שיר שמתנגן ברקע: אין אה מאנר אוף ספיקינג ספר קצת על עצמך: אין לי כוח נו
מחשבה שעוברת בראש: באלי מקלחת. מה עשית היום? ישנתי מה תעשה מחר? אעזור לאמא, ואשן חשק ל...: מקלחת! מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בני המושבים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עם משפחה מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה! מה אתה הכי שונא לאכול? אני פשוט לא אוכלת את מה שאני שונאת =X מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לאידעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אוהוו יש המון מה הצבע האהוב עלייך? ירוק זית, שחור מה הצבע השנוא עלייך? סגול מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? וואו. ארוכה. עיר/ים אהובות: ת"א אלא מה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הקופסא שליD: איפה חגגת יומולדת אחרון? בנאפיס איך אתה הכי אוהב לבלות? בהופעה טובה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ב-2.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ מה היה המבחן האחרון? גיאוגרפיה כמה קיבלת בו? 84 יש לך חברים מחוץ לכיתה? מן הסתם ומחוץ לשכבה? כמובן ומבית ספר אחר? ברור! ומהעיר אחרת? כןן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לאלא חשבת פעם על התאבדות? חלילה אם כן - סיפרת למישהו? לאלא מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום שקראתי את המאמר של ההיא
מדוע? כי זה רגיש אותי על התנועה וכאלה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לאלא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? המממ לפני פורים [?] איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אודרסייד-רהצפ למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כובע מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אבא שלי:S ולחבק? אמאD: ולנשק? אותו >< ולספר לו משהו מהלב? עדן יש לך חבר? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא.. את מי היית לוקח לאי בודד? את רוב לאו
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לאידעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כרגע לא שם מיוחד לבן? =X שם מיוחד לבת? ליאן מאכל אהוב: פיצהה מאכל שנוא: נו שאלתם כבר$#@!~ קוסקוס. דבר אחרון שאכלת: עוגת שוקולד בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ויטלי >> . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את הג'ינס של משהD: אתה לומד ביום שישי? לא.. מה הספר האחרון שקראת? מישהו לרוץ איתו אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? המממממ ממש ראיתי? חתיך חתיך אהבת? בהחלט
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? על הורידים בידיים
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? אמא מה הדבר האחרון שקנית? לאזוכרת כמה הוא עלה? לאזוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? כרמית מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כרמית מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? נו בחייאת אין לי כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? כה עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לייק, אבר. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? יום ירושליםD: מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשדוד למה הלכת לשם? יםיםים! איך קוראים לאמא שלך? לאה יש לך שם שני? מהו? לא;[ אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי:S כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אתם לא מצפים שאני תאחיל לספור
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כנ"ל איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? ברברבר! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את האף ובפנימיות? את הקנאיות והקטנוניות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? התנשאות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? המון למה? כובע כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? שלושה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קקי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נובמבר [?!!] כמה קומות יש לך בבית? אחת. זה שני מפלסים כאלה.. הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: =X מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וואו היו המון באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "חומד" מה עושה לך טוב? הופעות. טיולים. מה מעצבן אותך? אבא מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה
מה הפריט הכי יקר שיש לך? הטבעות שלי [?] מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? פינוקי בריאות המלצה לסרט: סיפור אהבה בלתי נשכח תוכנית טלוויזיה? דה אוו סי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה! איפה היית רוצה לבקר בעולם? צרפת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חלילה
חיית מחמד: כלבלב! כמה אחים יש לך? שניים מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה נפגשת איתו/ איתה? כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? דייי נו שאלות חופרות! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? =| מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? טיוליייייייים ומוזיקה טובה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצאת לטיולים מקומות בילוי מועדפים: הופעות! את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא;[ כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מן הסתם את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? פשרנית! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. למה לי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? כה;[ מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: די! האם את/ה מאמינ/ה בה´? כה החיים טובים לדעתך? אנערף לבוש: נורמלי [?] איפור: עיפרון שחור וצללית מאכל אהוב: כמה פעמים תשאלו את זה???!!! שתייה אהובה: מים להקה אהובה: גאנז סרט אהוב: המון גלידה: עוגיות עיר בעולם: מרסיי ארץ: צרפת מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שיר ברקע: אין שעת סיום: 01:07 XDDD עשיתי הפסקה והלכתי להתקלייח וכאלה

tbents

New member
גם אנייי:)

שעת התחלה: 00:29 שיר שמתנגן ברקע: כרגע,And kove said No-HIM ספר קצת על עצמך: ממממממ...מה יש לי לספר?
אני בת 15 וחצי,כתה י',סטודנטית באונ',גרה בקריות,וחיה עם מוזיקה...:) מחשבה שעוברת בראש: צוחקת על חברה שלי שאומרת מלחמים במקום נלחמים..
[כי היא טיפשה,לא בטעות..] מה עשית היום? חזרתי מבצפר,קראתי כמה שטויות ונרדמתי..
מה תעשה מחר? הולכת לאונ'..גרר,אין לי חשקקקקק
חשק ל...: לישוןןן
מה המידה שלך בנעליים?38-9 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? HIM,RHCP,פה בתפוז..ובאחרים שלא פה:) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עו"ד דין בענייני פלילם,נשואה+..בע"זה:) מה אתה הכי אוהב לאכול? כמעט כל מה שקשור באוכל מתאים לי
מה אתה הכי שונא לאכול? דגיםםםם בלאט
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עולה לי בראש.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
מה הצבע האהוב עלייך? אדום וושחור
מה הצבע השנוא עלייך? אין כזה...אבל אני לא מתה על צהוב.. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית
מה המקצוע השנוא עלייך? מחשבת,אבל עזבו..זה גועל איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? לא משו ברובה,שנה לפני הייתה יותר טובה:) עיר/ים אהובות: י-ם,אפרת.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? 2 דיסקים של דרים ת'יאטררר
איפה חגגת יומולדת אחרון? אצל חברה שלי,עשינו מסיבה בשבת כל החברות [יש לנו ביחד יומולדת..] איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אוך,מאוחר... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?שיעור? 8 וחצי,אבל צריך להגיע ברבע ל8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כע... מה היה המבחן האחרון? מתכונת בלשון! ונווו מוררר מבחנים,מתכונות השנה,רק 3 בגרויות
כמה קיבלת בו? אה,אמממ..האחרון שיש כבר ציון זה תושב"ע,94..
יש לך חברים מחוץ לכיתה? חחחח כע:) ומחוץ לשכבה? יאפ.. ומבית ספר אחר?יאפ.. ומהעיר אחרת?ווואייי,מליוןןןןןן
אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא,רק עם הכרית שלי..:) היית פעם אצל פסיכולוג?פעם אחת אמא שלי החליטה שכדאי לי והלכתי באמצע כי שעמם לי
ואצל פסיכיאטר? נופ.. חשבת פעם על התאבדות? בטח,אפילו ניסיתי פעם:) אם כן - סיפרת למישהו? כע לאחי,הוא כמעט הרג אותי בעצמו
מתי פעם אחרונה שבכית? אך,לוזוכרת.. לקחת סמים מתישהו? כע=\ אתה מעשן? לא.. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא אוהבת להשתכר,אבל כשיש סמירנוף אייס בסביבה,הסיכוי שאני אסרב הוא אפסי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Bless the child-Nightwish למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אין כסף..=\ מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה שלי,שמציירת לי את סלאש-מדהיםםם,והיא כל הזמן אומרת שזה מכוער=\טיפשה=\ ולחבק? את אמא:) ולנשק? גם.. ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?אני משערת שהכוונה לחבר..
אז..לא.. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לאאא
את מי היית לוקח לאי בודד? רק אחד? בלעעעעעע לוכולהההה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אמא,אוךך
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ידיד שלי וחברה סתומה שלי
שם מיוחד לבן? לא מיוחד,אבל אני אוהבת-אלעד:) שם מיוחד לבת? לוד'ת.. מאכל אהוב: כבר שאלת
מאכל שנוא: " " דבר אחרון שאכלת: טופי:) בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חצאית אחת שאני אוהבתתת
אתה לומד ביום שישי? פעם בחודש בבצפר,אבל באונ' כל שישי... מה הספר האחרון שקראת? מר אל,כאן אנה.. אהבת? כע,מאוד:) מה הסרט האחרון שראית? דה וינצ'י קוד. אהבת? יאפפפ:) מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבאל'ה:) על מה דיברת איתו? על זה שגנבתי לו ת'אינטרנט
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא חושבת שיש מישו שיודע עלי יותר מדי..אבל אולי אחת החברות שלי. על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? 2 חצאיות בפוקס כמה הוא עלה? 100
שחיתות
ממי הsms האחרון שקיבלת? ידיד שלי.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לאותו אחד.. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "יוווווו" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום,לשם שינוי.. יש לך עדשות/ משקפיים? עדשות:) שונאת משקפיים=\ עשית ישור שיניים?יאפ.. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני חודשיים[אחרי 4 שנים..] מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ביום ירושלים!

tbents

New member
ארוך מדיי,המשך..:)

מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? קרית מוצקין? חיחיחי למה הלכת לשם? לבצפר.. איך קוראים לאמא שלך? רבקה יש לך שם שני? מהו? לא,אין,תודה לאל! אתה קרוי על שם מישהו? מי? נופ.. אתה אוהב ילדים קטנים? כע:) כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 9 נראה לי.. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן דוד שלי שבן 5..מותקקק:) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18.. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את השומנים
ובפנימיות? מממממ,לוד'ת.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שמשקרים לי,באמתתת לא מסוגלת.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח? וקומדיה:) עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם חברה שלי אחת
למה? לראות איך זה להיות מליונרית..חיחיחי
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? משו כמו 4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אוךךך מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אילון
כמה קומות יש לך בבית? 1,הומלסית
הלכת פעם להפגנה? לכל כך הרבה.. הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד ההתנתקות.. מתי זה היה? לאורך כל השנתיים האחרונות מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מקוהו להיות עו"ד. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?היו כמה:) באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סתם כי נפלט לי "אללי","אהוי" וזה ממש מבדר אנשים משומה,אז...
מה עושה לך טוב? שאנשים מחייכים:) מה מעצבן אותך? שלא מאמינים לי. מה תמיד צריך להיות בכיס? מסטיק! איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה,ציור.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? פריט לבוש או תכשיט?
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אממממ..לוד'ת,אבל עדיף מהארון-יותר זמין לא צריך להכין..
מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקההההה המלצה לסרט: Cast away [אם אנל'א טועה זה בעברית..ממ..להתחיל מחדש] תוכנית טלוויזיה? ניפ\טאק..למרות ש..בעע..עזבו,אל תראו,זה לא טוב=\ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?
איך את/ה מתגבר על באסה? משתדלת לא להכנס,ואם כבר כן,אז אני הולכת למיטה ונרגעת..:) איפה היית רוצה לבקר בעולם? לא קורץ לי לצאת מהארץ יותר מדי.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ציונות:) איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב:) איזה חג אהוב עליך? חנוכה,רק שהוא משמין תחת=\ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאודדד:) חיית מחמד: קואלה
כמה אחים יש לך? 2 חוץ ממני.. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? קצת.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יאפ,מלא.. נפגשת איתו/ איתה? אני בדר"כ מכירה דרך חברות\רים..אז אין לי בעיה להפגש:) מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? נוט רילי..אבל קצת.. מהי אהבה בשבילך? אין לי הגדרה.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אני נפגעת די בקלות מדברים רציניים,מדברים סתם אני לא נפגעת:) מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאנשים מחייכים:) את/ה אוהב/ת להיות בבית? כע:) כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? יאפ:) את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני עקשנית,וזה לא תמיד טוב.. אבל כשצריך אניודעת לוותר:) אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא,אני אוהבת את כולם כמו שהם:) את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת..
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אוך נו באמת" "יווו\יאאאי" האם את/ה מאמינ/ה בה´? מאוד מאוד:) החיים טובים לדעתך? מעולים! לבוש: טריקו וג'ינס,אבל שיהיה מתאים וזה:) איפור: בהיר,ובשבת\חג...[ביום סתם,שחור ולפעמים ליפגלוס..] מאכל אהוב: פעם שלישית!!!! שתייה אהובה: קולה[אבל רק קוקה קולה] להקה אהובה: Dream Theater ,Guns,HIM,Nightwish,RHCP,וזה לא יגמר... גלידה: וניל עוגיות וטריפל שוקולד
עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון?בטח אני אלך לקרוא..:) שיר ברקע:Yesterdays-Guns N` Roses שעת סיום:01:14

SomebodyElse

New member
יא איך רציתי ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 1:29 שיר שמתנגן ברקע: UFO - Doctor Doctor ספר קצת על עצמך: אין לי כוח
[וזה די מסכם את החודשים האחרונים של חיי] מחשבה שעוברת בראש: אני רוצה לישון מה עשית היום? הייתי בצבא, הכנתי סושי, יצאתי, חזרתי מה תעשה מחר? אשן חשק ל...: לראות אותו מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? 15 שנה? אני בקושי יודעת איפה אני אהיה בשבוע הבא מה אתה הכי אוהב לאכול? סיני מה אתה הכי שונא לאכול? זיתים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? כלמיני מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא לפה מה הצבע האהוב עלייך? שחור מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה? מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיקה נראה לי איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?
עיר/ים אהובות: לונדון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אני לא אוהבת מתנות יומולדת איפה חגגת יומולדת אחרון? פאב
איך אתה הכי אוהב לבלות? פאב
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני נרדמת מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? מצחיק יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, ירוק זית כזה מה היה המבחן האחרון? בקורס כמה קיבלת בו? 110 יש לך חברים מחוץ לכיתה? אין לי כיתה נו
ומחוץ לשכבה?
ומבית ספר אחר?
ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא במיוחד היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות?
אם כן - סיפרת למישהו? מה נהיה? מתי פעם אחרונה שבכית? fuck knows מדוע? באמת אבל באמת שאני לא זוכרת לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? עכשיו אני מורידה Dire Straits למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני חיילת שחיה ממשכורת רעב מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מישהו מהמשרד שלי ולחבק? אותו ולנשק? גם ולספר לו משהו מהלב? גם, וזה ממש לא עוזר לי בכלום בחיים יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? למה? את מי היית לוקח לאי בודד? אותו את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא, אני תכף נרדמת שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? ויקטוריה מאכל אהוב: אני לא יודעת מאכל שנוא: זיתים, כבר שאלו את זה דבר אחרון שאכלת: כריך מוצרלה חם בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הוא איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את המדים שלי
אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? המחברת הגדולה, לא זוכרת של מי אהבת? מאוד, ספר מזעזע [מהבחינה הטובה] מה הסרט האחרון שראית? אע. לא זוכרת. אני בדרך כלל נרדמת באמצע אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי על מה דיברת איתו? על המון דברים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה [אחרת] שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? מתנה ליומולדת של אימא כמה הוא עלה? 300 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה אחת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? hey!!! מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום, אני מפוצצת יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני הגיוס מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בקורס מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? כי רציתי? איך קוראים לאמא שלך? אירית יש לך שם שני? מהו? כן, ואני אשמור את המידע המרתק הזה לעצמי אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא במיוחד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 0 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 0 [אחד מהם לא אמור להיות אבא?] איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? די נו
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להוריד כמה קילו מיותרים ובפנימיות? ביטחון עצמי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה/קומדיה, בעיקר קומדיות פשע עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מישהו שיכול לנסוע לחו"ל ויש לו מספיק כסף להרשות לעצמו הופעה של גאנז נ רוזס למה? כי אז אני אוכל לנסוע לחו"ל ולראות הופעה של גאנז נ רוזס כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אלוהים יודע מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פאק מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? השם שלו נו כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? נדמה לי שכן הפגנה נגד (או בעד) מה? לא זוכרת
מתי זה היה? מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? טימטום מה תמיד צריך להיות בכיס? חוגר איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה מה הפריט הכי יקר שיש לך? גיטרה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? כלום מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה, גיטרה ואותו המלצה לסרט: רקוויאם לחלום תוכנית טלוויזיה? איך פגשתי את אימא מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה מוזיקה מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? כל העולם מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? פתיחות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? יום העצמאות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ברור חיית מחמד: חתול כמה אחים יש לך? 2 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? יותר מבעבר מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון
מקומות בילוי מועדפים: פאב [מולי בלומס
, חוף ים, הופעות [בארבי
], שאבין את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אם יהיה לי כוח [סתם, לא, איש באמונתו יחיה וכל זה] את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יש יותר מדי האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן לבוש: עכשיו? מכנס שחור מתרחב, גופיה שחורה עם תחרה ושרשרת ענקית [נשמע זוועתי, באמת שזה לא] איפור: עיפרון שחור מאכל אהוב: אוקיי, באמת שזאת הפעם השלישית ששאלו את זה שתייה אהובה: קפה להקה אהובה: גאנז סרט אהוב: פייט קלאב גלידה: בן&ג'ריז עיר בעולם:לונדון ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? לישון לישון לישון שיר ברקע: Bob Marley - Jamming שעת סיום: 1:52

oneman2

New member
הו, זה ייקח קצת זמן...

שעת התחלה: 1:56 שיר שמתנגן ברקע: Santana- Europa ספר קצת על עצמך: אני לא טוב בדברים האלה... מחשבה שעוברת בראש: האם כל השאלות יהיו בגנון הזה? מה עשית היום? ישנתי, קמתי, הלכתי לבית-ספר, חזרתי הביתה כי היו שעתיים חופשיות, הלכתי ללשון, חזרתי שוב, הלכתי שוב ללשון, וחזרתי שוב. מה תעשה מחר? שינה. משחק פתיחה של המונדיאל. ו... זהו חשק ל...: סטייק אנטריקוט מדיום עם צ'יפס וקולה. מה המידה שלך בנעליים? 45 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? טולקין ושר הטבעות, רוק, רוק ישראלי, אגדות רוק, כלי נגינה ונגנים, האטריק.... אני תפוז'ניק בנשמה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? על הבמה המרכזית בפסטיבל הרוק העולמי של שנת 2021 בפארק הירקון. מה אתה הכי אוהב לאכול? סטייק מה אתה הכי שונא לאכול? ברוקולי/בצל/כל דבר שמקורו במטבח הפולני (חוץ מקניידלעך) מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נולדתי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?נולדתי. סתם... אה... מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? ורוד פקאצתי מה המקצוע האהוב עלייך? פילוסופיה (אלוהים הוא הטבע! ואל תנסו לשכנע אותי אחרת!) מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה, מתמטיקה, תנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בזבוז זמן עיר/ים אהובות: רעננה (האמת היא שאף פעם לא הייתי שם...) מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דיסקמן mp3 איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית
איך אתה הכי אוהב לבלות? במועדון נעורים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בסביבות חצות הליל, אחריי מנת החתולים היומית (אני עדיין מתפקע מזה שפרחה אחת מ-ט' ראתה אותנו וצעקה "אמאל'ה! פריקים! אוכלים חתולים!") מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצות קרועות וג'ינס, בעיקרון. מה היה המבחן האחרון? מתכונת בהיסטוריה כמה קיבלת בו? אני מקווה שיותר מ-55... יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן... אתה נוהג לדבר עם חפצים? האמת היא שזה התחיל בערך בגן חובה. לא יודע, הרגשתי פתאום שלחפצים יש רגשות, שהם יודעים מה קורה סביבם, התחלתי לחשוב... *בלה בלה בלה בלה*אתם יודעים מה אמור לבוא כאן* ...ובסוף היא זרקה אותו. זרקה את חואניטו!! איך היא מעזה?!
היית פעם אצל פסיכולוג? לא (אבל לפי הסעיף הקודם אני צריך) ואצל פסיכיאטר? לא (כן אחריי שאני אבצע לינץ' בפסיכולוג מהסעיף הקודם) חשבת פעם על התאבדות? לא (אחריי שיחליטו להכניס אותי לכלא בגלל רצח הפסיכיאטר מהסעיף הקודם, המפורסם ביותר בעולם, ד"ר פרייז'ר, המחשבות האלה יתרוצצו במוחי) אם כן - סיפרת למישהו? לכם, הרגע מתי פעם אחרונה שבכית? כשהיא זרקה את חואניטו בשאלה על החפצים מדוע? כי הוא כזה כתיח מאממ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 לקחת סמים מתישהו? תשפטו אתם לבד. אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? פורים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? *מציץ ברשימת ההורדות*מה?! איך זה הגיע ל-617 בחודש אחד?!) למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מה? איך אתה מעז! אני מוריד רק אלבומים שלמים! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לפרחה מאחד מהסעיפים שלמעלה ולחבק? אה? ולנשק? אה? ולספר לו משהו מהלב? אה?? יש לך חברה? אה??!?!?!? (לא) ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? ג'וני דפ (סליחה, ג'ק ספארו) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? פונזי מהחבובות (?!) אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? חצרמוות (זה מופיע בבראשית!) שם מיוחד לבת? רְצפָז מאכל אהוב: לדעתי שאלת את זה מאכל שנוא: כנ"ל דבר אחרון שאכלת: סנדוויץ' עם חומוס ופסטרמה (נו מה?) בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חבר שעבר לבית-ספר לחרשני- אה, סליחה, מדעים ואומניות. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? המכנס הקצר (ב-ה' הידיעה) אתה לומד ביום שישי? לא! (ננה בננה) מה הספר האחרון שקראת? צופן דה וינצ'י אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית? משהו עם שני אנשים עם שם גרמני נהרגים אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? כן, אני אוציא את הכלבה לפני השינה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא... על מי אתה יודע הכי הרבה? עליי *חיוך נרקיסיסטי* מה הדבר האחרון שקנית? מפרט כמה הוא עלה? 2 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? לא קיבלתי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא שלחתי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין! מה ממש בא לך לאכול עכשיו? נדמה לי שעניתי גם על זה. סטייק. יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? יום... שבוע שעבר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חצי שנה בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? בית שמש (הפתעה!) למה הלכת לשם? שאלה טובה.... לקנות דיסק (פורטיסחרוף) איך קוראים לאמא שלך? ענת יש לך שם שני? מהו? * * אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? ?? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6. בהנחה שהתכוונת ל"אבא"- 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אה? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 64 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום ובפנימיות? כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הוא לא אוהב פאוור מטאל. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') פנטזיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אוזי אוסבורן (?!) למה? ת'אמת? אין לי מושג. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 14 (אני אחזור בתשובה) מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בראש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מילאן בארוש כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? בעד ההתנתקות מתי זה היה? אי-שם ביולי 2005 מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מצחצח נעליים ברחובות ירושלים מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשליברפול זכתה בליגת האלופות באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ניחא מה עושה לך טוב? דיאט קולה! (דו וואט פילס גוד) מה מעצבן אותך? דיאט קולה (לוקחים קולה ומוציאים את הסוכר! מה נשאר?) מה תמיד צריך להיות בכיס? מפרט איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? יכולת להתמקח מה הפריט הכי יקר שיש לך? הגיטרה, כנראה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה המלצה לסרט: הסרט האחרון שראיתי (הזה עם הגרמנים נהרגים) תוכנית טלוויזיה? משחק מכור מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אתה נשמע כמעט כמו (בילי) הנדריקס! איך את/ה מתגבר על באסה? שומע פינק פלויד איפה היית רוצה לבקר בעולם? כל מקום שיש בו חול לבן ומים בצבע טורקיז מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא להיות פראייר איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא. (האהא!) חיית מחמד: כלבה כמה אחים יש לך? 3

oneman2

New member
המשך

מאמינ/ה באהבה וירטואלית? שו? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נייט נפגשת איתו/ איתה? נייט מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? שו? מהי אהבה בשבילך? נייט את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? דה ליברמן! (אל תתייחסו, זה לא באמת) מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כשמכבי מנצחת מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון מקומות בילוי מועדפים: מועדון נעורים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרן... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? ל...א יודע מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ניחא/נו מה? האם את/ה מאמינ/ה בה´? אמרתי כבר, אלוהים הוא הטבע! החיים טובים לדעתך? כן לבוש: בגדים איפור: לא מאכל אהוב: עניתי כבר. סטייק. שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: פינק פלויד, רוקפור סרט אהוב: שר הטבעות (למרות מה שהם עשו לספר) גלידה: וניל עם פצפוצי שוקולד עיר בעולם: סן פרנסיסקו ארץ: חוף השנהב מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שיר ברקע: נגמרו כל הפלייליסטים שיש על המחשב שעת סיום: 2:31 אם מישהו באמת קרא את זה, שישרשר הודעה עם האומטיקון (חח)

BonJoviT

New member
אמאלה!!!

שעת התחלה:2:00 שיר שמתנגן ברקע:שומדבר..2 בלילה אנשים! ספר קצת על עצמך:אני ביישנית..
מחשבה שעוברת בראש:למה התחלתי עכשיו?!טיפשה! כאילו משהו יקרא את זה.. מה עשית היום? בגרות בהיסטוריה! מה תעשי מחר? במיטה חורפת!
חשק ל...: קרמבו! יממי! מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?בעיקר פה וברד הוט אבל גם בגרין דיי ובקעקועים ופירסינגים.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מעצבת/זמרת/גיטריסטית ללא חיים/מדריכת טיולים/אמנית/שגרירה ובלה בלה בלה... מה אתה הכי אוהב לאכול?אוכל של סבתא!יאמייי מה אתה הכי שונא לאכול?כרוב/כרובית מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? שיניתי את השם שלי ליוסי..חח לא.
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?כתבתתי את הנ"ל.. מה הצבע האהוב עלייך?שחור מה הצבע השנוא עלייך?צהוב מה המקצוע האהוב עלייך?- מה המקצוע השנוא עלייך?מורה,שיננית. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה די מעניין דווקא.. עיר/ים אהובות: עיר אהובה? ת"א! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? שיעורי נהיגה. איפה חגגת יומולדת אחרון?בביליארד. איך אתה הכי אוהב לבלות? ים+אני= אהבה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12:00 לא מדוייק. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?7:30. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן..אבל אף אחד לא הולך איתה.. מה היה המבחן האחרון?בגרות בהיסטוריה.. כמה קיבלת בו?לא ידוע ..זה היה אתמול. יש לך חברים מחוץ לכיתה?יאפ. ומחוץ לשכבה?יאפ. ומבית ספר אחר?יאפ. ומהעיר אחרת?יאפ. אתה נוהג לדבר עם חפצים? אמממ..נראה לי.. היית פעם אצל פסיכולוג? never! ואצל פסיכיאטר?never!never! חשבת פעם על התאבדות?never!never!never!never! אם כן - סיפרת למישהו?לללללללללללללללאאאאאאא מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול בבגרות בהיסטוריה. מדוע?אתם לא מקשיבים לי?בגרות בהיסטוריה! לקחת סמים מתישהו?ללללללללאאאאאאאא!!!!!!! אתה מעשן?לא!!! מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא משתכרת!רק שותה.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?--מה אתם עושים ממני?!שתיינית,מסוממת,שוקלת התאבדות.. שמורידה דברים מהאינטרנט?! למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? קונה! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי! ולחבק? חברה. ולנשק? -- ולספר לו משהו מהלב? חברה. יש לך חבר?לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא.
את מי היית לוקחת לאי בודד? אנגלינה ג'ולי! ומשאירה אותה שם! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את לילי הקקטוס שלי! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא. שם מיוחד לבן?לא עולה לי.. שם מיוחד לבת?טפת(ביתו של שלמה המלך). מאכל אהוב: אממ..סלט עם שקשוקה. מאכל שנוא:הרבה.. דבר אחרון שאכלת:בורקס. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?שון..
איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס. אתה לומד ביום שישי?יאפ. מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר והנסיך חצוי הדם. אהבת? מאוד! מה הסרט האחרון שראית? "אמריקן דרימז"-דפוק ביותר! אהבת?לאא!!! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחי. על מה דיברת איתו? על זה שהוא צריך ללכת להסתפר!ומהר! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אממ..אמא. על מי אתה יודע הכי הרבה? חברה. מה הדבר האחרון שקנית? נסטיי אפרסק. כמה הוא עלה? 12 ש"ח. ממי הsms האחרון שקיבלת?"נו את באה???אנחנו מאחרות!" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "הסיסמא.. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?קרמבו... יש לך עדשות/ משקפיים?לא! עשית ישור שיניים?כן!*גאה*
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודשיים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בשבועות.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א כמובן! למה הלכת לשם? עשיתיטופס ירוק. איך קוראים לאמא שלך?קצת פרטיות בקטע הזה
יש לך שם שני? מהו?הלוואי..בעתיד יהיה לי. אתה קרוי על שם מישהו? מי? אני. אתה אוהב ילדים קטנים? אממ..קצת.. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?6 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?1 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אי אפשר לבחור 1..זה קשה.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? כמו עכשיו. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?לא מספרת. ובפנימיות? ביישנות.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? טיפשות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? אימה,קומדיה,פעולה, הרפתקה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? בשלב זה של החיים..עם אף אחד! למה?ככה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?1-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?קרמבו! מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?לטאה. כמה קומות יש לך בבית?2. הלכת פעם להפגנה?לא זוכרת..נראה לי שלא. הפגנה נגד (או בעד) מה?- מתי זה היה?- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:כשנגיע לגשר נעבור אותו. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאמרו לי שעברתי את הבגרות בהיסטוריה!(אתמול) באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?כוס-אמת!!(קוסמת). מה עושה לך טוב?חורף. מה מעצבן אותך?טיפשות. מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון וארנק. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?הכל ..באמת הככללל! מה הפריט הכי יקר שיש לך?אני. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?צנצנת זיתים. מה היית לוקח לאי בודד? אנטנה מתקפלת ופלאפונים מרובים! המלצה לסרט:"שודדי הקאריביים 2". תוכנית טלוויזיה?"אבודים"!!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? הייתי סוחב אותך במזוודה אם לא היו בודקים אותה... איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה..חושבת מה לעשות ובוכה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל מקום!!!!!! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לכו לשוק הכרמל ותראו.. איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף מיי לב! איזה חג אהוב עליך?פסח. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:סורי..לפעמים כן. חיית מחמד:סנאי! כמה אחים יש לך?לא זוכרת..סתם..אח אחד ואחות חורגת ועוד אחות חורגת בדרך..
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא מאמינה לשום דבר רק אם זה קורה לי. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן. נפגשת איתו/ איתה?לא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? *לא מוגדר* את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? יש רגעים ויש רגעים.. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שמישהו עושה אותי מאושרת.. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון בחורף כששומעים את הברקים והרעמים! מקומות בילוי מועדפים: מסעדה,ים,ת"א,בית! את/ה אוהב/ת להיות בבית?מאוד! כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?מאוד מאוד! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית.(מזל שור) אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא ככה את/ה ואני צריכה לאהוב אותך כמו שאת/ה. את/ה בחור/ה קנאי/ת?אם אני אגיד לא,זה לא יהיה נכון..לפעמים. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"אאאיכס *חיה,מקק,מעוףף*אמממאאא!!!!" האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן. החיים טובים לדעתך?כן. לבוש: ג'ינס וגופייה איפור:בעיקר עיפרון לעיניים. מאכל אהוב:משום מה יש לי תחושה ששאלו אותי את השאלה הזו כבר.. שתייה אהובה:מים! להקה אהובה: יש הרבה אז אין טעם שארשום את כולם..רחמים..אני רוצה ללכת לישון!!!!!!!!! סרט אהוב: בנתיים אין. גלידה: וניל עוגיות. עיר בעולם:וושינגטון. ארץ:ישראל! מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!סוף סוף!!!!!! שיר ברקע:ררבבבקק!!!!3:30 בבוקר!מי שומע משהו עכשיו??!! שעת סיום:תראו לבד...

So like a rose

New member
../images/Emo192.gif מה זה השאלון הקצר הזה.

:) שעת התחלה: 11:33 שיר שמתנגן ברקע: placebo - special needs ספר קצת על עצמך: עוד מעט 16. אוהבת צילום. מאשדוד.. מחשבה שעוברת בראש: 90 במתכונת בהיסטוריה. מה עשית היום? בנתיים שומדבר מעניין. מה תעשה מחר? הייתי אמורה ללכת לים. חשק ל...: תסגרו אוזניים^^ מה המידה שלך בנעליים? 38 וחצי. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה פה פה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד. מה אתה הכי שונא לאכול? חומוס. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?^^.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? היו הרבה. מה הצבע האהוב עלייך? שחור ולבן. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב. מה המקצוע האהוב עלייך? אין. מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? טוב שעברה. עיר/ים אהובות: ת"א. נתניה. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אתם מתכוונים שגם שרדה עד היום?]; איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברים. איך אתה הכי אוהב לבלות? לא משנה לי איך. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשיש לי חשק לישון. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ועשרה. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן. מה היה המבחן האחרון?מתכונת בהיסטוריה. כמה קיבלת בו?90:p יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן.. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? בטח. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום. מדוע? סוד:) לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? קצת. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני ילדה רעה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יש אחד(; ולחבק? כנ"ל. ולנשק? כנ"ל. ולספר לו משהו מהלב? לא רציתי. יש לך חברה? 10. ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אסתי אסתי:p אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן?טוני. שם מיוחד לבת? אין לי. מאכל אהוב: זה לא היה כבר? מאכל שנוא: כנ"ל. דבר אחרון שאכלת: שתיתי מים. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים. אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? אל תקראו את הספר הזה אם אתם טיפשים. אהבת? כן. מה הסרט האחרון שראית? שמש נצחית בראש צלול. אהבת?כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אנה. על מה דיברת איתו? שטויות. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אסתי. על מי אתה יודע הכי הרבה? אסתי. מה הדבר האחרון שקנית? גלידה.:p כמה הוא עלה? 3 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? אלכס. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכרתO: מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "מזמן.." מה ממש בא לך לאכול עכשיו? איכס אוכל. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? ממזמן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חצי שנה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? סתם:p איך קוראים לאמא שלך? אנה. יש לך שם שני? מהו? לאלא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 0 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודעת. כולם בחו"ל בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה. ובפנימיות? גם. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא בכלל מעצבנת:p איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')- הכל. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אףאחד. למה? ככה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 1. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? סקס:p מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אסתיO: כמה קומות יש לך בבית? 1. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה?- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה אסטרונאוטית. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שפגשתי את אסתי:p באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? וואו המון:p מה עושה לך טוב? המון דברים. מה מעצבן אותך? אנשים אדישים. מה תמיד צריך להיות בכיס? קונדומים? סתם. לא יודעת. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה לבנה? מה היית לוקח לאי בודד? כרית אמפי וסוללות.P; תוכנית טלוויזיה? על טבעי\טרוף בבית מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? מחמאות וכאלו..אמיתיות. איך את/ה מתגבר על באסה? איכשהו. איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? גראפסים. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ. איזה חג אהוב עליך? חנוכה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים. חיית מחמד: אין. כמה אחים יש לך? 1. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא.... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא אהבה.. מהי אהבה בשבילך? לא יודעת. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?להרגיש חופשיה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד. לשמוע וזיקה.לקרוא. בלהבלה. מקומות בילוי מועדפים: פארקים?^^ קניונים. ת"א. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כמתחשק. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא כדאי לכם לדעת:p האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? תלוי מנקודת המבט. לדעתי..כן. לבוש: רגיל. מאכל אהוב: נו חלאס. שתייה אהובה: קולה. להקה אהובה: גאנז(; סרט אהוב: שגעון של בנות. גלידה: וניל. עיר בעולם: ת"א. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לקחת את אחי מהגן. שעת סיום: 11:58 הספק מדהים^^ שיהיה סופשבוע טוב.

l u d

New member
בלהבלהבלה

שעת התחלה: 10:43 שיר שמתנגן ברקע: dust n' bones ספר קצת על עצמך :בנאדם משועמם שאוהב את גאנז =] מחשבה שעוברת בראש: אני עסוקה מדי בלשמוע ת'שיר אז אין לי הרבה מחשבות מה עשית היום? בעיקרון, כלום. מה תעשה מחר? שיעורים בתנ"כ (הסתומה נותנת לנו שאלות מהבגרות האחרונה לעזאזל!) חשק ל: דיזינגוף :( מה המידה שלך בנעליים? לפי האולסטאר, 41. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? זה, ועוד פורום כתיבה בהייד פארק איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני מקווה שב- L.A מה אתה הכי אוהב לאכול? כמעט כל דבר על האש מה אתה הכי שונא לאכול? מרקים של סבתא שלי מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא ממש זוכרת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כל מעשה הכי מטורף שעשיתי מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? ערבוב כזה של סגול עם ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? פיסיקה (למרות שאני יודעת שזה הולך להשתנות ברגע שיתחילו הבגרויות) מה המקצוע השנוא עלייך? של"ח. אני פשוט לא סובלת ת'מורה האידיוט איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה טוב, וטוב שהיה. עיר/ים אהובות: חולון ות"א. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הסידקמן\MP איפה חגגת יומולדת אחרון? אני לא חוגגת. איך אתה הכי אוהב לבלות? כל מקום, העיקר שחברים שלי יהיו שם. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בערך 12 בימי בצפר. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כה מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה כמה קיבלת בו? 90 =] יש לך חברים מחוץ לכיתה? רוב החברים שלי מחוץ לכיתה. ומחוץ לשכבה? כמה בודדים. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק כשאני מתעצבנת על כמה מכשירים חשמליים ומתחיל לריב איתם (זה כיף אני ממליצה על זה, כי פעמים הם ממש מבינים את זה) היית פעם אצל פסיכולוג? לצערי כן. ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן, וככה הגעתי לפסיכולוג אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? מרוב עצבים על כמה אנשים שמתנהגים כמו ילדים בכיתה ב'. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Velvet revolver- slither למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה יותר נוח (רוב הפעמים אני אוהבת שירים מסוימים וחבל לי לקנות דיסק) מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? שלושה ילדים מהשכבה שלי ולחבק? שני החברים הכי טובים שלי ולנשק? איזי
ולספר לו משהו מהלב? ידיד ממש טוב שלי יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? חחח לא את מי היית לוקח לאי בודד? את סלאש
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חבר ממש טוב שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? איזי
שם מיוחד לבת? לא יודעת :S מאכל אהוב: כמעט כל דבר על האש מאכל שנוא: מרקים דבר אחרון שאכלת: תירס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אחת שהייתה פעם חברה ממש טובה שלי, אבל התרחקנו לגמרי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה של גאנס
אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? שבועת רחל\מיכל שלו אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? אושן 12 אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי על מה דיברת איתו? היא ביקשה ממני ללכת לקנות משהו והתווכחתי איתה כי אין לי כח! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? שתי החברות הכי טובות שלי, ואמא שלי. על מי אתה יודע הכי הרבה? אני אניח שעל חברות שלי. מה הדבר האחרון שקנית? חולצות כמה הוא עלה? כל אחת 30 ממי הsms האחרון שקיבלת? אתמול מי הבנאדם האחרון ששלחת לו SMS? חברה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? חח הוא מוחק ת'הודעות, האידיוט. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? אני אמורה לעשות מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבועיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בחופש הגדול מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חולון למה הלכת לשם? כי אני לומדת שם איך קוראים לאמא שלך? מזל יש לך שם שני? מהו? מריה (הוא מעוברת) אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם קרובת משפחה שלי שמתה אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? בערך 18 (יש לה שישה אחים ואחיות) כמה בני דודים יש לך מצד אבא? בערך 6 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן דוד שלי מדרגה שנייה. הוא קטן חמוד ולא מזיק בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 41 (רק כדי להיולד בשנה של סלאש וככה הייתי יכולה עוד לראות הופעות שלהם ולא להיות בת חמש) מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? צבע עיניים. ובפנימיות? להיות פחות אובססיבית לגבי דברים שאני מעריצה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין לי ממש מושג. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו( מתח, פעולה וקומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם חברה די טובה שלי. למה? כי אני אוהבת את האופי שלה, וכי יש לה הופעה של גאנז שהמחשב שלה מסרב לצרוב! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני מניחה 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שפן מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? זוהר (בגלל שהיא שפן!) כמה קומות יש לך בבית? 4 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: או משהו שקשור במוח\גנטיקה או משהו שקשור במוסיקה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשהשוו אותי לסלאש (נשמע מטופש אבל זה היה ממש נחמד) באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מועד לפורענות, אודרובי מה עושה לך טוב? מוסיקה מה מעצבן אותך? מוסיקה שאני לא אוהבת מה תמיד צריך להיות בכיס? כרטיס אוטובוס, פלאפון וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר ולצייר. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אין לי מושג. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? הרבה אוכל, משהו לשמוע, ודפים כדי לא להשתעמם. המלצה לסרט: שגעון של בנות תוכנית טלוויזיה? The Rock show ב- VH1 קלאסיק מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "את מזכירה לי את סלאש" איך את/ה מתגבר על באסה? שומע הרבה מוסיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? L.A מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? צרחות ואיומים. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף :p איזה חג אהוב עליך? שבועות ויום העצמאות. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא, רק איתם. חיית מחמד: אוגר, נחש וחתול. כמה אחים יש לך? 3 חורגים מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? אין לי כח להסביר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא, בכלל לא! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוסיקה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן, לראות טלויזיה, להיות על המחשב, להסתובב עם חברים מקומות בילוי מועדפים: עזריאלי, ים, סתם להיות בגנים ציבוריים (זה באמת באמת כיף!) את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עיקש אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא זוכרת האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך? סבירים. לבוש: כל דבר נוח שנראה טוב. איפור: לא מתאפרת

למעלה