../images/Emo205.gifעונה../images/Emo9.gif
שעת התחלה: 15:32 שיר שמתנגן ברקע: Kelly Clarkson - Breakaway
ספר קצת על עצמך: אני חחחמודה ברמות קשקשקשקשות מחשבה שעוברת בראש: מה עבר לי בראש שרשמתי את התשובה של השאלה הקודמת?! מה עשית היום? ישנתי, אכלתי ושטפתי כלים! מה תעשה מחר? אסע לסבא וסבתא
חשק ל...: אוכלללל מה המידה שלך בנעליים? 41
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אמינם וסיסטם אוף אדאון בעיקר וכמובן שכאן
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מוכרת בחנות דיסקים חחח מה אתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס! מה אתה הכי שונא לאכול? סלט ביצים
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אין לי מושג מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? קשה עיר/ים אהובות: ירושלים! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ת'אמפי3 שלי גאד! על שם גאד שבשמיים
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם חברה היה מוי כיף איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעה! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מנסה לפני 23:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? מת' כמה קיבלת בו? לא יודעת אבל הלך טוב יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן
היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? חס וחסה!! אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? יום רביעי מדוע? כי היה לי חרא של מבחן אחרי שהתכוננתי כל השבוע כמו לא יודעת מה לקחת סמים מתישהו? חס וכרפס! אתה מעשן? חס וחסה! מתי פעם אחרונה שהשתכרת? Never איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים! ולא מורידה!! יש לי 34 מקוריים ייאיי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? עמית ולחבק? אממ לא יודעת
ולנשק? נועם
ולספר לו משהו מהלב? דודי יש לך חברה? חבר.. ראית בחנוכה את הפסטיגל? בדיוידי לצערי... את מי היית לוקח לאי בודד? את כל החברים המושי מושלמים שלי! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את בלית הפלצנית
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם דורון ועמית (עמיצצצ) שם מיוחד לבן? גיא שם מיוחד לבת? לא יודעת.. מאכל אהוב: צ'יפס מאכל שנוא: סלט ביצים (השאלות האלה לא היו כבר?!) דבר אחרון שאכלת: קובה
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ענת.. למרות שזה לא לגמרי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את החולצה של יוזלס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? המאהב אהבת? מאוד
מה הסרט האחרון שראית? ילדות רעות בפעם ה-2389623 אהבת? כן
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחי על מה דיברת איתו? על זה שאין לי עוד כוח לשחק איתו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני חושבת שדודי על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל מה הדבר האחרון שקנית? ברד בבצפר
כמה הוא עלה? 2 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? נועם מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נועם מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? וואו! מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אבטיח קר ומתוק
יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים אבל אני לא שמה כבר מכיתה ו' עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ממזמן
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אתמול! מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? עפולה למה הלכת לשם? כי סבא וסבתא גרים קרוב איך קוראים לאמא שלך? הדס יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא רבה של אבא שלי אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי אם הם חמודים חחח כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 9 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? זאת אותה שאלה
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אמממ לא יודעת
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 זה מעולה
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את המידת נעליים! ובפנימיות? לא יותר מדיי רכושנית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא לא מפרגנת בגרוש איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיות קיטשיות
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אח שלי למה? כי הוא בגן! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שולה! מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שולה!! כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה חחחמודה! מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? If You Do It Wrong Do It Strong מה עושה לך טוב? לשמוע מוזיקה
מה מעצבן אותך? אנשים שלא מבינים אותי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר מה הפריט הכי יקר שיש לך? הגיטרות שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? וודקה (שאפחד לא שותה) מה היית לוקח לאי בודד? השאלה הזאת הייתה! המלצה לסרט: שר הטבעות!!! תוכנית טלוויזיה? שנות ה-70 מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא משנה
איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? סתם לעצבן מישו ברחוב... איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי מי חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא בדיוק נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? WTF?? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? שו!? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאני מצליחה לעשות משו שהוא ממש קשה (נשמע פלצני בטירוף) מה את/ה אוהב/ת לעשות? מחשב, מוזיקה, חברים, לנגן, הופעות
מקומות בילוי מועדפים: בקרוסלית (
) עם דודי! את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ליפז, זונה, פיצהההה האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא אני מאמינה במאסטר ספלינטר המהולל החיים טובים לדעתך? מאוד!! לבוש: ג'ינס וחולצה
איפור: שחור בעיניים
מאכל אהוב: שוב???? שתייה אהובה: קולה! להקה אהובה: סיסטם אוף א דאון סרט אהוב: שר הטבעות גלידה: שוקולוד עיר בעולם: לא יודעת
ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? אבדוק עוד הודעות בפורום
שיר ברקע: Kelly Clarkson - Where Is Your Heart
שעת סיום: 15:55