שאלון שאלון שאלון

l u d

New member
בלהבלהבלה.. המשך

מאכל אהוב: כמה פעמים אפשר לשאול?? שתייה אהובה: ספרייט, תה להקה אהובה: נחשו
סרט אהוב: יש הרבה גלידה: כל דבר, רק לא שוקו! עיר בעולם: L.A ארץ: אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אני מקווה שעד אז, האימיול יוריד את ההופעה של גאנז ברוק אין ריו 91 שיר ברקע: עדיין dust n' bones שעת סיום: 12:07 (זה לא שאני איטית, זה בגלל שלא הייתי פה)

בגלל שאין לי מה לעשות

שעת התחלה: 12:23 שיר שמתנגן ברקע: Jefferson Airplane - today ספר קצת על עצמך: אני מור, נעים להכיר. מחשבה שעוברת בראש: הפלאפון שלי ננעל בפעם השלישית השבוע. הוא בן 3 שנים, צריך להחליף אותו. מה עשית היום? ישנתי, עד שאבא התחיל לקדוח בגינה ולא מצאתי מרגוע. מה תעשה מחר? אלמד למתכונת בספרות. חשק ל...: כלום. מה המידה שלך בנעליים? 40. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן ובמנגה ואנימה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מוציאה דיסק ועובדת על הסרט המצויר הראשון שלי. מה אתה הכי אוהב לאכול? כל אוכל חלבי או פרגיות שוות. מה אתה הכי שונא לאכול? לא יודעת. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא נראה לי עשיתי משהו כזה, עדיין. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? פתחתי את הפה כשלא היה צריך. מה הצבע האהוב עלייך?סגול. מה הצבע השנוא עלייך? ורוד. מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות ואמנות. מה המקצוע השנוא עלייך? תושב"ע. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מאד מוזרה ועלובה. עיר/ים אהובות: ירושלים! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אני מתכננת שהיא תהיה השנה - מצלמה דיגיטלית. :) איפה חגגת יומולדת אחרון? במסעדה. איך אתה הכי אוהב לבלות? לא משנה כמעט איפה, העיקר להיות בחברה קטנה ואהובה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12/1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בשעת אפס-7 ורבע, ביום רגיל ב-8. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא. מה היה המבחן האחרון? בגרות בתנ"ך. כמה קיבלת בו? אין לי מושג. הרגשה מעורפלת כזאת. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? לא! מתי פעם אחרונה שבכית? לפני יומיים. מדוע? ראיתי סרט מרגש. :\ לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? כן. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא הורדתי. אבל קניתי 2 דיסקים. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ראה/י שאלה קודמת. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? המורה להיסטוריה ואחות שלי. ולחבק? אחות שלי. ולנשק? לא יודעת. ולספר לו משהו מהלב? לא יודעת. יש לך חברה? חבר? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא... את מי היית לוקח לאי בודד? כנראה מישהו מהמין השני.
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא. עם מי? לא. שם מיוחד לבן? לא יודעת. שם מיוחד לבת? לא יודעת. מאכל אהוב: אמרתי כבר. מאכל שנוא: אני לא שונאת. דבר אחרון שאכלת: שתיתי נס-קפה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שתי חברות מהיסודי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חצאית אחת יפה. אתה לומד ביום שישי? בעיקרון כן. מה הספר האחרון שקראת? שני הצריחים (שרה"ט). אהבת? כן ולא. העלילה מרתקת, אבל לא יכולתי לסבול את כל תיאורי הנוף המייגעים אז נכנעתי. אולי מתישהו אני אחזור לזה. מה הסרט האחרון שראית? יד רצחנית. XD אהבת? היה חביב ביותר. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? שתקנה סלוף כי אני רעבה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני מניחה ש-2 חברות שלי. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת. מה הדבר האחרון שקנית? קניתי הרבה. D: בגד ים, נעליים, 2 חולצות ו-2 דיסקים! כמה הוא עלה? אמא שילמה (אבל היה לה שוברים) חוץ מעל הדיסקים שעלו לי 100. ממי הsms האחרון שקיבלת? לא זוכרת. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכרת. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני לא יכולה לבדוק. :\ מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סלוף! יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? כתה ב', אבל זו הייתה שיננית. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בפורים אני חושבת. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? פ"ת. למה הלכת לשם? הלכתי לקניון. איך קוראים לאמא שלך? ניצה. יש לך שם שני? לא. מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? אפחד. מי? אפחד. אתה אוהב ילדים קטנים? בכלליות כן. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? הרוב תינוקות שמנים וחמודים, זה לא פייר. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 24. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כמה קילו מיותרים. ובפנימיות? יש כמה דברים, אבל כרגע טוב לי ככה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא לפעמים עושה דברים בלי לחשוב. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה/קומדיה/מתח. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם משהו שסיים יב'. למה? כי אז אני אוכל לחגוג מבלי לדאוג לבגרויות טיפשיות. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יותר מ-3 אני מניחה.

המשך ../images/Emo122.gif

אני לא מאמינה שבאמת עשיתי את זה. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ספרות. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לקח לי יותר מדי זמן לחשוב על זה. כמה קומות יש לך בבית? 2, אבל הקומה העליונה מושכרת. הלכת פעם להפגנה? כן, אבל התחרטתי. הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד ההתנתקות. מתי זה היה? שנה שעברה. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: הרבה דברים. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשהייתי מאושרת בלי סיבה מיוחדת. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? חרא. מה עושה לך טוב? המון דברים. מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים מכל בחינה אפשרית. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף ואגוזי. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אם כבר הייתי רוצה ביטחון לכישרון.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? נעליים. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב. מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה, דפים וכלי כתיבה. המלצה לסרט: סרטים שאהבתי בשבועיים האחרונים היו גיבורים דמיוניים, נשף סיוט, וסטרפטיז באיגואנה הכחולה. תוכנית טלוויזיה? עקרות בית נואשות, קוראים לי ארל, תא רדום והאנטומיה של גריי. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? את מוכשרת להפליא. איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון/מציירת/שומעת מוזיקה או סתם מתבטלת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? יפן. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה, דה.. וחוסר טאקט. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב וחורף. איזה חג אהוב עליך? שבועות ופורים. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא. חיית מחמד: אין לי. :( כמה אחים יש לך? 2 אחיות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא יודעת. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אני מאמינה במשהו ממבט ראשון אבל זאת לא אהבה. מהי אהבה בשבילך? לא רוצה להיות קיטשית עכשיו ולתקוע כל מיני משפטים דביקים, אז אני לא אעשה את זה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? די. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שלמות והנאה ממושכת. מה את/ה אוהב/ת לעשות? המון דברים. מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה, פסטיבלים שווקים/קניונים וים. את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאד. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אני אניח שכן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? שילוב בין השניים. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לגמרי לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אני בטטה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? כן. לבוש: שאנטי בעיקר. איפור: לא ממש. מאכל אהוב: היה כבר! שתייה אהובה: אייס קפה, נס קפה, וכל מה שיש בתוכו את המילה קפה. להקה אהובה: להקה נוכחית שלא מתה/התפרקה - הוויט סטריפס. סרט אהוב: ראה כמה שאלות למעלה. גלידה: ריבת חלב וקרמל. עיר בעולם: ירושלים, טוקיו ופריז. ארץ: היה כבר. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך עבודה בהסטוריה. שיר ברקע: Jefferson Airplan - in the morning שעת סיום: 13:17
אבל עשיתי הפסקה באמצע.

דורסבג

New member
אני....

שעת התחלה: 13:49 שיר שמתנגן ברקע: Tuesday's Gone- metallica ספר קצת על עצמך: אממ אני הרבה מה לספר... מחשבה שעוברת בראש: כל מיני.. מה עשית היום? ת"א... מה תעשה מחר? צופים בעיקר חשק ל...: לראות את החברה... מה המידה שלך בנעליים? 45 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מטאליקה וזה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אממ שאלה טובה... מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולוד מה אתה הכי שונא לאכול? יש הרבה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודע מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הרבה מה הצבע האהוב עלייך? כחול ואדום בורדו כזה מה הצבע השנוא עלייך? אממ ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מצחייייקההה עיר/ים אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? גיטרה, אפקטים איפה חגגת יומולדת אחרון? בביתי הקט איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת עם חברים ולשבת אצל מישו בבית מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 ככה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כ..כאילו רק חולצה.. מה היה המבחן האחרון? מבחן בפיזיקה כמה קיבלת בו? לא ידוע עדיין אבל משו חרא יש לך חברים מחוץ לכיתה? כע ומחוץ לשכבה? כע ומבית ספר אחר? כע ומהעיר אחרת?כע אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? כל שני וחמישי...חחח חשבת פעם על התאבדות? ממש לא! אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אממ לא זוכר..אבל להתרגש עם דמעות בעיניים זה נחשב? מדוע? שיר... לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? creed- lullaby למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי לא תמיד יש כסף.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אממ לא יודע... ולחבק? חברה ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? כנ"ל יש לך חברה? ^^^ ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא! את מי היית לוקח לאי בודד? אממ הרבה...את כל שכב"ג דותן! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? הרבה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם אפחד שם מיוחד לבן? נועם, דניאל, יובל שם מיוחד לבת? כנ"ל מאכל אהוב: שוקולוד! מאכל שנוא: ירקות דבר אחרון שאכלת: אוסט אוייס קפה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אממ לא יודע צריך לחשוב אבל בטוח יש כמה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אממ כל מיני אתה לומד ביום שישי? כע מה הספר האחרון שקראת? קורא עכשיו:"דרום אמריקה באופנוע"..הסיפור של צ'ה גווארה אהבת? כע הוא חמוד מה הסרט האחרון שראית? איילנד אהבת? כע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אממ הורים.. על מה דיברת איתו? סתם... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אממ יש כמה... על מי אתה יודע הכי הרבה? ם יש כמה...ידידות טובות מה הדבר האחרון שקנית? משקפי שמש כמה הוא עלה? 30 ממי הsms האחרון שקיבלת? קרן... מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לה ^^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? שנייה אני אבדוק..."על"..חחח מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אממ לא יודע לא ממש רעב עכשיו יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? עוש..ומוריד שבוע הבא!!! מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני איזה יומיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן יחסית...לפני איזה חצי שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? סתם..עם ההורים איך קוראים לאמא שלך? רחלי יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? אממ חלק מהשם על סבא..דוד... אתה אוהב ילדים קטנים? מת עליהם כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 7-8 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? סביבות ה-20-30 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? יש כמה... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18-19 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אממ לא יודע ובפנימיות? הרבה... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לפעמים הוא מציק (פיזית) ממש איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל חוץ מאימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אממ לא יודע טוב לי ככה למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3-5 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לא יודע מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שחר (החברה) כמה קומות יש לך בבית? קומה אחת הלכת פעם להפגנה? כע הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד קרקס שמשתמש בבעלי חיים מתי זה היה? לא מזמן..חחח יש כל השנה..החארות חוזרים כל שנה... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אממ לא ידוע אבל זה יהיה קשור לבע"ח... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אממ יש הרבה..השבוע האחרון היה לי ממש מאושר באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודע מה עושה לך טוב? הרבה דברים...שאחרים מאושרים מה מעצבן אותך? צביעות מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתחות לבית איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ מחשב?! מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מילקי מה היית לוקח לאי בודד? חברים...וגיטרה כמובן המלצה לסרט: אממ איילנד..לב אמיץ..חחח תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אמרו הרבה באמת...אבל אמרו לי פעם שאני מודל לחיקוי ושהיו רוצים לגדל ת'ילדים שלהם לפי..חחח איך את/ה מתגבר על באסה? אממ אני משתדל לא להיות מבואס מההתחלה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב! המזרח ודרום אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? סחבקיות! איזה עונה בשנה אהובה עליך? אוהב את כולם איזה חג אהוב עליך? שבועות, חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כע אבל כאילו לצחוק איתם כזה... חיית מחמד: כלב! כמה אחים יש לך? אחד מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? יש מצב מהי אהבה בשבילך? וואו חתיכת שאלה...לא ידוע כרגע משמ להסביר את עצמי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אממ כע מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? המון דברים... מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן, צופים... מקומות בילוי מועדפים: אממ אין ממש משו את/ה אוהב/ת להיות בבית? זה תלוי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? זה תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? שוב זה תלוןי בסיטואציה ובבן אדם אבל בללי לא חושב את/ה בחור/ה קנאי/ת? אממ לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא יודע האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? החיים נפלאים לפי דעתי לבוש: שורטים, חולצות פולו וסנדלים תנכיות איפור: אני בן! מאכל אהוב: שוב?! כבר איזה 500 פעם זה הופיע שתייה אהובה: תפוזים להקה אהובה: יש הרבה...מטאליקה, איירון מיידן ועוד כמה טובות סרט אהוב: לב-אמיץ, האיש במסכת הברזל, גלדיאטור גלידה: וניל עם עוגיות עיר בעולם: מנהטן, ניו-יורק ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? וואלה לא יודע שיר ברקע: fade to black שעת סיום: 14:05 זה רק אני או שחצי מהשאלון ממחזר את עצמו?!?!

izzys

New member
../images/Emo105.gifמתיש../images/Emo122.gif

שעת התחלה: 14:14 שיר שמתנגן ברקע: Master and Servent ספר קצת על עצמך: הממ.. אני מור
מחשבה שעוברת בראש: עייפות חוגגת מה עשית היום? רבצתי בבית ספר מה תעשה מחר? נקום ונראה חשק ל...: שינה מה המידה שלך בנעליים? 37-8 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? היהודים, סולידרוק איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מאושרת מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה
מה אתה הכי שונא לאכול? אבוקדו 8{ מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא חסר
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עזבו שטויות מה הצבע האהוב עלייך? כחול/אדום מה הצבע השנוא עלייך? סגול מה המקצוע האהוב עלייך? כרגע אין אחד שאני נהנית ללמוד מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה. בלי ספק איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? לא רעה עיר/ים אהובות: עזבו ערים, אי בודד
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ענקית ומושית, היה בה הכל איפה חגגת יומולדת אחרון? מסיבת הפתעה איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות, טיולים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני עיפה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
מה היה המבחן האחרון? 5.6.06 כמה קיבלת בו? 94
יש לך חברים מחוץ לכיתה?
ומחוץ לשכבה?
ומבית ספר אחר?
ומהעיר אחרת?
אתה נוהג לדבר עם חפצים?
היית פעם אצל פסיכולוג?
ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות? מספיק ודי. אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? כמה ימים מדוע? ווע איזו הסחפות לקחת סמים מתישהו? תנוחו אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו עם אורית למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? גם וגם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ילדים קטנים ומציקים ולחבק? גל ולנשק? כרית ולספר לו משהו מהלב? שמיכה יש לך חבר?
ראית בחנוכה את הפסטיגל?
את מי היית לוקח לאי בודד? פרטנר שיחה טוב את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? גל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כמה חבובים שם מיוחד לבן? כפיר שם מיוחד לבת? אלונה מאכל אהוב: כבר שאלתם מאכל שנוא: כנ"ל דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ידיד טוב איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מה שיש אתה לומד ביום שישי?
מה הספר האחרון שקראת? מלך החומוס ומלכת האמבטיה אהבת? בהחלט
מה הסרט האחרון שראית? מלך האריות 3 אהבת? בפעם ה3000 זה כבר נמאס מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חבובים על מה דיברת איתו? מחזורזמר מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? גל על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? קולה כמה הוא עלה? 4.5 שקלים חדשים ממי הsms האחרון שקיבלת? אין פלאפון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? נגנב, די
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא רעבה יש לך עדשות/ משקפיים?
עשית ישור שיניים?
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? 24.12.05 מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? טבריה למה הלכת לשם? הופעה איך קוראים לאמא שלך? מירי יש לך שם שני? מהו?
אתה קרוי על שם מישהו? מי? עיברות של סבתא רבה אתה אוהב ילדים קטנים?
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מלאן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כבר שאלתם לא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אפרת המלכה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18+ מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? מה לא
ובפנימיות? פתיל יותר ארוך איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר הפרדה בין צחוק לרצינות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קצת מהכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? סלאש
למה? אני באמת צריכה להסביר? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פיפי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דליה כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? נראה לי שכן הפגנה נגד (או בעד) מה? משהו עם הים מתי זה היה? מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה שטוב מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא חושבת שהוא קרה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "מושי" מה עושה לך טוב? הופעות, אנשים טובים מה מעצבן אותך? מה לא
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכמה גרושים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? גיטרות מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה מלוחה מה היית לוקח לאי בודד? כבר שאלתם המלצה לסרט: אפקט הפרפר תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא לכאן איך את/ה מתגבר על באסה? זמן איפה היית רוצה לבקר בעולם? קוסטה ריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? "אחי"

izzys

New member
../images/Emo105.gifשיט יש עוד לענות ../images/Emo122.gif

איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
חיית מחמד:
כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
מהי אהבה בשבילך? שטות קיומית את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? נראה לי שעניתי על זה מה את/ה אוהב/ת לעשות? גם על זה מקומות בילוי מועדפים: ועל זה את/ה אוהב/ת להיות בבית?
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בהחלט
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אש אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
את/ה בחור/ה קנאי/ת? בקטנה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: גם על זה עניתי האם את/ה מאמינ/ה בה´?
החיים טובים לדעתך? תלוי מתי לבוש: בוקסר וחולצה קצרה איפור:
מאכל אהוב: עניתי שתייה אהובה: קוקה קולה
להקה אהובה: יותר מדי
סרט אהוב: יש כמה גלידה: הארטיק פרי החדש, וואו
עיר בעולם: אמסטרדם ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שיר ברקע: אור הירח שעת סיום: 14:50

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif סבביישן.

שעת התחלה: 15:05 שיר שמתנגן ברקע: שום שיר. ספר קצת על עצמך: פוסטמה ראשית. מחשבה שעוברת בראש: שיש היום הופעה של הורקור, ויהיה מצויין D: מה עשית היום? למדתי. מה תעשה מחר? אנקה ת'בית. חשק ל...: ספורט. [סוטים] מה המידה שלך בנעליים? 40? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, ובפירסינג וקעקועים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מחוררת אנשים בת"א
מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד. מה אתה הכי שונא לאכול? בשר, דגים, חצילים. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אצלי שומדבר לא משוגע. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הו...And the list goes on מה הצבע האהוב עלייך? שחור מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? לשון [משהו שאני כן טובה בו.] מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה [משהו, בין היתר, שאני גרועה בו.] איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה לי נחמד דווקא. עיר/ים אהובות: ת"א אהובתי. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מאיה הכינה לי קופסה ובתוכה את כל הכפתורים המצחיקים האלה שיש באינטרנט
ממש אהבתי את זה. איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברים בחוץ, שתינו בירות. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם מישהו שאני אוהבת. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 מינימום. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ. זה דווקא פסדר. מה היה המבחן האחרון? בתנ"ך. כמה קיבלת בו? אין לי מושג, אבל הלך לי מעולה.
יש לך חברים מחוץ לכיתה? הרוב. ומחוץ לשכבה? בהחלט. ומבית ספר אחר? יאפ
ומהעיר אחרת? איזה חמישה ככה. אתה נוהג לדבר עם חפצים? עם הגיטרה, כן. היית פעם אצל פסיכולוג? יאפ. ואצל פסיכיאטר? יאפ. חשבת פעם על התאבדות? יאפ. אם כן - סיפרת למישהו? יאפ. מתי פעם אחרונה שבכית? אחרי הבגרות במתמטיקה. מדוע? כי הלך לי חרא. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? חצי שנה, ככה. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? של אינפליימס, אני מניחה. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין לי כסף. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אין כזה. ולחבק? המ..:) ולנשק? הממ...:) ולספר לו משהו מהלב? מאיהצ'קה. יש לך חברה? נייט. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא ממש. את מי היית לוקח לאי בודד? את הכרית שלי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? :) אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? נופ. מישהו התנתק לי...
שם מיוחד לבן? איתן. שם מיוחד לבת? בר. מאכל אהוב: שוקולד [לא היה כבר?] מאכל שנוא: >< דבר אחרון שאכלת: אפרסק. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? נופ. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס. אתה לומד ביום שישי? יאפ, לצערי. מה הספר האחרון שקראת? אני לא זוכרת. אהבת? אין לי מושג. מה הסרט האחרון שראית? >< אהבת? ><" מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ערנושקה. על מה דיברת איתו? על ההופעה היום. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מאיהצ'קה. על מי אתה יודע הכי הרבה? מאיהצ'קה. מה הדבר האחרון שקנית? חזייה
כמה הוא עלה? 50 ממי הsms האחרון שקיבלת? "תגידי בבקשה לאילנה ששיחררו אותנו והלכתי". מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ענת. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "3>" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שומדבר, לשם שינוי
יש לך עדשות/ משקפיים? נופ. עשית ישור שיניים? יאפ. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? יום רביעי. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? חצי שנה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א. למה הלכת לשם? להתחורר ולקנות כרטיסים. איך קוראים לאמא שלך? הייתם מתים לדעת XD יש לך שם שני? מהו? פסטי? נסטי? מה שבא לכם. אתה קרוי על שם מישהו? מי? נופ. אתה אוהב ילדים קטנים? לא ממש..ככה ככה. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי מושג. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כנ"ל. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? - בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? המממ.. ובפנימיות? פחות מפגרת. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא סתם פוסטמה.
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') תלוי באדם שמתלווה אלייך ובמצברוח.
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? בראד פיט למה? אנג'לינה ג'ולי. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? כסף. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? סשה. כמה קומות יש לך בבית? בית מסכן, קומה אחת. הלכת פעם להפגנה? לא נראה לי. הפגנה נגד (או בעד) מה? משהו שקשור ללימודים, הברזה כיתתית XD מתי זה היה? שנה שעברה. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: פירסרית, ברמנית, פסיכולוגית ילדים. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? עוד לא היה כזה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? קללות בעיקר. מה עושה לך טוב? הרבה דברים
מה מעצבן אותך? צביעות. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? הפלאפון. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל?
מה היית לוקח לאי בודד? כרית [!] המלצה לסרט: יורוטריפ.
תוכנית טלוויזיה? וויל אנד גרייס. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני יפה. איך את/ה מתגבר על באסה? מתקשרת לאנשים קרובים ובוכה להם. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו-יורק. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לריב על כל דבר עם כל דבר בכל מקום. איזה עונה בשנה אהובה עליך? שום עונה. איזה חג אהוב עליך? פסח, חופש הכי ארוך. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: יאפ
חיית מחמד: אחים נחשב? אם כן, אז שתיים. כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? רק אם היא נמשכת לאורך המציאות. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יאפ. נפגשת איתו/ איתה? יאפ. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? יאפ. מהי אהבה בשבילך? אין לי מושג. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? יאפ. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שיש לי אנשים שאכפת להם. מה את/ה אוהב/ת לעשות?
מקומות בילוי מועדפים: בחוץ. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשאין אף אחד. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לא הייתה לי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? יש מצב. את/ה בחור/ה קנאי/ת? יאפ. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: קללות, ציניות וכו'. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? לפעמים. לבוש: זרוק\מחשוף. איפור: פעם ב-, עפרון שחור + מסקרה שחורה. מאכל אהוב: שוב?! שתייה אהובה: ספרייט. להקה אהובה: גאנז.
סרט אהוב: אפקט הפרפר. גלידה: למה לא? עיר בעולם: ניו-יורק. ארץ: נחמד כאן. מה תעשה כשתסיים את השאלון? מנוחה לאצבעות. שיר ברקע: שום שיר. שעת סיום: 15:25 טאם טאם טאם
כיףףף.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונה../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 15:32 שיר שמתנגן ברקע: Kelly Clarkson - Breakaway
ספר קצת על עצמך: אני חחחמודה ברמות קשקשקשקשות מחשבה שעוברת בראש: מה עבר לי בראש שרשמתי את התשובה של השאלה הקודמת?! מה עשית היום? ישנתי, אכלתי ושטפתי כלים! מה תעשה מחר? אסע לסבא וסבתא
חשק ל...: אוכלללל מה המידה שלך בנעליים? 41
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אמינם וסיסטם אוף אדאון בעיקר וכמובן שכאן
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מוכרת בחנות דיסקים חחח מה אתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס! מה אתה הכי שונא לאכול? סלט ביצים
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אין לי מושג מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? קשה עיר/ים אהובות: ירושלים! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ת'אמפי3 שלי גאד! על שם גאד שבשמיים
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם חברה היה מוי כיף איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעה! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מנסה לפני 23:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? מת' כמה קיבלת בו? לא יודעת אבל הלך טוב יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן
היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? חס וחסה!! אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? יום רביעי מדוע? כי היה לי חרא של מבחן אחרי שהתכוננתי כל השבוע כמו לא יודעת מה לקחת סמים מתישהו? חס וכרפס! אתה מעשן? חס וחסה! מתי פעם אחרונה שהשתכרת? Never איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים! ולא מורידה!! יש לי 34 מקוריים ייאיי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? עמית ולחבק? אממ לא יודעת
ולנשק? נועם
ולספר לו משהו מהלב? דודי יש לך חברה? חבר.. ראית בחנוכה את הפסטיגל? בדיוידי לצערי... את מי היית לוקח לאי בודד? את כל החברים המושי מושלמים שלי! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את בלית הפלצנית
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם דורון ועמית (עמיצצצ) שם מיוחד לבן? גיא שם מיוחד לבת? לא יודעת.. מאכל אהוב: צ'יפס מאכל שנוא: סלט ביצים (השאלות האלה לא היו כבר?!) דבר אחרון שאכלת: קובה
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ענת.. למרות שזה לא לגמרי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את החולצה של יוזלס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? המאהב אהבת? מאוד
מה הסרט האחרון שראית? ילדות רעות בפעם ה-2389623 אהבת? כן
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחי על מה דיברת איתו? על זה שאין לי עוד כוח לשחק איתו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני חושבת שדודי על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל מה הדבר האחרון שקנית? ברד בבצפר
כמה הוא עלה? 2 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? נועם מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נועם מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? וואו! מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אבטיח קר ומתוק
יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים אבל אני לא שמה כבר מכיתה ו' עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ממזמן
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אתמול! מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? עפולה למה הלכת לשם? כי סבא וסבתא גרים קרוב איך קוראים לאמא שלך? הדס יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא רבה של אבא שלי אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי אם הם חמודים חחח כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 9 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? זאת אותה שאלה
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אמממ לא יודעת
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 זה מעולה
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את המידת נעליים! ובפנימיות? לא יותר מדיי רכושנית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא לא מפרגנת בגרוש איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיות קיטשיות
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אח שלי למה? כי הוא בגן! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שולה! מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שולה!! כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה חחחמודה! מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? If You Do It Wrong Do It Strong מה עושה לך טוב? לשמוע מוזיקה
מה מעצבן אותך? אנשים שלא מבינים אותי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר מה הפריט הכי יקר שיש לך? הגיטרות שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? וודקה (שאפחד לא שותה) מה היית לוקח לאי בודד? השאלה הזאת הייתה! המלצה לסרט: שר הטבעות!!! תוכנית טלוויזיה? שנות ה-70 מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא משנה
איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? סתם לעצבן מישו ברחוב... איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי מי חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא בדיוק נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? WTF?? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? שו!? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאני מצליחה לעשות משו שהוא ממש קשה (נשמע פלצני בטירוף) מה את/ה אוהב/ת לעשות? מחשב, מוזיקה, חברים, לנגן, הופעות
מקומות בילוי מועדפים: בקרוסלית (
) עם דודי! את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ליפז, זונה, פיצהההה האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא אני מאמינה במאסטר ספלינטר המהולל החיים טובים לדעתך? מאוד!! לבוש: ג'ינס וחולצה
איפור: שחור בעיניים
מאכל אהוב: שוב???? שתייה אהובה: קולה! להקה אהובה: סיסטם אוף א דאון סרט אהוב: שר הטבעות גלידה: שוקולוד עיר בעולם: לא יודעת
ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? אבדוק עוד הודעות בפורום
שיר ברקע: Kelly Clarkson - Where Is Your Heart
שעת סיום: 15:55

IzzyStradlin

New member
Answers

הנה.. שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע:Crazy Train ספר קצת על עצמך: סתם אחד מחשבה שעוברת בראש: שיעמום מה עשית היום? אוננתי בעיקר :) מה תעשה מחר? אלך לישון חשק ל...: הרבה דברים מה המידה שלך בנעליים? 43 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? mygnrforum.com איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי שמץ מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט? מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? פעם אני וחבר השתנו על מכוניות שעברו מתחת לגשר. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אותו דבר, אני מניח? מה הצבע האהוב עלייך? שחור מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? רגילה עיר/ים אהובות: חיפה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? iRiver 20 ג'יגה איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? לא יודע מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע ל9 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? 70 ומשהו בערבית כמה קיבלת בו? ^^ יש לך חברים מחוץ לכיתה? משום מה.. ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? ממש לא היית פעם אצל פסיכולוג? עדיין ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? כשההורים נפרדו מדוע? ^ לקחת סמים מתישהו? בחיים לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לג' בעומר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ככה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי ולחבק? הרבה ולנשק? הרבה ולספר לו משהו מהלב? אחד החברים שלי יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? פחחחח את מי היית לוקח לאי בודד? אנג'לינה ג'ולי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אמא? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אין שם מיוחד לבת? אין מאכל אהוב: היה כבר מאכל שנוא: גם זה היה דבר אחרון שאכלת: עוגה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אחת מהכיתה שלי.. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה של טופאק אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? משהו של פרימו לוי אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? מלחמת העולמות אהבת? בערך מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי הגדול על מה דיברת איתו? כדורגל מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מיכאל על מי אתה יודע הכי הרבה? אין לי שמץ מה הדבר האחרון שקנית? אוכל כמה הוא עלה? נו מה אתם טיפשים?? ממי הsms האחרון שקיבלת? אין לי פלאפון ואני גאה בזה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סטייק יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? כמה שבועות מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנה וחצי בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חדרה? למה הלכת לשם? לא יודע בדיוק.. איך קוראים לאמא שלך? שלומית יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מאיפה לי כמה בני דודים יש לך מצד אמא? זה אותה שאלה!@!!!!! איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 5 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אממ.. פצעי בגרות? לא יודע ובפנימיות? כמעט הכל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חפרן איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? עייפות מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אוהד כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: ALICE IN CHAINS סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: VEGAS ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? יש מונדיאל שיר ברקע: DOWN IN A HOLE שעת סיום:

Dug E

New member
איזו התשה../images/Emo122.gif

שעת התחלה: 23:03 שיר שמתנגן ברקע: בלקפילד-גלוו ספר קצת על עצמך: משהו בנזונה מחשבה שעוברת בראש: למה אני בבית מה עשית היום? חזרתי מסופשבוע אצל חברה שלי מה תעשה מחר? לומד למגן בחשבונאות חשק ל...: *** מה המידה שלך בנעליים? 45 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? ריטה,היהודים,מיוז,אינפקציה,רמי,הומור שחור איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי מושג מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל..כמעט מה אתה הכי שונא לאכול? דגים מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? ורוד,כתום מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בתזונה. עיר/ים אהובות: י-ם,ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא זוכר איפה חגגת יומולדת אחרון? בחיפה ומסיבת הפתעה איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים,לא משנה איפה...פאבים וכאלה בעיקר מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2-3 בלילה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? לרוב ב9-10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן אבל לא מקפידים מה היה המבחן האחרון? בגרות במתמטיקה כמה קיבלת בו? לא יודע עדין יש לך חברים מחוץ לכיתה? הרוב ומחוץ לשכבה? הרוב ומבית ספר אחר? הרוב ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא מתי פעם אחרונה שבכית? שבוע שעבר נרא לי מדוע? חשבתי על משהו אישי טיפה והזלתי דמעה או שתיים.. לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מוריד כמעט למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים..יש לי 70 מקוריים והמון תקליטים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מישהו שניסה לאנוס את חברה שלי ולחבק? ידידה ולנשק? חברה ולספר לו משהו מהלב? אף אחד יש לך חברה? כן ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את החברה שלי,הכלבה והחבר הכי טוב את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חברה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? - שם מיוחד לבת? אלה מאכל אהוב: צ'יפס מאכל שנוא: דגים דבר אחרון שאכלת: תפו"א בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? המון . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בוקסר של סאות' פארק
אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? וואי..מצרמורת לפני שנים אהבת? הייתי מכור מה הסרט האחרון שראית? מבצע סבתא אהבת? נחמד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? הדס על מה דיברת איתו? הופעה של עדי אשכנזי שלא באתי בסוף מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה שלי,חבר וחברה הכי טובים על מי אתה יודע הכי הרבה? חבר מה הדבר האחרון שקנית? היום..בגד ים כמה הוא עלה? 40 ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? הדס מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי כח נו מה ממש בא לך לאכול עכשיו? איזה ארטיק קרח יש לך עדשות/ משקפיים? עדשות עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אף פעם לא הייתי
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנתיים ככה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מועצת אשכול (ליד ב"ש) למה הלכת לשם? חברה שלי מקיבוץ שם איך קוראים לאמא שלך? הלה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא ז"ל מצד אבא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי באיזה גיל..מגיל 7 ככה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? יותר מ50 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כנ"ל איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כולם,קשה.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? כמו שאני מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להוסיף טיפה גובה ובפנימיות? להיות פחות סנוב ואדיש איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שטותניק איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ציפור למה? להרגיש איך זה לעוף כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? עד 4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? עץ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עדי כמה קומות יש לך בבית? דירה הלכת פעם להפגנה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודע באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? בנזונה. מה עושה לך טוב? עדי מה מעצבן אותך? שמשקרים לי מה תמיד צריך להיות בכיס? ת.ז וMP3 איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משחק מה הפריט הכי יקר שיש לך? הכי יקר בשבילי זה מצלמה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אנערף מה היית לוקח לאי בודד? כבר שאלתם כוסאמק המלצה לסרט: מחיר הבגידה תוכנית טלוויזיה? נמלטים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכר איך את/ה מתגבר על באסה? שומע מוסיקה שאני אוהב איפה היית רוצה לבקר בעולם? אמסטרדם מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לאכול,והרבה..להיות חמדן בעיקר איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: פיבי
כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? דרך חיים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים שאני אוהב מה את/ה אוהב/ת לעשות? להיות עם חברים מקומות בילוי מועדפים: הופעות,פאבים..כל עוד זה עם חברים זה בילוי את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בפעם האחרונה לא הוכחתי את עצמי ככ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן,מאוד. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כבר היה כוסאמק האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? בניזונות לבוש: ג'ינס וגופיה איפור: לא מאכל אהוב: צ'יפס שתייה אהובה: מים,בריזר וודקה להקה אהובה: מיוז,גאנז,אינפקציה,היהודים. סרט אהוב: הנשכחים,מחיר הבגידה גלידה: עוגיות עיר בעולם: אמסטרדם ארץ: הולנד..?? מה תעשה כשתסיים את השאלון? יוצא שיר ברקע: מיוז-TOADA שעת סיום: 23:18

עונה...

שעת התחלה: 23:34 שיר שמתנגן ברקע: rolling stones - sympathy for the devil ספר קצת על עצמך: יש לי שם מעניין למדי.. אני חושבת.. מיתר, והשם משפחה זה סלע.. תתרגמו סלע לאנגלית יוצא מיתר רוק:) אני אוהבת אותו:) מחשבה שעוברת בראש: ארגנטינה מנצחת!!! מה עשית היום? רכבתי מה תעשה מחר? אלך לקנות בגדים, בערב לימודים.. חשק ל...: לקנות דיסקים חדשים מה המידה שלך בנעליים? 36-7 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, פורום רוק, פורום צילום.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בלוס אנג'לס נשואה לכוכב רוק מזדקן?.. לא יודעת.. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד מה אתה הכי שונא לאכול? בשר.. אני לא שונאת לאכול את זה, אני פשוט לא אוכלת את זה. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הייתי שיכורה ושלחתי שוטר למקום שחברים היו בו בדיוק באותו מצב כמוני, כדי שלא יתפסו אותי ואת אלה שהיו איתי... יאמר להגנתי שהתקשרתי להזהיר אותם אחר כך.. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק לימון(תפוח כמו שלפעמים אנשים נוטים להכיר אותו.. מה הצבע השנוא עלייך? ורוד בהיר מה המקצוע האהוב עלייך? כל מה שאני לומדת במגמה(אמנות) חוץ מתולדות.. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מהר! עיר/ים אהובות: בארץ? ת"א. בחו"ל? לאס וגאס, אל-איי, בואנוס איירס מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הסוסה שלי איפה חגגת יומולדת אחרון? בבאולינג עם המון חברים:) איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1-2 בימי בית ספר.. חופשים בבוקר.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בין 8 ל-10, תלוי ביום.. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא, התלמידים היו שורפים את בית הספר. מה היה המבחן האחרון? אממ.. לשון כמה קיבלת בו? 92 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא בדרך כלל היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא ברצינות אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? השבוע, לא זוכרת מתי מדוע? הכלבה נחנקה וממש נבהלתי לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? הפסקתי מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בשבועות איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? את הדיסק האחרון של BACKYARD BABIES למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני מורידה דיסקים שאי אפשר להשיג בארץ. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה ולחבק? תשארו עם הספק.. ולנשק? תשארו עם הספק.. ולספר לו משהו מהלב? חברה(אחרת) יש לך חברה? חבר? לא כרגע ראית בחנוכה את הפסטיגל? יש לי חיים את מי היית לוקח לאי בודד? את טומי לי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ^ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חבר שגר רחוק:( שם מיוחד לבן? לא עולה לי לראש שם מיוחד לבת? תואם מאכל אהוב: שוקולד מאכל שנוא: בשר דבר אחרון שאכלת: טופי קרמל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חבר הכי טוב שעבר לגור באוסטרליה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? טורפת הגברים אהבת? מאוד. מה הסרט האחרון שראית? עידן הקרח שתיים(כן, מזמן לא הייתי בסרט!) אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עם אחי על מה דיברת איתו? על להנמיך את הטלוויזיה:S מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה הכי טובה על מי אתה יודע הכי הרבה? עליה מה הדבר האחרון שקנית? ספר כמה הוא עלה? נראה לי 60 ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "יאא" נחשב מילה? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אוראו מצופות שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני פסח מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? המממ... שנה שעברה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת השרון, ת"א למה הלכת לשם? בית ספר, ים(בהתאמה) איך קוראים לאמא שלך? אסנת יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם פסנתר אם זה נחשב. אתה אוהב ילדים קטנים? כל עוד הם לא האחים שלי, כן. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 9 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אף אחד לא קרוב אליי בגיל, אבל את הקטנה ביותר.. בובה! ואת ההבא אחריי, שבכתה ד' הוא כבר פריק של קווין(למה לי אין אבא מוזיקאי!?!?!) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 22 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את הלחיים ובפנימיות? כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? יודעת לעלות על העצבים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? דרמה, קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ג'ניס ג'ופלין למה? היתה אשה מדהימה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? DRINGFEST מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? איזי כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? כן.. יותר נכון נקלעתי לאחת הפגנה נגד (או בעד) מה? משהו נגד מרכז הבנק העולמי או משהו כזה.. בוושינגטון.. מתי זה היה? לפני 5 שנים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: סביר להניח משהו שקשור לפילוסופיה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היום שאני אראה את גאנז על הבמה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? התוספת FEST לכל מילה שניה שלי מה עושה לך טוב? מוזיקה טובה מה מעצבן אותך? מוזיקה אלקטרונית מה תמיד צריך להיות בכיס? מסטיקים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? קואורדינציה לנגינה על גיטרה.. יש לי רק על פסנתר(כן, אני יודעת שזה נשמע מוזר) מה הפריט הכי יקר שיש לך? הפסנתר שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? באדי תות מה היית לוקח לאי בודד? את כל הדיסקים שלי,כמה ספרים טובים ומחשב. המלצה לסרט: לא חושבת שצריך להמליץ-אבל כלבי אשמורת. תוכנית טלוויזיה? חברים, משפחת סימפסון מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? ברגעים הכי יפים לא צריך לדבר.. איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? דרום אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ, חורף איזה חג אהוב עליך? פסח-הכי ארוך האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: שתי סוסות(מסי ובארסה), כלבה(פיקסי) וחתולה(פני ליין) כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אם היא מתחילה באופן ממשי ובגלל מרחק או משהו כזה עוברת למחשב אז כן, כי היא כבר שם.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בתור בן זוג? לא.. נפגשת איתו/ איתה?^ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? הכל. כל מה שצריך.

המשך

מהי אהבה בשבילך? הכל. כל מה שצריך. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה, ולהיות בחברת אנשים שאוהבים אותי מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה, לרכב על סוסים, להתעמל,לנגן מקומות בילוי מועדפים: בארים שונים, מועדוני הופעות את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי במצב רוח כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? בחיים לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כמו שכבר אמרתי.. התוספת FEST לכל מילה שניה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? הכל יחסי בחיים, אז כן לבוש: ג'ינס, חולצה(מפליא, לא?) וקונברס איפור: עפרון שחור מאכל אהוב: זה רק אני או שהשאלות הופכות למונוטוניות? שתייה אהובה: קולה, נסטי אפרסק להקה אהובה: גאנז, וויילדהארטס סרט אהוב: ספרות זולה גלידה: ריבת חלב עיר בעולם: בואנוס איירס ארץ: ארה"ב(רק בגלל המוזיקה) מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לשמוע מוזיקה שיר ברקע: butch walker - best thing you never had שעת סיום: 00:11 עם הפסקות לטובת המונדיאל שנגמר לפני כ10 דקות..

תודה רבה,דרך להעביר ת'זמן!!

שעת התחלה:10:00 שיר שמתנגן ברקע:- ספר קצת על עצמך:קוראים לי גלי,ואני עכשיו בבצפר מחשבה שעוברת בראש:שיעמום מה עשית היום?לא הספקתי כלום מה תעשה מחר?מחר?כלום חשק ל...:ברד מה המידה שלך בנעליים?40 פלוס מינוס באיזה פורום אפשר למצוא אותך?לא יודעת,קוראת בעיקר... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מנקה רחובות מה אתה הכי אוהב לאכול?פסטה מה אתה הכי שונא לאכול?עלי גפן מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא זכור לי משהו כרגע מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?כנ''ל... מה הצבע האהוב עלייך?תכלת מה הצבע השנוא עלייך?צהוב מה המקצוע האהוב עלייך?כלום מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?היו חוויות,גם היו מלא קטעים מעצבנים!! עיר/ים אהובות:חיפה
...חח מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא קיבלתי שום דבר שמ-מ-ש אהבתי... איפה חגגת יומולדת אחרון?טקס יום הזיכרון איך אתה הכי אוהב לבלות?אני אשמור את התשובה לעצמי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 ככה.. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא מה היה המבחן האחרון?לשון כמה קיבלת בו?לא ניגשתי אליו יש לך חברים מחוץ לכיתה?בעיקר ומחוץ לשכבה?לא ממש,אולי 1-2... ומבית ספר אחר?אולי 1.. ומהעיר אחרת?^^ אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?לא היה צורך,לעולם לא הייתי חושבת על להתאבד מתי פעם אחרונה שבכית?חודש ככה מדוע?לא זוכרת לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני גם מורידה ודם קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אור ולחבק?לא יודעת ולנשק?לא יודעת ולספר לו משהו מהלב?מש יש לך חברה?כמה וכמה חברות.. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את מש
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?לא יודעת,אף אחד אולי? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?שניר שם מיוחד לבת?לילך..(תודו שאלה שמות יפים!) מאכל אהוב:פסטה פיצה כל מיני כאלה... מאכל שנוא:עלי דפן בעעע דבר אחרון שאכלת:אבטיח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?גל איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?סווצ'ר בזמנו עכשיו אין משהו חרוש אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?"המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה"...מומלץ! אהבת?מאוד! מה הסרט האחרון שראית?ילדות רעות אהבת?לא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?ירדן על מה דיברת איתו?על זה שניפגש אחרי השיעור בספריה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?מש על מי אתה יודע הכי הרבה?אין בנאדם כזה מה הדבר האחרון שקנית?לא זוכרת... כמה הוא עלה?-- ממי הsms האחרון שקיבלת?-- מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?-- מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?-- מה ממש בא לך לאכול עכשיו?ממש ממש?בא לי לאכולללל פיצה!!!כן מוקדם אבל אני רעבה.. יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?כמה חודש.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?חודש ככה... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים למה הלכת לשם?לראות את אחותי איך קוראים לאמא שלך?לא עינייכם יש לך שם שני? מהו?אין אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן,חמודים כמה בני דודים יש לך מצד אמא?הרבה...לא יכולה לספור כמה בני דודים יש לך מצד אמא?כנ''ל איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אני לא אוהבת אף אחד מהם...כאלה מוזרים בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?את השיער אולי,שיהיה חלק לגמרה כמו של אקסל ובפנימיות?קנאה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')דרמה,קומדיה...בלה בלה בלה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?ירדן למה?אורן כל הזמן מדבר איתה!! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2-3.. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אוכל מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?מאיה כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:"משהו מיוחד.."חחח מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא זכור לי אחד כזה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?אני כבר לא חורשת על ביטויים לצערי
מה עושה לך טוב?מוזיקה....,אנשים טובים,אווירה טובה...נרגילה מה מעצבן אותך?צביעות,צומי,ילדות שהם פשוט ילדותת קטנות!! מה תמיד צריך להיות בכיס?שלי?כלום.. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך?אין לי משהו מ-מ-ש יקר.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?גבינת זיתים,זה בסט וזה תמיד יהיה לי! מה היית לוקח לאי בודד?מש,פאק למה את אותם שאלות כל הזמן?! המלצה לסרט:חתיכה בהפתעה..חח זה נחמד! תוכנית טלוויזיה?חברים,טירוף בבית..,כל מיני כאלה.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?שאני משקפת את האמונה של מאיר אריאל איך את/ה מתגבר על באסה?לא מתגברת על באסה איפה היית רוצה לבקר בעולם?ההוואי,ג'מייקה,תאילנד,הודו,קליפורניה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?ללכלך ת'סביבה.. איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף,סתיו.. איזה חג אהוב עליך?פסח! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לפעמים,ותלוי איזה אנשים חיית מחמד:אין כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא בידיוק,זה אולי משקף את האישיות של הבנאדם לא את האופי שלו.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?-- מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?רגש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא בידיוק מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לא יודעת,שום דבר נראה לי מה את/ה אוהב/ת לעשות?המון דברים מקומות בילוי מועדפים:פשוט לשבת באיזה חור! את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?נראה לי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?תלוי איך את\ה את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:לא יודעת..כבר אין לי משפטים מסויימים שאני כל הזמן אומרת האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא יודעת החיים טובים לדעתך?לא לבוש:מה שיש בארון איפור:לא מאכל אהוב:פסטה\פיצה שתייה אהובה:-- להקה אהובה:גאנז,לד זפלין סרט אהוב:גבעת חלפון,מבצע סבתא גלידה:שוקולד עיר בעולם:לא יודעת ארץ:לא יודעת,אני צריכה לחשוב על זה..יש הרבה מקומות שאני אוהבת.. מה תעשה כשתסיים את השאלון?אמשיך לשוטט פה... שיר ברקע:אין שעת סיום:10:17

crazy monkey

New member
גאד דאמט! כ"כ משעמם לי

שעת התחלה:11:08 שיר שמתנגן ברקעWheatus - A Little Respect ספר קצת על עצמך: עייפה מחשבה שעוברת בראש: "לא רוצה ללמוד לתוש"בע...." מה עשית היום?: ישנתי ודיברתי בטלפון מה תעשה מחר? מתכונת מחורבנת ובייביסיטר חשק ל...: ארוחת בוקר מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כל מיני איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נוהגת במיני מיינור מה אתה הכי אוהב לאכול? ממ שאלה קשה סופלה שוקולד נראה לי... מה אתה הכי שונא לאכול? אם אני שונאת אני לא אוכלת! חה! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אני לא זוכרת... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הרבה דברים... מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? לבן מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה *אל תרביצו לי!* מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בפנאן עיר/ים אהובות: תל אביב, גבעתיים, ו.. ממ שהם. חח מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? השנה? אה! תאוסף של שלום חנוך! איפה חגגת יומולדת אחרון? באלטרנטיב בבית לסין איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית של חברה שלי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2 ויותר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבל ל7 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא, אבל יש הגבלות צניעות מחורבנות! מה היה המבחן האחרון? מכתונת באזרחות כמה קיבלת בו? לא יודעת... יש לך חברים מחוץ לכיתה? אהה כן ומחוץ לשכבה?אהה בטח ומבית ספר אחר? כן כן ומהעיר אחרת? גם כן *מרגישה כמו בשב"כ...* אתה נוהג לדבר עם חפצים? פעם דיברתי עם הדובי שלי... היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לאאא... חשבת פעם על התאבדות? בערך אם כן - סיפרת למישהו? אהה לא ממש מתי פעם אחרונה שבכית? אוח פאק זה שאלה מביכה- באיזה סרט של הילארי דאף.. האח החתיך שלה מת!!! מדוע? כי הוא חתיך!!! והוא מת!!! בתאונה! זה היה כ"כ עצוב.. בזבוז חתיך לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? no מתי פעם אחרונה שהשתכרת? באיזה חתונה של בן דוד רחוק איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? R.E.M.- Shiny Happy People למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה כשאני אוהבת את רוב השירים ולא רק אחד או שניים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? למורה שלי ולחבק? לא זוכרת ולנשק? לא זוכרת ולספר לו משהו מהלב? לא זוכרתתתתתת יש לך חברה? אני נראית לסבית? ראית בחנוכה את הפסטיגל? מעולם לא! את מי היית לוקח לאי בודד? חברות שלי ועוד כמה בנים חח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? האמת שאף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כולם ישנים בשעה כזאת... שם מיוחד לבן? כפיר שם מיוחד לבת? תכלת מאכל אהוב: זה לא היה כבר? נו שיהיה.. נקנקיות טיבעול מאכל שנוא: חצילים וקישואים דבר אחרון שאכלת: שתיתי קפה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אהה איש אחד שהוא כבר בצבא איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? נראה לי החולצה של guns n' roses אתה לומד ביום שישי? יאפ מה הספר האחרון שקראת? טיסה קלטנית אהבת? חביב מה הסרט האחרון שראית? אפקט הפרפר אהבת? זה הסרט האהוב עלי! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אור-חברה שלי על מה דיברת איתו? אם היא רוצה לבוא ללמוד מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אור על מי אתה יודע הכי הרבה?אני חושבת שעליה מה הדבר האחרון שקנית? ואנס וגרביים כמה הוא עלה? הואנס 220 הגרביים 20 ממי הsms האחרון שקיבלת? אהה חברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה שלי אחרת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? נו בכוח את מכריחים אותי להביא ת
"ICQ"

crazy monkey

New member
את מי זה מעניין....

מה ממש בא לך לאכול עכשיו? קוראסון יש לך עדשות/ משקפיים? ברוך ה' לא... עשית ישור שיניים? כן כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אצל האורטודנט לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שבועיים בערך.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? בת"א ביום ששי למה הלכת לשם? אני לומדת שם איך קוראים לאמא שלך? טובה יש לך שם שני? מהו? אין לי אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם ילדה שאמא שלי ראתה כשהייתה קטנה ועל שם אחת שהייתה חברה של אבא שלי אתה אוהב ילדים קטנים? רק כשהם לא בוכים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? יותר מדי.. מעל 20 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? בטח התכוונתם מצד אבא- יש לי 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן דודי הקטון בן 4 הוא כזה מתוק בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 26 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שלא יהיה לי שחור מתחת לעיניים כל הזמן ובפנימיות? פרנואידיות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אממ לא יודעת.. קצת ערסיות? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אמממ דרמה שגורמת לבכי, קומדיה וגם אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ילדה מהכיתה שלי למה? כי יש לה טונה כסף. חחח כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? או 2 או 4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קקי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נוח (WTF??) כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? כן כן הפגנה נגד (או בעד) מה? אינ לא זוכרת מתי זה היה? או בתחילת השנה או בשנה שעברה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ארכיטקטית ומעצבת פנים מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אני לא זוכרת היו הרבה.. כשהתחלתי ללמוד נהיגה אולי? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ג'יזס קריסט מה עושה לך טוב? חיבוק
מה מעצבן אותך? כשמדברים בלי סוף על דברים משעממים וטוחנים את זה בלי סוף מה תמיד צריך להיות בכיס? טישו וכסף חחח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שמיעה מוזיקלית מה הפריט הכי יקר שיש לך?אהה פריט לבוש? יש לי נעליים שקניתי ב400 שקל אבל זה לא כזה יקר... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? המקלות גבינה האלה... מה היית לוקח לאי בודד? אוי איזה שאלה נדושה המלצה לסרט: טעות בכיוון! סרט ענק! וגם ליצן הדמים... תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שיש לי עניים יפות איך את/ה מתגבר על באסה? שועמת שירים מבאסים איפה היית רוצה לבקר בעולם? מיאמי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? דחף איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? אני שונאת חגים! הם מבאסים כ"כ... האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, אבל זה לא יפה.. חח חיית מחמד: היו 2
, אחת קפצה מהגג, אחת הייתי קטנה מדי ומתה... הלוואי והיה לי נחש... אה ויש גם
כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? אהה כן, אני חושבת נפגשת איתו/ איתה? אני לא זוכרת מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? מישהו שאוהב אותך למרות הכל ותמיד שם בשבילך <איזה פלצנות..> את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? פחות או יותר מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא הייתה השאלה הזאת? אמממ כשאני משיגה מה שאני רוצה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: אמאל'ה גם זה היה! את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשהוא ריק! כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בטח, אבל אני קצת פוזלת... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית כמו פרד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אהה לא... את/ה בחור/ה קנאי/ת? ממש לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ג'יזס, פאק, גאד דאמט האם את/ה מאמינ/ה בה´? בערך החיים טובים לדעתך? כשרוצים לבוש: חצאית ג'ינס או מכנסיים משובצות וטי-שרט איפור: הפסקתי מאכל אהוב: פעם שלישית
שתייה אהובה: קפה להקה אהובה: אהה יש הרבה guns.. queen, rolling stones, nofx, ובטח יש עוד שאני לא זוכרת.. גם את הדורבנים סרט אהוב: אפקט הפרפר <אני מרגישה כמו תקליט שבור> גלידה: שוקולד עם קוקוס עיר בעולם: לונדון! אההה
ארץ: ארה"ב, לא משנה איזה ארץ מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך להתקלח שיר ברקע: Queen - Love Of My Life בדיוק נגמר שעת סיום:11:52 כאילו שמישהו באמת קרא את כל החרא הזה! אפילו אני השתעממתי

צליל בר

New member
אני

שעת התחלה: 15:13 שיר שמתנגן ברקע: Ill Be There For You-Bon Jovi ספר קצת על עצמך: סיפרתי מחשבה שעוברת בראש: עייפות מה עשית היום? אמממ.... מה תעשה מחר? כלום =\ חשק ל...: נגמר מה המידה שלך בנעליים? 38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת אם תראו תגידו לי :] מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל מה אתה הכי שונא לאכול? לא אוכל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נעלבתי מה הצבע האהוב עלייך? שחור-כחול-לבן מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה :] מה המקצוע השנוא עלייך? - איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה היה עיר/ים אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? מי חוגג? איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? אין מבחנים יש בגרויות כמה קיבלת בו? - יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא אבל ידוע שאני צריכה אחד חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לפני 4 ימים מדוע? לא מדברים על זה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? פעם אחת ולא חוזרת על זה בגיל 14.6 איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? החדש של רד הוט למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי לפעמים אין מספיק כסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חסוי כי אם יהיה רצח, זה יפלה ולחבק? אמיר :) ולנשק? אמיר :) ולספר לו משהו מהלב? אמיר :) יש לך חבר? כן ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? סירה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שאלתם :( אמיר :) אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? ג'וני שם מיוחד לבת? רוז מאכל אהוב: אוכל מאכל שנוא: לא אוכל דבר אחרון שאכלת: סניקרס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אה... לא מדברים על זה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אממ חולצה אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר :) אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? מגדסקר [או איך שלא רושמים] אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אימא על מה דיברת איתו? על מה שאני רושמת כרגע מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אנוכי על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת כמה הוא עלה? לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? מESC מצב חשבון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אחותי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "איך" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנתיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א ורמת גן על גבול גבעתיים למה הלכת לשם? לאמיר איך קוראים לאמא שלך? מיכל יש לך שם שני? מהו? עליזה אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא ז"ל אתה אוהב ילדים קטנים? כן כשהן ישנים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 7 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שאלתם כבר, אולי התכוונתם לאבא? אם כן 6 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את דניאל בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 5 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אף ובפנימיות? ותרנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ותרנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, קומדיה, ודרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אלוהים למה? נראה מגניב :] כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לא עולה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? גם לא כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשעזבתי את אלדד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "כל עקבה לטובה" מה עושה לך טוב? לישון מה מעצבן אותך? לא לישון מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר מה הפריט הכי יקר שיש לך? אני מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? שאלתם כבר, סירה המלצה לסרט: מגדסקר תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אני מצטטת :) "איך אפשר להתקשר לאלוהים ולהודות לו שנפלה בי הזכות לאהוב מישהי כמוך" איך את/ה מתגבר על באסה? שוקולד איפה היית רוצה לבקר בעולם? בריטניה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ישראלי איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כשזה מצחיק כן חיית מחמד: חתול כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? רגש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשחק לישון מקומות בילוי מועדפים: מיטה :] את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרנית לצערי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא רוצה את/ה בחור/ה קנאי/ת? נראה לי שכן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כן לבוש: רגיל איפור: מאכל אהוב: אוכל שתייה אהובה: מים להקה אהובה: הרבה סרט אהוב: הרבה גלידה: הרבה עיר בעולם: לונדון ארץ: בריטניה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שיר ברקע: Hear You Me - Jimmy Eat World שעת סיום: 15:40

למעלה