שאלון שבת קצרצר.
שבת שלום

InfeCtedShesek

New member
שאלון שבת קצרצר. ../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

שמך: גילך: מקום מגוריך: טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: צבע אהוב: משקה אהוב: ממתק אהוב: זמר/ת: להקה: סוג מוזיקה: תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: סרט אהוב: חבר/ה?: אם לא, רוצה חבר/ה?: מאוהב/ת?: שמות החברים הכי טובים: מקצוע עתידי: מקום מגורים עתידי: התנשקת?: ספר לנו על זה..היה כיף?: ננו ננו היי?: נומה נומה היי?: נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: ספורט אהוב: עוסק בספורט?: אם כן, בתור תחביב או יותר?: מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: רוצה להיות המין השני?: רוצה למות?: מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: המעשה הכי נועז שעשית: התחרטת?: המעשה הכי טיפשי שעשית?: התחרטת?: מאמין/ה באלוהים?: יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: כמה?: היית מחליף אותם?: שיר אהוב: שקיעה/זריחה?: חורף/קיץ?: גלידה/ארטיק?: מספר מזל: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בזבזן/ית\חסכן/נית? מתגעגע/ת ל: ולבסוף.. משאלה:

:)

שמך:ליטל גילך:20 שבוע הבא :p מקום מגוריך:אריאל טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב:שניצל צבע אהוב:שחור משקה אהוב:סקס און דה ביץ' ממתק אהוב:אנרג'י שוקולד זמר/ת: איגי וקסמן להקה:היהודים סוג מוזיקה:רוק תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:האלופה, השיר שלנו סרט אהוב: חבר/ה?:אין אם לא, רוצה חבר/ה?:אולי מאוהב/ת?:הייתי עד לא מזמן שמות החברים הכי טובים:דורין,הדר, נסטיה, אילני,דגנית,נקסון,אורית. מקצוע עתידי:עיתונאית, חוקרת. מקום מגורים עתידי:או תל אביב או בצפון התנשקת?:כן ספר לנו על זה..היה כיף?: תלוי עם מי ננו ננו היי?:אה? נומה נומה היי?:? נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:מאוד. ספורט אהוב:לנשום עוסק בספורט?:ח"כ בקרוב אם כן, בתור תחביב או יותר?:הכל כדי לשנות מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:שחור אלגנט רוצה להיות המין השני?:אולי,אבל נוטה ללא. רוצה למות?:לפעמים מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:לא הייתי רוצה שאף אחד. המעשה הכי נועז שעשית:וואי יש המון...אבל האחרון להגיד למישהו שאני אוהבת אותו התחרטת?:מאוד.אחד הטעיות של החיים שלי! המעשה הכי טיפשי שעשית?: להגיע למצב שאני נמצאת בו עכשיו. התחרטת?:עד יום מותי. מאמין/ה באלוהים?:כן. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:כן. אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?:כן. כמה?:1 היית מחליף אותם?:מאוד. שיר אהוב:Anouk - Nobody's wife שקיעה/זריחה?:שקיעה חורף/קיץ?:חורף גלידה/ארטיק?:גלידה מספר מזל:5-4 מקצוע אהוב:ספרות מקצוע שנוא:אנגלית מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:על המזח. בזבזן/ית\חסכן/נית?חסכנית מתגעגע/ת ל:בל.אהבתי אותה הכי שבעולם!! ולבסוף..היא מתה. משאלה:הלוואי שאני אוכל להשתנות רק בשביל עצמי ולא בשביל מישהו אחר. הלוואי ושנה הבאה אני אסיים אותה בחיוך של הגשמה.

בווווווווף!!!

שמך: ווניה, וואן, מני, ויניקינגי... גילך: 17 וחודש מקום מגוריך: אריהל טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: עוגת פרג של אמא צבע אהוב: שחור משקה אהוב: ספרייט ממתק אהוב: אמ&אמ'ס זמר/ת: פיל אנסלמו להקה: שאלה קשה... סוג מוזיקה: תופים מטורפים, הרבה דיסטורשן וצעקות... תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: בעיקרון כל מה שמשדרים באקסטרה הוט למעט סרטים מצויירים כמו אד-אד-ואדי, פרה ותרנגול, וכל מני כאלה... סרט אהוב: נשק קטלני...תבחרו אחד.. חבר/ה?: רווק אם לא, רוצה חבר/ה?: אולי... מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: מי שחבר טוב שלי יודע מי הוא מקצוע עתידי: asskicker on ozzfest מקום מגורים עתידי: וילה ששוכנת על החוף עם נוף לים התנשקת?: מזמן.. ספר לנו על זה..היה כיף?: אני מניח שכן.. ננו ננו היי?: ננו? נומה נומה היי?: הומואים. נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: אני מניח. ספורט אהוב: סקייטבורדינג או כל דבר שיש בו אדרנלין וסיכוי להיפצע. עוסק בספורט?: לפעמים אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: דיקיז וטי-שרט רוצה להיות המין השני?: בטח...להיות זכר עם בובז?! פשוט כל היום לשים בטייפ ניקלבאק ולגעת בעצמי.. רוצה למות?: אולי יום אחד. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: זה משפט משחרית? המעשה הכי נועז שעשית: עכשיו שאני חושב על זה שום דבר לא עולה לי..אני ינסה לעשות משהו ואז יהיה לי משהו. התחרטת?: - המעשה הכי טיפשי שעשית?: אוווווו...יותר מדיי.. התחרטת?: על כמה מהם כן.. מאמין/ה באלוהים?: בטח...הומר סימפסון יגונן וישמור על כולנו. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: הרבה... אם כן, ספר לנו עליו: קצת אישי. אחים/אחיות?: ישנם. כמה?: 2 היית מחליף אותם?: אף פעם. שיר אהוב: יותר מדיי.. שקיעה/זריחה?: שקיעה!!! חורף/קיץ?: קיץ אבל בלי חום יותר מדיי גלידה/ארטיק?: תלוי בחשק מספר מזל: נראה לי 7 מקצוע אהוב: תולדות המוסיקה...לא עושים כלום ומקבלים ציונים טובים. מקצוע שנוא: תנ''ך מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: עיר יפה עם חוף ים, שקיעה, בירה וSTORY OF THE YEAR ברקע.. בזבזן/ית\חסכן/נית? פעם ככה פעם ככה.. מתגעגע/ת ל: כמה אנשים.. ולבסוף.. משאלה: **** עכשיו לכבות את הנרות פה גם?

C L A Y M A N

New member
אני

שמך:רועי מטאל צור גילך: 20 מקום מגוריך:אריאל טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: פוייקה הכי טוב צבע אהוב:צבע של פוייקה משקה אהוב:המיץ של הפוייקה,בירה ויין ממתק אהוב:בוטנים בדבש כמו שמוכרים בשוק זמר/ת:מנואור להקה:מנואור סוג מוזיקה:מתכת תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:מכסחי המיתוסים,תוכניות אסטרונומיה בערוץ דיסקברי סרט אהוב:מטריקס האחד והיחיד חבר/ה?: :=\ אם לא, רוצה חבר/ה?:לא מאוהב/ת?:במטאל חברי הטוב שמות החברים הכי טובים:עומר, יב, עידן, דימה מקצוע עתידי:מבתק הבתולות, או סתם איזה חננה מחשבים מקום מגורים עתידי:לא יודע. התנשקת?:(?) ספר לנו על זה..היה כיף?:היה על הכיאפק ננו ננו היי?: נומה נומה היי?: נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?:לא מכיר ספורט אהוב:ריצה עוסק בספורט?:רץ בבסיס פעמים בשבוע+פק"לים אם כן, בתור תחביב או יותר?:לא יודע בתור מה זה, אני רץ פשוט מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:מדי ב' רוצה להיות המין השני?:לא, רק ככה אני יכול לספוג את חוסן הבזלת,חוץ מזה הכי סבבה להשתין בעמידה רוצה למות?:רוצה להיות צעיר לנצח מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:מנואור המעשה הכי נועז שעשית:עשיתי בור בחומוס התחרטת?:לא, אבל על המצבר אני מתחרט המעשה הכי טיפשי שעשית?: שרפתי לאבא את המצבר התחרטת?:יאפ מאמין/ה באלוהים?:מאמין באלוהי המטאל, מנואור, אסגוד אותם לעד יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:לפני שנתיים, בקו"ם, "לא מתפנה". אם כן, ספר לנו עליו:נו, שהתפנתי למשטרה צבאית,הייתי רוצה איזה חיל הים, או משהו מגניב, שריון גם טוב.. אחים/אחיות?:2 חיות כמה?:2 היית מחליף אותם?:כן, הייתי רוצה להיות אח של מנואור שיר אהוב:אממ, לא יודע, כרגע אני דלוק על קול טו ארמס של מנואור שקיעה/זריחה?:זריחה חורף/קיץ?:חורף הכי, אחי גלידה/ארטיק?:גלידה מספר מזל:לא יודע. מקצוע אהוב:צה"ל מקצוע שנוא:צה"ל מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך:מאחוריי הקלעים של מנואור המלכים בזבזן/ית\חסכן/נית?ברזלן רצח, אבל בזמן האחרון אני מתפרע מתגעגע/ת ל:ללפניי הצבא ולבסוף.. משאלה:מנואור, כל מילה מיותרת

DredLox

New member
הלו...

שמך: יבגני "יב" פורמן גילך: 21 וחצי כמעט מקום מגוריך: אריאל / קרית הטכניון טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: פילמני : ) צבע אהוב: אדום משקה אהוב: אההה..פאנטה אקזוטי קר...לפעמים זה בא מזה בטוב ממתק אהוב: חחח...עוגיות זרע : )) אההה...ברצינות...לא יודע...מה שאכלנו אתמול...כזה בוטנים מצופים קרמל כזה...במיל מלבן כזה...קשה להסביר : ) זמר/ת: מה איתה? זמר/ת אהובים? בריאן ווילסון להקה: אההה...כל מיני...בזמן האחרון פינק פלויד סוג מוזיקה: רוק מתקדם ומטאל : ) תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: אההההמ....קשה לי לחשוב על משהו...family guy וoz אני מניח : ) סרט אהוב: אמריקן ביוטי חבר/ה?: חחח...אין לי : ) אם לא, רוצה חבר/ה?: כן |דמעה| מאוהב/ת?: לא כרגע... שמות החברים הכי טובים: זה אישי מידי : ) עוד אנשים יתחילו להעלב פה...למה זה לא אני, איי איי איי... מקצוע עתידי: מהנדס אווירונאוטיקה / חקלאי מקום מגורים עתידי: קיבוץ מטאל בנגב : ) התנשקת?: חחחחחח...כן, ואתה? ספר לנו על זה..היה כיף?: עדיף לשחק במחשב : ) ננו ננו היי?: כן נומה נומה היי?: נפתחנו? נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: מה מעצבן, הוא שר מהלב! : ) ספורט אהוב: שחיה עוסק בספורט?: שוחה...חחחחחח...פעם בשבוע כמו איזה טמבל : ) אם כן, בתור תחביב או יותר?: בתור תחביב...איך שמן כמוני יכול להיות אתלט? מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: אני יודע...הדבר הראשון שאני מוצא בארון רוצה להיות המין השני?: לא, סתאם רוצה מין : ) רוצה למות?: מה אכפת לי למות...זה חינם : ) מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אהההה...פה התקלתם אותי...השומר אחי אנוכי? המעשה הכי נועז שעשית: נגעתי לעצמי בפין במקלחת התחרטת?: אחרי זה הייתי באבל שבוע המעשה הכי טיפשי שעשית?: הכנסתי את כל האגרוף לטע'חת... התחרטת?: ועוד איך!! שעה לקח לי להוצי אותו...ואז עוד שעה לטבול אותו בגיגית דאודורנט מאמין/ה באלוהים?: אלוהים לא זקוק שמישהו יאמין בו. לא יודע...הייתי רוצה לחשוב שישנה ישות טובה ומטיבה שמשגיחה עלינו...אבל מי יודע... יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: לא יודע...אם הייתי יודע מראש את התוצאות של הלוטו הייתי שם את המספרים ההם, ולא את היומהולדת של הכלבה שלי אם כן, ספר לנו עליו: הרגע סיפרתי...תתרכז! אחים/אחיות?: אחד לעוס. כמה?: אחד...לייק דא! היית מחליף אותם?: לא יודע...תלוי במה...בשביל איזה גיטרה עצבנית ככה, בטח, למה... שיר אהוב: pink floyd - echoes שקיעה/זריחה?: שקיעה זה הכי טוב חורף/קיץ?: קיץ זה הכי טוב גלידה/ארטיק?: גלידה זה הכי טוב מספר מזל: מספר זה הכי טוב מקצוע אהוב: מקצוע זה הכי טוב : )) סתאם סתאם...הנעה רקטית אני מניח מקצוע שנוא: מנועי סילון : ) מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: עם אהובי? מה אני, אוכל בטוסיק? עם אהובתי לעומת זאת...אההה...בקוליסאום בפומפיי : ) בזבזן/ית\חסכן/נית?בזבזן אני מניח, כוסעומו... מתגעגע/ת ל: טכנולוגיה אנאלוגית : \ ולבסוף.. משאלה: הלוואי שיתאחדו אומות העולם מאומה אחת חזקה, וכולנו נגשים את החלום הסוציאליסטי, נחיה בטבע, נעבוד את האדמה, נסתובב בלי תחבושות היגניות וחזיות...נלבש בגדים מעור של חיות, ...וזהו : )

maya metal

New member
בויאקהה

שמך:מאיה גילך: כמעט 17 מקום מגוריך: אריאל עיר הפשע והרשע. טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: צבע אהוב:סגול משקה אהוב:בירה ממתק אהוב: שוקולד לבן. זמר/ת: נורה ג'ונס. להקה:manowar/cheeldren/zeppelin/ועוד.. סוג מוזיקה: מטאל, רוק קלאסי, אלקטרוני, קצת קאנטרי, בלוז ולא יודעת מה עוד... תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות:חברים, נישואים פלוס וסאות'פארק. סרט אהוב:התפוז המכני!!! חבר/ה?: לא. אם לא, רוצה חבר/ה?:רק את יב. מאוהב/ת?: ביבצ'וק. שמות החברים הכי טובים:יוגב ואיגור. מקצוע עתידי:שחקנית. מקום מגורים עתידי: הוליווד. התנשקת?:לא. אני שומרת את עצמי. ספר לנו על זה..היה כיף?: לא יודעת אבל אני מדמיינת את זה כמו חלום[wtf] ננו ננו היי?:קרחנות הא?! נומה נומה היי?: קרחנות לפנים... נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: אכן כן!!! ספורט אהוב: שינה. עוסק בספורט?: לפעמים יש לי איזה דחף.. אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב מינוס. מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: ג'ינס וחולצה. רוצה להיות המין השני?: כן!!!! רוצה למות?: כןן!!. זה כתוב לי בבלוג.. מה את דפוקה?! מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אמא שלך! המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת. התחרטת?:אני מניחה שלא. המעשה הכי טיפשי שעשית?: לבוא לאליאור. התחרטת?:בוודאי! מאמין/ה באלוהים?: לא. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: יש הרבה... אם כן, ספר לנו עליו: אני מעדיפה שלא. דברו עם הסוכן שלי. אחים/אחיות?: כן. כמה?:אחות ושני בנים מאומצים. היית מחליף אותם?: את יוני, בעז.. שיר אהוב: אין לי משהו ספציפי, אני תמיד נתקעת על אחר. עכשיו זה needle של cheeldren שקיעה/זריחה. חורף/קיץ?:חורף לפנים! גלידה/ארטיק?: ארטיק. מספר מזל:אין לי. אבל אני אוהבת את המספר 7. מקצוע אהוב:תולדות הקולנוע. מקצוע שנוא:ספורט. מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בזבזן/חסכנ/ית? בזבזנית. ולבסוף.. משאלה: הלוואי ויב יצא איתי במקום לשמור על סבתא....

maya metal

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifלוחם שלי

כבר אמרתי לך שאתה אהבתי היחידה!

maya metal

New member
תקשיב לי, קולה בוי...

אתה אל תנסה לבכתך ביני לבין אהובי.. הפצפוני הזה נותן לי לשלם בדייטים ואז אומר שאני מדברת כמו אשכנזיה!! והוא, הוא זה שמדבר ככה~!!!!! אל תנסה לגנוב אותי מהגיבור שלי!!! [טחור.., אמרנו שנשמור את זה בינינו נשמאמי..שש!!]

maya metal

New member
זה לא היה על הקולה זה היה על

הזה שהיה שבוע שעבר בבית של הזה עם הזה עם השע'ור ואני הייתי שם והההיא עם הזה השחור והזה השקוף! והנה, אני שומרת את זה בסוד!!

../images/Emo9.gif

שמך: ענת גילך: 20 מקום מגוריך: אריאל מאכל אהוב: ממממ, מוקפץ צבע אהוב: בורדו משקה אהוב: מידורי סאוור ממתק אהוב: נחשי גומי ובננות גומי זמר/ת: אביתר בנאי
להקה: בון ג'ובי
סוג מוזיקה: רוק-אלטרנטיב תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: רצח מאדום לשחור סרט אהוב: מה קרה בגטקה [ג'וד לאו תעשה לי עשירייה
] חבר/ה?:
אם לא, רוצה חבר/ה?:
מאוהב/ת?: כבר לא מקצוע עתידי: מה שהייתי רוצה או מה שיהיה בסוף באמת? מקום מגורים עתידי: קצת חו"ל ואחר כלך איזה ישוב בחיתוליו. התנשקת?:
ספר לנו על זה..היה כיף?:
ספורט אהוב: דייג עוסק בספורט?: לא אם כן, בתור תחביב או יותר?: לא אני שונאת ספורט מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: פיג'מה רוצה להיות המין השני?: חס וחלילה
רוצה למות?: בשלב מסויים כן המעשה הכי נועז שעשית: היו כל מניי נועזים לייט התחרטת?: לא המעשה הכי טיפשי שעשית?:
עדיף לא לספר התחרטת?: כמובן מאמין/ה באלוהים?: לא באלוהים, מאמינה שיש אחד כזה. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:
אם כן, ספר לנו עליו: can't אחים/אחיות?:
כמה?:2+1 היית מחליף אותם?: לפעמים שיר אהוב: The Cure - Lullaby ו תיאתרוןרוסי-אביתר בנאי שקיעה/זריחה?: זריחה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?:ארטיק מספר מזל: 666 מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: היסטוריה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: שייט בלב ים בזבזן/ית\חסכן/נית? לפעמים זה לפעמים זה מתגעגע/ת ל: אזרחות משאלה: שלום עולמי [חחח לא מספרים משאלות]

למעלה