שאלון שבת קצרצר.
שבת שלום

באתי ברגלללללללללללללללללללל!!

שמך: חייבים להוריד ת'שאלה הזו מהשאלונים, כולם מכירים את כולם גילך: 20 :| מקום מגוריך: בטע'חת טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. טע'חת זה באמת שפה גבוהה מאכל אהוב: כרגע עוף שרוף של ערב שבת. צבע אהוב: אדום-כחול משקה אהוב: צוף ממתק אהוב: כל הדברים הישנים והטעימים האלה שעולים שקל בללה זמר/ת: לא להקה: סונטה-נייטוויש-צ'ילדרן-סיסטםאוףאדאון-קולדפליי סוג מוזיקה: מטאל :| וקולדפליי תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: חקר כדור הארץ :| נשיונל ג'אוגרפיק, כל יום רביעי ב-23:00 סרט אהוב: יום מכן עשרים לאחר ושמונה חבר/ה: אין לי מושג!!!!!!!!!!!!11 אם לא, רוצה חבר/ה?: לפעמים...זה יותר צורך מאוהב/ת?: בחתיך הזה שמציץ אליי מהמראה שמות החברים הכי טובים: לא חושב שיש מקצוע עתידי: נפל מקום מגורים עתידי: אותו מקום, אותו חדר, אותה מיטה. נפל, נו התנשקת?: מההההההה נראה לכםםםםם ספר לנו על זה..היה כיף?: מי התנשקקקקקק יאללההההההה ננו ננו היי?: תחזרו אליי עם זה נומה נומה היי?: זובע זובע היי :| נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: בתקופה שהוא היה חרוש ומעצבן- כן :\ ספורט אהוב: כדורעגל!!!!!! עוסק בספורט?: כן, אני רואה כדורעגל :| אם כן, בתור תחביב או יותר?: בתור צופה מהצד
מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: חולצות של זידאן רוצה להיות המין השני?: ליום-יומיים, לא כולל מחזור, הריון ועבודות הבית רוצה למות?: מתישהו כשימאס.. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: כולכם! המעשה הכי נועז שעשית: גנבתי ממוסא חופן פיצוחים. התחרטת?: לא רק זה, גם שילמתי המעשה הכי טיפשי שעשית?: נוווווו...גם ככה עוד יומיים אני אעשה משו יותר טיפשי התחרטת?: למה אני תמיד מתפתה לעשות ת'שאלונים האלה... מאמין/ה באלוהים?: אני מת להפסיק, אבל אם הגעתי עד לפה... יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: אז אני חייב להמשיך אם כן, ספר לנו עליו: כי אז יצא שבזבזתי מלא זמן על כלום אחים/אחיות?: אבל זה גם ככה מה שאני עושה עכשיו כמה?: אז רגע, להפסיק או לא?! היית מחליף אותם?: את מי?! שיר אהוב: משתנה מיום ליום שקיעה/זריחה?: איזה שאלת שאלון!!!!! זריחה חורף/קיץ?: ההוא גלידה/ארטיק?: שלגון/קרטיב יענו? אז...ת'הוא מספר מזל: 5 מקצוע אהוב: רגע, אולי בכל זאת אני אפסיק? מקצוע שנוא: אבל בעצם אני כבר ממש קרוב לסוף... מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: ממש לא משנה איפה... בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית מתגעגע/ת ל: הכל ולבסוף.. משאלה: שאני אצליח לפתוח יוגורט בלי שהמכסה יתיז עליי

RainPainter

New member
../images/Emo198.gif

שמך: זויה. גילך: 19 מקום מגוריך: אריהל, העיר והאגדה. טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: דובדבנים. צבע אהוב: כת-וֹם. משקה אהוב: פאנטה, זה שולט. ממתק אהוב: בראוניז, שאני מכינה. זמר/ת: לא עולה לי בראש עכשיו. להקה: Death. סוג מוזיקה: רוק, מטאל, קלאסית. תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: שנות ה-70, חברים, Family guy... סרט אהוב: פייט קלאב. חבר/ה?: נופ. אם לא, רוצה חבר/ה?: לא ברור, כל העסק הזה. מאוהב/ת?:
שאלות קשות, הא? שמות החברים הכי טובים: ניק, מורן, ועוד כמה.. מקצוע עתידי: מעצבת אופנה. מקום מגורים עתידי: אירלנד
התנשקת?:
לא... ספר לנו על זה..היה כיף?: תלוי, עם מי, מתי, ובאילו נסיבות. רוב הגברים לא יודעים לנשק, ובחורות- זה בכלל תופעת עם. אתן עצלניות אחו-שלוקי!
ננו ננו היי?:
נומה נומה היי?:
נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: לא, למה, זה שיר מרנין כל כך..
ספורט אהוב: ריצה. משחרר מתחים בטירוף. עוסק בספורט?: כן. אם כן, בתור תחביב או יותר?: בתור אמצעי להוריד כמה קילוגרמים, להתחטב, וגם כי זה מרגיע אותי. מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: דברים נוחים כמו ג'ינס וגופיות. רוצה להיות המין השני?: כל חיי, בחיי.
רוצה למות?: אממ. לא ברור, לא ברור. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אפ'חד. המעשה הכי נועז שעשית: בלע, לא יודעת מאיפה להתחיל... התחרטת?: על כמה כן, ועל כמה לא, פשוט כי על כמה אשכרה חשבתי בצלילות ובבהירות ולא כשהייתי שיכורה..
המעשה הכי טיפשי שעשית?: אוף, היו כל כך הרבה.. התחרטת?: אם זה היה טיפשי מבחינתי אז ברור שכן. מאמין/ה באלוהים?: לא. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: הרבה כאלה. אם כן, ספר לנו עליו: הייתי מעלה פרופיל ויוצאת ללוחמות, הייתי מחשבת כמה מערכות יחסים ולא מתחילה אותן או לא מסיימת אותן, הייתי פותחת קצת יותר את העיניים ויוצאת מהסרט, הייתי פוגעת פחות באנשים. אחים/אחיות?: 2 אחיות. כמה?: ^^ היית מחליף אותם?: בחיים לא. שתי הרוסיות הכי כפרות שהעולם ברא! שיר אהוב: Death- Crystal Mountain. שקיעה/זריחה?: זריחה. חורף/קיץ?: חורף. גלידה/ארטיק?: ארטיק תות כזה, דל שומן.
מספר מזל: אין. מקצוע אהוב: בבית ספר אהבתי ספרות. מקצוע שנוא: שנאתי תנך. מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בית הפאנקייק
בזבזן/ית\חסכן/נית? לפעמים ככה ולפעמים ככה. מתגעגע/ת ל: אחותי. ולבסוף.. משאלה: אני רוצה שהמטאאאאאל ישלוט בעולם! סתמ,נו. אממ, מי יתן ואני לעולם לא אחטף או משו

הרבה זמן לא הייתי פהההה.[:

שמך: קרן גילך: 16 וחצי.>_< מקום מגוריך:אריאל >_< טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: שוקולד.? צבע אהוב: ורודשחוראדומירוק. משקה אהוב: מים עם קרח ממתק אהוב:שוקולד. זמר/ת: כריסטינה אגילרה להקה:sonata arctica סוג מוזיקה: Power Metalllllll! ^_^ תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: מגרש ביתי,the o.c, האוס ועוד כמה. סרט אהוב:תעביר את זה הלאה. חבר/ה?: קוביק.
אם לא, רוצה חבר/ה?: עוד קוביק.
מאוהב/ת?:אחושש...
שמות החברים הכי טובים:ספירי,אליסיה,הגרי מקצוע עתידי:מוכרת בטריות. מקום מגורים עתידי: לודעת. התנשקת?:
ספר לנו על זה..היה כיף?:
ננו ננו היי?: הא??? נומה נומה היי?:
נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: קצת.מי כתב ת'שאלון הזה? ספורט אהוב:לישון.
עוסק בספורט?:כן.בטח. כל יום! מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?:כלום. רוצה להיות המין השני?:
מאוד, אבל אז קובי לא יאהב אותי יותר. רוצה למות?:
מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?:לודעת. המעשה הכי נועז שעשית:הסתכלתי במראה התחרטת?:כן. המעשה הכי טיפשי שעשית?:יצאתי מהבית אחרי זה התחרטת?:|כן מאמין/ה באלוהים?:
יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?:
אם כן, ספר לנו עליו:למה? אחים/אחיות?:
כמה?:3 מהם. היית מחליף אותם?:
שיר אהוב: Dont wanna miss a thing ,אירוסמית'. שקיעה/זריחה?: שקיעה חורף/קיץ?:חורף גלידה/ארטיק?:ארטיק מספר מזל:666 מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: בית כנסת. בזבזן/ית\חסכן/נית?בזבזנית מתגעגע/ת ל: אליסיה. ולבסוף.. משאלה: +++++ ++++++ ++ +++++! לא עניינכם. {:

Lamia

New member
שלי...

שמך:יוליה גילך:18 מקום מגוריך:arihell טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב:קוטג' 3% ועגבניה ואו ברנפלקס עם יוגורט יופליי צבע אהוב: הרבה משקה אהוב: דיאט קולה ממתק אהוב: ריבת חלב זמר/ת: סקין (סקנק אננסי) וניק קייו. סוג מוזיקה: מממ רוק? תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: סימפסונס. סרט אהוב: מממ זה קשה ממ: טריינספוטינג, הראשון שלי ועוד הרבה.. חבר/ה?: נופ! אם לא, רוצה חבר/ה?: בנתיים נהנת מחיי הרווקות. מאוהב/ת?: כן בניק קייו. שמות החברים הכי טובים: אשד, איגור, סטיב, יוב, זושה, אופיר נו יש מספיק... מקצוע עתידי: שחקנית תאטרון, מעצבת תפאורה ובגדים, פסיכולוגית, במאית תאטרון ואולי סרטים. מקום מגורים עתידי: לונדון, איטליה, צרפת? התנשקת?: כן :/ ספר לנו על זה..היה כיף?: תלוי מתי... ננו ננו היי?: דונט פאנק וית' מיי הרט? נומה נומה היי?: מה המצב? נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: לא ממש... ספורט אהוב: ריצה, בדמנטון. עוסק בספורט?: לפעמים. אם כן, בתור תחביב או יותר?: תחביב. מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: בא לי עכשיו: שמלה מנומרת מכנס 3/4 נעליים אדומות ושרשרת חרוזים לבנה... רוצה להיות המין השני?: כן... רוצה למות?: ביום מן הימים מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: אף אחד... המעשה הכי נועז שעשית: בלע מממ נסעתי לבד ברחבי אילטיה... התחרטת?: ממש לא... המעשה הכי טיפשי שעשית?: מממ היתחברתי לאנשים הלא נכונים. התחרטת?: כן. מאמין/ה באלוהים?: לפעמים. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כלכך הרבה... אם כן, ספר לנו עליו: לא הייתי נותנת לאנשים להעלם מחיי. אחים/אחיות?: כן, אחות. כמה?: 1 היית מחליף אותם?: מה ??? ממש לא היא הדבר הכי נפלא שקיים אפילו בהתחב בעובדה שאני שונאת ילדים... שיר אהוב: מממ לעכשיו: ווילד רוס של ניק קייו. שקיעה/זריחה?: זריחה ושקיעה? חורף/קיץ?: קיץ!!!! גלידה/ארטיק?: ארטיק קרח לימון או גלידת ריבת חלב. מספר מזל: 2. מקצוע אהוב: ספרות. מקצוע שנוא: אנגלית. מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: הייתי שם. (איטליה) בזבזן/ית\חסכן/נית? באמצע. מתגעגע/ת ל: איטליה. ולבסוף.. משאלה: הלוואי שיהיה טוב.

maya metal

New member
יוליה לפעמים את מזכירה לי את בלה

מ"אוכל מהיר נשים גנובות"..., ו.. אין לי שום דבר נוסף לומר.

../images/Emo195.gif

שמך: חי ח גילך: 21 מקום מגוריך: אריאל טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב:לשון פרה צבע אהוב:כחול משקה אהוב: תותבננה ממתק אהוב: סקיטלס זמר/ת: אדי ודר להקה: אליס אין צ'יינז סוג מוזיקה: רוק גראנג' תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: סיינפלד סרט אהוב: מטריקס חבר/ה?: כן? אם לא, רוצה חבר/ה?: מאוהב/ת?: כן שמות החברים הכי טובים: עמרי, בועז, רועי, דן, ינקלה מקצוע עתידי: חחחחחחחחח מפעיל כטב"ם מקום מגורים עתידי: ת"א התנשקת?: יאפ ספר לנו על זה..היה כיף?: נו באמת ננו ננו היי?: הלו, חיידוק? נומה נומה היי?: חסר נומה נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: וואי זה שאלון ישן.. ספורט אהוב: כדורעף עוסק בספורט?: עסקתי אם כן, בתור תחביב או יותר?: קצת יותר מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: תחתונים רוצה להיות המין השני?: גם אם ישלמו לי לא. רוצה למות?: לא מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: המעשה הכי נועז שעשית: לקפוץ ממטוס (עם מצנח) התחרטת?: לא המעשה הכי טיפשי שעשית?: לזרוק מסכי מחשב מצוק התחרטת?: לא! מאמין/ה באלוהים?: לא יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: כן אם כן, ספר לנו עליו: לא רוצה אחים/אחיות?: 2 כמה?: כן היית מחליף אותם?: לא שיר אהוב: nutshell שקיעה/זריחה?: שקיעה, אני אף פעם לא ער כדי לראות את הזריחה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: מה ההבדל? מספר מזל: 18 מקצוע אהוב: רופא מקצוע שנוא: עו"ד מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובתך: ניו זילנד בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבז מתגעגע/ת ל: בי"ס יסודי ולבסוף.. משאלה: שלא יהיו יותר ערבים

InfeCtedShesek

New member
איך עוד לא עניתי?

שמך: הגר גילך: 16 וחצי מקום מגוריך: אריאל. טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. מאכל אהוב: הכל וכמה שיותר. צבע אהוב: כולם משקה אהוב: לא יודעת, אני שותה רק פפסי מקס ודיאט נסטי
כולם בדיאטה. ממתק אהוב: כולם. זמר/ת: בא לי להגיד פינק, אז פינק, ויהודית רביץ ותמר אייזנמן. להקה: הדג נחש, איפה הילד
סוג מוזיקה: ישראלי, ועוד כמה שטויות. תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: חברים, האלופה, הטופמודל הבאה.. סרט אהוב: מיסטיק ריבר חבר/ה?: לא;( אם לא, רוצה חבר/ה?: קצת מאוהב/ת?: לא שמות החברים הכי טובים: קריוס ובקטוס מקצוע עתידי: מובטלת מקום מגורים עתידי: נחכה ונראה. התנשקת?: כן ספר לנו על זה..היה כיף?: היה בסדר ננו ננו היי?: כן נומה נומה היי?: :) נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: כן, אבל שיר טוב
ספורט אהוב: טניס עוסק בספורט?: חס וחלילה! אם כן, בתור תחביב או יותר?: בתור מקצוע מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: משהו נוח רוצה להיות המין השני?: לפעמים. רוצה למות?: בשלב מסויים. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: מי כעפר לרגליך יחיה
המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת. התחרטת?: סביר להניח, אבל מה זה משנה. המעשה הכי טיפשי שעשית?: לא יודעת. התחרטת?: אותו דבר נו
מאמין/ה באלוהים?: לפעמים. יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: תיאורטית כן, אבל אם חושבים על זה אולי עדיף ככה. אם כן, ספר לנו עליו: אחים/אחיות?: אחים. כמה?: שניים היית מחליף אותם?: לא שיר אהוב: טוס גבוה של שגיא צורף בביצוע של אסף אמדורסקי. שקיעה/זריחה?: זריחה חורף/קיץ?: חורף גלידה/ארטיק?: ארטיק? או גלידה. לא יודעת. מספר מזל: מקצוע אהוב: מוזיקה מקצוע שנוא: מתמטיקה מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: שכונת התקווה. בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית מתגעגע/ת ל: שום דבר. ולבסוף.. משאלה: ***** **** **** ***** ***. אאאאאאאאמן.

למעלה