מטייל עם סנאים
New member
באתי ברגלללללללללללללללללללל!!
שמך: חייבים להוריד ת'שאלה הזו מהשאלונים, כולם מכירים את כולם גילך: 20 :| מקום מגוריך: בטע'חת טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. טע'חת זה באמת שפה גבוהה מאכל אהוב: כרגע עוף שרוף של ערב שבת. צבע אהוב: אדום-כחול משקה אהוב: צוף ממתק אהוב: כל הדברים הישנים והטעימים האלה שעולים שקל בללה זמר/ת: לא להקה: סונטה-נייטוויש-צ'ילדרן-סיסטםאוףאדאון-קולדפליי סוג מוזיקה: מטאל :| וקולדפליי תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: חקר כדור הארץ :| נשיונל ג'אוגרפיק, כל יום רביעי ב-23:00 סרט אהוב: יום מכן עשרים לאחר ושמונה חבר/ה: אין לי מושג!!!!!!!!!!!!11 אם לא, רוצה חבר/ה?: לפעמים...זה יותר צורך מאוהב/ת?: בחתיך הזה שמציץ אליי מהמראה שמות החברים הכי טובים: לא חושב שיש מקצוע עתידי: נפל מקום מגורים עתידי: אותו מקום, אותו חדר, אותה מיטה. נפל, נו התנשקת?: מההההההה נראה לכםםםםם ספר לנו על זה..היה כיף?: מי התנשקקקקקק יאללההההההה ננו ננו היי?: תחזרו אליי עם זה נומה נומה היי?: זובע זובע היי :| נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: בתקופה שהוא היה חרוש ומעצבן- כן :\ ספורט אהוב: כדורעגל!!!!!! עוסק בספורט?: כן, אני רואה כדורעגל :| אם כן, בתור תחביב או יותר?: בתור צופה מהצד
מה את/ה אוהב/ת ללבוש בד"כ?: חולצות של זידאן רוצה להיות המין השני?: ליום-יומיים, לא כולל מחזור, הריון ועבודות הבית רוצה למות?: מתישהו כשימאס.. מי ייתן חייו ישימם מתחתייך?: כולכם! המעשה הכי נועז שעשית: גנבתי ממוסא חופן פיצוחים. התחרטת?: לא רק זה, גם שילמתי המעשה הכי טיפשי שעשית?: נוווווו...גם ככה עוד יומיים אני אעשה משו יותר טיפשי התחרטת?: למה אני תמיד מתפתה לעשות ת'שאלונים האלה... מאמין/ה באלוהים?: אני מת להפסיק, אבל אם הגעתי עד לפה... יש איזשהוא מעשה שעשית שהיית עושה אחרת?: אז אני חייב להמשיך אם כן, ספר לנו עליו: כי אז יצא שבזבזתי מלא זמן על כלום אחים/אחיות?: אבל זה גם ככה מה שאני עושה עכשיו כמה?: אז רגע, להפסיק או לא?! היית מחליף אותם?: את מי?! שיר אהוב: משתנה מיום ליום שקיעה/זריחה?: איזה שאלת שאלון!!!!! זריחה חורף/קיץ?: ההוא גלידה/ארטיק?: שלגון/קרטיב יענו? אז...ת'הוא מספר מזל: 5 מקצוע אהוב: רגע, אולי בכל זאת אני אפסיק? מקצוע שנוא: אבל בעצם אני כבר ממש קרוב לסוף... מקום רומנטי בעולם שבו היית רוצה לבלות עם אהובך: ממש לא משנה איפה... בזבזן/ית\חסכן/נית? בזבזנית מתגעגע/ת ל: הכל ולבסוף.. משאלה: שאני אצליח לפתוח יוגורט בלי שהמכסה יתיז עליי
שמך: חייבים להוריד ת'שאלה הזו מהשאלונים, כולם מכירים את כולם גילך: 20 :| מקום מגוריך: בטע'חת טוב טוב חלאס עם העברית הגבוהה.. טע'חת זה באמת שפה גבוהה מאכל אהוב: כרגע עוף שרוף של ערב שבת. צבע אהוב: אדום-כחול משקה אהוב: צוף ממתק אהוב: כל הדברים הישנים והטעימים האלה שעולים שקל בללה זמר/ת: לא להקה: סונטה-נייטוויש-צ'ילדרן-סיסטםאוףאדאון-קולדפליי סוג מוזיקה: מטאל :| וקולדפליי תכנית {או תכניות} טלויזיה אהובות: חקר כדור הארץ :| נשיונל ג'אוגרפיק, כל יום רביעי ב-23:00 סרט אהוב: יום מכן עשרים לאחר ושמונה חבר/ה: אין לי מושג!!!!!!!!!!!!11 אם לא, רוצה חבר/ה?: לפעמים...זה יותר צורך מאוהב/ת?: בחתיך הזה שמציץ אליי מהמראה שמות החברים הכי טובים: לא חושב שיש מקצוע עתידי: נפל מקום מגורים עתידי: אותו מקום, אותו חדר, אותה מיטה. נפל, נו התנשקת?: מההההההה נראה לכםםםםם ספר לנו על זה..היה כיף?: מי התנשקקקקקק יאללההההההה ננו ננו היי?: תחזרו אליי עם זה נומה נומה היי?: זובע זובע היי :| נכון תנו לו צ'אנס זה שיר חרוש ומעצבן ביותר?: בתקופה שהוא היה חרוש ומעצבן- כן :\ ספורט אהוב: כדורעגל!!!!!! עוסק בספורט?: כן, אני רואה כדורעגל :| אם כן, בתור תחביב או יותר?: בתור צופה מהצד