שאלון שגנבתי לאוף טופיק

שאלון שגנבתי לאוף טופיק ../images/Emo3.gif

שם: גיל: מיקום: משו חשוב לשבוע הבא: סרט טוב: סופגניות, עם ריבה או בלי? אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה? כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה?? מה תעשה עוד שעה וחצי? נסעת פעם בלי רישיון? באיזה גיל תרצה להתחתן? כמה ילדים? מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא: היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני? אם אתה מעשן, איך התחלת? תוכל להפסיק אם תרצה? איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? מאמין בה'? מאמין בחייזרים? למי אתה מתגעגע? שירים, ישראלים לועזיים או שניהם? איזו משאלה מציאותית יש לכם? איזו משאלה לא מציאותית יש לכם? האם אתם חולמים בהקיץ? על מה? האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה? האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום? קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו? האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה? האם קרה שחלום שחלמתם התגשם? קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה? האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ? האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם? האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן? האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? ברחת מהבית? התחילו איתך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? 'חתכת'? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? היית עם שני אנשים בו זמנית? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? קפצת כתה? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? שברת עצם בגוף? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? היית בהופעה חיה של זמר אהוב? שיחקת נוור? שיחקת חבילה עוברת? צרחת מפחד? שנאת את עצמך? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון? תענו בהמוניכם

אני עונה ../images/Emo6.gif

שם:אנה גיל:17 מיקום:ראשון משו חשוב לשבוע הבא: אנערף סרט טוב:ראיון עם ערפד סופגניות, עם ריבה או בלי?עם אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה?כלום כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה??לא מה תעשה עוד שעה וחצי?אנקה, רוב הסיכויים נסעת פעם בלי רישיון?לא באיזה גיל תרצה להתחתן?אנערף כמה ילדים?4 מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא:2 היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני?כה אם אתה מעשן, איך התחלת?כה, איך? לא זוכרת.. היה מזמן תוכל להפסיק אם תרצה?אממ.... לא הולך משו איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים?לאדעת מאמין בה'?לאדעת מאמין בחייזרים?לא למי אתה מתגעגע? שירים, ישראלים לועזיים או שניהם?אממ שניהם איזו משאלה מציאותית יש לכם?אנערף איזו משאלה לא מציאותית יש לכם?אנערף האם אתם חולמים בהקיץ?לעיתים על מה?שטויות האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה?לעיתים האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום?לא קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו?כה האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה?לא האם קרה שחלום שחלמתם התגשם?כה קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה?כה האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ?מטומטמים האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם?כה האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן?לא האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה?לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כה נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? ג'וק נחשב? נישקת מישהו מאותו מין?כה בגדו בך? כה הרגת חיה בטעות? כה הרגת חיה בכוונה? כה גנבת משהו? כה פגעת בעצמך? כה 'חתכת'? כה
רצית למות?כה עישנת סיגריות?כה עישנת נרגילה? כה ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כה השתכרת? לא התנשקת? כה ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כה היית עם שני אנשים בו זמנית? כה עשית או תכננת לעשות פירסינג? כה עשית קעקוע? לא הסתפרת? כה קפצת כתה? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כה התאפרת? כה רצית להיות משהו שאתה לא? כה רצית להיות בן המין השני? כה הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כה שיקרת למישהו? כה היית מאוהב? לא התעלפת? כה נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? שברת עצם בגוף? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כה הברזת מבצפר? כה התחרטת על משהו שעשית?כה היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? כה התנצלת על משהו שעשית? כה היית מכור למשהו? כה היית כל הלילה על המחשב? כה קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא זכרת חלום?כה העברת פתקים בשיעור? כה תפסו אותך? כה הברזת למישהו בלי להודיע? כה התחרפנת? כה נכנסת למצב כפית? כה ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כה בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כה בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כה היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כה שיחקת נוור? כה שיחקת חבילה עוברת? כיתה ו' o_O צרחת מפחד? כה שנאת את עצמך? תמיד קינאת במישהו אחר? כה היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כה בכית בגלל מישהו?כה בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה היית מחוייב למישהו?אממ כה הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כה התעלמת ממישהו בכוונה? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה נשבר לך הלב?כה שברת לב?מקווה שלא השם שלך הופיע בעיתון?לא

חןשסק

New member
חחח ... אבל

עוד שעה וחצי יהיה *מציצה בשעון* 1 בלילה! למה שתנקי ב1 בלילה?? חחח

Maorah

New member
אחרי המון זמן שאני חבר בפורומים שונ

ים והימנעות בלתי פוסקת מלמלא כאלו. החלטתי לנסות, מישהי אמרה לי שזה יכול פתואם ללמד אותך משהו על עצמך... לא יודע אם זה קרה אבל הנה :) שם: מאור גיל: 20 מיקום: ראשל"צ משו חשוב לשבוע הבא: שתהיה הופעה טובה :) סרט טוב: ספרות זולה סופגניות, עם ריבה או בלי? ריבת חלב אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה? כך בקסם? לא הייתי מתנגד לעוד 7 ס"מ... (ולא לא שם) כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה?? לא מה תעשה עוד שעה וחצי? אשוחח עם חבר שבא לבקר נסעת פעם בלי רישיון? כן באיזה גיל תרצה להתחתן? אחרי שאני אגשים את עצמי כמה ילדים? 2 מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא: 2 היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני? בוודאי :) אם אתה מעשן, איך התחלת? סיגרים, פשוט נמשכתי לריח תוכל להפסיק אם תרצה? כן איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? במסעדה שלי בניו יורק מאמין בה'? לא מאמין בחייזרים? לא למי אתה מתגעגע? לשיער שלי :) שירים, ישראלים לועזיים או שניהם?שניהם איזו משאלה מציאותית יש לכם? מסעדה בניו יורק, אחת משלי כמובן איזו משאלה לא מציאותית יש לכם? להופיע בוודסטוק 1969 האם אתם חולמים בהקיץ? לא על מה? -- האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה? בד"כ לא האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום?לא קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו? כן האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה? כן האם קרה שחלום שחלמתם התגשם? לא קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה? כן האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ? לא משהו מיוחד האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם? כן האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן? לא האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה?לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? בטח המון פעמים... נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? מקווה שלא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן (בבקשה לא להרוג אותי על זה הייתי ילד) גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא 'חתכת'? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? בקרוב הסתפרת? כן :( קפצת כתה? קפצתי גן :) נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן (טעות בד"כ) התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? כן (קצת סותר את הסעיף הקודם) הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן שברת עצם בגוף? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? המון התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? עדיין כזה... התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? זה לא היה? העברת פתקים בשיעור? לא תפסו אותך? -- הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? בטח ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? פסיכולוגי? לא :) בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? שו? שיחקת חבילה עוברת? כן צרחת מפחד? לא שנאת את עצמך? קצת קינאת במישהו אחר? לצערי היית גאה בעצמך? בטח הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן,מעצבן! בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? בערך :\ שברת לב? מקווה שלא... השם שלך הופיע בעיתון? כן

אם מאור עונה...

שם: לי גיל: 20 מיקום: ראשל"צ משו חשוב לשבוע הבא: שאני אמכור את האופנוע סרט טוב: האסונות של נינה סופגניות, עם ריבה או בלי? עם אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה? הייתי רוצה להיות גאון כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה?? כן אבל הכלב שלי חטף אותו מה תעשה עוד שעה וחצי? אקרא ספר נסעת פעם בלי רישיון? כן באיזה גיל תרצה להתחתן? אף פעם כמה ילדים? 1 אולי מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא: 1 בקצה היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני? יש להם כאלו? אם אתה מעשן, איך התחלת? לבד כי זה נראה לי מגניב ורציתי ללמוד תוכל להפסיק אם תרצה? כן איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? לא רחוק מכאן מאמין בה'? לא מאמין בחייזרים? לא למי אתה מתגעגע? לנתי שירים, ישראלים לועזיים או שניהם? שניהם איזו משאלה מציאותית יש לכם? שמישהו עשיר יקנה לי אופנוע גדול וחדש, איזו משאלה לא מציאותית יש לכם? להיות במצב תמידי של בריאות תקינה האם אתם חולמים בהקיץ? כן על מה? על מה לא? האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה? לעיתים רחוקות ורק את הרעים האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום? לא קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו? כן האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה? כן האם קרה שחלום שחלמתם התגשם? לא קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה? כן האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ? לא משהו מיוחד האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם? לא האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן? לא האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה?לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? אפילו לא במחשבות נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא 'חתכת'? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? יש לי בלשון עשית קעקוע? זה לא יורד הסתפרת? כן :( קפצת כתה? קפצתי גן :) נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן כי זה השתלם לי כספית רצית להיות בן המין השני? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן שברת עצם בגוף? עוד לא אבל אני עוד אשבור הרבה הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? הברזתי מהמחששה ונכנסתי לביה"ס התחרטת על משהו שעשית? לא היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כןהתנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? פסיכולוגי? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? כן שיחקת חבילה עוברת? כן צרחת מפחד? כן שנאת את עצמך? לא קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? תמיד הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן

מותר לי לענות???

שם: יוגב גיל:18+ מיקום:ראשון לציון (עכשיו נווה דקלים...) משו חשוב לשבוע הבא:לקנות פלא' ולהתחיל לעבוד... סרט טוב:סיפור אהבה בלתי נשכח סופגניות, עם ריבה או בלי? עם!!! אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה?את העובדה שכנרת רחוקה ממני. כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה?? ברור!!! על הערב הראשון!!! מה תעשה עוד שעה וחצי? אקליד על המחשב.. ואח"כ מקווה להתחיל לסדר את הדירה שלי קצת.. ולישון! נסעת פעם בלי רישיון? יותר מדי פעמים אפילו... באיזה גיל תרצה להתחתן? 19 20... כמה ילדים? תלוי את מי אתם שואלים. אם אותי.. אז לא יותר מדי. אם את כנרת אז כמה שיותר.. מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא: 1 היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני? כן.. אם אתה מעשן,לא איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? בעזרת ה' -בדירה על הים או איזה חור מבודד.. בית צמוד קרקע עם גינה כמה שיותר גדולה... מאמין בה'? כן מאמין בחייזרים? לא למי אתה מתגעגע? לכנרת, כל יום כל היום שירים, ישראלים לועזיים או שניהם? עדיף ישראלים איזו משאלה מציאותית יש לכם? לסיים את התואר ולהתחתן איזו משאלה לא מציאותית יש לכם? להחזיר את הזמן אחורה. האם אתם חולמים בהקיץ? כן על מה? על כנרת, ועל העתיד שלנו יחד. ועל העתיד שלי בכלל.. האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה? לפעמים האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום? קצת בשעות הראשונות של הבוקר... קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו? כן! וזה משגע אותי כשאני לא זוכר מה היה שם... האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה? לרוב.. כן.. האם קרה שחלום שחלמתם התגשם? כמה וכמה פעמים... קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה? זה קורה לכל אחד.. לא? האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ? לפעמים יש חלומות רעים שבהם מופיעים בעיקר הפחדים שלי.. האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם?כן. וזה סיוט בפני עצמו.. האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן? כן אבל עד היום אני לא מבין את המשמעות שלו.. האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה? כן. החברה הקודמת שלי.. ברחת מהבית? לא שזכור לי.. התחילו איתך? כן.. גם בנים.. זה מחמיא.. נשארת ער כל הלילה? כל יומולדת. לא אכלת יום שלם? יום כיפור?! דיברת בטלפון כל הלילה? 3 וחיצ שעות בערך... הרגת מישהו? אדם. לא חיות כן לצערי.. בילדותי החוליגנית.. נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא שזכור לי -כנראה אני מדחיק.. הרגת חיה בטעות? כן . ציפור הרגת חיה בכוונה? כן. חתולה פגעת בעצמך? אני עושה הרבה טעויות שפוגעות בי עישנת נרגילה?כן יסית סמים?כן לצערי תית אלכוהול? אני בתהליך גמילה... השתכרת? ע"ע התנשקת? יש מישהו שלא?? מין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא למרות שלא הייתי מתנגד.. עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשיתי בלשון ורציתי בגבה ובשפה.. ובעוד מקום.. שלא כאן המקום לפרט.. עשית קעקוע? לא, אני נגד.. הסתפרת? לפני יומיים. קפצת כתה? לא. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?יותר מדי פעמים. ית להיות משהו שאתה לא?כנ"ל ית להיות בן המין השני? פעם.. פעמיים.. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כל יום! שיקרת למישהו? אני בגמילה.. היית מאוהב? כל בוקר מחדש.. התעלפת? יום אחרי ראש השנה לפני שנתיים. במסיבת גיוס של חבר בפסח של השנה האחרונה.. נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן.. שברת עצם בגוף?לא הוצאת מלא כסף על שטויות? בגדים זה נחשב?? הברזת מבצפר? הימים הכי יפים של התיכון והחטיבה.. וכמעט כל כיתה ט'.. התחרטת על משהו שעשית? כל יום אני מתחרט על שטויות שאני עושה.. ומנסה לתקן.. היית אובססיבי כלפי משהו? אל תזכירו לי את זה.. היית מאושר? כל בוקר. שאני מרגיש את הנשימה הראשונה.. אני מאושר! התנצלת על משהו שעשית? הרבה פעמים. היית מכור למשהו? מחשב.. היית כל הלילה על המחשב? ע"ע קמת באמצע הלילה סתם ככה? שבוע שעבר.. הברזת למישהו בלי להודיע? קורה.. לא? התחרפנת?כל יום בערך... ביקרת אצל פסיכולוג? כיתה י' פעם אחת בדיוק! חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בולע.. היית בהופעה חיה של זמר אהוב? משינה.. שיחקת נוור? נוור! קת חבילה עוברת? בגן.. צרחת מפחד? הרבה פעמים.. כל שטות מבהילה אותי.. שנאת את עצמך? כל יום בערך.. קינאת במישהו אחר? כנ"ל היית גאה בעצמך? כנ"ל הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כנ"ל בכית בגלל מישהו? אני הולך לבכות יום חמישי... בכית בגלל מישהי? רק כשבאו לי העצבים.. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? עברתי דירה.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כנרת.. מחוייב למישהו? כנרת הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כנרת התעלמת ממישהו בכוונה? אני לרוב מתעלם מאנשים.. ניתקת למישהו בפרצוף? חחח... אחד מהמאפיינים שלי.. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כל יום! השם שלך הופיע בעיתון? הופעתי בטלויזיה פול פעמים.. היו גם תמונות בעיתון.. שם שם.. לא זוכר...

cobainos

New member
לא.

נו מה נראה לך? אתה גר בנווה דקלים של ראשון
מי זאת הכנרת הזאת?בהתחלה חשבתי שאתה מדבר על ימת הכנרת

כן עשיתי... בכיתה י'..

וכן .. הרגתי חתול בכוונה.. בעוונותי הרבים.. כשהייתי ילד.. היא עצבנה אותי רצח.. כל הזמן היא הסתובבה לי בין הרגליים... יהי זכרה ברוך.

../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif גועל נפש.

"הסתובבה לי בין הרגליים"
"כשהייתי ילד". לא ידעתי שכיתה י' זה ילד. ממש ילד מגודל וטיפש. חבל שהחתולה צריכה הייתה לשלם בחיים שלה על הברבריות המגעילה שלך. מאחלת לך אותו דבר.

NoWords

New member
מה עובר עלייך../images/Emo46.gif../images/Emo182.gif

חתול זה לא צעצוע! יש לו חיים. וואלה יופי, לא נחמד לך להיות בסביבת חתול - תתרחק! אל תהרוג אתה פשוט עלוב!

tombenarye1234

New member
עברת על החוק.

כל הרוצה יכול עכשיו לפנות למשטרה ואתה תועמד לדין ע"פ חוק צער בעלי חיים , סעיף 2.א ("לא יענה אדם בעל-חיים, לא יתאכזר אליו ולא יתעלל בו בדרך כלשהי.") ודינו מאסר לשלוש שנים , ע"פ חוק צער בעלי חיים , סעיף 17.א ("העובר על הוראת סעיף 2,דינו - מאסר שלוש שנים.")

למעלה