שאלון שגנבתי לאוף טופיק

לא לא לא...

לא הבנתם אותי.... את העגיל בלשון עשיתי כיתה י'.. וגם צבעתי את השיער ועגילים באוזניים אבל לא משנה.. החתולה הייתה כיתה ב' או ג'.. וזה היה סתם כי אני דפוק וזה משהו שאני מצטער עליו! זה ממש לא היה בסדר מבחינתי.. סתם תיארתי את זה "היא הסתובבה לי בין הרגליים.." אבל זה לא ממש ככה. עשיתי מעשה לא טוב ואני יודע את זה.. אבל לא לשפוט כי זה היה כיתה ג'.. "אנשים משתנים".. תבינו.. חולגניות מגעילה... עכשיו, בקשר לנשיקה עם בן מיני.. אז כן... וכן, אני יודע שזה מנוגד.. לא עשיתי את זה בתוך התערבות.. וסתם שתדע.. אני לא דתי כזה חזק.. אני גם לא מחפף יותר מדי.. וחוץ מזה המקום שהייתי בו אז.. (מבחינה נפשית מנטאלית ובלה בלה.. הוא לא המקום שאני נמצא בו היום..) יש מבין?

NoWords

New member
לא קונה את זה../images/Emo182.gif

כיתה ג' אז מותר לך להרוג חתולה? אנחנו אמורים להבין ולהגיד "אה, כיתה ג'... טוב זה שטויות" ממש לא
לפחות אתה מבין שעשית משהו נוראי!

cobainos

New member
התנשקת עם בן מינך?

זה לא מנוגד לדת או משהו? עכשיו תגיד לי שרק סקס חד מיני זה מנוגד לדת,אבל תסביר

cobainos

New member
גם אני משועמם!../images/Emo13.gif

שם:נעם גיל:18.5 מיקום:קו אורך 33 מעלות מצפון קו רוחב 29 מעלות ממזרח משו חשוב לשבוע הבא:אולי להתחיל עבודה קבועה ב"ה!
סרט טוב:יש מיליון!שרה"ט,נאמנות גבוהה,חומות של תקווה סופגניות, עם ריבה או בלי?עם!!
אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה?מצב כספי
כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה??
האמת שלא מה תעשה עוד שעה וחצי?בטח אשתה איזו בירה עם חברים
נסעת פעם בלי רישיון?כן
באיזה גיל תרצה להתחתן?30 אולי..אנא ערף כמה ילדים?3
מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא:1,וגם זה לא תמיד
היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני?כן!כמו ב"מה נשים רוצות"
אם אתה מעשן, איך התחלת?לא מעשן תוכל להפסיק אם תרצה? איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים?בכדור הארץ.
מאמין בה'?לא.מאמין בשתי אותיות קדימה מאמין בחייזרים?אני יותר מקווה מאשר מאמין|חייזר| למי אתה מתגעגע?לסבתא שלי ז"ל
שירים, ישראלים לועזיים או שניהם?שניהם
איזו משאלה מציאותית יש לכם?לטייל כל החיים איזו משאלה לא מציאותית יש לכם?שיש עולם אחר אחרי החיים האלה כמו בספר "עולם הסוף"
האם אתם חולמים בהקיץ?הרבה!
על מה?הרבה דברים:סיטואציות,דברים של בדיעבד וכו'... האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה
?לפעמים האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום?לא קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו?לא האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה?כן.זכיתי פעם בטוטו,אבל ב56 ש"ח
האם קרה שחלום שחלמתם התגשם?לא זוכר
קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה?כן האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ?בד"כ סתם חלומות טיפשיים
האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם?כן האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן?לא האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה?לא זוכר אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כןןן
בשר לבן ופירות ים!
ברחת מהבית? לא ליותר מכמה שעות
התחילו איתך? כן
נשארת ער כל הלילה? כן.. לא אכלת יום שלם?כן
דיברת בטלפון כל הלילה? לא..אבל כמה שעות
הרגת מישהו?ג'וקים נישקת מישהו מאותו מין?לא
בגדו בך?לא.אלא אם כן חן רוצה לגלות לי משהו
הרגת חיה בטעות? אולי נמלה הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? ממממ..לקחתי פעם לאמא שלי כמה שקלים בלי רשות
פגעת בעצמך? כן...
'חתכת'? לא רצית למות? לא בצורה רצינית
עישנת סיגריות? לא יותר משחטה אחת,וגם זה כשהייתי שתוי עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? בוודאי
השתכרת? כן! התנשקת? דהה.. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן
היית עם שני אנשים בו זמנית? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? תכננתי... עשית קעקוע? לא. הסתפרת? כן!מה זה השטויות האלו? קפצת כתה? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן.. התאפרת? בפורים!
רצית להיות משהו שאתה לא? כן
רצית להיות בן המין השני?חס ושלום הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן שברת עצם בגוף? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? 3 שנים בגמנסיה,מכירים מישהו שלא הבריז? התחרטת על משהו שעשית? בטח היית אובססיבי כלפי משהו? כן,לכדורגל ולWWF כשהייתי קטן היית מאושר? כן
מצטער שהאייקונים חוזרים על עצמם,יש שגיאה בדף כשאני רוצה להעלות את ה[סמיילים וסימנים לתוכן] התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? קוקה קולה... היית כל הלילה על המחשב? כן.. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?השאלון הזה מתחיל לחזור על עצמו העברת פתקים בשיעור? בשביל מה להעביר פתקים?מדברים רגיל..אבל גם זה יצא תפסו אותך? לא הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? הרבה פעמים נכנסת למצב כפית? כן
ביקרת אצל פסיכולוג? בבית,לא במסגרת טיפול(איזה מתחכם מניאק אני) חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? מבחינה פסיכיאטרית?לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? מה הכוונה מישהו אחד? בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? היית בהופעה חיה של זמר אהוב? בטחחח!!הרבה. שיחקת נוור? כן. שיחקת חבילה עוברת? כן.סתם משחק דבילי צרחת מפחד? לא שנאת את עצמך? כן.. קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא זכור לי.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? ממ..כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן...כל לילה בערך נשבר לך הלב?לא שברת לב?כן השם שלך הופיע בעיתון?עיתון בי"ס נחשב?

חןשסק

New member
גם את הגעת לשם בסוף?../images/Emo12.gif

לא שחס וחלילה יש לי משהו נגד האנשים! אבל.. כזה. חחח כולם שם! קיצר- השאלון! -שם: חן -גיל: 18 עוד חודש
-סרט טוב: לא יודעת
יש הרבה -סופגניות, עם ריבה או בלי? עם! -אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה? לא הייתי משנה כלום, כי הכל צריך לקרות מתישהו... -כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה?? כן, בגן של אמא -מה תעשה עוד שעה וחצי? אם נעם ייקח אותי, אז משהו בחוץ -נסעת פעם בלי רישיון? כן
-באיזה גיל תרצה להתחתן? לא יודעת -כמה ילדים? 2..? אבל אם אני אחזור בתשובה? -מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא: 3
-היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני? לפעמים כן -איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? גיל 28 רחוק ממני עוד
-מאמין בה'?
-מאמין בחייזרים? כבר לא סגורה על זה -למי אתה מתגעגע? סבתא ז"ל
-שירים, ישראלים לועזיים או שניהם? שניהם -איזו משאלה מציאותית יש לכם? לא יודעת.. לא הצלחתי למצוא משהו -איזו משאלה לא מציאותית יש לכם? שלא יתעללו בחיות
-האם אתם חולמים בהקיץ? כן
-על מה? נעם
-האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה? לפעמים -האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום? לא -קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו? כן! מלא פעמים -האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה? כן -האם קרה שחלום שחלמתם התגשם? כן -קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה? קורה לי מלא פעמים! אני חושבת שאני רואה את העתיד. -האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ? יותר בכיוון ביזארים -האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם? כן -האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן? כמה חלומות כאלו -האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה? הממ לא זוכרת משהו כזה... -אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? המ לא -ברחת מהבית? כבר הכנתי תיק והכל, אבל לא -התחילו איתך? הפסקתי לספור
-נשארת ער כל הלילה? Duh -לא אכלת יום שלם? קרה -דיברת בטלפון כל הלילה? חלק נרחב מהלילה -הרגת מישהו? גמל שלמה באכזריות! -נישקת מישהו מאותו מין? כן -בגדו בך? not yet -הרגת חיה בטעות? אולי כשדרכתי על נמלה -הרגת חיה בכוונה? ראה/י 3 שאלות למעלה -גנבת משהו? אולי כשהייתי קטנה -פגעת בעצמך? הממ לא -'חתכת'? לא עשיתי ברית! -רצית למות? כן -עישנת סיגריות? כן -עישנת נרגילה? כן -ניסית סמים? לא
-שתית אלכוהול? כן -השתכרת? כן -התנשקת? כן -ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן -היית עם שני אנשים בו זמנית? לא -עשית או תכננת לעשות פירסינג? תכננתי -עשית קעקוע? לא -הסתפרת? אף פעם. יש לי שיער באורך 2 מטר -קפצת כתה? לא -נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? מפגשי פורום
-התאפרת? Duh -רצית להיות משהו שאתה לא? אנג'לינה ג'ולי -רצית להיות בן המין השני? קצת -הרגשת שאתה בוגד בעצמך? הממ אולי, לא זוכרת -שיקרת למישהו? כן -היית מאוהב? מאוהבת כרגע -התעלפת? חח כן, וזה היה ממש מצחיק -נשברה לך שן? כן. כשהייתי קטנה החלקתי באמבטיה והשיניים הקדמיות נכנסו בקיר. נזק מינימלי, תודה ששאלתם
-עשית למישהו היקי? חח כן -שברת עצם בגוף? לא -הוצאת מלא כסף על שטויות? לא. מה אני? שרי האריסון? -הברזת מבצפר? כן -התחרטת על משהו שעשית? כן -היית אובססיבי כלפי משהו? כן
-היית מאושר? כן -התנצלת על משהו שעשית? כן -היית מכור למשהו? לא -היית כל הלילה על המחשב? כן -קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן (נו מה יהיה עם השאלות האלו?) -זכרת חלום? כן -העברת פתקים בשיעור? כן (גרררר
) -תפסו אותך? כן -הברזת למישהו בלי להודיע? לא חושבת -התחרפנת? כן -נכנסת למצב כפית? כן -ביקרת אצל פסיכולוג? לא -חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? באיזה מובן? -בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן |בום| -בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן(מזה השאלות האלו?
) -היית בהופעה חיה של זמר אהוב? לא רק זמרים, וגם לא רק אחת -שיחקת נוור? כן -שיחקת חבילה עוברת? כן -צרחת מפחד? שאני רואה ג'וק בלילה -שנאת את עצמך? כן -קינאת במישהו אחר? כן -היית גאה בעצמך? כן (אולי אני אתחיל לעשות העתק הדבק ל"כן" שלי) -הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן -בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא (הא! פה לא יכולתי להדביק!!) -עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן (back to normal) -אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן -היית מחוייב למישהו? כן -הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן -התעלמת ממישהו בכוונה? כן (גם אתם אוהבים שיגרה? "כן"|שואה|) -ניתקת למישהו בפרצוף? אה-הא (קצת גיוון) -רצית לצרוח ולא עשית את זה? ברור -נשבר לך הלב? כן
-שברת לב? שברתי צלחת -השם שלך הופיע בעיתון? כן
במעריב לילדים

חחחחחחחחח כן...../images/Emo3.gif

אני שם בזכות שחר
וגם הצקתי להם במפגש ביום חמישי כי כל הזמן הייתי איתו

אני

שם:עומרית גיל:17.5 מיקום:ראשון לציון משו חשוב לשבוע הבא:טיול שנתי לאילת סרט טוב:לוידעת סופגניות, עם ריבה או בלי?עם ריבת חלב אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה?שאלה טובה חח כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה??בהחלט מה תעשה עוד שעה וחצי?אשן נסעת פעם בלי רישיון?בשיעור נהיגה באיזה גיל תרצה להתחתן?25 ככה כמה ילדים?1.. מקסימום 2 מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא:בדר"כ 1 (לפעמים 2) אבל תמיד עם חלק מאוסף הדובים שלי בתוך המיטה מתחתי ובצדדי היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני?לא אם אתה מעשן, איך התחלת?איכס לא תוכל להפסיק אם תרצה?--- איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים?נשואה לשחר עם ילד ועם תואר מאמין בה'?כן מאמין בחייזרים?לא יודעת למי אתה מתגעגע?לשחר שירים, ישראלים לועזיים או שניהם?ישראלים איזו משאלה מציאותית יש לכם?להוציא רישיון,ללמוד תיאטרון ולהתחתן איזו משאלה לא מציאותית יש לכם?שתהיה לי ת'יכולת להגשים משאלות לאנשים (גשמיות..) האם אתם חולמים בהקיץ?בהחלט על מה?על שחר או סתם שטויות האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה?בדר"כ האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום?בדר"כ לא קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו?בהחלט האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה?לא יודעת האם קרה שחלום שחלמתם התגשם?לא חושבת קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה?המון פעמים האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ?סתם חלומות מוזרים האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם?לא חושבת האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן?תלוי מזה הרבה זמן האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה?לא חושבת אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא ברחת מהבית? חחח לחצי שעה נחשב? התחילו איתך? אממ לוידעת חח נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא חושבת דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלה נחשב? הרגת חיה בכוונה? נמלה נחשב? גנבת משהו? חח שהייתי קטנטנה פגעת בעצמך? לא 'חתכת'? הא?לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כוסית פנטזיה ביומולדת של אבא לפני מלא זמןנחשב? השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא היית עם שני אנשים בו זמנית? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? חושבת על זה.. עשית קעקוע? לא הסתפרת? ברור קפצת כתה? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? חחח אולי כדי להשתין בעמידה...סתםםםם הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא חושבת שיקרת למישהו? מי לא שיקר? היית מאוהב? כן
התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן שברת עצם בגוף? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן אבל כשהייתי קטנה הברזת מבצפר? חחח קצת (שיעורי ספורט נחשב?) התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו?לא נראה לי היית מאושר? כן
התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כל לילה זכרת חלום?כן העברת פתקים בשיעור? ברור תפסו אותך? לא זוכרת הברזת למישהו בלי להודיע? לא נראה לי התחרפנת? חחח כל הזמן נכנסת למצב כפית? כל הזמן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? בהחלט בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? לא שיחקת חבילה עוברת? כן צרחת מפחד? כן כל הזמן שנאת את עצמך? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא יודעת.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בהחלט
היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן חחחחח רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב?כן שברת לב?לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון?כן

Guy Schlesnar

New member
ארוך,אבל שיהיה,בשביל החג

שם:גיא גיל:17 מיקום:ראשון לציון,מן הסתם. משו חשוב לשבוע הבא:טיול שנתי לאילת סרט טוב:כל הסרטים של ג'קי צ'אן,נשק קטלני 1-4,וכו' וכו' סופגניות, עם ריבה או בלי? נו באמת,אני בן. גם וגם אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה? כיתה י כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה?? לא מה תעשה עוד שעה וחצי? רואה היאבקות או רצח מאדום לשחור נסעת פעם בלי רישיון? רק בשיעורי נהיגה,קרטינג ושיט,אבל בגלל שכבר אנשים חשבו על הבדיחת קרש לפניי,אז אני לא אגיד אותה. באיזה גיל תרצה להתחתן? 26-28 ככה. כמה ילדים? 2-3 מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא: אחת,ולפעמים בלי. היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני? תלוי. זה יכול להיות שימושי,אבל מצד שני,צריך משהו שיסננן לי את המחשבות שלכן,כי הרוב זבל. אם אתה מעשן, איך התחלת? תוכל להפסיק אם תרצה? איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? לא בטוח מאמין בה'? בערך כמו שכהנא אהב ערבים מאמין בחייזרים? כן,אבל בלי כל הקונספירציות הטפשיות של אנשים. למי אתה מתגעגע? בגלל שגם אחותי מסתובבת כאן בפורום לפעמים,אני אעדיף לשמור את זה בסוד,אבל כן,אני מתגעגע. שירים, ישראלים לועזיים או שניהם? לועזי איזו משאלה מציאותית יש לכם? לזכות בלוטו? איזו משאלה לא מציאותית יש לכם? שיהיה לי האמר,אבל להמשיך לגור בארץ. הכבישים בארץ כל כך צרים ששום האמר אמיתי לא ייכנס בנתיב. האם אתם חולמים בהקיץ? כן על מה? הכל האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה? לעיתים רחוקות האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום? כן קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו? יכול להיות,אולי. האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה? עדיין לא האם קרה שחלום שחלמתם התגשם? לא קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה? כן האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ? אין לי מושג האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם? כן האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן? לא האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? די בטוח שכן ברחת מהבית? לא חושב שעברתי את השעה,שעה וחצי בבריחה מהבית. התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? יש כמה אנשים שהייתי שמח להרוג,אבל חבל לי על הזמן בכלא. נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? בערך הרגת חיה בטעות? כן,דג זהב הרגת חיה בכוונה? רק נמלים,יתושים,עכבישים וכ'ו. גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא משהו רציני. 'חתכת'? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? מעט מאוד. עישנת נרגילה? קצת יותר מסיגריות,אבל גם לא משהו רציני. ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא הצלחתי. אני חסין השתכרויות. התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא בצורה שאת מתכוונת. עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? חינה. הסתפרת? להסתפר? מי עושה דברים מטורפים כאלה?! קפצת כתה? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? יש ביטוי ביהדות שאמורים להגיד כל בוקר,"ברוך שלא עשני אישה". זה הדבר הדתי היחיד שאני מסכים איתו. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן שברת עצם בגוף? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? 3000 שקל על פוקימון זה מספיק שטויות? הברזת מבצפר? אני גאה להכריז שאני השיאן הכיתתי,עם 60 חיסורים. התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? משהו,מישהו. גם וגם. היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? אפשר להגיד. היית כל הלילה על המחשב? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? הכוונה בשינה? לא ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? לא שיחקת נוור? לא מכיר כזה דבר שיחקת חבילה עוברת? כן צרחת מפחד? לא שנאת את עצמך? לא קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון? גם,וגם הופעתי בטלויזיה.

לכבוד חזרתי לפורום... הנה שלי

שם: בראל לנציאנו גיל: 17.10 מיקום: ראשון לציון, גני ראשון משו חשוב לשבוע הבא: משחק חם של עירוני ראשל"צ נגד כפ"ס בבית סרט טוב: ספיידרמן סופגניות, עם ריבה או בלי? עם אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה? את הצורה שבה מתנהלת המדינה הזאת כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה?? כן עם אחותי הקטנה מה תעשה עוד שעה וחצי? בטח אני אהיה על המחשב או שאני אראה סרט במחשב/טלוויזיה נסעת פעם בלי רישיון? כן, פעם אחת חבר של אבא שלי נתן לי ואבא שלי כמעט הרג אותו באיזה גיל תרצה להתחתן? לא יודע כמה ילדים? 3 מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא: 1 היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני? כן אם אתה מעשן, איך התחלת? התדרדרתי בעקבות חברים תוכל להפסיק אם תרצה? מאמין שכן איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? בישראל, פעיל חברתית ומגשים את חלומותיי מאמין בה'? לא מאמין בחייזרים? לא, אבל מאמין שיש עוד צורות חיים מחוץ לכדה"א למי אתה מתגעגע? לידידה שלי מירושלים, הדר, לא ראיתי אותה כבר חודשיים שירים, ישראלים לועזיים או שניהם? ישראלים איזו משאלה מציאותית יש לכם? לקנות ביום מן הימים אימפרזה STI איזו משאלה לא מציאותית יש לכם? לטוס במטוס קרב האם אתם חולמים בהקיץ? על מה? אימפרזה STI האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה? שיש לי אז כן האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום? לא תמיד קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו? כן חח האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה? כן האם קרה שחלום שחלמתם התגשם? כן קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה? כן האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ? שיש לי אז זה חלומות נחמדים בעיקר האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם? כן האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן? כן האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן בכיפור דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע לי הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן ג'וקים וכאלה.. גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן 'חתכת'? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? אני מעשן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? חס וחלילה שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן, פעם אחת שמספיקה לכל החיים התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן חחח קפצת כתה? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? כן, סיפור ממש מצחיק עשית למישהו היקי? כן שברת עצם בגוף? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן, מלאנתלפים פעם התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לסיגריות.. היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? מזא"ה?! ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? מה? שיחקת חבילה עוברת? כן צרחת מפחד? לא שנאת את עצמך? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא, אבל התמונה שלי כן בעמוד הראשון!! היה נחמד. וארוך!

אממ

שם: רועי גבאי גיל:22 מיקום: ראשל"צ גני ראשון משו חשוב לשבוע הבא:מה שבא סרט טוב:משתגעים על מרי סופגניות, עם ריבה או בלי? עם אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה? מחזיר את הגלגל אחורה להחזיר את אימי לחיים כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה?? לא מה תעשה עוד שעה וחצי?מארגן מזוודה לנסיעה לצפון אחרי צהריים נסעת פעם בלי רישיון? לא באיזה גיל תרצה להתחתן?30 כמה ילדים? מה שבא ברוך הבא מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא: 2 היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני? כן אם אתה מעשן, איך התחלת?לא תוכל להפסיק אם תרצה? איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? נשוי עם ילדים מאמין בה'?לא מאמין בחייזרים?כן היה לי חיייזר אחד מתנדב משא"ז(המבין יבין) למי אתה מתגעגע? לאחותי ולאחיינית שלי בסיאטל ולאימא שלי שירים, ישראלים לועזיים או שניהם?הכל איזו משאלה מציאותית יש לכם?לנסוע לחו"ל בזמן הקרוב איזו משאלה לא מציאותית יש לכם? אין האם אתם חולמים בהקיץ?לא על מה? האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה? כן האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום? תלוי מה קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו?לא האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה?כן האם קרה שחלום שחלמתם התגשם?כן קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה? כן האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ? טובים ורעים תלוי מה האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם?כן האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן?לא האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא 'חתכת'? לא רצית למות?לא עישנת סיגריות?לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? בירה השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס?לא היית עם שני אנשים בו זמנית? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן קפצת כתה? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן עם הרבה אנשים ומנהלי פורומים התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא?לא רצית להיות בן המין השני? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא שיקרת למישהו? לא היית מאוהב? כן התעלפת? כן שהייתי קטן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי?לא שברת עצם בגוף? לא הוצאת מלא כסף על שטויות?לא הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו?לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית?כמובן- סוף מעשה במחשבה תחילה היית מכור למשהו? קולה? היית כל הלילה על המחשב?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן(כתבתם את זה כבר למעלה) העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? הרבה נכנסת למצב כפית? לא ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן מתי שאימא שלי מפטרה ועוד כמה סיטואציות בכית ליד מישהו אחד מהמין השני?כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? לא שיחקת נוור? שיחקת חבילה עוברת? צרחת מפחד? לא שנאת את עצמך? לא קינאת במישהו אחר?לא היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?לא בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית מחוייב למישהו?לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?כן שברת לב?לא השם שלך הופיע בעיתון?לא

קיר קמט

New member
g

שם: גילעד גיל: 19 מיקום: משו חשוב לשבוע הבא: סרט טוב: סנאצ' סופגניות, עם ריבה או בלי? עם אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה? הכל כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה?? מה תעשה עוד שעה וחצי? נסעת פעם בלי רישיון? באיזה גיל תרצה להתחתן? עכשיו כמה ילדים? עד שיימאס לי מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא: 1 היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני? אם אתה מעשן, איך התחלת? תוכל להפסיק אם תרצה? איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? מטר וחצי מתחת לאדמה. מאמין בה'? מאמין בחייזרים? למי אתה מתגעגע? שירים, ישראלים לועזיים או שניהם? תנו לי שירים וזהו איזו משאלה מציאותית יש לכם? איזו משאלה לא מציאותית יש לכם? האם אתם חולמים בהקיץ? על מה? האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה? האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום? קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו? האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה? לא. האם קרה שחלום שחלמתם התגשם? כן קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה? האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ? האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם? האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן? האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? צמתי ביום כיפור האחרון דיברת בטלפון כל הלילה? כן, עד שנרדמו לי בטלפון. הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? 'חתכת'? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? היית עם שני אנשים בו זמנית? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? קפצת כתה? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? יותר מדי התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? שברת עצם בגוף? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? היית בהופעה חיה של זמר אהוב? שיחקת נוור? שיחקת חבילה עוברת? צרחת מפחד? שנאת את עצמך? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

עכשיו תורי! ../images/Emo186.gif

שם: נועם. גיל: 18. מיקום: חדר, בית, שכונת אברמוביץ', ראשון לציון. משו חשוב לשבוע הבא: אממ.. לא שזכור לי...
סרט טוב: נערות שעשועים...
סופגניות, עם ריבה או בלי? עם ריבה. ולא סתם ריבה - ריבת חלב! אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה? הכל. כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה??
אהמ, לא. מה תעשה עוד שעה וחצי? אדבר עם פריאור (כי אני מתגעגע)? נסעת פעם בלי רישיון?
באיזה גיל תרצה להתחתן? 25... כמה ילדים? 3 יספיקו לי. מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא: 1. היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני?
אם אתה מעשן, איך התחלת?
תוכל להפסיק אם תרצה? איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? מנהל את פורום "ראשון לציון".
מאמין בה'?
מאמין בחייזרים?
למי אתה מתגעגע? לאבא. שירים, ישראלים לועזיים או שניהם? ישראליים בעיקר. איזו משאלה מציאותית יש לכם? שאני אמצא אהבה, ושהיא תמצא אותי. איזו משאלה לא מציאותית יש לכם? להגיש את האירוויזיון.
האם אתם חולמים בהקיץ? לא ממש... על מה? האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה?
האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום?
קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו? קרה.
האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה?
האם קרה שחלום שחלמתם התגשם?
קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה?
האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ? גם וגם. האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם?
האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן?
האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
ברחת מהבית?
התחילו איתך?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו?
, אבל אני עובד על זה. נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך? אפשר להגיד... הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
! גנבת משהו?
פגעת בעצמך?
'חתכת'?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
ניסית סמים?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התנשקת?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
היית עם שני אנשים בו זמנית? "הייתי"?
עשית או תכננת לעשות פירסינג?
עשית קעקוע?
הסתפרת?
קפצת כתה?
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?
התאפרת?
רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני?
הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
שיקרת למישהו?
היית מאוהב?
התעלפת?
נשברה לך שן?
עשית למישהו היקי? |כן שברת עצם בגוף?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מבצפר?
התחרטת על משהו שעשית?
היית אובססיבי כלפי משהו?
היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית?
היית מכור למשהו?
היית כל הלילה על המחשב?
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
|מניאקים| הברזת למישהו בלי להודיע?
התחרפנת?
נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג?
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?
בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך?
בכית ליד מישהו אחד מהמין השני?
היית בהופעה חיה של זמר אהוב?
שיחקת נוור?
שיחקת חבילה עוברת?
צרחת מפחד?
שנאת את עצמך?
קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
בכית בגלל מישהו?
בכית בגלל מישהי?
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? |בערך| היית מחוייב למישהו?
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
|ממ ממ| התעלמת ממישהו בכוונה?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
נשבר לך הל

ואוו איזה גודל של שאלון

שם:רויטל גיל:27 מיקום: ראשון משו חשוב לשבוע הבא: בנתיים נראה רגוע שבוע הבא סרט טוב: חומות של תקווה סופגניות, עם ריבה או בלי? עם אבל לא הרבה אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה? אין משו שעולה לי לראש כרגע. כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה?? בטח עם אלוני מה תעשה עוד שעה וחצי? יאכל ארוחת צהריים נסעת פעם בלי רישיון?לא באיזה גיל תרצה להתחתן? התחתנתי כבר - בגיל 24 כמה ילדים? בנתיים יש 2 , מקווה לסה"כ 3 או 4 מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא:1 היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני?יכול להיות מעניין אם אתה מעשן, איך התחלת? סיגריות זה מגעיל אותי תוכל להפסיק אם תרצה? איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? עם עוד 2 ילדים , מנלת חברה גדולה מאמין בה'? כן מאמין בחייזרים? לא כל כך למי אתה מתגעגע? לסבא שלי ז"ל שירים, ישראלים לועזיים או שניהם? הכל הולך איזו משאלה מציאותית יש לכם? בריאות לכל מי שאני אוהבת !!! איזו משאלה לא מציאותית יש לכם? שאני לא אצתרך להיפרד מהאשנים שאני אוהבת האם אתם חולמים בהקיץ? בטח על מה? על מה לא האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה? כן האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום? לפעמים כן קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו? בהחלט האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה? כן האם קרה שחלום שחלמתם התגשם? כן קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה?כן האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ? בדר"כ טובים האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם?כן האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן?כן האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא ברחת מהבית?לא התחילו איתך?כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כיפור נחשב? דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו?לא - איזו שאלה מפגרת... נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך? אני מקווה שלא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן - גוקים גנבת משהו? לא פגעת בעצמך?לא 'חתכת'? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? פעם אחת ניסיתי עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא ממש התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית?לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? תכננתי ... עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן קפצת כתה?לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? כן שברת עצם בגוף?לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו?לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו?פורומים נחשב? היית כל הלילה על המחשב?חצי לילה קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן העברת פתקים בשיעור?בטח תפסו אותך?לפעמים הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת?לא נכנסת למצב כפית? לא ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך?כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת נוור? מה זה? שיחקת חבילה עוברת?כן צרחת מפחד?כן שנאת את עצמך?לא קינאת במישהו אחר?לא היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב?לא שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן

חןשסק

New member
חח לא אמרתי שומדבר, פשוט

נעם גם אוהב אותו והוא מתעקש שאני אראה אותו כבר...

למעלה