גם אני משועמם!../images/Emo13.gif
שם:נעם גיל:18.5 מיקום:קו אורך 33 מעלות מצפון קו רוחב 29 מעלות ממזרח משו חשוב לשבוע הבא:אולי להתחיל עבודה קבועה ב"ה!
סרט טוב:יש מיליון!שרה"ט,נאמנות גבוהה,חומות של תקווה סופגניות, עם ריבה או בלי?עם!!
אם הייתה לך האפשרות לשנות משו בחייך, מה היית משנה?מצב כספי
כבר סיבבת סביבון לכבוד חנוכה??
האמת שלא מה תעשה עוד שעה וחצי?בטח אשתה איזו בירה עם חברים
נסעת פעם בלי רישיון?כן
באיזה גיל תרצה להתחתן?30 אולי..אנא ערף כמה ילדים?3
מספר הכריות שאתה ישן עליו הוא:1,וגם זה לא תמיד
היית רוצה לשמוע מחשבות של המין השני?כן!כמו ב"מה נשים רוצות"
אם אתה מעשן, איך התחלת?לא מעשן תוכל להפסיק אם תרצה? איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים?בכדור הארץ.
מאמין בה'?לא.מאמין בשתי אותיות קדימה מאמין בחייזרים?אני יותר מקווה מאשר מאמין|חייזר| למי אתה מתגעגע?לסבתא שלי ז"ל
שירים, ישראלים לועזיים או שניהם?שניהם
איזו משאלה מציאותית יש לכם?לטייל כל החיים איזו משאלה לא מציאותית יש לכם?שיש עולם אחר אחרי החיים האלה כמו בספר "עולם הסוף"
האם אתם חולמים בהקיץ?הרבה!
על מה?הרבה דברים:סיטואציות,דברים של בדיעבד וכו'... האם אתם זוכרים את החלומות שלכם בלילה
?לפעמים האם החלומות שלכם משפיעים על מצב הרוח במהלך היום?לא קרה לכם פעם שחלמתם חלום ואחרי שהתעוררתם זכרת רק את ההרגשה שהייתה לכם בחלום ולא את החלום עצמו?לא האם קרה לכם שמשאלה שלכם התגשמה?כן.זכיתי פעם בטוטו,אבל ב56 ש"ח
האם קרה שחלום שחלמתם התגשם?לא זוכר
קרה פעם שקרה איזה משהו אחרי שהייתה לכם הרגשה שזה יקרה?כן האם יש לכם סיוטים בלילה או חלומות טובים בד"כ?בד"כ סתם חלומות טיפשיים
האם חלמתם חלומות שחזרו על עצמם?כן האם היה איזשהו חלום שהטריד אותכם במשך הרבה זמן?לא האם הייתה לכם משאלה כלשהי שהתגשמה,ואז הבנתם שאתם לא באמת רוצים את זה?לא זוכר אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כןןן
בשר לבן ופירות ים!
ברחת מהבית? לא ליותר מכמה שעות
התחילו איתך? כן
נשארת ער כל הלילה? כן.. לא אכלת יום שלם?כן
דיברת בטלפון כל הלילה? לא..אבל כמה שעות
הרגת מישהו?ג'וקים נישקת מישהו מאותו מין?לא
בגדו בך?לא.אלא אם כן חן רוצה לגלות לי משהו
הרגת חיה בטעות? אולי נמלה הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? ממממ..לקחתי פעם לאמא שלי כמה שקלים בלי רשות
פגעת בעצמך? כן...
'חתכת'? לא רצית למות? לא בצורה רצינית
עישנת סיגריות? לא יותר משחטה אחת,וגם זה כשהייתי שתוי עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? בוודאי
השתכרת? כן! התנשקת? דהה.. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן
היית עם שני אנשים בו זמנית? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? תכננתי... עשית קעקוע? לא. הסתפרת? כן!מה זה השטויות האלו? קפצת כתה? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן.. התאפרת? בפורים!
רצית להיות משהו שאתה לא? כן
רצית להיות בן המין השני?חס ושלום הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן שברת עצם בגוף? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? 3 שנים בגמנסיה,מכירים מישהו שלא הבריז? התחרטת על משהו שעשית? בטח היית אובססיבי כלפי משהו? כן,לכדורגל ולWWF כשהייתי קטן היית מאושר? כן
מצטער שהאייקונים חוזרים על עצמם,יש שגיאה בדף כשאני רוצה להעלות את ה[סמיילים וסימנים לתוכן] התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? קוקה קולה... היית כל הלילה על המחשב? כן.. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?השאלון הזה מתחיל לחזור על עצמו העברת פתקים בשיעור? בשביל מה להעביר פתקים?מדברים רגיל..אבל גם זה יצא תפסו אותך? לא הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? הרבה פעמים נכנסת למצב כפית? כן
ביקרת אצל פסיכולוג? בבית,לא במסגרת טיפול(איזה מתחכם מניאק אני) חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? מבחינה פסיכיאטרית?לא בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? מה הכוונה מישהו אחד? בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? היית בהופעה חיה של זמר אהוב? בטחחח!!הרבה. שיחקת נוור? כן. שיחקת חבילה עוברת? כן.סתם משחק דבילי צרחת מפחד? לא שנאת את עצמך? כן.. קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא זכור לי.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? ממ..כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן...כל לילה בערך נשבר לך הלב?לא שברת לב?כן השם שלך הופיע בעיתון?עיתון בי"ס נחשב?