שאלון שיעביר ת'זמן עם המלחמה הזאת!

Yaarit4

New member
שאלון שיעביר ת'זמן עם המלחמה הזאת!

שם: שם משפחה: גיל: מקום מגורים: זה או זה: .יומולדת או חתונה? 2.מוזיקה שקטה או קצבית? 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? 4.קינוח-גלידה או עוגה? 5.עוף או המבורגר? 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? 8.שמש או ירח? 9.מוקה או וניל? 10.דבש או ריבה? 12.דנה או דני? 13.להיות גבוה או בינוני? 14.שכל או מזל? 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? 17.ריצה או הליכה? 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? 19.סתיו או אביב? 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? 22.מיים או מיץ? 23.שפיים או ממדיון? 24.אורז או פתיתים? 25.מלחמה או שלום מזוייף? 26.אסרטיביות או תמימות? 27.אופי חזק או רגשנות? 28.מונית שירות או אוטובוס? 29.תל אביב או חיפה? 30.בית ספר או צבא? שבט טבריה או כנרת(הייתי חייבת)? -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? 32.אוהב אותה? 33.מה הם תחביביך העיקריים? 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? 37.איך אתה מפנק את עצמך? 38.מה משמח אותך? 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? 40.למה? 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? 44.בן כמה אתה? 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 46.האם הם חשובים לך? 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? שאלות על צופי ים: איזה שבט אתם? איזה שבט הייתם רוצים להיות? איזו סירה הכי טובה שהייתם עליה? ועכשיו לשאלת השאלות! איזה ש"ש הכי טוב שהיה לכם עד עכשיו? תהנו!

Yaarit4

New member
:]

שם:יערה שם משפחה:ג'ינו! גיל:17 וחצי מקום מגורים:טבריוס זה או זה: .יומולדת או חתונה?חתונה 2.מוזיקה שקטה או קצבית?גם וגם 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?ממבט ראשון:$ 4.קינוח-גלידה או עוגה?עוגת שוקולד 5.עוף או המבורגר?המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טלויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?טיול בפארק 8.שמש או ירח?ירח 9.מוקה או וניל?מוקה 10.דבש או ריבה?ריבה 12.דנה או דני?דני 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני 14.שכל או מזל?אממ 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?קודם אומרים"אילון" ושנית עזריאלי יותר טוב למרות שהשוק בחיפה טוב יותר משניהם 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?לונה פארק ת"א 17.ריצה או הליכה?ריצה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?לעבוד 19.סתיו או אביב?אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?עוגת שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע?גם וגם 22.מיים או מיץ?מיץ ענבים 23.שפיים או ממדיון?שפיים זה תענוג וגם ממדיון 24.אורז או פתיתים?פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף?מלחמה לא בחופש ואז לקרוע להם ת'צורה לערבים ושלא יהיו ערבים בעולם:] 26.אסרטיביות או תמימות? 27.אופי חזק או רגשנות?שילוב 28.מונית שירות או אוטובוס?מונית שירות 29.תל אביב או חיפה?חיפה 30.בית ספר או צבא?צבא שבט טבריה או כנרת(הייתי חייבת)?טבריה!!!!!!!!! -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?ברור 32.אוהב אותה?כע 33.מה הם תחביביך העיקריים?כל מיני 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?כל מיני 38.מה משמח אותך?להיות עם אנשים שאני אוהבת 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?אחח 40.למה? 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...חלמתי שאני זמרת מפורסמת ואני מופיעה עם עברי לידר ומחתימים אותי ואני טסה לארה"ב ושרה שם חיחי 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם:יש הרבה כאלה 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?נחמד 44.בן כמה אתה?17 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?טובים טובים אממ 6 46.האם הם חשובים לך?כן מאוד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?תמיד טוב שיש עוד 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?כל מיני 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?שילוב של שניהם 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו:כנות 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?כע 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?חופר קצת שאלות על צופי ים: איזה שבט אתם?טבריה!:] איזה שבט הייתם רוצים להיות?חיפה:$ איזו סירה הכי טובה שהייתם עליה?שכחתי את שמה ועכשיו לשאלת השאלות! איזה ש"ש הכי טוב שהיה לכם עד עכשיו?עומר ברעם,עומר קונפורטי,ניר ארז,אריאל דניאל:$ :]

LostSoul1

New member
אוילהלה

17.ריצה או הליכה?ריצה מה את משחקת אותה? בקושי הליכה את עושה]: 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?טובים טובים אממ 6 אני ביניהם?

Yaarit4

New member
אמאל'ה זיקה אני אכנס בך

אני רצה המון:$ ברור שאת ביניהם

Yaarit4

New member
אני חוזרת בי

טוב יאלה פתחנו פה צ'אט חזרי למסנג'ר חיחי

LostSoul1

New member
תקשיבי טוב עכשיו!

לא תשני אותו אף פעם לא:$ שם: זיקה שם משפחה: נחומוב גיל: 16 מקום מגורים: טבריה זה או זה: .יומולדת או חתונה? שניהם:$ 2.מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי במצברוח! 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? השניה 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה 5.עוף או המבורגר? עוף 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טיוי 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? / 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? תלוי מה:$ 10.דבש או ריבה? איכ]: 12.דנה או דני? דניP: 13.להיות גבוה או בינוני? לבת- בינוני, לבן- גבוה 14.שכל או מזל? מזל:$ 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? חצי יום 19.סתיו או אביב? אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? תלוי 22.מיים או מיץ? .. 23.שפיים או ממדיון? .. 24.אורז או פתיתים? אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף:$ 26.אסרטיביות או תמימות? לא זה ולא זה, באמצע 27.אופי חזק או רגשנות? באמצע 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? תא 30.בית ספר או צבא? שאלה טובה שבט טבריה או כנרת(הייתי חייבת)? [קקה] טבריה
-כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא:] 32.אוהב אותה? 33.מה הם תחביביך העיקריים? מחשב
34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? אוי זה מעניין 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? זה גם מאד מעניין 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? כסף:] 37.איך אתה מפנק את עצמך? 38.מה משמח אותך? אנשים 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו ? משתדלת 40.למה? כובע 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם: נו 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? 44.בן כמה אתה? 16 עדייןן:] 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? הרבה:$ 46.האם הם חשובים לך? כן 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? למה לא? 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? תמוזיקהP: 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? שניהם 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו: נחמדות/כנות ועוד 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?.. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? אנוכי לא כשרונית]: 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? משתדלת 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? מעאפן שאלות על צופי ים: איזה שבט אתם? טבריה איזה שבט הייתם רוצים להיות? :$ איזו סירה הכי טובה שהייתם עליה? ועכשיו לשאלת השאלות! איזה ש"ש הכי טוב שהיה לכם עד עכשיו? יא קקה!! למה להפלות? למה?
תהנו!

Yaarit4

New member
מה זההה

55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? מעאפן תירגעי

שאלון!!!

שם: נימרוד שם משפחה: פלצור גיל: היום 17!!!!!!!!!!!! מקום מגורים: חיפה!!!!!!!!!! זה או זה: זה... .יומולדת או חתונה?יומולדת היום!!!!!!!!!! 2.מוזיקה שקטה או קצבית? 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? מבט ראשון 4.קינוח-גלידה או עוגה?גלידה!!!!!!! 5.עוף או המבורגר?המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?פאב 8.שמש או ירח?שמש 9.מוקה או וניל?וניל 10.דבש או ריבה?ריבה (אבל לא ריבת ג'לי של הקורסים...) 12.דנה או דני?דן 13.להיות גבוה או בינוני?גבוה 14.שכל או מזל?מזל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?לב המפרץ(חיפה...) 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?ת"א 17.ריצה או הליכה?ריצה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?לעבוד 19.סתיו או אביב?אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע?להפליג... 22.מיים או מיץ?מיץ 23.שפיים או ממדיון?ים!!!!!!!!!!!! 24.אורז או פתיתים?פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף?מלחמה!!!!!!!!!(אני מהצפון מותר לי...) 26.אסרטיביות או תמימות?אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות?חזק 28.מונית שירות או אוטובוס?אוטובוס 29.תל אביב או חיפה?חיפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.בית ספר או צבא?צבא שבט טבריה או כנרת(הייתי חייבת)?טבריה -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?לא 32.אוהב אותה?לא 33.מה הם תחביביך העיקריים?שייט!!!!!!!!! 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?לראות אנשים שיכורים... 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?לא יודע 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?סירה שלא מתהפכת 37.איך אתה מפנק את עצמך?הולך להפליג!!!!!! 38.מה משמח אותך?הוינדמילר החדשה כשהיא לוקחת מקום ראשון בשיוט השלושה... 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?יש לנו עבר מפואר, עתיד מזהיר, רק חבל שההווה לא משהו אבל לפחות זה עובר מהר... 40.למה? אין לי כח לכתוב שוב... 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...שהרמתי את היד באוויר והורדתי אותה למטה, זה היה כל החלום אני עדיין לא מבין איך זה לקח את כל הלילה 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם אין לי כח זה בטוח יהיה ארוך... 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?לא יודע... 44.בן כמה אתה?17 היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?3 46.האם הם חשובים לך?כן 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?מספיק לי... 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?רוק 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?לא יודע... 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?אופי 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו: חוש הומור 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?לעבור לגור באמת בחיפה בבית משלי... 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?לא יודע אני די מוגבל... 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?כן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?משעמם שאלות על צופי ים: איזה שבט אתם?חיפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה שבט הייתם רוצים להיות?חיפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזו סירה הכי טובה שהייתם עליה?הרוינדמילר ועכשיו לשאלת השאלות! איזה ש"ש הכי טוב שהיה לכם עד עכשיו?שלגמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yaarit4

New member
פלצור!

מזל טוב:] עד 38489047894785 הרבה אושר,יושר,עושר,וכושר

מזל טוב!

שם:עדי שם משפחה:רום הסר גיל:16.5 מקום מגורים:ת"א זה או זה: .יומולדת או חתונה?יומולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית?גם וגם, תלוי במצב רוח שלי 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?נבנית בשלבים 4.קינוח-גלידה או עוגה?גלידה 5.עוף או המבורגר?המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טלוויזיה-רק סרטי אימה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?פאב 8.שמש או ירח?ירח 9.מוקה או וניל?מוקה 10.דבש או ריבה?ריבת קסם של חתירה ארוכה 12.דנה או דני?דנה 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני 14.שכל או מזל?מזל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?אלנבי ושינקין בת"א 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?לונה פארק ת"א 17.ריצה או הליכה?הליכה מהירה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?לעבוד כל היום 19.סתיו או אביב?סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?עוגת שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? חייק הטבע 22.מיים או מיץ?מים 23.שפיים או ממדיון?אף אחד 24.אורז או פתיתים?פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף?שלום מזויף 26.אסרטיביות או תמימות?אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות?אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס?אוטובוס 29.תל אביב או חיפה?ת"א 30.בית ספר או צבא?צבא שבט טבריה או כנרת(הייתי חייבת)?מה ההבדל? -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?לא 32.אוהב אותה?לא 33.מה הם תחביביך העיקריים?להפליג 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?תרופה שגורמת לישון פחות 37.איך אתה מפנק את עצמך?נשארת יום שלם בבית בלי לעשות כלום 38.מה משמח אותך?כשאחותי באה לבקר 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?תוך 150 שנה אין מדינה... 40.למה?כי אם המצב של היום ימשיך ככה, המדינה שלנו תתמוטט(אני מדברת שיש כל 5 שנים מלחמה) 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...כשהייתי בת 5 חלמתי שאני נמצאת בירושלים בימי שלמה המלך, וחלמתי שאני רואה את בית המקדש במציאות. כשגדלתי התברר שמה שחלמתי די קרוב למציאות, יותר נכון מה שראיתי נראה אותו דבר כמו התיאורי בנייה של בית המקדש. זה מדהים אותי עד היום... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם ההפלגה הראשונה שלי בקרוול רעם בכיתה ו' 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?כיתה ג',ד',ה' זה שנים משמעותיות אין לי רגע שיא 44.בן כמה אתה?16.5 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?3 46.האם הם חשובים לך?מאוד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?הייתי רוצה 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?רוק 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?גם וגם 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו-סובלנות+הקשבה, היכולת להסתכל על החיים בהומור 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?לזכות במיליון דולר 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?משחק וכתיבה חופשית 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?משתדלת להיות 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?נחמד שאלות על צופי ים: איזה שבט אתם?ת"א איזה שבט הייתם רוצים להיות?ת"א איזו סירה הכי טובה שהייתם עליה?שחף, עצמון ועכשיו לשאלת השאלות! איזה ש"ש הכי טוב שהיה לכם עד עכשיו?כשהייתי ביפו, היה שינשין שהשפיע על כול השבט ובנה שכבה נהדרת, שעד היום זו השכבה הכי גדולה בשכב"ג ביפו. השינשינ הוא חיים(אין לי שמץ מה השם משפחה), נראה לי שהראל צילם אותו בתמונות של מפ"ס

Yaarit4

New member
אוקיי

שבט טבריה או כנרת(הייתי חייבת)?מה ההבדל? יש שבט טבריה בטבריה ויש שבט כנרת שלא קשור לטבריה בקיבוץ כנרת!

למעלה