וואו, ממש משעמם לי
שם:ספיר גיל:17 מקום מגורים:טבריה זה או זה: .יומולדת או חתונה?לא יודעת לא הייתי בהרבה חתונות, יום הולדת? 2.מוזיקה שקטה או קצבית?לרוב שקטה אבל תלוי במצברוח 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?לא יודעת 4.קינוח-גלידה או עוגה?עוגה 5.עוף או המבורגר?לא זה ולא זה 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?תלוי במצברוח 8.שמש או ירח?ירח 9.מוקה או וניל?וניל 10.דבש או ריבה?דבש 12.דנה או דני?דנה 13.להיות גבוה או בינוני?גבוה 14.שכל או מזל?שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?לונה פארק תל אביב 17.ריצה או הליכה?הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?לגוון? 19.סתיו או אביב?סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?עוגת שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? תלוי במצברוח 22.מיים או מיץ?תלוי איזה מיץ 23.שפיים או ממדיון?נראה לי שהייתי רק באחד מהם ואני אפילו לא זוכרת איזה 24.אורז או פתיתים?אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף?שלום מזוייף 26.אסרטיביות או תמימות?אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות?קצת מכל דבר 28.מונית שירות או אוטובוס?לרוב מונית שירות 29.תל אביב או חיפה?ת"א 30.בית ספר או צבא?מאיפה לי איך זה בצבא שבט טבריה או כנרת(הייתי חייבת)?אני לא כזאת אובייקטיבית -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?אין לי יס אבל כשיוצא אצל אחרים אז בכיף 32.אוהב אותה?היא חמודה 33.מה הם תחביביך העיקריים?לא יודעת, צופי ים זה כיף[?] 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?שיעורי מגמה 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?לא יודעת כל מיני 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?לא יודעת 37.איך אתה מפנק את עצמך?לא יודעת 38.מה משמח אותך?כל מיני דברים ואנשים מסויימים 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?לא כזה 40.למה?ככה 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... יש המון כאלה, אין לי כוח 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם כנ"ל 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?לא יודעת כמה שאלת מעיקות 44.בן כמה אתה?17 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?7? סתם זרקתי מספר אין לי כוח לספור 46.האם הם חשובים לך?כן 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?זה דיי מספק אבל עוד זה אף פעם לא גרוע יותר. 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?אני שונאת תשאלות האלה 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?גדכדש 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?השילוב 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו?אין לי כוח 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?שיערה תקנה לי קטמרן 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?אני לא בנאדם כשרוני. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?לפעמים 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?מעצבן
שאלות על צופי ים: איזה שבט אתם?טבריה איזה שבט הייתם רוצים להיות?לא סגורה על זה, אבל לפעמים נחמד בשבטנו הקט איזו סירה הכי טובה שהייתם עליה?האלון, וזה אפילו לא ציני ועכשיו לשאלת השאלות! איזה ש"ש הכי טוב שהיה לכם עד עכשיו?לא יודעת, עומר? קשה להחליט איזה מהם.