שאלון שישבת

עונה

1. שם: שירה 2. גיל: 17 וחצי 3. תאריך לידה: ו טבת 4. כינוי: שילי 5. תכונה טובה: שמחה 6. תכונה רעה: עקשנות 7. חולשה: אממ.. 8. אובססיות: לגרד את עצמי... כן אני פשוט מגרדת את עצמי ברגלים פרצוף ידיים גב בטן הכל בצורה מטורפת... אהה וגם לתלוש שיערות מהריסים/גבות 9. פאדיחה: הפאדיחות שלי ארוכות לכתיבה 10.כאב: הכי כואב לי זה שאין לי עכשיו אהבה.. ושאף פעם לא הייתה לי.. 11.משאלה: שאני אמצא לי בעל ירא שמים ואתחתן איתו כבר (אתן לא קולטות כמה שאני רוצה להתחתן) 12.זיכרון רע: הפרעת אכילה.. 13.זיכרון טוב: הפרעת אכילה.. (נו מה ניהיתי רזה מזה.) 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מלחמת המפרץ.. 15.געגוע: לחברה שלי שקוראים לה ורד ואני מתה עליה.. 16.פחד: להשאר רווקה זקנה ומרירה.. 17.את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"שירה את צריכה טיפול" 18.קמיע [אם יש]:אין 19.החג האהוב עליך: פורים 20.אוכל מועדף: אממ.. 21.המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: לא כשר.. 22.שתיה מועדפת: מים 23.קינוח מועדף: כלום 24.ממתק מועדף: כלום 25.עוגה מועדפת: כלום 26.צבע מועדף: כחול 27.חיה מועדפת: דג בצלחת.. 28.חיית מחמד [אם יש]:היה לי דג שנתנו לי לבת מצווה והוא מת לפני כמה שנים.. 29.ספורט מועדף: הליכה כפיפות בטן וכו'.. 30.מספר מזל: 7 31.ספר: הארי פוטר 32.סרט דיסני מועדף: מולאן (עשינו על זה הצגה בבי"ס הייתי לי שאנג) 33.סרט: אממ.. יש הרבה 34.שחקנ\ית: אין.. סתתתםםם 35.זמר\ ת: אין מועדף.. אבל אני אובת את נינט והראל סקעת.. 36.סדרה מעודפת: .. 37.מקצוע אהוב: מתמטיקה ועיצוב גרפי 38.מקצוע שנוא: אנגלית 39.מקום בעולם: ישראל 40.המעשה הכי נועז שעשית: אני חננה 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: להרעיב את עצמי.. 42.פריט לבוש מועדף: אממ.. 43.ההמצאה של כל הזמנים: המזגן 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45.את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46.את/ה מאמינ/ה באלוהים? מאוד אני מתה עליו 47.גלידה- בכוס או בוופל?לא גלידה ביכלל 48.שקיעה או זריחה?שקיעה 49.בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50.ג'ינס או סתם מכנס? חצאית 51.בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חצי חצי 52.מלפפון או עגבניה? עגבניה 53.קור או חום? קור 54.לישון או לקום? לקום 55.חוף או הרים? הרים 56.קרמבו- וניל או שוקו?כלום 57.תות או בננה? גם וגם 58.חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59.שיר שגורם לך לצחוק:משקנאדה 60.שיר שגורם לך לבכות: שיר בעיפרון 61.השיר של כל הזמנים: שיר בעיפרון 62.שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: שיר בעיפרון.. (בנתיים זה לא גבר שאני אוהבת אבל עדיין בנאדם שאני מאוד אוהבת) 63.שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת.. 64.שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא יהיו שירים יהיו דמעות.. 65.שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:אינקומליט 66.איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? לא הייתי מתארת את עצמי.. 67.שמות החברים הכי טובים שלך:ורד זוהר יעל ליליאן הדר יפית מירית שרית הודיה להמשיך? 68.הגלידה הכי טעימה? כלום 69.מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? רגישות נאמנות וכו'.. 70.מתי התחברת לראשונה לרשת?אע? 71.לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?לא גולשת.. 72.באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? רק פה.. 73.מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הסיפור הוא שבכתה התחלנו לקרוא את השמות במקום עם רי"ש עם למ"ד ואז הפך לשילה ומשם עשינו הטיות וזה נהיה שילי.... שילי היה תפוס ושילי האחת זה דמילי אז עשיתי שילי the one 74.אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש התאהבות לא אהבה.. 75.באיזה פורומים את/ה כותב/ת?רק פה 76.כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? האמת שזה קרה לי פעם וזה היה אסון כי זה היה מישהו שהדריך איתי ואח"כ הוא לא רצה לדבר איתי כי לא נענתי להצעתו וזה דיי סיוט להדריך ככה.. 77.מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ושפתיים 78.יש לך חבר/ה? לא:( 79.כמה אחים ואחיות יש לך?4 80.אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא עם כולם 81.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?"מודה אני לפניך מלך חי וקים שהחזרת בי נשמתי בחמלה רבה אמונתך" 82.מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? "שמע ישראל.." 83.מהם התחביבים שלך?ליקרוא 84.את מי היית לוקח/ת לאי בודד?טלפון חברות וסירה לשוט חזרה הביתה 85.כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? דאודורנט, בושם, בגדים 86.אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דולפין 87.מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר 88.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?בעל 89.מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]ערב 90.אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? משהו שלא יכביד על הנשמה מלעלות למעלה.. :) 91.מהו החפץ הכי חשוב לך?סידור 92.מי החברים שלך בפורום?כל מי שאני מכירה מהקומונה 93.מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?כל יום בשירות הלאומי 94.מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?כל יום בשירות הלאומי.. פשוט כי אני עדיין לא מירה כ שכולם כמעט זרים לי 95.מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?לפני שבוע 96.מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לזכר אימנו סבתינו אחותינו ביתנו ואשתי ז"ל 97.ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם חברה שלי ולא משנה איפה 98.אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?את כתה י"א שסבלתי מהפרעות אכילה 99.אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אין על הארץ 100.ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?בחיים לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה