שאלון שישי.
שבת שלום

InfeCtedShesek

New member
שאלון שישי. ../images/Emo16.gifשבת שלום../images/Emo16.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'? 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? 5. פעם רצת 1000 מטר? 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? 10. מהו הסרט האחרון שראית? 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? 13. מה המצב? 14. באיזה שמפו אתה חופף? 15. נכון שהפורום שולט? 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? 17. בשר- בעד או נגד? 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 21. שיר ערש אהוב:? 22. סוג כלב אהוב:? 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? 30. האם פעם שיחקת פיפא? 31. מתי דיממת לאחרונה? 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? 40 מקום מגורים: 41. גיל בספרות רומיות: 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) 47. מהו המאפה האהוב עליך? 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? 53. מהו הבילוי המועדף עליך? 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?

DredLox

New member
../images/Emo45.gif וויקיד!

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא. מתחיל ב י'. 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מהשיניים הטוחנות בצד שמאל למטה. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? אני חושב שלא. 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? חחחחחחחח...לא זוכר : ) 5. פעם רצת 1000 מטר? חחחח...פעם רצתי 5000 מטר...בלי לעצור...בלי נעליים, בשלג...לקנות אוכל למשפחה : ) 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? יווו!! בטח : ) 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? אההה....עבר חודש לפחות. 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? חחחחחח...לא ללכת לישון בכלל נחשב? אם לא אז 4 וחצי אני מניח 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? לא יודע. אני מתלבט...מצד אחד אני מת לגור בנורווגיה ככה, או דנמרק...מצד שני אסור לנטוש את ארץ ישראל. רוב הסיכויים שאני יעבור לאיזה קיבוץ בנגב. 10. מהו הסרט האחרון שראית? Layer Cake ביוםפ רביעי. סרט לפנים : ) 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לא טעמתי...אבל סירופ ענבים זה בסט. 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים?חחחחח....כל יום כל היום. 13. מה המצב? חצב : ))))))))) 14. באיזה שמפו אתה חופף? חחחח....האד אנד שולדרס, אבל לא כי יש לי קשקשים אלא כי זה מה שיש בבית. בטכניון אני משתמש בפאנטן פרו וי : ) 15. נכון שהפורום שולט? חיובי : ) 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? בחיים לא עשיתי את זה. 17. בשר- בעד או נגד? חחחחח...זה כמו לשאול אם אני בעד או נגד לנשום : ) בטח שבעד. 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא יודע עד כמה זה כיף, אבל לא אכפת לי לדרוך על נמלה ולגלות אם זה כיף או לא. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אני עובר שם עם האוטובוס כל הזמן : ) 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? חחחחחחחחח...כלום...אפילו לא 10 אגורות : ) 21. שיר ערש אהוב:? לא נרדמתי אף פעם עם מוזיקה. מוזיקה זה להאזנה לא לשינה. 22. סוג כלב אהוב:? חחחחחח....לא יודע, אבל טרזה היא די סבבה...כל כלב שהשיער שלו יכול לגדול ולהיות ארוך כמה שאפשר, וגם מתולתל : ) 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? חחחחחח...אני עכשיו בחו"ל : ) אבל לפני זה עבר די הרבה זמן...אני מנחי שמאז צ'כיה בי"ב לא יצתי מהארץ...כלומר לפני 3 שנים. 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? יוסף. זה השם שנתנו לי כשעשו לי ברית, בגיל 5 : ) 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? חחחחחחח....עובר את ה130 אפילו : ) 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? אין לי שום דעה עליו. 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? חחחחחחח...בכיתי כששפכתי חלב של שותף אחר וגיליתי שהוא מקולקל וכל הקורנפלקס נהרס : ) 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? Opeth - Isolation Years. 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? עוף מוקפץ שאמא הכינה. 30. האם פעם שיחקת פיפא? בטח...הייתי מלך הפיפא...הייתי מרוויח מזה כסף אפילו : ) 31. מתי דיממת לאחרונה? אההה...לפני כמה ימי םכשהתגלחתי. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? חחחחחחחחח...איזה מין משחק עניים זה? לא זוכר. 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 1000 ומשהו שקל. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? יש לי איבר מין בעובי של פחית פפסי : ) סתאם...אהההה....קונים לי פסנתר שבוע הבא : ) 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? חחחח...עכשיו : ) 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: שורה שאני אוהב, או מהשיר שאני הכי אוהב? לא יודע...זה קשה...Last chance to evacuate Earth, before it is recycled : ) 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? לא יודע. זאת שאלה קשה...יאללה...לספח! 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? הממממ...לא. 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? כן...אבל בלי לשון. 40 מקום מגורים: אריאל. לחלופין מעונות קנדה בטכניון. 41. גיל בספרות רומיות: XXI 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? חחחחחחחחחחחחחחח....בטיול שנתי בי"ב. כלומר, לפני 3 שנים. 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 38 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 37.5 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? כן, אבל לא יותר מידי. 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) יין רגיל, לכבוד יום הולדתה של אמא : ) 47. מהו המאפה האהוב עליך? פחזניות!!! 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? מושכים מינית? לא...אבל הם מגניבים. 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? חס וחלילה...גועל נפש. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. זובע! 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? חחחחחחחחחחחחחחח...קרה לי פעם שנכנסתי הביתה מאוחר, ראיתי ג'וק בחדר והלכתי לישון בחדר : ) 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? תלוי עם מי אני נמצא...בד"כ נסחף, לעיתים מנהיג. 53. מהו הבילוי המועדף עליך? לא יודע...לראות סרטים. או לשתות בירות : ) 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: 6 וחצי סנטימטר. 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? חחחחחחחחח...יש שעון על הקיר : ) וזהו : )

ככה, כי בא לי...../images/Emo198.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'? - נכון 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? - שיניית טוחנות!! 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? - 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? - ברכה? 5. פעם רצת 1000 מטר? - היו ימים... 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? - האם תרצו להעניק לי עינוג אורלי בתמורה לתשובה?
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? - לפני איזה שבוע, היה תענוג... 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? - נראה לי 4... 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? - קזחסטן 10. מהו הסרט האחרון שראית? - פול מטאל ג'קט!! it's nice!!! 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? - משקה האלים... 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? - כל יום ב4:20 13. מה המצב? - .... 14. באיזה שמפו אתה חופף? - לא משתמש בשמפו, בשביל מה יש נפט?!?! 15. נכון שהפורום שולט? - ... 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? - לא זוכר, עבר הרבה זמן..לפני המלחמה נראה לי.. 17. בשר- בעד או נגד? - אוווהוו, כמה שיותר אדום!!! 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? - לא. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? - אתמול, שונא את פ"ת!!!! 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? - לא עניינכם, זונות! 21. שיר ערש אהוב:? - משחקי קלפים ..חחח :) 22. סוג כלב אהוב:? - הסוג שמשתמשים בו בניסויים של השמפו 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? - שנתיים :/ 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? - בוראט 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? - חופשי... 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? - חם לו על התחת 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? - שונא חלב!!! הלוואי והוא ימות! 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? - לאונרדו - עברי לידר 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? - בשר של כבש בלאט!! 30. האם פעם שיחקת פיפא? - נכון 31. מתי דיממת לאחרונה? - לפני כמה ימים...היה מרגש 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? - נכון 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? - ראבק 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? - 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? - כיתה ו' 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: - when u got nothing' u got nothing to lose 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? - שיהיה.. 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? - בלתי מסווג 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? - כמעט!! אבל בסוף לא.. 40 מקום מגורים: - פה 41. גיל בספרות רומיות: נכון 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? - לפני שנתיים 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל?27 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?108 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? - התבאסתי שנגמרה לנו הקולה באמצע המשחק 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) - בירה!!! נ.ב - תחרות בירה במשתלה יכול להיות אחד הטובים!!! 47. מהו המאפה האהוב עליך? - די כבר קשה לי עם השאלות החודרניות האלו 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? - כן, יש להם רקטום פרוותי מגניב כזה...גררר 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? - שואב אותה 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. - חבל 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? - לא 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? - מנהיג בזרם 53. מהו הבילוי המועדף עליך? - לשבת בפיצוציה, בירה ביד אחת ויד השניה אני מנסה לעשות איבל!!! (אין בילוי יותר טוב מזה..) 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: - חחחחח...אחד הטובים 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? - לא, אני שואל "אולי דיי?!?!?!?" השאלון היה ממש מרגש! תודה למי שכתב אותו! אני רוצה לפגוש אותו ולגעת לו בחראם! יאקשימש!

יאללה משעמם...

1. לא. 2. אממממ בשיניים. למטה... 3. don't know, don't care. 4. קפוסטה. 5. נראה לי שכן חח. 6. וואי, אחושרמוטה! 7. כבר לא זוכרת. 8. 4 וחצי נראה לי. 9. פינלנד!!!!! 10. 12 הקופים. 11. חחחחח כן! 12. תמידית \= 13. חרא של צב. 14. פנטן פרו וי *מעבירה יד בשיער בחושניות*. 15. פורום אריאל=סגידה \= 16. אמממ.... 17.
18. יש דברים יותר מספקים בחיים. 19. שבוע שעבר. 20. לא מעל 2 שקל ): 21. cradle of filth - a dream of wolves in the snow 22. האסקי סיבירייי! 23. לפני שנתיים. 24. ואסיה. 25. אממממ יכול להיות. (3 יחידות מתמטיקה). 26. איפה? 27. שבוע שעבר... התמונות הזוועתיות עוד רודפות את שנתי. 28. לוליטה מזמרת ברקע... מספיק טוב. 29. פרגיות. 30. לפני שנים רבות..... 31. זאת התקופה הזאת של החודש. 32. אווהווווו.... 33. 100 ש"ח. 34. אני יכולה להזיז את 3 האצבעות האמצעיות ברגל שמאל בלי להזיז ת'שאר. 35. אפשר? 36. האקונה מטטה. 37. אחר כך. 38. בית לחמניות מלאות סומסום. 39. i didn't have the pleasure. 40. פה. 41. אני מגמת מוזיקה... צריך לדעת רק עד 7. 42. עברו שנים. 43. 34. 44. 161... 45. שיברון לב. 46. לוידעת... וודקה רוב הסיכויים... לא זוכרת איזו. 47. פילמני. ורק פילמני. שומדבר חוץ מפילמני. 48. חלאס עם הסטיות האלה בכל שאלון!!!!!! 49.
50. :) 51. חחחחחחחחחחח כן P: 52. לא זה ולא זה.... אין צורך להיות קיצוניים כל כך. 53. לשבת עם קצת אנשים, לראות סרט, לאכול פיצה ולשתות איזו בירה. 54. 6 ס"מ. 55. ? מסווגים אנשים יותר מידי... אין סיום מוחץ?... לא מגניב.

כותרת מקורית

1. האם שמך מתחיל באות א'? אינדיד 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? ימני תחתון 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? לא, ולא אכפת לי כ"כ 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? אני יוצא נגד הקביעה שהוא רשע, וחוצמזה אני לא יודע. 5. פעם רצת 1000 מטר? אפילו פעמיים באותה ריצה 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? זה יכול להיות מעניין 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? היום ברכבת 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 3:30 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? פינלנד 10. מהו הסרט האחרון שראית? לא עכשיו 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?
בדיוק את זה ולא אחר 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? תדירות יומיומית 13. מה המצב? לפנק ת'צב 14. באיזה שמפו אתה חופף? ראש וכתפיים :| 15. נכון שהפורום שולט? ברור [כי השאלון הזה בטוח לא מכאן] 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? זה אף פעם לא עובד! 17. בשר- בעד או נגד?
עופר, הבא את הטלה, אני אומר. 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? זה לא כיף, אבל אני אדרוך עליה כי בטח יש לה חיים מיותרים 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? כל נסיעה מזדיינת לצבא זה ביקור בלתי נשכח בפתח תקווה!!!! 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 80 אגורות, אבל אם מחשיבים כרטיס אשראי אז מינוס 900 בערך 21. שיר ערש אהוב: אור! כן את האור!!! את הכוח!!! את הכל!!! 22. סוג כלב אהוב: כולם היו בניי 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? חו"ל זה עם צ'ופצ'יקיים מעל ה-ו' 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? עבדול 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? לא, כי אבא שלי נעצר באמצע 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? פלאטו זה שם קצת בעייתי... 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? היום בצהריים, ופשוט מזגתי חדש 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? לא מנוגן, וזה לא המחשב שלי 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? בשר טעים 30. האם פעם שיחקת פיפא? פעם??? זה היה כל החיים שלי עד כיתה ז' 31. מתי דיממת לאחרונה? כשהייתי במחזור [?] 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? כשהיינו צריכים להכריע מי עושה משמרת לילה 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 400 שקל לערב 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? יש לי זין גדול 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! חשבתי שזה רק שלי!!! כיתה ח'
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: אני שונא ת'שאלות האלה..לך תחשוב עכשיו איזה שיר אתה הכי אוהב 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? למה שירצו לספח ישוב בפורטוגל? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? כן, אבל אני לא אגיד לכם 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? אני דיי סבור שלא.. 40 מקום מגורים: הפורום 41. גיל בספרות רומיות: ואני גם ממש יודע 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? כיתה י"ב.. 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 5 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 124 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? לא...זה היה ברור שאו שהם יפסידו, או שהם ינצחו 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) בירה של רומנים 47. מהו המאפה האהוב עליך? מה שתכינו 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? איזזזזזזזזזה שאלת ישראבלוג 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? מנשק מזוזות לשעבר 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. לא בא לי ואין לי פה 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא. אבל קרה לי שחזרתי לחדר מאוחר, ראיתי ג'וק בביתה, ישנתי בדלת והלכתי לסגור ת'סלון 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? האם זה באמת משנה? 53. מהו הבילוי המועדף עליך? להיות בצבא!!!
54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: אה כןכן ברור בטח. 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? אני בהחלט מהאנשים האלה.

Z A M i

New member
../images/Emo6.gif

שכחתי שאתה קצת משעשע. תהיה לי בריא. ואני שואלת, מה עם סיבוב זריחה?

[קרן]

באמת מה עם סיבובי זריחה???!!!!!!!!!!!!!!!!! שאני באריאל אני אתקשר וכדאי לך גם להיות כאן.!!!!

izikd

New member
אני אני

1. האם שמך מתחיל באות א'? כן, איציק. 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? השיניים הקידמיות 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? ברור! הכי שווה, למרות שיש קצת הרגשה שעובדים על מישהו :\ 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? ידוע? 5. פעם רצת 1000 מטר? אני פדלעה, אבל אני מניח שכן, בכל"ז שיעורי ספורט. 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? רציתי לקנות בקיץ כשהייתי בסקוטלנד, אבל בסוף לא :{ 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? עבר קצת זמן. 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 5~ 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? במקום טוב :) 10. מהו הסרט האחרון שראית? ז'מורקי, סרט רוסי מאפיונרי מצחיק. 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לא ממש 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? בזמן האחרון מעט פחות 13. מה המצב? בסדר. מה נשמע אח שילו? 14. באיזה שמפו אתה חופף? |מנסה להזכר| 15. נכון שהפורום שולט? יבש לאחרונה 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? אם כבר עשו לי את זה כשהייתי קטן 17. בשר- בעד או נגד? בעד! 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? כן :X 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? יום עצמאות ב7:30 בבוקר 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? אין לי ארנק 21. שיר ערש אהוב:? אין 22. סוג כלב אהוב:? אין 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? נובמבר 2005 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? איגור (שם שני) 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? לא 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מעריץ 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לא זכור לי 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? כרגע לא 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? עוף, בקר. 30. האם פעם שיחקת פיפא? לא 31. מתי דיממת לאחרונה? יוצא מידי פעם 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לפני כמה ימים בערך 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? :X 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? :] 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? ואי, לא זכור לי דבר כזה. 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: אין לי אחד 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? הוא בתחומה. 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? בלתי מסווג 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא 40 מקום מגורים: אריאל 41. גיל בספרות רומיות: XVI, באמת. 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? לפני איזה שנתיים 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 29 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? פףףףף, אין לי כוח. 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? מאוד. 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) יין לא של קידוש. 47. מהו המאפה האהוב עליך? שוקולד כזה. 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? מאוד 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא, אני מרשה לה לנשק אותי. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא, אבל עשיתי מרדף אחרי הג'וק. לפעמים זה כלל אפילו רובי אוויר. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? לא נסחף, אז נגיד מנהיג. 53. מהו הבילוי המועדף עליך? אמ... 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: עזוב.. 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? חחחחח כן.

leofur

New member
טוב נו אם כבר אני פה

1. האם שמך מתחיל באות א'? אההמ לא ממש. 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? השיניים הקידמיות 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? בטח, בדיוק עמו המימונה, ועוד כל מיני חגים לא קשורים לחיים, חבל רק שב1 במאי אין חופש 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? סוהא? 5. פעם רצת 1000 מטר? יותר מדי פעמים, אבל פעם אחת גם רדפו אחרי 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? תלוי מי מלמד 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? אתמול, במקום ללמוד לבוחן. 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 4 כזה. 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? אוסטרליה או ניו זילנד,, אבל תכלס בסוף אני בטח ישאר פה. 10. מהו הסרט האחרון שראית? dr strange love 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? כן, במיוחד מעורבב עם סירופ פטל, יש לזה טעם של הסוכריות על מקל הזולות שיש מסטיק בסוף 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? 20HZ 13. מה המצב? ככה. 14. באיזה שמפו אתה חופף? האד אנד שולדרס 15. נכון שהפורום שולט? לא משהו האמת 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? כשהייתי בן 7 בערך ,ואמא אמרה לי, או שזאת הייתה סבתא, ולא היה נעים לאכזב אותה 17. בשר- בעד או נגד? לאכול כן, דברים אחרים זה תלוי 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? כן, הן דורכות עליי בשביל הכיף שלהן. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? היום, גיהנום עליי אדמות. 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 41.20 21. שיר ערש אהוב:?אין ממשף אבל יש שיר ערסים שאני אוהב. 22. סוג כלב אהוב:?דאלמאטי. 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפי שנה בפורטוגל 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אני חושב שלוס זה השם האמצעי 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? כן. 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? לא!! הוא התחיל עם כ הקניונים בארץ. 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? שלה מתחכמת? 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? pink floyd - ships 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? לשון פרה ברוטב שמנת פטריות. (כן כן לא כשר) 30. האם פעם שיחקת פיפא? בטח, הייתי קוע את יב. 31. מתי דיממת לאחרונה? לפני יומיים מפייפר קאט. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לפני חודש בערך, כשלימדתי את הילד פר"ח שלי מה זה. 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 5000 (הפר"ח) 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אההמ יש לי עין אחת כחולה ואחת ירוקה. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? כיתה ז'.. 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך:אין לי כזה :\ 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא מש 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? :X 40 מקום מגורים: אריאל ומעונות איינשטיין בת"א. 41. גיל בספרות רומיות: עוד מעט XX 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? ממש מזמן 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 39 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?50.5 (43 אם לחשב "לוס") 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? לא ממש, כמה אפשר לזכתו? 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) יין. 47. מהו המאפה האהוב עליך? בורקס פיצה 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? בהחלט! 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא, אבל מי פעם היא מנסה לנשק אותי 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? הייתה לטאה פעם, אבל היא א הפחידה אותי באמת 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? 53. מהו הבילוי המועדף עליך? 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: 6.27 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? רק כשאין לה בושה להעיר אותי.

InfeCtedShesek

New member
שבת בבוקר, יום יפה../images/Emo79.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'? רק לפעמים, כשאנשים ממש דיסלקטים. 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? שמאל תחתון. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? בטח! 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? ושתי הקירחת ישבה במקלחת, ויבוא המן וישק לה בתחת. 5. פעם רצת 1000 מטר? לא נראה לי
6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? בטח! 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? כמה ימים. 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? זו שאלה מסובכת.. 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? בנגב. 10. מהו הסרט האחרון שראית? פאטץ' אדאמס. 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? כן, למה לא. 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? מדי פעם. 13. מה המצב? אחלה 14. באיזה שמפו אתה חופף? נטורל פורמולה ירוק-זוהר כזה. 15. נכון שהפורום שולט? שלט. 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? למה שמישהו יעשה דבר טפשי כזה? 17. בשר- בעד או נגד? נגד.. 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? לפני שבוע. עיר נוראית!!~!
20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 1.30 ש"ח 21. שיר ערש אהוב:? ערוץ 24 מספק לי מבחר. 22. סוג כלב אהוב:? כל דבר שעיר וחמוד. 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? וואי, מזמן. כתה ז' 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אין לי, ואני לא ממש מעוניינת באחד. 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? לא. 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? כן, הוא חיה. 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? אתמול נראה לי. ולא, עצרתי את עצמי. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? כלום, אבא שם מרסדס סוסה במערכת. 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? לא יודעת, זה היה מזמן. בטח המבורגר. 30. האם פעם שיחקת פיפא? בטח! 31. מתי דיממת לאחרונה? בתחילת השבוע, הלכתי מכות על השלט ונפצעתי במרפק. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? מזמן. 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? בטח משהו כמו 1,000. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אני לא כזאת מעניינת.. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? השנה, או שנה שעברה. יש לי התפתחות איטית. 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: קשה מדי. 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? אבל זה שלנו!
38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא. 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? מה פתאום. 40 מקום מגורים: אריאל 41. גיל בספרות רומיות: XVI 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? גם כן מזמן. 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 25 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 104 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? בטח! 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) בירה. 47. מהו המאפה האהוב עליך? קוראסון שוקולד. 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? כבר לא.. 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. אח"כ, בשרשור תמונות שם. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? כן!!! 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? באמצע. 53. מהו הבילוי המועדף עליך? הופעה. 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: אני אחזור אליכם עם זה. 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לא, אני מהשואלים.

פעם ראשונה שאני עושה על שאלון כאן

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא. 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים?קידמיות 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש?לא.. פשוט משרד החינוך מבין שאי אפשר לבוא שיכורים לביה"ס. 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? 5. פעם רצת 1000 מטר?ברור :p 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?בוודאי (שלא). 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? היותי על תקן עציץ בבסיס אני עושה כל היום. 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 4:45 9. היכן תרצה לגור כשתגדל?או ת"א או קיבוץ לפנים! 10. מהו הסרט האחרון שראית?שר המלחמה. 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?לא. 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים?כל הזמן 13. מה המצב?הכל טוב מה איתך? 14. באיזה שמפו אתה חופף?פינוק 15. נכון שהפורום שולט?מעאפן אחושרמוטה.לא יזיק להזריק לו קצת חיים. 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?זה אחד הנוורים שלי. 17. בשר- בעד או נגד?בעד אבל בלי התלהבות. 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?לא. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה?איחחחחחחח יום חמישי, מה אני יעשה שאורנג' שם והפלאפון שלי חטף תסמיני מוות קשים. 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 0 ש"ח. 21. שיר ערש אהוב:?שירים שקטים. 22. סוג כלב אהוב:?בל מלכת עולם. 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה?אף פעם :( 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? יורש, ברטה, בושון, בישגדא. 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?לא. 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה?אמממ לא מדברים על זה. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?לא יכול- כלא 6 29. איזה בשר אכלת לאחרונה?נקנקיה. 30. האם פעם שיחקת פיפא? לא 31. מתי דיממת לאחרונה?אמממ מחזור נחשב? 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה?לא זוכרת. 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת?כבר שנה ו8 אני מרוויחה לא יותר מ400 ש"ח... 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו?נראה לי שעדיף שאני אשתוק כאן. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?מתישהו בתקופת התיכון חחח מזמןןןןןןןןןןןןןןןן... 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: "שוב אני מוצץ גבעול תחת גשר מת לנפול" 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה?אה? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס?בלתי מסווג. 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?רק עם הכלבה שלי! 40 מקום מגורים:אריאל. 41. גיל בספרות רומיות:תתרגמו 20. 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?באוגוסט 2004. 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל?9 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?2.5 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא?כן. 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!)- גולדסטאר. 47. מהו המאפה האהוב עליך? מלווח פיצה. 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך?חחח אני יותר בקטע של קופים. 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית?כן. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. עדיף שלא. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון?אחרי שהערתי בערך את כל הבית השכונה או העיר. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?תלוי מתי. 53. מהו הבילוי המועדף עליך?פאב. 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: אין לי כוח. 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?לא זוכרת כבר.

למעלה