שאלון שני../images/Emo164.gif
1. האם שמך מתחיל באות א'? לא, אלא אם כן מישהו פונה אליי באחד השמות הרוסיים הרנדומליים שעולים לו לראש, כמו: אינה, ארינה, אנה וכו'.
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? למטה כזה, נו. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? אילו רק היה לי חופש בפורים ולא אפטר מסכן אז לא הייתי חושבת בכלל על מה ולמה! 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו?
5. פעם רצת 1000 מטר?
לפני הרבה מאוד שנים... 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? בטח! חצאיות סקוטיות רולז. 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? היום! 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 4:30
9. היכן תרצה לגור כשתגדל? אירלנד
10. מהו הסרט האחרון שראית? לוזכרת.. 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לא.. 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? כל יום, כל היום [משעמם להיות מסופחת...] 13. מה המצב? פסדר, מה נשמע? 14. באיזה שמפו אתה חופף? הרבל אסאנס. 15. נכון שהפורום שולט? פסדרררר, מה נשמע?
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? אפפעם.. 17. בשר- בעד או נגד? יאמ.
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא, זה לא נחמד! 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אני שם כל יום. איכ.
20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 100 ומשו... 21. שיר ערש אהוב? "סעמק, לך לישון כבר!" 22. סוג כלב אהוב:? כלבים גדולים. 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? כשנולדתי.. 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אין לי. אבל זה בטח יהיה משהו קשוח וגותי כמו "פיור" או "אנג'ל" או "פנטאגרם" או "אה- וורי- ביג- אנד- בלק- דימון- פרום- הל".
25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? סבתא מצד אמא נפטרה... 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? SURE.. 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? הו, כן, זה היה מחזה מזעזע עליו אני לא מעוניינת לדבר!
הו! לשפוך חלב, זה כה עצוב! 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? KT Tunstall- Another place to fall 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? נקניקיות, אתמול. 30. האם פעם שיחקת פיפא? לא.. 31. מתי דיממת לאחרונה? פייפר קאט נחשב? 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לפני פול זמן... 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 6000 ש"ח
34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? בגדתי במטאל!
35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? שיו, אפשר?
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: Find yourself another place to fall Find yourself up against another brick wall See yourself as a fallen angel Well I don't see no holes in the road but you [מהשיר הזה, שכתבתי פה. זה לא הכי אהוב, אבל זה פסדר..] 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? זה לא שלנו? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? בלי מס?
39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?
40 מקום מגורים: אריהל- ירדן. 41. גיל בספרות רומיות: שש עשרה ושלוש. תָחשבו לבד איך זה. 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? לפני שנה.. 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 4 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? לורוצה. 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? לא... 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) וודקה. 47. מהו המאפה האהוב עליך? לודעת, משו טעים. 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? לא, אני לא עד כדי כך נואשת! 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא.. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. טוב. |: 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? אני לא מנהיגה, אני מלכת העולם. 53. מהו הבילוי המועדף עליך? גריסת דפים...
54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: לורוצה. 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?כן.