שאלון שישי.
שבת שלום

אילייני

New member
יו יורששששששששששש

יש מצב לטיול בפארק הקופים.... בעצם עזבי זה רק הטעם שלך... (חחח) שבוע טוב אנשים :)

RainPainter

New member
שאלון שני../images/Emo164.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא, אלא אם כן מישהו פונה אליי באחד השמות הרוסיים הרנדומליים שעולים לו לראש, כמו: אינה, ארינה, אנה וכו'.
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? למטה כזה, נו. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? אילו רק היה לי חופש בפורים ולא אפטר מסכן אז לא הייתי חושבת בכלל על מה ולמה! 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו?
5. פעם רצת 1000 מטר?
לפני הרבה מאוד שנים... 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? בטח! חצאיות סקוטיות רולז. 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? היום! 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 4:30
9. היכן תרצה לגור כשתגדל? אירלנד
10. מהו הסרט האחרון שראית? לוזכרת.. 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לא.. 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? כל יום, כל היום [משעמם להיות מסופחת...] 13. מה המצב? פסדר, מה נשמע? 14. באיזה שמפו אתה חופף? הרבל אסאנס. 15. נכון שהפורום שולט? פסדרררר, מה נשמע?
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? אפפעם.. 17. בשר- בעד או נגד? יאמ.
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא, זה לא נחמד! 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אני שם כל יום. איכ.
20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 100 ומשו... 21. שיר ערש אהוב? "סעמק, לך לישון כבר!" 22. סוג כלב אהוב:? כלבים גדולים. 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? כשנולדתי.. 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אין לי. אבל זה בטח יהיה משהו קשוח וגותי כמו "פיור" או "אנג'ל" או "פנטאגרם" או "אה- וורי- ביג- אנד- בלק- דימון- פרום- הל".
25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? סבתא מצד אמא נפטרה... 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? SURE.. 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? הו, כן, זה היה מחזה מזעזע עליו אני לא מעוניינת לדבר!
הו! לשפוך חלב, זה כה עצוב! 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? KT Tunstall- Another place to fall 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? נקניקיות, אתמול. 30. האם פעם שיחקת פיפא? לא.. 31. מתי דיממת לאחרונה? פייפר קאט נחשב? 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לפני פול זמן... 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 6000 ש"ח
34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? בגדתי במטאל!
35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? שיו, אפשר?
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: Find yourself another place to fall Find yourself up against another brick wall See yourself as a fallen angel Well I don't see no holes in the road but you [מהשיר הזה, שכתבתי פה. זה לא הכי אהוב, אבל זה פסדר..] 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? זה לא שלנו? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? בלי מס?
39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?
40 מקום מגורים: אריהל- ירדן. 41. גיל בספרות רומיות: שש עשרה ושלוש. תָחשבו לבד איך זה. 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? לפני שנה.. 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 4 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? לורוצה. 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? לא... 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) וודקה. 47. מהו המאפה האהוב עליך? לודעת, משו טעים. 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? לא, אני לא עד כדי כך נואשת! 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא.. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. טוב. |: 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? אני לא מנהיגה, אני מלכת העולם. 53. מהו הבילוי המועדף עליך? גריסת דפים...
54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: לורוצה. 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?כן.

אני אוהב שאלונים כאלה...

אין לי מושג למה אבל... 1. האם שמך מתחיל באות א'? כן 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מאיפה שהמברשת נוגעת קודם... 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? עבור. 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? זרש 5. פעם רצת 1000 מטר? ויותר מזה.. 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? לא 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? אתמול 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 3:00 בערך.. 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? לא יודע 10. מהו הסרט האחרון שראית? מת לצעוק 4 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לא 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? כל כמה שניות 13. מה המצב? מתח! אחרי פרק 21 של נמלטים 14. באיזה שמפו אתה חופף? הנ-אנד-שולדרס מנטה 15. נכון שהפורום שולט? לא 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? מזמן... 17. בשר- בעד או נגד? בעד! 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? כן.. כמו שהיא מתהלכת עלי בשביל הכיף. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? שבוע בערך 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 750 בערך.. 21. שיר ערש אהוב:? אין 22. סוג כלב אהוב:? זאב כנעני 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? אף פעם 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אלתר [על שם סבא שלי ז"ל..] 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? נראה לי שכן 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? לא 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לא נשפך ולא בכיתי 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? כלא 6 - לא יכול להוריד ממך את העיינים 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? חזה עוף.. בעצם זה עוף.. אז אני מניח שפילה בקר 30. האם פעם שיחקת פיפא? כן 31. מתי דיממת לאחרונה? לפי כמה ימים נראה לי.. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? ביו שישי 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 1800 - טיפ
34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אממ.. אני מוכשר כחשמלאי רכב ... =\ 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? לפני כמה שנים 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: אין לי ממש שיר אהוב.. 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? איכס פוליטיקה 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? בלתי מסווג 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא 40 מקום מגורים: אריאל, רחוב הארז 41. גיל בספרות רומיות: XX [?] 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? לפני 4 שנים נראה לי.. 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 20 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 103.5, אבל בגימטריה נכונה זה יוצא 4.5 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? לא 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) ירדן הר חרמון 2003... יין מצויין. 47. מהו המאפה האהוב עליך? פיצה זה מאפה =\ ? 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? ממש.. 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? בית, חדר.. כל מקום שיש מזוזה 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. לא בא לי 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? אם אחותי נחשבת לג'וק אז כן 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? פעם ככה ופעם ככה 53. מהו הבילוי המועדף עליך? בית של חברים, משחק אס-הול, שתיה, סיגריה.. והעברת זמן 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: אין לי סרגל לידי.. 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? אין לי כבר בי"ס, אבל פעם היו שואלים אותי..

../images/Emo26.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא..ע' 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? שמאל למטה 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? לא..אבל זה מצוין שחשבו על חופש :] 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו?אנערף 5. פעם רצת 1000 מטר?לא חושבת.. 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? לא =\ 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ?לפני שיצא הסודוקו.. 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה?3 בבוקר נראה לי..חנוכה דרום-לשמירה =\ 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? קודם תנו לי לגדוללללללללללל 10. מהו הסרט האחרון שראית? "שחקי אותה מותק" אתמול בלילה..ביס 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?יאפ..אבל יותר תפוחים 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים?סבירה 13. מה המצב?וואלה הכל טוב :] 14. באיזה שמפו אתה חופף?הוואי 15. נכון שהפורום שולט?בטח..=\ 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?בגיל 7 נראה..שסבא שלי יצא באיזה יציאה מפגרת שכזאת..חח 17. בשר- בעד או נגד?אממ...בעד 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?חרם..=\ 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה?ביום ראשון..קניתי בגד ים :] 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 42 21. שיר ערש אהוב:? =\ 22. סוג כלב אהוב:?אסקי סיבירי+סמויד :] 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? כתה ז'..ובע"ה שוב בספטמבר 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? ענבל.. 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? אין לי מושג בת כמה סבתא שלי... 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מי זה?! 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? חח היוםםם בבוקר...לא שמתי לב בכלל..הייתי רדומה לגמרי עד שכמעט החלקתי.. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? "ידעת שאסבול" 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? אממ עוף בשישי.. 30. האם פעם שיחקת פיפא? בטחחחחחחח 31. מתי דיממת לאחרונה?שלשום 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? פעם אחרונה שאני זוכרת..מחנהההה קיץץ 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 400 :]] 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אני ממש עייפה 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? חחחח תחילת כיתה ח'..או סוף ז'..לא זוכרת..עידן יצא ביציאה מפגרת..:\ 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: "צדקת אח יקר..עכשיו ליבי נשבר" 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? עם המדינה הזאת אי אפשר לדעת כלום 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? X 40 מקום מגורים: אריאלללללל סיטי..הירדן :] 41. גיל בספרות רומיות:אני גם ממש יודעת רומית 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? שונאת את אילת..בטח לפני כמה שנים 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? שניה..44 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?42 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא?כן...;[ 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!)-אבסולוט.. 47. מהו המאפה האהוב עליך?כל דבר שיש לו טעם טוב :] 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך?לא 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית?ת-מ-י-ד 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך..-לא בא לי :] 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? ראיתי עקרב בשירותים...=\ 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?לא 53. מהו הבילוי המועדף עליך?שישי-חח לשבת במרכזז במגניב הזה 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:נו..? מה לעשות עם זה? 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? כןןןןןןןןןןןןןןןן!!! טבלאות יאוש רצותת אצלי חופשיייייייי!! ו..נקסון..דבריי איתי :]

chayhefetz

New member
אחלה

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא, וזה כל מה שאני מגלה 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? טוחנות שמאל 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? חחחחח יאפ 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? וירשתא, משהו בסגנון.. 5. פעם רצת 1000 מטר? כן.. 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? ברור 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? אתמול..
8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 3 AM 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? על ראש הר בניו זילנד 10. מהו הסרט האחרון שראית? הדסון הוק 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? אני לא אגיד לא אם מישהו יציע לי.. 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? 1-3 פעמים בשנה 13. מה המצב? חצב 14. באיזה שמפו אתה חופף? DOVE 15. נכון שהפורום שולט? אממממ 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? חחחח זה עובד?? 17. בשר- בעד או נגד? בעד + 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? כן מוהאהאהאהאהאה 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? השבוע.. 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 20 ש"ח 21. שיר ערש אהוב:?לא אוהב ערסים 22. סוג כלב אהוב:? גולדן 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפני חודשיים 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? הקוטל 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? כן... 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? נראה לי 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? חחחחח בגיל 3 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? oasis - wonderwall 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? בשר טחון 30. האם פעם שיחקת פיפא? ברור 31. מתי דיממת לאחרונה? היום 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? פפפ שנים 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 526 שקל ממשרד הבטחון 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אני חותם קבע 5 שנים........... 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? כיתה י"א
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: open mind for a diffrent view 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? אין כזה ישוב.. 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? בלתי מסווג.. 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא 40 מקום מגורים: אריאל 41. גיל בספרות רומיות:XXI 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? 4 שנים 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 29 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 9 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? כן................ 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) בירה 47. מהו המאפה האהוב עליך? בורקס 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? אמממ לא? 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. יש כבר איפהשהוא פה בפורום 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? חחחחחחח לא 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? כן 53. מהו הבילוי המועדף עליך? פאב עם החבר'ה 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: לא רוצה! (אין לי סרגל פה...) 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? כן?

למעלה