שאלון שישי!!!!!!!!!

ברררר

New member
שאלון שישי!!!!!!!!!../images/Emo175.gif

כללי שם: גיל: תאריך יומולדת: מתנת יומולדת הכי טובה שקיבלת: יומן אישי?: פורום אהוב: עדה: העדפה מינית: מוזיקה זוכר את נובמבר?: להקה אהובה: זמר/ת אהוב/ה: דיסק אחרון ששמעת: שיר אהוב בלועזית: שיר אהוב בעברית: שיר שנתקע בראש: אנה ממהרת?: מאיים ללכת אבל בסוף אני נשאר?: זה או זה תות או פטל: עברי לידר או אביב גפן: ברי סחרוף או אהוד בנאי: וניל פצפוצים או פסיפלורה: ORBIT או MUST: הסטוריה או תנ"ך: מגרש ביתי או THE O.C: ספרדית או צרפתית: קנדה או הוואי: נצנצים או חלק: עם מראה או בלי מראה: חבר או חברה: שופינג או סרט: חחח או חהההה: חעחעח או חיחיחיחי: חרחרחר או פחחח: כמה חול או כמה יוסי: מלטף או משקר: ארוקה או ארנט: ריטה או רמי: ריטה או מדונה: חוטיני או טנגה: נשיקה או חיבוק: חורף או קיץ: סתיו או אביב: פחמימות או חלבונים: סיגריה או נרגילה: שישי או שבת: אוהד אלישע או יהודה סעדו: דודי בלסר או יהודה לוי: סנדי בר או בר רפאלי: ג'וני או עילי: מים תפוזים או לימונדה: שחיף או שרירי: טוס*ק גדול או טוס*ק קטן: אוהב או אמין: טורקיז או צהוב: עיגול או משולש: להפסיק או לא: חחחחחח תהנו- שבת שלום!

שישיץ

New member
עונה ראשונה ../images/Emo13.gif

כללי שם: שירן גיל: 16 תאריך יומולדת: 03-10-88 מתנת יומולדת הכי טובה שקיבלת: היו הרבה יומן אישי?: מה איתו? פורום אהוב: רונה קינן, באר שבע
עדה: אמא פרסיה אבא הודי העדפה מינית: סטרייטית מוזיקה: רוק, פאנק, כל מה שטוב זוכר את נובמבר?: עננים עננים בעיניי.. להקה אהובה: נירוונה, יהושע, מוניקה סקס, NOVA, ג'נגו זמר/ת אהוב/ה: יש מלא דיסק אחרון ששמעת: פינק פלויד שיר אהוב בלועזית: come as ypu are של נירוונה שיר אהוב בעברית: יש מלא שיר שנתקע בראש: delicate של דמיאן רייס אנה ממהרת?: והיא גם לא גומרת מאיים ללכת אבל בסוף אני נשאר?: החברים הישנים שלי... זה או זה תות או פטל: תות עברי לידר או אביב גפן: עברי לידר ברי סחרוף או אהוד בנאי: ברי סחרוף וניל פצפוצים או פסיפלורה: וניל פצפוצים
ORBIT או MUST: אורביט הסטוריה או תנ"ך: תנך מגרש ביתי או THE O.C: מה
ספרדית או צרפתית: ספרדית קנדה או הוואי: קנדה נצנצים או חלק: חלק עם מראה או בלי מראה: בלי עדיף חבר או חברה: מה השאלה? שופינג או סרט: תלוי במצב חחח או חהההה: חחח חעחעח או חיחיחיחי: חיחיחי חרחרחר או פחחח: פחחח כמה חול או כמה יוסי: כמה יוסי מלטף או משקר:
משקר בינתיים ארוקה או ארנט: ארוקה ריטה או רמי: רמי ריטה או מדונה: מדונה חוטיני או טנגה: טנגה נשיקה או חיבוק: חיבוק
חורף או קיץ: קיץ !!
סתיו או אביב: אביב פחמימות או חלבונים: ממ לא יודעת מה זה מה סיגריה או נרגילה: גראס שישי או שבת: שישבת אוהד אלישע או יהודה סעדו: מי? דודי בלסר או יהודה לוי: אף אחד
סנדי בר או בר רפאלי: אף אחת ג'וני או עילי: ממממ מים תפוזים או לימונדה: שניהם
שחיף או שרירי: שחיף טוס*ק גדול או טוס*ק קטן: קטן עדיף אוהב או אמין: עדיף אוהב כרגע אמין טורקיז או צהוב: טורקיז דהה [החדר של טולייצ
] עיגול או משולש: משולש להפסיק או לא: יאפ

טולייצ

New member
אוו החדר שלי

יום חמישי תגיע המיטה וחצי סופסוף [כאילו שיש לי מישהו שיתמקם בחצי,אבל שיהיה
]

שישיץ

New member
גם אצלי השאירו חותם...

אני נבוכה, עזבי אותי....... אגב, הוא התקשר אליי היום ב-2 בלילה.... כה מקסים

טולייצ

New member
חח ממש מקסים

להתקשר ב 2 בלילה
[לא שישנתי או משהו כזה..אני אישית הייתי מאוד עסוקה בדברים אחרים
]

D i s o r d e r

New member
../images/Emo15.gif עכשיו אני

כללי שם: מיטל גיל: 21.3 תאריך יומולדת: 23.3 מתנת יומולדת הכי טובה שקיבלת: זו לא המתנה שקיבלתי... אלא מי שהביא לי אותה... יומן אישי?: בערך. באינטרנט. פורום אהוב: NOVA עדה: מעורבב ולא ברור, אני עדיין בודקת. העדפה מינית: יש כאן קטינים, אבקש לצנזר את השלות להבא. בכבוד רב. מוזיקה זוכר את נובמבר?: לא ממש... מה היה בנובמבר? להקה אהובה: NOVA זמר/ת אהוב/ה: אלאניס דיסק אחרון ששמעת: ביטלס שיר אהוב בלועזית: רשמתי כבר 200 פעם שיר אהוב בעברית: כל השירים העצובים. שיר שנתקע בראש: ..."אדוני-- רוצה להיות ראש הממשלה..." אנה ממהרת?: לא, מאחרת. מאיים ללכת אבל בסוף אני נשאר?: אני כן, הוא- לא. זה או זה תות או פטל: כלום. עברי לידר או אביב גפן: שילוב מגניב של שניהם ברי סחרוף או אהוד בנאי: ברי וניל פצפוצים או פסיפלורה: וניל פיצ' ORBIT או MUST: בזוקה. הסטוריה או תנ"ך: למות ודי! מגרש ביתי או THE O.C: או סי ספרדית או צרפתית: צרפתית קנדה או הוואי: הוואי נצנצים או חלק: חלק עם מראה או בלי מראה: בלי חבר או חברה: חברה שופינג או סרט: שופ-ינג! חחח או חהההה: חחח חעחעח או חיחיחיחי: חיחיחיחי חרחרחר או פחחח: פחחחחחחחח כמה חול או כמה יוסי: חול יותר חתיך מיוסי מלטף או משקר: משקר ארוקה או ארנט: ארוקה ריטה או רמי: רמי ריטה או מדונה: מדונה חוטיני או טנגה: טבעי. נשיקה או חיבוק: חיבוק חורף או קיץ: חורף סתיו או אביב: סתיו פחמימות או חלבונים: פחמימות סיגריה או נרגילה: סיגריה שישי או שבת: שבת אוהד אלישע או יהודה סעדו: למות. עכשיו. דודי בלסר או יהודה לוי: דודי סנדי בר או בר רפאלי: בר רפאלי ג'וני או עילי: ג'וני מים תפוזים או לימונדה: תפוזים שחיף או שרירי: שרירי טוס*ק גדול או טוס*ק קטן: בינוני אוהב או אמין: שניהם! חצי חצי טורקיז או צהוב: טורקיז עיגול או משולש: משולש להפסיק או לא: למה לא?!

dsol

New member
תשובות ^

כללי שם: דודי גיל: עוד פחות משבוע 17 תאריך יומולדת: 16.6.1988 מתנת יומולדת הכי טובה שקיבלת: רישיון+טיסה לפולין+ קורס צלילה יומן אישי?: היה לי בלוג פורום אהוב: יש הרבה עדה: אמא מרוקאית אבא הודי (כן אני יודע שילוב מוזר) העדפה מינית: בנות מוזיקה זוכר את נובמבר?: מי ? להקה אהובה: שיגעצ זמר/ת אהוב/ה: עברי לידר דיסק אחרון ששמעת: יותר טוב כלום מכמעט שיר אהוב בלועזית: Gavin DeGraw - I Don't Want to Be (שיר הפתיחה של "מגרש ביתי") שיר אהוב בעברית: שנינו שווים - אביב גפן שיר שנתקע בראש: מזכירע לי -דילמה אנה ממהרת?: =-/ מאיים ללכת אבל בסוף אני נשאר?: =-/ זה או זה תות או פטל: תות עברי לידר או אביב גפן: שניהם ביחד זה יותר טוב (תלוי במצב רוח) ברי סחרוף או אהוד בנאי: ברי וניל פצפוצים או פסיפלורה: פסיפלורה ORBIT או MUST: אורביט הסטוריה או תנ"ך: היסטוריה מגרש ביתי או THE O.C: ואאא החלטה הכי קשה שיש ! נראה לי מגרש ביתי כי זה התפתח ממש יפה לעומת או.סי שקצת מתחיל לשעמם ספרדית או צרפתית: צרפתית קנדה או הוואי: הוואי נצנצים או חלק: חלק עם מראה או בלי מראה: עם חבר או חברה: חברה שופינג או סרט: סרט חחח או חהההה: חחחח חעחעח או חיחיחיחי: חעחחעחעח חרחרחר או פחחח: פחחח כמה חול או כמה יוסי: מה ?! מלטף או משקר: מלטף ארוקה או ארנט: ~_~ ריטה או רמי: ריטה ריטה או מדונה: ריטה חוטיני או טנגה: ~_~ נשיקה או חיבוק: נשיקה חורף או קיץ: חורף סתיו או אביב: אביב פחמימות או חלבונים: חלבונים סיגריה או נרגילה: ~_~ לא זה ולא זה שישי או שבת: שישי אוהד אלישע או יהודה סעדו: מי אלו -.- דודי בלסר או יהודה לוי: דודי כי יש לו שם יפה סנדי בר או בר רפאלי: בר רפאלי ג'וני או עילי: למה לעשות בחירה ?! מים תפוזים או לימונדה: לימונדה שחיף או שרירי: באמצע טוס*ק גדול או טוס*ק קטן: באמצע אוהב או אמין: אמין טורקיז או צהוב: צהוב עיגול או משולש: עיגול להפסיק או לא: מומלץ... חחחחחח תהנו- שבת שלום!

טולייצ

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

כללי
שם: אורטל גיל: עוד חודש 17 תאריך יומולדת: 24-07 מתנת יומולדת הכי טובה שקיבלת: ללא ספק,השעון המדהים משישץ,עם ההקדשה הכי יפה בעולם! יומן אישי: יש לי בלוג [קישור בכרטיס אישי] פורום אהוב: נובה,שייגעצ,רוק ישראלי עדה: גרוזינית העדפה מינית: חח שאלה קשה
מוזיקה: רוק לסוגיו זוכר את נובמבר: כן,אבל דצמבר היה יותר טוב
להקה אהובה: נובה,יהושע זמר/ת אהוב/ה: עברי לידר,אפרת גוש דיסק אחרון ששמעת: maroon 5 שיר אהוב בלועזית: she will be loved [של אלו מלמעלה] שיר אהוב בעברית: מתנדנד ונופל-יהושע שיר שנתקע בראש: סרט של סקס-אינפקציה אנה ממהרת: זו ממשינה? יש מצב.. מאיים ללכת אבל בסוף אני נשאר: לצערי..
זה או זה
תות או פטל: תות עברי לידר או אביב גפן: שניהם ברי סחרוף או אהוד בנאי: אהוד בנאי וניל פצפוצים או פסיפלורה: פסיפלורה ORBIT או MUST: מאסט הסטוריה או תנ"ך: הסטוריה [אחרי שהברזתי ממתכונת,כן ברור..] מגרש ביתי או THE O.C: מגרש ביתי! ספרדית או צרפתית: צרפתית קנדה או הוואי: לא הייתי בשניהם,אבל קנדה [משלחת בקיץ לה לה לה..] נצנצים או חלק: חלק עם מראה או בלי מראה: מראה חבר או חברה: אני גרושה שופינג או סרט: גם וגם חחח או חהההה: חה חה חה חעחעח או חיחיחיחי: חו חו חו חרחרחר או פחחח: פחחחח
כמה חול או כמה יוסי: "כמה כוכב.." מלטף או משקר: אני שניהם |פרצוף חושב| ארוקה או ארנט: ארוקה ריטה או רמי: רמי ריטה או מדונה: מדונה חוטיני או טנגה:
נשיקה או חיבוק: חיבוק חורף או קיץ: סתיו ואביב סתיו או אביב: כבר עניתי על זה לא?
פחמימות או חלבונים: חלבונים סיגריה או נרגילה: לא זה ולא זה שישי או שבת: שבת אוהד אלישע או יהודה סעדו: מי אלו? דודי בלסר או יהודה לוי: בלסר סנדי בר או בר רפאלי: סנדי ג'וני או עילי: יונתן
מים תפוזים או לימונדה: לימונדה שחיף או שרירי: שחיף טוסיק גדול או טוסיק קטן: זה משנה? אוהב או אמין: אמין טורקיז או צהוב: טורקיז רולזזזז עיגול או משולש: עיגול [עם נקודה באמצע חח..איפה ברק??] להפסיק או לא: לאאאא שבת שלום!

ברררר

New member
יויויויו יא מופרעת!!

הברזת מהמתכונת?!?!?!!? ת'אמת את חכמה, לי הלך דיי חרא!!!! גם הצבע האהוב עליך זה טורקיז?

dsol

New member
אאאא מאיפה התמונה הזו ?!

נכון שצ'אד מייקל מוראי פשוט שחקן ענק ?! אני חולה עליו במגרש ביתי !

ברררר

New member
ברווור

חוץ מזה שהוא ענק הוא גם יפיוף ברמות!!
אני חולה עליו בכל מצב! נכון היה פרק טוב היום? חחח

dsol

New member
היה פרק חמוד היום

לפני שבועיים היה פרק פשוט שולט ! ושבוע שעבר לא יצא לי לראות אבל בדקתי מה היה וגם היה שווה ! היום היה נחמד בלי יותר מידי הפתעות אבל זה היה פרק בלי פייטון וזה חבל !

טולייצ

New member
אוחח אני שונאת לימודים../images/Emo46.gif

משום מה אני אוהבת הסטוריה ולא הלכתי למתכונת
והחדר שלי טורקיז,זה כל כך יפה! גם המיטה החדשה בצבע טורקיז

טולייצ

New member
י"א..

וזה לא שהברזתי,בתת מודע לא רציתי לעשות כי פשוט לא ממש למדתי,ויצא שהתעוררתי ב 10:58 בבוקר,והמתכונת התחילה ב 10:00. אף פעם לא ישנתי כל כך הרבה בחיים שלי,וזה אחד המקרים שבנם לא התעוררתי מה

ברררר

New member
אני

כללי שם:בר גיל:16 וחמישה חודשים! תאריך יומולדת:6.1.89 מתנת יומולדת הכי טובה שקיבלת: יומן אישי?:יש פורום אהוב:NOVA עדה:פולניה גרמניה העדפה מינית:בנים! חחח סטרייטית מוזיקה זוכר את נובמבר?:כן חחח להקה אהובה:היהודים, NOVA, COLDPLAY, NICKELBACK זמר/ת אהוב/ה:עברי לידר דיסק אחרון ששמעת:אוסף שיר אהוב בלועזית:SOMEDAY_NICKELBACK שיר אהוב בעברית:כמה שאני אוהב, השיר ששרת לה, כשהקיץ יבוא- עברי לידר שיר שנתקע בראש:THE BLOWERS DAUGHTER אנה ממהרת?:כן!! מאיים ללכת אבל בסוף אני נשאר?:כןןן זה או זה תות או פטל:פטל עברי לידר או אביב גפן:עברי ברי סחרוף או אהוד בנאי:סחרוף וניל פצפוצים או פסיפלורה:פסיפלורה ORBIT או MUST:וואו קשה הסטוריה או תנ"ך:תנ"ך מגרש ביתי או THE O.C:מגרש ביתי ספרדית או צרפתית:ספרדית קנדה או הוואי:הוואי נצנצים או חלק:נצנצים עם מראה או בלי מראה:עם חבר או חברה:חברה (בנים באים והולכים חברות נשארות לנצח בד"כ) שופינג או סרט:שופינג חחח או חהההה:חה חעחעח או חיחיחיחי:חיחיחי חרחרחר או פחחח:פחחחח כמה חול או כמה יוסי:כמה יוסי מלטף או משקר:מלטף ארוקה או ארנט:ארוקה ריטה או רמי:רמי ריטה או מדונה:ריטה חוטיני או טנגה:טנגה נשיקה או חיבוק:חיבוק חורף או קיץ:חורף סתיו או אביב:סתיו פחמימות או חלבונים:פחמימות סיגריה או נרגילה:נרגילה שישי או שבת:שישי אוהד אלישע או יהודה סעדו:אלישעעע דודי בלסר או יהודה לוי:בלסר סנדי בר או בר רפאלי:סנדי ג'וני או עילי:ג'וני
מים תפוזים או לימונדה:לימונדה שחיף או שרירי:שחיף טוס*ק גדול או טוס*ק קטן:קטןןן אוהב או אמין:אוהב? טורקיז או צהוב:טורקיז עיגול או משולש:עיגול להפסיק או לא:לאאא... חחחח

למעלה