שאלון שישי!!!!!!!!!

משעמם לי...

שם: יניב גיל: 21.. עוד לא תאריך: 07.12 מתנת יומולדת הכי טובה שקבלת: אני לא זוכר מתנות. פורום אהוב: הפורום של ברטנדר כמובן! עדה: לא נדבר על זה. העדפה מינית: נשים. להקה אהובה: אין אחת ממש אהודה.. אני אוהב הרבה. זמר אהוב: עברי לידר, אריק אינשטיין, רמי קלינשטיין.. ועוד.. דיסק אחרון ששמעת: אינפקטד שיר אהוב בלועזית: Hotel California, Wish u were here.. ועוד.. שיר אהוב בעברית: אוף נו מה זה כל הדברים האלה?! לא יכול להחליט!! שיר שנתקע בראש: כרגע לפחות.. "תחת שמיים נופלים..." תות או פטל: תות. עברי לידר או אביב גפן: עברי.. ברי סחרוף או אהוד בנאי: אהוד.. וניל פצפוצים או פסיפלורה: וניל.. אורביט או מאסט: אורביט. הסטוריה או תנ"ך: הסטוריה. מגרש ביתי או או.סי: מה זה השטויות האלה?! ספרדית או צרפתית: ספרדית. קנדה או הוואי: ברור שהוואי, מה יש לעשות בקנדה?!?!? נצנצים או חלק: תלוי כמה ואיפה. עם מראה או בלי מראה: עם. חבר או חברה: טוב זה מתחיל להיות ממש דפוק.. שופינג או סרט: שופינג כשיש כסף, סרט כשיש סטלה. קראתי הפעם את שאר השאלות מראש, ואין ספק שאני לא ממשיך לענות. הנה עוד הצעת ייעול... תביאו שאלון אחררררררררררררר!!!!!!!!!!!

ברררר

New member
חמודי....../images/Emo46.gif

אם יש לך בעיה עם השאלון הזה אתה מוזמן לא לעשות אותו, או לעשות אחד כזה בעצמך, או פשוט לא להתלונן.:-\

../images/Emo127.gif עונה.....

כללי שם: עדית גיל: 20 וקצת תאריך יומולדת: 28.9.84 מתנת יומולדת הכי טובה שקיבלת: נעליי אולסטאר ורודות... יומן אישי?:ברור?!!! שנים.... פורום אהוב: nova!!! עדה: אשכנזיה העדפה מינית: גברים מוזיקה זוכר את נובמבר?: מה היה בנובמבר? להקה אהובה: nova זמר/ת אהוב/ה: הרבה... באמת דיסק אחרון ששמעת: maroon5-songs about jane שיר אהוב בלועזית:ה-מ-ו-ן שיר אהוב בעברית: ה-מ-ו-ן שיר שנתקע בראש: ניסים.... אנה ממהרת?: לאן? מאיים ללכת אבל בסוף אני נשאר?: תמיד!!!!! זה או זה תות או פטל: תות עברי לידר או אביב גפן: אביב ברי סחרוף או אהוד בנאי: ברי וניל פצפוצים או פסיפלורה:וניל ORBIT או MUST: שניהם סבבה לגמריי הסטוריה או תנ"ך: תנ"ך מגרש ביתי או THE O.C: מגרש ביתי ספרדית או צרפתית: צרפתית קנדה או הוואי: הווואי נצנצים או חלק: תלוי באיזה סיטואציה עם מראה או בלי מראה: עם... חבר או חברה: חבר שופינג או סרט:שופיניג חחח או חהההה: חחחחחחחח.... ברור חעחעח או חיחיחיחי: נו באמת!!! חרחרחר או פחחח: דיייי!!! כמה חול או כמה יוסי:כמה יוסי מלטף או משקר:מלטף ארוקה או ארנט: מהה? ריטה או רמי: ברור שרמי ריטה או מדונה: מדונה חוטיני או טנגה: חוטיני נשיקה או חיבוק:שניהם? חורף או קיץ: חורף סתיו או אביב: סתיו פחמימות או חלבונים: פחמימות סיגריה או נרגילה:סיגריה שישי או שבת: שישי אוהד אלישע או יהודה סעדו: אף אחד מהם דודי בלסר או יהודה לוי: אף אחד מהם סנדי בר או בר רפאלי: סנדי בר ג'וני או עילי: ג'וני ב-ר-ו-ר מים תפוזים או לימונדה: קולה שחיף או שרירי: באמצע טוס*ק גדול או טוס*ק קטן: קטן אוהב או אמין: אמין טורקיז או צהוב: איכס! עיגול או משולש: עיגול להפסיק או לא: רצוי שכן וואי זה היה קשה אך משעשע....

Spirocerca Lupi

New member
הלו ?!../images/Emo177.gif

כללי שם:הדרי גיל:18 וחשי...חעחעחע תאריך יומולדת: 20 לינואר מתנת יומולדת הכי טובה שקיבלת: רולרבליידס בכיתה ב'!!! יומן אישי?: ברור יש כמה.. פורום אהוב: אמ..נובה ורייקי עדה: אשכנזיה העדפה מינית: סטרייטית מוזיקה זוכר את נובמבר?: דואגים להזכיר לי כל יום שישי בצהריים להקה אהובה: פינק פלויד..רדיוהד..לאמב..(:) זמר/ת אהוב/ה: יהודית רביץ ....נו יש מלא ... דיסק אחרון ששמעת:CURE שיר אהוב בלועזית:Waterboys - The Whole Of The Moon שיר אהוב בעברית:קח לך אישה - אריק ושלום ...אוחח געגועים לסיני ! שיר שנתקע בראש:ברבאבא נולד בגינה הוא גדל בין עצים וורדים ...אל תשאלו למה...(:) לה לה לה לה לה לה לה ברבאבא אין כמוך בעולם ! אנה ממהרת?:היא אמורה לאחר ...הדיסק האחרון לא משו בכלל מאיים ללכת אבל בסוף אני נשאר?:לא הבנתי ...אבל לפעמים אני באמת מאיימת ולבסוף נשארת ...:) זה או זה תות או פטל:תות עברי לידר או אביב גפן: אף אחד ..אבל אם מתעקשים אז עברי ברי סחרוף או אהוד בנאי: שניהם תותחים ..1!!! וניל פצפוצים או פסיפלורה: פציפלורה...כפי שאיתי אומר ...עם צ' ORBIT או MUST: מנטוס תות! הסטוריה או תנ"ך: היסטוריה ...הרבה יותר מעניין מגרש ביתי או THE O.C: עקרות בית נואשות ! ספרדית או צרפתית: איטלקית !! קנדה או הוואי: מקסיקו ! נצנצים או חלק: נצנצים ...חעחעחעח עם מראה או בלי מראה: בלי מראה חבר או חברה: טופי.?! שופינג או סרט: סרט .. חחח או חהההה:חעחעחעע עם ע' חעחעח או חיחיחיחי:אהההה אופסי עדיין חעחעחעחע חרחרחר או פחחח: חעחעחע כמה חול או כמה יוסי: כמה ברי מלטף או משקר: מלטף ארוקה או ארנט: על מה מדובר ריטה או רמי: ריטה... ריטה או מדונה:מדונה חוטיני או טנגה: טנגה גה גה נשיקה או חיבוק: שניהם חורף או קיץ: חורף סתיו או אביב: אביב פחמימות או חלבונים: פ-ח-מ-י-מ-ו-ת !! סיגריה או נרגילה:סיגריה שישי או שבת: חמישי אוהד אלישע או יהודה סעדו: על מי מדובר!?!? דודי בלסר או יהודה לוי: אף אחד מהם סנדי בר או בר רפאלי: עדי ניומן ג'וני או עילי: ? מים תפוזים או לימונדה: אשכוליות שחיף או שרירי: שחיף טוס*ק גדול או טוס*ק קטן: בינוני אוהב או אמין: אוהב ואמין טורקיז או צהוב: טורקיז עיגול או משולש: ריבוע להפסיק או לא: לפרוש בשיא... שבועות שמח לכולם ...מי שרוצה מוזמן לפנה קוטה אצלי... ויאללה מתי ההופעה הבאה??? :)

מאמי!!!

פרסמת את התאריך לידה שלך או שנדמה לי???? אמממממ... ההופעה הבאה ב-6 ליולי במיטש'... מה קורה איתך.? הכל טוף?

למעלה