שאלון שישי
[כרגיל לא מקורי]

ברררר

New member
שאלון שישי../images/Emo47.gif [כרגיל לא מקורי]

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? 3.גוף שרירי או רגיל? 4.צבעי גועש או צבעי שמן? 5.עברי לידר או אביב גפן? 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? 7.בורקס או פשטידה? 8.שרמנטיות-בעד או נגד? 9.נשיקה במצח או בפה? 10.מיים קרים או שוקו קר? 11.ענבים או בננה? 12.ירח או כוכבים? 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? 14."זהו זה" או "דומינו"? 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? 17.ג'ודו או איגרוף? 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? 20.מוזיקה-באוטו או בבית? -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? 23.מה הכי חשוב בזוגיות? 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: 27.רואה הרבה טלוויזיה? 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? 44.האם מחמיאים לך על האופי? 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? 47.איך היה? 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? -האם את/ה? 56.דאגן/ית? 57.יפה? 58.תמים/ה? 59.רומנטי/ת? 60.פחדן/ית? 61.ביישן/ית? 62.אמיץ/ה? 63.חזק/ה מבחינה פיזית? 64.מרבה לשקר? 65.שוויצר/ית? 66.חם/ת מזג? 67.חכם/ה? 68.אובססיבי/ת? 69.טיפוס של נוסטלגיה? 70.מנומס/ת? -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': 72.עיתון אהוב: 73.סרט דרמה אהוב: 74.מתקן אהוב בלונהפארק: 75.בילוי אהוב: 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: 77.תוכנית אירוח אהובה: 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: 81.שפה אהובה: 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת: -אסוציאציות: 86.מלחמה: 87.פשע: 88.מוסר: 89.חוכמה: 90.טלוויזיה: 91.יופי: 92.גן: 93.טוב: 94:רע: 95.ארז טל: 96.ספורט: 97.אהבה: 98.הורים: 99.בן אדם: 100.השאלון הזה: גוד שאבאססססססס

dsol

New member
שבת שלוםםם

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? שניהם ביחד הכי טוב 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? בורקס פיצה... או בולגרית 8.שרמנטיות-בעד או נגד? - 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לא יודע... 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? רגילות 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לא יודעעעעע 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? שיער,פנים, עיניים רגלים 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמינות 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: מוזיקה, אהבה, חברים 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בסדר לא מפריעים לי ואני לא להם 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: לא יודע זה קשה... 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא ממש 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? אולי שעה... 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ~__~ 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? מה שאני מוצא... 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? לא שותה בבוקר 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? ~___~ 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כעע 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? חרא 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא החלתי להצטרף 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודע 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? חלק מהדברים 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי לדעתי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לא מעניין אותי... העיקר שיסע טוב ויראה יפה 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? בלעע לא יודע 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? -- 44.האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני נחמד |בלעעעעע| 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? פסח... 47.איך היה? משעמם כרגיל... אין מתקנים חדשים 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כעע 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אישי
50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? אישי
-אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כעע 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? תלוי איזו מהן... 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום סתם מסתכל עליה בשיעורים 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתק כמה שיותר מהר ובלי שישים לב... 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? רנטגן או שמיעה -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לפעמים 57.יפה? לא 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? לפעמים 60.פחדן/ית? לפעמים 61.ביישן/ית? מאוד 62.אמיץ/ה? לט כל כך 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה?לא 68.אובססיבי/ת? קצת 69.טיפוס של נוסטלגיה? לא ממש אולי טיה 70.מנומס/ת? כעע -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':מה שיש... 72.עיתון אהוב: מה שיש... 73.סרט דרמה אהוב: 13 74.מתקן אהוב בלונהפארק: גלגל ענק/רכבת הרים 75.בילוי אהוב: בבית 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: -.- 77.תוכנית אירוח אהובה: -.- 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: -.- 79.תוכנית רדיו אהובה: -.- 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 81.שפה אהובה: יפנית 82.מחמאה אהובה: אין 83.ירק אהוב: עגבניה ! 84.פרח אהוב: כלנית (כל פעם אני מביא שם אחר אני לא ממש מבין בפרחים אז סתם מה שעולה לראש אני רושם) 85.שם אהוב לבן/בת: מאיה -אסוציאציות: 86.מלחמה: ושלום 87.פשע: בית ספר 88.מוסר: הגינות 89.חוכמה: גדולה 90.טלוויזיה: כי איכות זו לא מילה גסה 91.יופי: טובי וגלידה בטעם קופי 92.גן: ילדים 93.טוב: טוב הגמד 94:רע: רשע 95.ארז טל: מעצבן 96.ספורט: לא אוהב 97.אהבה: רגש 98.הורים: מה איתם ? 99.בן אדם: קטן 100.השאלון הזה: ארוך...

מה, כבר יום שישי ../images/Emo35.gif

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?
2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? כל שם אחר....
3.גוף שרירי או רגיל?רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן?גועש 5.עברי לידר או אביב גפן?שניהם יחד.... (אביב גפן... רק אם חייבים) 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים מעליבות 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד,במידה 9.נשיקה במצח או בפה?בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? קולה קרה 11.ענבים או בננה?בננה 12.ירח או כוכבים?כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?לאף אחד.... 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נעמי שחר 17.ג'ודו או איגרוף? אגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?
20.מוזיקה-באוטו או בבית?באוטו -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? צבא 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיניים 23.מה הכי חשוב בזוגיות? כנות 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:אבא, אבא, והכלבה שלי שי. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?יכולים להיות יותר טובים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אבא, אבא, טלי, מוטי, והכלבה שי... 27.רואה הרבה טלוויזיה?לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?משתנה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?ברנדון מבוורלי הילס..... 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?לא אוכלת ארוחת בוקר 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?קולה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?אמ....לא זוכרת 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?רע אבל אחר כך החזרתי 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?כשאני אצטרף אני אספר לכם 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?ללכת לפסיכולוג 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?חיובי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?המכונית של אבא 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?האוטו שלנו 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?תל אביב- עיר ללא הפסקה 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? במידה מסויימת 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים 44.האם מחמיאים לך על האופי? גם 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?כנות, ישירות 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?לפני יותר מ-5 שנים 47.איך היה?לא זוכרת 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): השירות הצבאי שלי... 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?יום הולדת -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?ברור
52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?תלוי.... 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? קרה, ולא עושים כלום.... 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתק קשר 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? להשאר צעירה לנצח -האם את/ה? 56.דאגן/ית?לא 57.יפה?אולי.... 58.תמים/ה?לא 59.רומנטי/ת?כן 60.פחדן/ית?כן 61.ביישן/ית?לפעמים 62.אמיץ/ה?לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית?כן 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?כן 67.חכם/ה?כן 68.אובססיבי/ת? במידה מסויימת 69.טיפוס של נוסטלגיה?כן 70.מנומס/ת?כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':שוקולד השחר 72.עיתון אהוב:ידיעות אחרונות 73.סרט דרמה אהוב:קוראים לי סם 74.מתקן אהוב בלונהפארק:אין כזה! 75.בילוי אהוב:מיטש' 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: טלי 77.תוכנית אירוח אהובה:אופרה 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:גיא פינס 79.תוכנית רדיו אהובה:המצעד בגלגל"צ 80.זמן אהוב במשך היממה:לילה 81.שפה אהובה:עברית 82.מחמאה אהובה:את נראית טוב היום 83.ירק אהוב:מלפפון 84.פרח אהוב:ורד 85.שם אהוב לבן/בת: שי, תומר, יונתן -אסוציאציות: 86.מלחמה:מוות 87.פשע:כלא 88.מוסר:מצפון 89.חוכמה:לימודים 90.טלוויזיה:רעש 91.יופי: 92.גן:פרחים 93.טוב:רע 94:רע:טוב 95.ארז טל:חנון 96.ספורט:אפשר גם בלי 97.אהבה:אי אפשר בלעדיה 98.הורים:שיהיו בריאים 99.בן אדם: הוא בסה"כ בן אדם 100.השאלון הזה:אדירררר בר, אני מכריזה עלייך כמלכה
רבה על השאלון... נהנתי מאוד..... שיהיה לכולכם סופשבוע מקסים

Spirocerca Lupi

New member
שבת שלום...

1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? בורקס תפו''א 8.שרמנטיות-בעד או נגד? נמנעת 9.נשיקה במצח או בפה? מצח עין עין לחי לחי פה! 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים?שניהם ביחד.. 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לאבא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? טלנובלה בעמ'' 17.ג'ודו או איגרוף? טאי צי !!! 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?עד הברך 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בשניהם .. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? אין כזא ת.. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? ישאר שמור אצלי 23.מה הכי חשוב בזוגיות? כנות נאמנות ורומנטיקה. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: האהבה שלי ..הכלבה שלי ואני.כי אם אין אני לי מי לי !? 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? ככה ככה יכל להיות הרבה יותר טוב. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: ליאור שייקה שייאה קמי וטופי ! 27.רואה הרבה טלוויזיה? שאין מה לעשות אז כן 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה שעתיים 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?סקובי ?!וסטואי .. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כוס מים קרים ! 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? כוס מים קרים סה''כ 2!!! 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?דודו טופז כי הוא פשוט גרוע בכל מה שהוא מנסה לעשות ! 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן ..תודה דנה .. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? רע! 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא הצטרפתי 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? כל החיים שלי זה החלטה גורלית אחת גדולה . 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? בכל דרך אפשרית ,בכל יום !!! 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? לא רוצה להיכנס לזה. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופנוע 500 סמ''ק 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? גי'פ לאנד רובר... 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?חיפה ..יש בה משו מיוחד... 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?כן . 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לא יודעת אומרים יפה.. 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? איכפתיות . 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?לפני שלוש או ארבע שנים . 47.איך היה? סביר .. 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? יותר מידי !!!! 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): לא רוצה. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? הנסיעה הראשונה שלי לסיני . -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור 1! 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? איכסה... 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? איכסה... 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתק קשר. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? יכולת לעוף .. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? כן 58.תמים/ה?כן 59.רומנטי/ת?מאוד 60.פחדן/ית?לפעמים 61.ביישן/ית?כן 62.אמיץ/ה?תלוי במה 63.חזק/ה מבחינה פיזית?שנוי במחלוקת 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? כן 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? כן 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חביתת פנקייק עם חומוס .. 72.עיתון אהוב:ידיעות . 73.סרט דרמה אהוב: חמש ילדות יפות 74.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבת הרים 75.בילוי אהוב: לשכב במקום חשוך עם הרבה נרות להסתכל לשמיים לחפש דובים .. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: ליאור 77.תוכנית אירוח אהובה: שישי בגאון ...(חחחח סתם לא!!!!) 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: לביא זיטנר.. 79.תוכנית רדיו אהובה: תוכנית הבוקר עם טל ואביעד 80.זמן אהוב במשך היממה: שקיעה 81.שפה אהובה: הודית ואיטלקית 82.מחמאה אהובה: חסוי 83.ירק אהוב: אין כזה דבר 84.פרח אהוב: בכלל אין כזה דבר 85.שם אהוב לבן/בת: לבת רננה לבן עמית -אסוציאציות: 86.מלחמה:שואה 87.פשע:אונס 88.מוסר:שחיטות 89.חוכמה: ארז טל 90.טלוויזיה:בלוק 91.יופי: בלוק בלונדיני .. 92.גן: ריקי 93.טוב: אושר 94:רע: עצב 95.ארז טל: צחוקים 96.ספורט: החלקרח 97.אהבה: ציור 98.הורים:להחלפה 99.בן אדם: רקוב 100.השאלון הזה: עוד יותר רקוב

טולייצ

New member
מחר יהיה יותר טוב ../images/Emo13.gif

זה או זה:
1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? זה משתנה,אז שניהם באותה מידה. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? מרצ'לו
3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? וואו
6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? פשטידות 8.שרמנטיות-בעד או נגד? תלוי 9.נשיקה במצח או בפה? במצח
10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? אין
בלי כוכבים,אני בדיוק מלמדת את אחי,אז בלי שטויות! 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? איינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"? 'זהו זה' 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה,כמה שיותר אידיוטי יותר טוב! 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? - 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית שאלות כלליות:
21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? קיץ 2004,למרות שגם השנה היה בסדר. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? אמ.. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? הדדיות 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה,וצרכים אכספרסיביים [הרבה יותר מ 3] 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סביר 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:
אמא,שישיץ,בקו,אחותי,ויגאל. 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה מקסימום. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ג'ני,כי היא הכי קולית! אחח איך היא הייתה עושה עם הידיים
30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כשאני בבית בבוקר [רוב הזמן יוצא לי להיות בבית בבקרים] אז דגנים. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? נס,תה [משהו חם] ובקבוק מים. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? יש המון,בעיקר כל הרשעים מהסדרות המצוירות!
33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? רע
35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? אני לא שם! 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? אממ.. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אני מניחה שלכל צעד בעבר יש משמעות בהווה.. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גם וגם 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? כולם,אפילו סוסים! 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? פולקסווגן 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? פריז,זה אומר הכל. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? פה ושם. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? כן 44.האם מחמיאים לך על האופי? לא ממש 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? כל מיני 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? שנה שעברה,בסופרלנד הייתי ביולי,והייתי בעוד פארק שעשועים באיטליה,בחודש אוגוסט. 47.איך היה? מדהים
48.האם בכית פעם בגלל אהבה? ברור,למרות כל ההכחשות. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): לא זוכרת 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? יש המון
אם...
51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? לא 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? אם זה היה מורה ממסגרת שאינה בית ספרית,זה היה נחמד
53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? שאלה קשה! 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה? מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? חותכת. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? יכולת לעוף ולעבור ממקום למקום בשנייה
[למרות שהתלבטתי קשות בין יכולת שמיעה מפותחת]. האם את/ה?
56.דאגן/ית? יאפ 57.יפה? אולי 58.תמים/ה? לעיתים 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? כן 61.ביישן/ית? כן 62.אמיץ/ה? לא תמיד 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא ממש 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? מעט 66.חם/ת מזג? אולי 67.חכם/ה? מאמינה שכן,אין הרבה בלונדיניות בעיוני [אוי אורטל,סיתמי
] 68.אובססיבי/ת? יש 69.טיפוס של נוסטלגיה? עמוקה!! 70.מנומס/ת? כשיש צורך. דברים אהובים:
71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה 72.עיתון אהוב: מה שיש,ושיהיה מעניין 73.סרט דרמה אהוב: לקחת חיים
74.מתקן אהוב בלונה פארק? רכבות הרים! 75.בילוי אהוב: הופעות 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברים 77.תוכנית אירוח אהובה: סטרדיי נייט לייב 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: לא עולה לי
79.תוכנית רדיו אהובה: - 80.זמן אהוב במשך היממה: כל היום 81.שפה אהובה: צרפתית 82.מחמאה אהובה: אממ.. 83.ירק אהוב: גזר 84.פרח אהוב: סחלב 85.שם אהוב לבן/בת: אני לא החלטית! אסוציאציות:
86.מלחמה: שלום 87.פשע: אזיקים 88.מוסר: השכל 89.חוכמה: ידע 90.טלוויזיה: סמולוויל 91.יופי: פנימי 92.גן: בלה 93.טוב: לב 94:רע: טיפשות 95.ארז טל: משקפיים 96.ספורט: ימי 97.אהבה: מחר 98.הורים: אמא 99.בן אדם: פסימי 100.השאלון הזה: ארוך

dsol

New member
טוב את צודקת...אבל !

ניו יורק רפיח ! שיר מהמם ! באמת שאחד השירים הטובים שיש (ולא רק משירים של שייגעצ) וגם "שחק את המשחק" "קשה לי לחשוב" ו "אין לי אוויר" ובעיקרון כאן נגמרים השירים הטובים שלהם...

dsol

New member
תביישי לך !

אני ישלח לך מחר... וניו יורקח רפיח זה ההמנון ! איך את לא אוהבת אותו ?!@! למרות שהלהקה חא שיר מעולה !

למעלה