עד, שתבין אותייי איאיאי_../images/Emo79.gif
-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים הם טיפשים ובנות הן חרא, ככה שאף עם. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל נוטה לשרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן?
5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? פשטידה 8.שרמנטיות-בעד או נגד? תלוי אם זה נעשה באופן ערסי או לא. 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקוו קר
11.ענבים או בננה?
12.ירח או כוכבים?
13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק כי פיטר אומר שהוא כפרע 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו, למרות שהבחירה קשה. 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? אף אחת
17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש, גם רגילות יפות בהחלט 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית כי אין אוטו. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כיתה י' יא' קנדה. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? שכל. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? שלא תהיה משעממת. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, להצליח, חברים. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? לא משו בהתחשב בזה שקיבלתי אגרוף מאחי לפני חצי שעה.. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: לא רוצה
27.רואה הרבה טלוויזיה? יאפ 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? משו כמו 5-10 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? כל ששת החברים. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כריות עם חלב, חביתה או סלט מושקע. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מה כאילו אותי שואלים.? ברור ששוקו
32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אמא של ריימונד, ברור למדי למה. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? ברור 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? זבל 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? אממ לא הצטרפתי אפעם. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? עדיין לא.. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? חושבת שכן, מבחינה מנטלית ורגשית לפחות. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? בינתיים חיובי טפו טפו
39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? ליחמוזינה איזו שאלה... 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? רנו 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? תל אביב, כי יש בה המון חיים. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לעיתים. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שאני מיוחדת, ובעיקר מתלבשת מקסים. 44.האם מחמיאים לך על האופי? אכן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני מיוחדת ומאוד חכמה
46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?
בla round במונטיראול קנדה. 47.איך היה? מדהיייים 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? אממ לא, כי הייתי משקיעה בו טיפה יותר. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? אם הוא סקסי הייתי לוקחת אותו למיטה. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? חח כלום 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ממשיכה, כי השנאה לחברים שלי היא תמיד זמנית. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוף. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לעיתים 57.יפה? לעיתים 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? לעיתים 60.פחדן/ית? לא 61.ביישן/ית? לעיתים 62.אמיץ/ה? לעיתים 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא 64.מרבה לשקר? לעיתים
65.שוויצר/ית? די הרבה 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? כן 68.אובססיבי/ת? מאוד 69.טיפוס של נוסטלגיה? רק בקשר לדברים מסוימים. 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': ביצה קשה עם חסה ועגבניות. 72.עיתון אהוב: ynet 73.סרט דרמה אהוב: חמש ילדות יפות, זה מה שראיתי היום. יש מלאאא 74.מתקן אהוב בלונהפארק: מה שיותר גבוה ומפחיד! 75.בילוי אהוב: כל דבר מאתגר ולא משעמם (ע"ע מסעדות, בתי קפה של גרושים) ובעיקר הופעות. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: החברים שלי. 77.תוכנית אירוח אהובה: ד"ר פיל 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: ד"ר פיל. 79.תוכנית רדיו אהובה: אין 80.זמן אהוב במשך היממה: השעות האלו, לילה כזה 81.שפה אהובה: עברית 82.מחמאה אהובה: שאני מיוחדת 83.ירק אהוב: חסה 84.פרח אהוב:
85.שם אהוב לבן/בת: ארץ -אסוציאציות: 86.מלחמה: ישראל 87.פשע: ערסים 88.מוסר: מור 89.חוכמה: מתמטיקה 90.טלוויזיה: חברים 91.יופי: וטיפוח אישי (פורום) 92.גן: ילדים 93.טוב: ברק 94:רע: מור 95.ארז טל: טל מן 96.ספורט: עייפות 97.אהבה: שבירה 98.הורים: דור 99.בן אדם: חווה ואדם 100.השאלון הזה: ארוך לילה טוב