שאלון שישי
[כרגיל לא מקורי]

dsol

New member
יש לי גם נובה על התיק, אז?

סתאאאאאאאם ! זה שם כבר המון הזמן... מאז הטעם שלי השתנה קצת...

שישיץ

New member
עד, שתבין אותייי איאיאי_../images/Emo79.gif

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים הם טיפשים ובנות הן חרא, ככה שאף עם. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל נוטה לשרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן?
5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? פשטידה 8.שרמנטיות-בעד או נגד? תלוי אם זה נעשה באופן ערסי או לא. 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקוו קר
11.ענבים או בננה?
12.ירח או כוכבים?
13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק כי פיטר אומר שהוא כפרע 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו, למרות שהבחירה קשה. 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? אף אחת
17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש, גם רגילות יפות בהחלט 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית כי אין אוטו. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כיתה י' יא' קנדה. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? שכל. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? שלא תהיה משעממת. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, להצליח, חברים. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? לא משו בהתחשב בזה שקיבלתי אגרוף מאחי לפני חצי שעה.. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: לא רוצה
27.רואה הרבה טלוויזיה? יאפ 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? משו כמו 5-10 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? כל ששת החברים. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כריות עם חלב, חביתה או סלט מושקע. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מה כאילו אותי שואלים.? ברור ששוקו
32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אמא של ריימונד, ברור למדי למה. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? ברור 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? זבל 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? אממ לא הצטרפתי אפעם. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? עדיין לא.. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? חושבת שכן, מבחינה מנטלית ורגשית לפחות. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? בינתיים חיובי טפו טפו
39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? ליחמוזינה איזו שאלה... 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? רנו 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? תל אביב, כי יש בה המון חיים. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לעיתים. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שאני מיוחדת, ובעיקר מתלבשת מקסים. 44.האם מחמיאים לך על האופי? אכן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני מיוחדת ומאוד חכמה :) 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?
בla round במונטיראול קנדה. 47.איך היה? מדהיייים 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? אממ לא, כי הייתי משקיעה בו טיפה יותר. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? אם הוא סקסי הייתי לוקחת אותו למיטה. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? חח כלום 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ממשיכה, כי השנאה לחברים שלי היא תמיד זמנית. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוף. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לעיתים 57.יפה? לעיתים 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? לעיתים 60.פחדן/ית? לא 61.ביישן/ית? לעיתים 62.אמיץ/ה? לעיתים 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא 64.מרבה לשקר? לעיתים
65.שוויצר/ית? די הרבה 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? כן 68.אובססיבי/ת? מאוד 69.טיפוס של נוסטלגיה? רק בקשר לדברים מסוימים. 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': ביצה קשה עם חסה ועגבניות. 72.עיתון אהוב: ynet 73.סרט דרמה אהוב: חמש ילדות יפות, זה מה שראיתי היום. יש מלאאא 74.מתקן אהוב בלונהפארק: מה שיותר גבוה ומפחיד! 75.בילוי אהוב: כל דבר מאתגר ולא משעמם (ע"ע מסעדות, בתי קפה של גרושים) ובעיקר הופעות. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: החברים שלי. 77.תוכנית אירוח אהובה: ד"ר פיל 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: ד"ר פיל. 79.תוכנית רדיו אהובה: אין 80.זמן אהוב במשך היממה: השעות האלו, לילה כזה 81.שפה אהובה: עברית 82.מחמאה אהובה: שאני מיוחדת 83.ירק אהוב: חסה 84.פרח אהוב:
85.שם אהוב לבן/בת: ארץ -אסוציאציות: 86.מלחמה: ישראל 87.פשע: ערסים 88.מוסר: מור 89.חוכמה: מתמטיקה 90.טלוויזיה: חברים 91.יופי: וטיפוח אישי (פורום) 92.גן: ילדים 93.טוב: ברק 94:רע: מור 95.ארז טל: טל מן 96.ספורט: עייפות 97.אהבה: שבירה 98.הורים: דור 99.בן אדם: חווה ואדם 100.השאלון הזה: ארוך לילה טוב

כי גם לי בא ../images/Emo3.gif

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות
2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לא זה ולא זה... אבל אם כבר, לואיס 3.גוף שרירי או רגיל?תלוי בהרבה דברים... 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועש
5.עברי לידר או אביב גפן?עברי 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?
9.נשיקה במצח או בפה?שניהם.. .אבל אם כבר, פה 10.מיים קרים או שוקו קר?שוקו 11.ענבים או בננה?בחירה קשה 12.ירח או כוכבים?ביחד 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?גידי גוב
14."זהו זה" או "דומינו"?זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?אף אח מהן, אבל אם כבר נועה 17.ג'ודו או איגרוף?איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?.... 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?תלוי למי 20.מוזיקה-באוטו או בבית?שניהם! -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?שהייתי מאושרת 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?החיוך... 23.מה הכי חשוב בזוגיות?כמו שהדרי רשמה: כנות נאמנות ורומנטיקה. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:בריאות אושר ואושר
25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?זה בא בגלים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אין ממש... 27.רואה הרבה טלוויזיה?לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה-שעתיים לא יותר 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? שאלה טובה 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?שוקו וכשיש בורקס 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו ^ 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?שאלה טובה... בדרכ הרעים.. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?בצחוק כמובן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?מצחיק? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?הא? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?זה אישי
37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?חבל על הזמן! 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?שלילי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אוטו,רכבת
40.מה הוא האוטו האהוב עליך?שלנו 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?נהריה, כי כאן אני גרה
42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?חחחח שאלה טובה! 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?שאלה אפילו יותר טובה... 44.האם מחמיאים לך על האופי?עדיין שלא טובה 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?חחחח ^ 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?לפני מלא מלא שנים, בכיתה ב' נראה לי 47.איך היה?לא משהו... 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?אכן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):כל התקופה מהחופש בגדול עד עכשיו 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?לא יודעת -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?תלוי במלא דברים
53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?שוכחת ממנו, ברור 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?ממשיכה, נונת לזה עוד צ'אנס ואם עדיין לא טוב, מנתקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לעוף! או לקרוא מחשבות... -האם את/ה? 56.דאגן/ית?לפעמים 57.יפה?ממש לא 58.תמים/ה?ממש כן! 59.רומנטי/ת?כן 60.פחדן/ית?הכי בעולם 61.ביישן/ית?הכי הכי בעולם! 62.אמיץ/ה?לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית?ממש לא 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?לא 67.חכם/ה?תלוי 68.אובססיבי/ת?תלוי 69.טיפוס של נוסטלגיה?כן... 70.מנומס/ת?כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חביתה? 72.עיתון אהוב: ידיעות אחרונות, GO... 73.סרט דרמה אהוב:שאלה טובה 74.מתקן אהוב בלונהפארק:אין
75.בילוי אהוב:הבילוי לא שמנה, האנשים זה העיקר 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: ... 77.תוכנית אירוח אהובה:ג'יי לנו? 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:? 79.תוכנית רדיו אהובה:? 80.זמן אהוב במשך היממה:הזמן שישנים... 81.שפה אהובה:אנגלית 82.מחמאה אהובה:... 83.ירק אהוב:עגבנייה 84.פרח אהוב:שאלה טובה 85.שם אהוב לבן/בת:לא יודעת -אסוציאציות: 86.מלחמה: כאב 87.פשע: נורא 88.מוסר: השכל 89.חוכמה: חיים 90.טלוויזיה: סדרות 91.יופי: לא הכי חשוב בחיים... 92.גן: חיות 93.טוב: רע 94:רע:טוב 95.ארז טל: משקפיים 96.ספורט: סבל
97.אהבה: הלוואי 98.הורים: פגיעה 99.בן אדם: ^. 100.השאלון הזה: בר
נכון שאף אחד לא מתכוון לקרוא את זה ועניתי בשביל עצמי?
שבוע טוב

Amber

New member
../images/Emo187.gif

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? קצת שרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? תלוי איזה בורקס, תלוי איזו פשטידה 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב המקסים 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אבא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא ראיתי א פעם.... 17.ג'ודו או איגרוף? פפפפפ.... 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? באוטו הכי כיף! -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? השירות הצבאי שלי 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? אמממ... גב רחב. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמון 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, חברים, והאושר שלי... 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בסדר גמור 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: גית, אביבית, אמיר, אמא ואחי הקטן, אוריה. 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? יש ימים שבכלל לא. אני רואה כמה תכניות ספציפיות... 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ריאן אוריילי, מ"אוז". אגדה מהלכת! 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת מסודר בבוקר 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? קפה. חובה. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? שילינגר, גם הוא מ"אוז"... 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? אני בטוחה שקרה אבל אני לא זוכרת. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? בטוח לא נהניתי 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?
36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להצטרף לפורום סקרים ושאלונים!
סתם סתם... לא הייתי החלטה ששינתה את חיי באופן דרסטי... זרמתי איתם עד עכשיו. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? בפירוש כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? לא יודעת. פשוט עיצב את מי שאני. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית... 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? הסובארו אימפרזה של אבא'לה... 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? בארץ? ת"א. בחו"ל? לונדון... 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים (רק כי הן משנות צבעים ואז הן מגניבות
) 44.האם מחמיאים לך על האופי? 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מעבר חד משהו... לא זוכרת. עברו שנתיים לדעתי. 47.איך היה? כיף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אכן, אישי מדי 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? לא. הייתי זורקת אותו מהחלון 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? תלוי אם הוא שווה... אם כן- המממ..
53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? לא יודעת... 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת. איך אפשר להיות חברים של מישהו ששונאים? 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לקרוא מחשבות... נראה לי. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לפעמים 57.יפה? לא יודעת 58.תמים/ה? לא ממש 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? לא 61.ביישן/ית? לפעמים 62.אמיץ/ה? כן... נראה לי 63.חזק/ה מבחינה פיזית? קטנה קטנה אבל כן 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? כן 67.חכם/ה? מעוד 68.אובססיבי/ת? לדברים מסוימים 69.טיפוס של נוסטלגיה? כל כך!!!!! 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': טונה ועגבניה, או מוצרלה ועגבניה, או רוסטביף ודיז'ון ועגבניה. בקיצור- ארומה! 72.עיתון אהוב: לאישה... 73.סרט דרמה אהוב: רקוויאם לחלום... 74.מתקן אהוב בלונהפארק: לא זוכרת איזה מתקנים יש שם... 75.בילוי אהוב: פאבים 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: גית'וש חברה שלי 77.תוכנית אירוח אהובה: אופרה ווינפרי 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: הא? 79.תוכנית רדיו אהובה: תכנית הבוקר של טל ברמן ואביעד קיסוס
80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 81.שפה אהובה: איטלקית... (אני ממש חייבת ללמוד אותה) 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: עגבניה 84.פרח אהוב: קאלה. לבן. 85.שם אהוב לבן/בת: אילי. -אסוציאציות: 86.מלחמה: חיילים 87.פשע: רחוב 88.מוסר: חקירה (אין לי מושג למה...) 89.חוכמה: לימודים 90.טלוויזיה: בטטת כורסא 91.יופי: דוגמנית 92.גן: העצמאות 93.טוב: ילדים 94:רע: מוות 95.ארז טל: מוח 96.ספורט: שחייה 97.אהבה: מבלבל 98.הורים: תמיכה 99.בן אדם: טוב 100.השאלון הזה: נגמר
שבת שלום לכולם ושבוע נ-ה-ד-ר!

O L i T

New member
זבובס

-זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות.. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס אם כבר 3.גוף שרירי או רגיל? תלוי למי ותלוי עד כמה 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? פשטידה 8.שרמנטיות-בעד או נגד? שרמנטיות במידה.. לא להגזים 9.נשיקה במצח או בפה? תלוי מי 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי שליטע
17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף להמונים 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? עד לברך.. לא יודעת, תלוי 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם? -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? התקופה הזאת 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? זרועות ושפתיים 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמון 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: חברים, משפחה, עתיד 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? never better 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אימא, אח שלי, עדי, סתיו וקטי 27.רואה הרבה טלוויזיה? לפעמים 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? לא הרבה.. יש ימים שנאי בכלל לא מתקרבת אליה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? סת' כהן - דה אוסי, כי הוא פשוט שולט. אבל אני בטוחה שיש דמויות אחרות.. זה הדבר הראשון שעלה לי לראש 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת בוקר 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? קפה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? יש הרבה.. לא זוכרת 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? גועל 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? הא? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? קנט סיי 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אולי 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? רק חיובי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אין לי משו אהוב.. ברור שמכונית אבל אני אוהבת לנסוע גם באוטובוס וברכבת 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? כי אני מה זה מבינה בזה 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ניו יורק.. כי היא ניו יורק 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? כוסית, עיניים, שיער 44.האם מחמיאים לך על האופי? כשאני חמודה 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? איזה מאמי, איזה חמודה ובלה בלה 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? וואו.. הרבה זמן, הייתי ביורופארק בחופש 47.איך היה? היה שווה כל רגע 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אישי 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? ללכת ליורופארק הזה.. איזה סיפוק גאד דמיט -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? הייתי מבקשת 100 בהכל בלי לעשות כלום 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אין לי חברים שאני שונאת.. תבינו לבד 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לא יודעת.. זה מורכב -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? כן.. איזה צניעות 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? בערך 60.פחדן/ית? תלוי ממה 61.ביישן/ית? קצת 62.אמיץ/ה? לפעמים 63.חזק/ה מבחינה פיזית? ככה אומרים לי למרות שאני לא חושבת 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? כן 67.חכם/ה? כן 68.אובססיבי/ת? כן
69.טיפוס של נוסטלגיה? כןן מאוד 70.מנומס/ת? כשצריך -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד 72.עיתון אהוב: ידיעות/ראש1 73.סרט דרמה אהוב: קראש 74.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבת הרים 75.בילוי אהוב: עם חברות 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: עדי וסתיו 77.תוכנית אירוח אהובה: ג'יי לנו 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: ג'יי לנו 79.תוכנית רדיו אהובה: לא יודעת.. לא מכירה תוכניות רדיו 80.זמן אהוב במשך היממה: ערב 81.שפה אהובה: אינגליש אונלי 82.מחמאה אהובה: אממ.. 83.ירק אהוב: קולורבי 84.פרח אהוב: לא מבינה בפרחים כל כך.. אני מניחה שורדים לבנים 85.שם אהוב לבן/בת: -אסוציאציות: 86.מלחמה: דם 87.פשע: רוע 88.מוסר: תאקט 89.חוכמה: חשוב 90.טלוויזיה: מעניין 91.יופי: אופי 92.גן: כיף 93.טוב: מורכב 94:רע: קשה 95.ארז טל: הכספת 96.ספורט: טניס 97.אהבה: כואב 98.הורים: לנסוע 99.בן אדם: זיהום 100.השאלון הזה: אחלה שבוע טוב לכוווולם

למעלה