שאלון שישי
- תהנו

ברררר

New member
שאלון שישי../images/Emo47.gif- תהנו

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית ? הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי : בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: שיער. את שמחה כש: האם את חושבת יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות?: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב ? חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ישן הרבה?: קשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: קר לך או חם לך?: ילדותי? חולם בהקיץ?: גוד שאבאססססססס

שבתתתתת שלום!מה חדש?!יש תוכניות?

שפכו,שפכו,מה עושים ביום שישייייייי!? ועכשיו תשובותי!:אני דה פיסט! עבר: שם המורה בכיתה א':דפנה הזיכרון הראשון שלך:ממ..לא יודעת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: חשבון המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ב-2,מצחיקה ומייגעת! השיר האחרון ששרת: שומעת:פינק פלויד-מוני! הדבר האחרון שצחקת בגללו: מי זוכר? הפעם האחרונה שבכית: מי זוכר? האדם האחרון שראית:אמא שלי פה בסלון לפני שתי דקות הדבר האחרון שאמרת: ממ..לא זוכרת אז אני יגיד עכשיו משהו ממ..מה אני יגיד?!מממ קולדפליי..אמרתי עכשיו הדבר האחרון שאכלת: שוקולדדדדדדדדדדדדדדדדד
הדבר האחרון ששתית:מיםםםםםםםםםםםםם
הדבר האחרון שקנית: דיסקקקקקקקקקקקקקקק
פינק פלוידדדדדדדד
השיר האחרון ששמעת: מונייייייייייייייייי
הדיסק האחרון שקנית ?פינק פלוידדדדדדדדדדדדד
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:מממ...מי זוכר?! הדבר הכי מטורף שעשית: מי זוכר?!היו הרבהההההה הווה: שיער נוכחי :מטולטל מדהיםם!!!הגעתי למסכנה שהשיער שלי ממש יפה! בגדים נוכחיים:חולצה שחורה!!!!!ומכנס..ממ ירוק כזה חאקי חמוד תכשיטים נוכחיים:שרשרת פיס,וצמידים מחוטים של בוב מארליייי
תמונת דסקטופ נוכחית: ממ..מה?! חבר\ה?בינתיים אין אבל יהיה יהיה תחכו,זה תכף מגיע אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: שחר האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא האם אתה עייף? רעב?לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודעת ממה הכי נמאס לך?:מ..כלום?! את מי היית רוצה להרוג?ממ...אפחד! הכי פחות מהנה?: להכין שיעורים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: כשנגיע לגשר,נעבור אותו איפה אתה הולך לגור?:כנ''ל כמה ילדים אתה רוצה?: כנ''ל באיזה סוג של מכונית תנהג?:כנ''ל איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: כנ''ל חושב הרבה על העתיד?: לפעמים מפחד ממנו?לא וקצת בכללי: להקה אהובה:נירוונה,פינק פלויד,דה ביטלס,קולדפליי,רד הוט צילי פפרס ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): איןןןןן צבע אהוב:שחור&תכלת פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים את שמחה כש:כשאני מקבלת משהו שאני רוצה (דיסקיםםםם
) האם את חושבת יותר מדי:לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:הוואיייייייייי
(א]ילו שתיים ראים!?) אדם מפורסם שפגשת:הילה טוביאן האם יש לך אילו שהם חרטות?: לכולנו יש חרטות,אולי אנחנו שוכחים מהם אבל לכולנו יש! קפה אהוב: אין ריח אהוב: rose! מה מכעיס אותך:צבועים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שירה לפעמים וריקוד האדם שעושה לך הכי טוב: אחות שלי סגנון מוזיקה אהוב ?פאנק רוק,רוק חדר אהוב בבית: חדר של המחשב מקום אהוב בעולם:הוואי מקצוע שנוא:מאט' מורה אהוב: יורם אוהב את בצפר?אמ.....כן- נרדם בשיעורים?:כן++ מעשן?:לא++++++ נפגע (רגשית) בקלות?: לא- נותן מעצמך?: כן- אוהב לפוצץ נייר בועות? כן+ לועס דברים?מסטיקים-כן+ כול השאר-כן - אוהב להתקלח?:כן- אוהב להתעטש?:כן+ שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן+++ אוהב לצחצח שיניים?:לא---- אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן- קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע!כי אני גרה רחוק מבצפר! ישן הרבה?: לא קשר לחפצים?:דיסקים אוהב חולצות גזורות:מאווודדדד!זה יפה בטירוף אוהב לטייל?: לא כול כך,טוב נו כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?:לא שמש או גשם?:גשם קר לך או חם לך?:קר לי ילדותי?לא ולא. חולם בהקיץ?: לא ולא שמעו קטע: חלמתי שאני וחברות שלי מהכיתה טסות להוואי,ושם אני וידי שלי מבלים הרבה ביחד,בבוקר גיליתי שזה לעולם לא יקרה,שזה היה חלום זה ביאססס

Sonyush16

New member
אני סתם יצאתי לפארק

פ"ת חרא של עיר! אין מה לעשות ביום שישי חוץ מללכת לפארק

0mroosh

New member
../images/Emo105.gif

שם המורה בכיתה א':מרים עסיס [כמו התרכיז..
]. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?הייתה לי ברבית. [
, או שלא. אבל משעשע לחשוב על זה]. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:שווארמה עם פודינג. המקצוע הראשון שנכשלת בו: :X המקצוע האחרון שנכשלת בו: :X האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):ת"א-ב"ש, אינספור פעמים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? משעשעת. השיר האחרון ששרת: i'm on you-izabo הדבר האחרון שצחקת בגללו: אישה באוטובוס. הפעם האחרונה שבכית:שלשום. האדם האחרון שראית:אילושקיפופצקי. הדבר האחרון שאמרת: לא רוצה ליפול לרגע הבל רגע שטות. [שועמ קורין
]. הדבר האחרון שאכלת:המבורגר. הדבר האחרון ששתית:קולה. הדבר האחרון שקנית: דיסק של פיונה אפל. השיר האחרון ששמעת: "לחיות" -קורין אלאל. הדיסק האחרון שקנית ?when the pawn-fiona apple הפעם האחרונה שעזרת לאמא:ממש קודם. הדבר הכי מטורף שעשית: לשבור למורה שלי את עצם הזנב בכיתה ג'. [באמת שבלי כוונה..
]. הווה: שיער נוכחי :קצר, שטני. בגדים נוכחיים:ג'ינס וטי שירט. תכשיטים נוכחיים:עגיל בגבה.. ? תמונת דסקטופ נוכחית: קורין..
חבר\ה?
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?בהחלט. המוני מטלות. האם אתה עייף? רעב?עייף ושבע לגמרי. את מי אתה הכי רוצה לחבק?את בר ו..
. ממה הכי נמאס לך?:מתמטיקה? שאלון 006 זה שואה.לגמרי. את מי היית רוצה להרוג? סמוקי. הכלב של אילושקיפופצקי. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?משהו עם קולנוע. איפה אתה הולך לגור?ברלין,חיפה,י-ם. כמה ילדים אתה רוצה?12, כמספר שבטי ישראל. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?בסביח של הרצל. חושב הרבה על העתיד?לא ממש. מפחד ממנו?לא. וקצת בכללי: להקה אהובה:קולדפלי. ספר אהוב: למתיאס יש את השמש בבטן. סופר(ים) אהוב(ים): דוד גרוסמן. צבע אהוב:כתום. פריט לבוש אהוב:תחתונים. איבר שהכי מושך אותך:רגליים ובטן תחתונה. את שמחה כש:אני מקבלת מחזור. האם את חושבת יותר מדי:לא. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:זימבבואה. אדם מפורסם שפגשת:1? אממ..עברי לידר[ב3 סיטואציות שונות
]. האם יש לך אילו שהם חרטות? חרטות זה קקי. קפה אהוב: מה קפה!? שוקו!
ריח אהוב:
מה מכעיס אותך:המון. חוסר פרטיות למשל ואנשים טיפשים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חברותיות ויצירתיות. האדם שעושה לך הכי טוב: שלושה כאלה. סגנון מוזיקה אהוב ?המון. הכל. חדר אהוב בבית: חדרי. מקום אהוב בעולם:ברצלונה. מקצוע שנוא:ב"ש. מורה אהוב:מרב-קרלוס-גלעד [קולנוע]. אוהב את בצפר?למה לא?
נרדם בשיעורים?לעתים רחוקות. מעשן?חס וחצילה. נפגע (רגשית) בקלות?אכן. נותן מעצמך?המון. אוהב לפוצץ נייר בועות?אהההההההההההההההההההההההההההההההה! ב"אמלי" קראו לזה פקפקים.
לועס דברים?גת. אוהב להתקלח?לפעמים לא. אוהב להתעטש?כן! ויש לי אפצ'י מצחיק שנשמע כמו חתולע מיוחמת. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כל איבר אחר..?
, רגל רדומה זה שואה. אוהב לצחצח שיניים?עד שהכל נוזל החוצה.
אכפת לך מאיכות הסביבה? בהחלט. קונה צרובים\\צורב? לא.
אוהב לנסוע או הולך ברגל?אוהב לנסוע.. ישן הרבה?בקושי. קשר לחפצים?בלה בלה. אוהב חולצות גזורות:כן!! אוהב לטייל?אכן. אוהב כפכפים? שורש. לובש בוקסר? לא מתחת למכנסיים. שמש או גשם?
קר לך או חם לך?:חםםםםםםםםםםםםםםםםם ילדותי?ממש לא. גוד שאבס כולם!

aviGODFATHER

New member
אני ../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': אריאלה הזיכרון הראשון שלך: בהתחלה היה לי זנב והיו עוד מלא כמוני... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא ממש האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: ציור
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן. בתוך הקריה(אתא) - 3 בתים שונים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: לוידע. השיר האחרון ששרת: In My Place (עכשיו אני שומע ומצטרף) הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכר... אני לא מפסיק לצחוק אז אני כבר לא זוכר... הפעם האחרונה שבכית: מממ הרבה זמן לא בכיתי... האדם האחרון שראית: אח שלי. הדבר האחרון שאמרת: בלה בלה. אמרתי את זה עכשיו בקול. הדבר האחרון שאכלת: לחם עם משהו... [נראה לי] הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בגדים (ולא נפרט איזה) השיר האחרון ששמעת: In My Place, אבל עכשיו זה כבר התחלף לשלמה ארצי - זה מה שנשאר
הדיסק האחרון שקנית ? לא קונה דיסקים. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: כל הזמן אני עוזר לה... אתמול פיניתי את המדיח.... הדבר הכי מטורף שעשית: לוזוכר, אני לא יותר מדי מטורף... הווה: שיער נוכחי : קצר וקצוץ (על סף הקרחת) בגדים נוכחיים: סתם מכנס וגופייה תכשיטים נוכחיים: שום תכשיט תמונת דסקטופ נוכחית: Jaguar חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לוידע... האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כל הזמן. שיעורים. האם אתה עייף? רעב? לא, ולא בא לי לאכול כלום הבטן שלי כואבת... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אוווף מה זה השאלות האלה? ממה הכי נמאס לך?: מהמורה לביולוגיה שלי את מי היית רוצה להרוג? את המורה לביולוגיה שלי הכי פחות מהנה?: לרוץ לאוטובוס (אני עולה רק על קו אחד והוא לא בא הרבה...
) עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אני מקווה שבתקשורת (רדיו, TV, סרטים) איפה אתה הולך לגור?: Holywood,CA ובארץ לסירוגין... כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: אם יהיה לי כסף אז היגואר שיש לי על הדסקטופ. אחרת, סתם איזה אוטו קטנטן ונחמד... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מנחה את הערב "להיות האיש המצליח ביותר בעולם"
חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו? ככה ככה וקצת בכללי: בלה בלה בליפ להקה אהובה: קולדפליי ספר אהוב: לא קורא... סופר(ים) אהוב(ים): כנ"ל צבע אהוב: צהוב פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: שיער. את אמרת את שמחה כש: מה אם אני בן
כשיש דברים מצחיקים (והחיים שלי מאוד מצחיקים) האם את חושבת יותר מדי: לא. אני לא "חושבת" בכלל. מדי פעם אני חושב. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אחד מהאיים (הוואי, טהיטי וכו') אדם מפורסם שפגשת: לא פגשתי אף מפורסם שזכור לי
האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן... אני מתחרט שלא למדתי כלכלה... קפה אהוב: נס קפה. 2 סוכר. את מכינה
ריח אהוב: בושם(
) מה מכעיס אותך: המורה שלי לביולוגיה. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הצחקה האדם שעושה לך הכי טוב: החברים שלי... סגנון מוזיקה אהוב ? רוק אלטרנטיבי (או איך שלא תקראו לזה), ג'אז, אייטיז חדר אהוב בבית: הסלון - יש שם TV מקום אהוב בעולם: לאס וגאס, ניו יורק מקצוע שנוא: ביולוגיההההה (חחח) מורה אהוב: המורה למחשבים. אוהב את בצפר? מחבב+ נרדם בשיעורים?: תלוי איזה מעשן?: כן (אבל לא כרונית או משהו... חפיסה באיזה חודש) נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כו אוהב לפוצץ נייר בועות? בטח לועס דברים? חוץ ממסטיק לא... אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: אם אין לידי אנשים שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןןןן אוהב לצחצח שיניים?: לא חשבתי על זה אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא יותר מדי... קונה צרובים\\צורב?: לא\\לא. אני מוריד הכל מהאינטרנט. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע ישן הרבה?: לפעמים ככה ולפעמים ככה קשר לחפצים?: כן. אוהב חולצות גזורות: איכככ מה אני פריק
אוהב לטייל?: תלוי איפה ועם מי... אוהב כפכפים?: לא מת על זה... לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם קר לך או חם לך?: חם לי ילדותי? מאוד חולם בהקיץ?: לא ממש ביי ביי

ברררר

New member
../images/Emo24.gif מיין

עבר: שם המורה בכיתה א':ענת הלוי הזיכרון הראשון שלך:ואני גם זוכרת... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא... אולי קצת לפעמים. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לאאאאא המקצוע הראשון שנכשלת בו: חחחחחחחח לא זוכרת. בטח הנדסה! המקצוע האחרון שנכשלת בו: לשון. אבל אח"כ קיבלתי 83 בבגרות! האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: בועה השיר האחרון ששרת:לא יודעת איך קוראים לו :-| הדבר האחרון שצחקת בגללו: חבר שלי הפעם האחרונה שבכית: אתמול, שלשום, לא זוכרת בדיוק האדם האחרון שראית:אבא הדבר האחרון שאמרת: מצאתי הדבר האחרון שאכלת: לחמנייה עם חומוס הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית: גלידה ובמבה השיר האחרון ששמעת: עכשיו איזה שיר בגלגל"צ הדיסק האחרון שקנית ?X&Y- קולדפליי הפעם האחרונה שעזרת לאמא:עכשיו הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי :חלק וגלי בסוף. שטני בגדים נוכחיים:חולצת פו הדוב הציוני לבנה גזורה ובוקסר בז' תכשיטים נוכחיים:הרגע התקלחתי א\ הורדתי אבל בעיקרון: עגיל בכל אוזן, שרשרת, צמיד I LOVE NY 2 צמידים ברגל,אחד עם פעמונים כאלה , ומדי פעם טבעות. תמונת דסקטופ נוכחית:בארט סימפסון השקסי חבר\ה?כן? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:וואו, קשה. האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא כרגע האם אתה עייף? רעב?עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:חברה שלי ממה הכי נמאס לך?:מהמצב כרגע את מי היית רוצה להרוג?הרבה אנשים הכי פחות מהנה?:כאב ראשששששששששש עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: פסיכולוגית דההה איפה אתה הולך לגור?:בישוב קהילתי או בצפון (כמו עכשיו) או ליד ת"א. כמה ילדים אתה רוצה?: 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?:מרצדס דההההה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:יציבה בריאה ואהובה חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:קולדפליי, היהודים ונובה ספר אהוב:כל סדרת "אנגוס" סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי קיי רולינג צבע אהוב:טורקיז פריט לבוש אהוב:חולצה גזורה אפורה איבר שהכי מושך אותך: עיניים כתפיים ואף את שמחה כש: ששש כש ש כש האם את חושבת יותר מדי:חחח לאאא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:בישראל? או במקום קצת יותר חורפי אדם מפורסם שפגשת:מלא. אחרונים היו אגם רודברג הכונפה כמה אנשים מפרוייקט Y, אחד מה"שמינייה" שהוא שותף של אח שלי לדירה ואת עברי. האם יש לך אילו שהם חרטות?: נו כמו לכולם. אלב בואו נדבוק במגרש ביתי (נו רגרטצ) קפה אהוב: של ארומה, עם השוקולדדדדדד ריח אהוב: וואו יש כל כך הרבה מה מכעיס אותך:העולם מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: קשה להגיד דברים כאלה על עצמך. האדם שעושה לך הכי טוב:האחים שלי סגנון מוזיקה אהוב ?:פופ,רוק רךךךך כמו שאומרים. חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם:הבית מקצוע שנוא:כרגע אנגלית מורה אהוב: המורה (בן) להיסטוריה, צעיר ומגניב. אוהב את בצפר?לא נרדם בשיעורים?:לא אבל זה משעמם בכל זאת. מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:אה הא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות?כן! לועס דברים?מסטיקים בייחוד אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:לא זה לא כיף אבל זה דבר רגיל אצלי שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:בטירוף. זה גם מלחיץ. אוהב לצחצח שיניים?:לא אבל חייבים אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן במידה מסויימת קונה צרובים\\צורב?:צורבת לפעמים אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע דה ישן הרבה?: כן קשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות:
אוהב לטייל?:
אוהב כפכפים?:
לובש בוקסר?:
שמש או גשם?:גשם קר לך או חם לך?:חם ילדותי?לא חולם בהקיץ?:לפעמים

MarishA M

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo129.gif

עבר: שם המורה בכיתה א':אילנית הזיכרון הראשון שלך:הייתיבת 3 בערך והיו צריכים לבוא אלינו אורחים והיה שולחן ערוך וארוך ארוך ומשכתי במפה וכל הכלים נפלו...חחח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כה..4 פעמים..מבלרוסיה לישראל..ואז חייתי בבלוך..ליד כיכר המדינה..ואז גרתי בפלורנטין ואז האחרון..בדרום ת"א..גבול רמת גן..שאני חיה פה כבר 9 שנים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: ביוטפול של ג'יימס בלאנט הדבר האחרון שצחקת בגללו: משו אח של חברה שלי אמר הפעם האחרונה שבכית: לפני 3 ימים האדם האחרון שראית:סבתא שלי הדבר האחרון שאמרת: "ביי"..לסבתתא שלי הדבר האחרון שאכלת: סוכריית מנטוס הדבר האחרון ששתית:דיאט קולה הדבר האחרון שקנית: 3 חולצות השיר האחרון ששמעת: שיר כלשהו של גוד שארלוט הדיסק האחרון שקנית ?דניאל סלומון..הראשון הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא עשיתי הווה: שיער נוכחי :חום..מדורג..בדיוק היום הסתפרתי!! בגדים נוכחיים:ג'ינס וחולצת טישירט בורדו תכשיטים נוכחיים:שרשרת מפרט צמידים שחורים וצמידים מחוטים תמונת דסקטופ נוכחית: קולדפליי-סיינטיסטס חבר\ה?כה אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:חבר שלי האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן האם אתה עייף? רעב?עצבנית בעיקר את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את חבר שלי ממה הכי נמאס לך?:מביצפר את מי היית רוצה להרוג? את המנהל ביצפר..ואת כל צוות המורים הנאצי שיש בביצפר שלי הכי פחות מהנה?:ביצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:בכיוון פסיכולוגיה..או עיצוב כלשהו..לייק גרפי. איפה אתה הולך לגור?:או בת"א..כי זה הכי נוח..או באיזה מושב בשביל השלווה כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:משו ישן כזה...סטייל המכוניות מאסקימו לימון..אני מתה על זה. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:עזבו אני מעדיפה שלא לחשוב על זה חושב הרבה על העתיד?:לא מפחד ממנו?קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:קולדפליי ספר אהוב: המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה.. סופר(ים) אהוב(ים): סלינג'ר,ז'ול וורן צבע אהוב:כחול פריט לבוש אהוב:ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים. את שמחה כש: מישו משמח אותי..זה יכול להיות המון דברים..יותר קל להעציב אותי האם את חושבת יותר מדי:יותר יותר יותר יותר ממדי אפילו אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:לונדון אדם מפורסם שפגשת:יהלי סובול..יובל מנדלסון.. האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן..והרבה קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: הריח של הבושם של חבר שלי..וובכלל אני חולה על ריחות של אנשים מה מכעיס אותך:שמשקרים לי..שמשחקים אותה כאילו אכפת למישו ממני כשבעצם זה לא ככה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:סלחנות האדם שעושה לך הכי טוב: בעיקרון חבר שלי..לרגע זה ממש..אף אחד סגנון מוזיקה אהוב ?רוק..רוק רך.. חדר אהוב בבית: החדר שלי..או של אמא שלי מקום אהוב בעולם:אנגליה..הבית של בן דוד שלי ברוסיה מקצוע שנוא:הכל חוץ מספרות פסיכולוגיה וספורט אפשר לחבב באיזשהו אופן מורה אהוב: המורה לספרות שלי אוהב את בצפר?לא!! נרדם בשיעורים?:לא.. מעשן?:חלילה! נפגע (רגשית) בקלות: לא ממש..אני יכולה גם להיפגע ולא להראות את זה.. נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן!! לועס דברים?אווו וואה!! אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:שןנאת בטירוף זנה קורה לי 3 פעמים ביום לפחות אוהב לצחצח שיניים?:לא חח אכפת לך מאיכות הסביבה?: באיזשהו אופן כן.. קונה צרובים\\צורב?:צורבת..כן..אבל לא דיסקים שלמים..ולקנות צרובים??מי המושפל שיעשה את זה לעזאזל?! אוהב לנסוע או הולך ברגל?:תלוי במצב רוח ישן הרבה?: לא קשר לחפצים?:במידה מסוימת..לא אטובססיבית לגביי חפצים אוהב חולצות גזורות:כה אוהב לטייל?: כה אוהב כפכפים?: מאוד לובש בוקסר?:אממ כה.. שמש או גשם?:בלי שמש ובלי גשם אבל שיהיה קר קר לך או חם לך?:עכשיו נעים לי ילדותי?לא ממש..רק כשאני במצב כפית חולם בהקיץ?: כן שאלון נחמד ביותר!!

אני אענה גם

שם המורה בכיתה א' : חחח מי זוכר בכלל ? הזיכרון הראשון שלך : נמחקו כולם האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? : מה זה השאלות המוזרות האלה ? האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן, גושים חומים המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו : תנ"ך איזה מזל שאני לא בחור ישיבות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים, פעם אחת מהצפון לירושלים ופעם אחת בתוך ירושלים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מבוזבזת השיר האחרון ששרת : מאיר אריאל - בשביל לעשן הדבר האחרון שצחקת בגללו : שני חברים מרביצים אחד לשני עם קרשים בוערים הפעם האחרונה שבכית : כשהארי פגש את סאלי (בסדר!!!) האדם האחרון שראית : אמא הדבר האחרון שאמרת:טוב אני אנמיך ת'מוזיקה הדבר האחרון שאכלת:אורז הדבר האחרון ששתית:נסטי אפרסק הדבר האחרון שקנית:אלבום של קינג קרימסון הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום הדבר הכי מטורף שעשית:ניסיתי להסתובב במקום עם אופנוע ? הווה: הא ?! שיער נוכחי : בעל פוטנציה לשיער ארוך בגדים נוכחיים:בוקסר וחולצה של קייטנת דן תכשיטים נוכחיים:אין תמונת דסקטופ נוכחית:סתם איזה גובלין אחד חבר\ה?אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:ג'ים מוריסון האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא שזכור לי האם אתה עייף?לא רעב?לא ממה הכי נמאס לך?:מהצבא את מי היית רוצה להרוג?אף אחד כמה ילדים אתה רוצה?:3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:אאודי להקה אהובה:הדלתות ספר אהוב:11 דקות סופר(ים):אורי אדלמן צבע אהוב:כחול פריט לבוש אהוב:מכנס דייגים קפה אהוב:נחלה

Broken Wings1

New member
בא לי גם ;]

עבר: שם המורה בכיתה א': לא זוכרת. \: הזיכרון הראשון שלך: ממ. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: נופ. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חח כן, עדיין. פלסטיקים קטנים וכאלה. יאמ. המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חח השיר האחרון ששרת: HIM - Beautiful
הדבר האחרון שצחקת בגללו: וול, שיחה הזויה היום בבוקר. :) הפעם האחרונה שבכית: ממש בכי? שבוע.. + - האדם האחרון שראית: אח שלי :) הדבר האחרון שאמרת: X: הדבר האחרון שאכלת: תירס חח הדבר האחרון ששתית: מים, יאמי. השיר האחרון ששמעת: HIM - Beautiful הדיסק האחרון שקנית ? X & Y הדבר הכי מטורף שעשית: X: הווה: שיער נוכחי: מתולתל, שחור שבשמש חלקו נראה אדום כזה. בגדים נוכחיים: בוקסר, גופיה. תכשיטים נוכחיים: 2 צמידים ברגל, צמידים ביד שמאל, טבעת ברגל ימין, 2 טבעות בידיים ושרשרת. פוי D: תמונת דסקטופ נוכחית: משהו מוזר. חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: .. האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בהחלט. האם אתה עייף? רעב? עייפה, לא רעבה. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: .. ממה הכי נמאס לך?: \: אשמור לעצמי. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. הכי פחות מהנה?: בדידות. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איי דונט נואו.
איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת.. כמה ילדים אתה רוצה?: 3-4. באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא כלכך אכפת לי. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: ממ לא יודעת. חושב הרבה על העתיד?: אפשר לומר. מפחד ממנו? כן. וקצת בכללי: להקה אהובה: קולדפליי ואין לי כוח לפרט. אר. ספר אהוב: לא קוראת הרבה. כמעט ולא. חבל. סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: בורדו. פריט לבוש אהוב: ממ. איבר שהכי מושך אותך: שפתיים. נדמה לי. את שמחה כש: לא לבד לי. כשמחבקים. מילים.
האם את חושבת יותר מדי: בהחלט. האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן. קפה אהוב: נס חח.. ריח אהוב: אחרי הגשם. והמרכך של קרמה. מה מכעיס אותך: שקרים. בגידה באמון.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: אין כזה. סגנון מוזיקה אהוב ? רוק. חדר אהוב בבית: שלי. מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? מסתדרת איתו. מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: כן. נותן מעצמך?: כן. תלוי אבל. אוהב לפוצץ נייר בועות? חח כן. לועס דברים? כןכן. יאמ. אוהב להתקלח?: כן.. אוהב להתעטש?: ממש לא.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לפעמיים זה כייף. אוהב לצחצח שיניים?: זה בסדר.
אכפת לך מאיכות הסביבה?: קצת. קונה צרובים\\צורב?: צורבת. מידי פעם.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי. ישן הרבה?: לא כלכך. קשר לחפצים?: מכתבים ודברים שאחרים הביאו לי. אוהב חולצות גזורות: אהא. אוהב לטייל?: בלילה. אוהב כפכפים?: זה נחמד.. לובש בוקסר?: חח כן.. שמש או גשם?: גשם, בהחלט.. קר לך או חם לך?: בסדר לי. ילדותי? מידי פעם, כשבא לי. חולם בהקיץ?: לפעמים..

Drorrrrrr

New member
this time this time

עבר שם המורה בכיתה א'
ציפורה. הזיכרון הראשון שלך
לא יודע. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני
לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים
לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו
. המקצוע האחרון שנכשלת בו
. האם עברת דירה
חייתי בחמש דירות סה"כ. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת
תמימה. השיר האחרון ששרת
This time- The Verve. הדבר האחרון שצחקת בגללו
לא זוכר. הפעם האחרונה שבכית
לא זוכר. האדם האחרון שראית
סבתא שלי. הדבר האחרון שאמרת
"ביי". הדבר האחרון שאכלת
סטרפסילס, נחשב? הדבר האחרון ששתית
מים. הדבר האחרון שקנית
דיאודורנט. השיר האחרון ששמעת
This time- The Verve. הדיסק האחרון שקנית
הכל או כלום- ברי סחרוף. הפעם האחרונה שעזרת לאמא
אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית
לא עשיתי. הווה: שיער נוכחי
קצר. בגדים נוכחיים
פשוטים. תכשיטים נוכחיים
אין. תמונת דסקטופ נוכחית
ברי סחרוף. חבר\ה
אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה
לא יודע. האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות
דווקא לא. האם אתה עייף
לא. רעב
לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק
לא יודע. ממה הכי נמאס לך
לא יודע. את מי היית רוצה להרוג
אף אחד. הכי פחות מהנה?
לא יודע. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות
לא יודע. איפה אתה הולך לגור
לא יודע. כמה ילדים אתה רוצה
3. באיזה סוג של מכונית תנהג
משהו טוב. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום
נשוי, עם שני ילדים, ובעל שני אלבומים מצליחים. חושב הרבה על העתיד
כן ולא. מפחד ממנו
כן ולא. וקצת בכללי: להקה אהובה
קולדפליי, דה ורב. ספר אהוב
ארבעה בתים וגעגוע/ אשכול נבו. סופר(ים) אהוב(ים)
אין. צבע אהוב
טורקיז. פריט לבוש אהוב
החולצה האדומה מקסטרו. איבר שהכי מושך אותך
לא יודע. אתה שמח כש
האמ. האם את חושבת יותר מדי
לפעמים. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה
אירלנד. אדם מפורסם שפגשת
טל מוסרי. האם יש לך אילו שהם חרטות
אין חרטות, הן לא עובדות. קפה אהוב
נסקפה רגיל של עלית. ריח אהוב
גפרורים נשרפים. מה מכעיס אותך
טיפשות. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך
צניעות. האדם שעושה לך הכי טוב
לא יודע. סגנון מוזיקה אהוב
הכל מכל וכל. חדר אהוב בבית
שלי. מקום אהוב בעולם
אין. מקצוע שנוא
נגמר בי"ס. מורה אהוב
נגמר בי"ס. אוהב את בצפר
נגמר בי"ס. נרדם בשיעורים
נגמר בי"ס. מעשן
לא. נפגע (רגשית) בקלות
תלוי ממי וממה. נותן מעצמך
כן. אוהב לפוצץ נייר בועות
כן. לועס דברים
כן. אוהב להתקלח
לא. אוהב להתעטש
לא. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)
כן. אוהב לצחצח שיניים
לא. אכפת לך מאיכות הסביבה
לא. קונה צרובים\\צורב
לעיתים רחוקות מאוד. אוהב לנסוע או הולך ברגל
גם וגם. ישן הרבה
כן ולא. קשר לחפצים
כן. אוהב חולצות גזורות
לא. אוהב לטייל
כן. אוהב כפכפים
כן. לובש בוקסר
כן. שמש או גשם
גשם. קר לך או חם לך
נעים לי לאללה. ילדותי
לא. חולם בהקיץ
לפעמים.

גם אני קניתי את הכול או כלום../images/Emo99.gif

ועכשיו חשוב מאוד לציין ש: ברי סחרוף הוא ה-זמר של המוזיקה הישראלית מי שחושב שכן יעשה כזה
ומי שחושב שלא יעשה כזה
בתחית ההודעה שלי,עכשיו,מי שהולך לעשות
הולך לקבל פה את המתקפה של החיים שלו... אחחח איזה זמר
(אפילו 4 ראיתם!יש לזה משמעות אצלי!)

../images/Emo6.gifעברי לידר,זה היה מצחיק!

איך את יכולה לא לאהוב את ברי סחרוף!!!!!!!!!!!! הזמר של המוזיקה הישראלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא המלך!!!!!!!!!!!!! הוא הכי המלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כועסת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מבינההההההההה במוזיקהההההההההההההההההההה
עברי לידר על ברי סחרוף,איי הבטן אני ממש התגלגלתי פה עכשיו
תסבירי לי מה את מוצאת בשירים שלו "תנסה להבין את המים"נאי לא מנסה להבין את המים אני שותה אותם...ומה יש להבין בהם?! עברי לידר סתמי,כותב שירים סתמיים וריקניים ולא מעניין את פשוט לא מכירה את ברי סחרוף! ברי סחרוף כופל אותו בהכול,גם במעריצים!(אני חושבת,לא) טוב ואם אני טועה אז המדינה שלנו מעפנה והיא תישאר מעפנה

Roy1232

New member
במכונית יפנית חדשה

חח אני לא מחבב את שניהם
עברי לידר שר על מכוניות יפניות חדשות
ולא על לדבר עם מים, גלי!
נ.ב.:מה הקשר המדינה שלנו מעאפנה?

למעלה