שאלון שישי
- תהנו

MarishA M

New member
../images/Emo31.gif

עברי לידר גם לדעתי.. אין לי כלום נגד ברי סחרוף..פשוט לא שומעת אותו.. ולעברי יש שירים מדהימים..לא סתתמיים בכלל..תשמעי כל אחד והטעם שלו..אני לא אשפוט את ברי סחרוף כי אני לא שומעת אותו..

ח ל ו ן

New member
MINE../images/Emo9.gif

עבר: לא הבנתי את הסעיף הזה שם המורה בכיתה א':אתי הזיכרון הראשון שלך:ציירתי את דובי לא-לא בגיל 3 בטוש חום האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא שידוע לי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:קליפות של מלון נחשב?
המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכר המקצוע האחרון שנכשלת בו: כנ"ל האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, ממנצ'סטר לכוכב יאיר. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ילדותית השיר האחרון ששרת: "נשל הנחש" הדבר האחרון שצחקת בגללו: אבא שלי הצחיק אותי הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר האדם האחרון שראית:אבא הדבר האחרון שאמרת: "כן" (אבא שאל אם הוא יכול לזרוק חתיכת עוגה ישנה לפח) הדבר האחרון שאכלת: שוקולד Lindt-Lindor שהוא במקרה השוקולד הכי טעים בעולם. הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית: אוזניות, ולפני זה דיסק- "סימנים" השיר האחרון ששמעת: משהו ג'אזי שאני לא מכיר הדיסק האחרון שקנית ?סימנים... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שנה וחצי אני מניח הדבר הכי מטורף שעשית: קפצתי ליהודיה במקום מסוכן מאוד הווה:הא? שיער נוכחי : שחור קצר, ועוד שעה הוא יהיה שחור קצוץ בגדים נוכחיים:טישרט של פוקס ומכנסיים של אדידס תכשיטים נוכחיים:- תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה של נוף שצילמתי חבר\ה?לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אח שלי שנמצא בסינגפור
האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?בהחלט האם אתה עייף? רעב?קצת וקצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אח שלי ממה הכי נמאס לך?:אחותי את מי היית רוצה להרוג? לא יודע הכי פחות מהנה?: ממ לא יודע עתיד:הא? מה הקריירה שלך הולכת להיות?: ב"ה משהו שקשור לצילום/תקשורת. איפה אתה הולך לגור?:מושב כלשהו כמה ילדים אתה רוצה?: 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: משפחתית איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מרוצה ממה שיש לי חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?קצת וקצת בכללי:הא? להקה אהובה:קולפליי (למרות שזאת אהבה חדשה
) ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו, התפסן בשדה השיפון, הנסיך הקטן. סופר(ים) אהוב(ים): דוד גרוסמן, סיגלית דיל!!
צבע אהוב:חום וכחול פריט לבוש אהוב: ממ חולצה? איבר שהכי מושך אותך: עיניים ושיער את שמחה כש: דברים קורים כמו שאני רוצה האם את חושבת יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:רק בארץ, אולי בצפון אדם מפורסם שפגשת:אביתר בנאי, בקי גריפין, גידי גוב, עוזי חיטמן ז"ל, אורי אדלמן ז"ל ויש עוד מלא האם יש לך אילו שהם חרטות?: מן הסתם קפה אהוב: נמס של עלית- הכי פשוט ריח אהוב: של קפה
מה מכעיס אותך:צביעות וצדקנות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: פתיחות האדם שעושה לך הכי טוב: יש כמה סגנון מוזיקה אהוב ? בעיקר עברי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם:יש כמה מקצוע שנוא:כימיה
מורה אהוב: המורה לספרות איריס
אוהב את בצפר?כן נרדם בשיעורים?:כן מעשן?:לא בעעע נפגע (רגשית) בקלות?: לא ממש נותן מעצמך?: די אוהב לפוצץ נייר בועות? מאוד לועס דברים?מדי פעם בפעם אוהב להתקלח?:מאוד אוהב להתעטש?:כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: איכס בעע אוהב לצחצח שיניים?:אובססיבי לזה אכפת לך מאיכות הסביבה?: מאוד קונה צרובים\\צורב?: לא
אוהב לנסוע או הולך ברגל?:גם וגם ישן הרבה?: משתדל קשר לחפצים?:לא ממש אוהב חולצות גזורות:מ-א-ו-ד אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: מאוד לובש בוקסר?:ורק בוקסר שמש או גשם?: גשם קר לך או חם לך?:נעים לי, אני מתחת למזגן ילדותי?לא חולם בהקיץ?: בד"כ לא

steelwater

New member
אוקיי...

עבר: שם המורה בכיתה א':לא זוכרת הזיכרון הראשון שלך: בגיל שנתיים כאב לי הגרון אז לא יכולתי לאכול האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא נראה לי המקצוע הראשון שנכשלת בו: אני חושבת שמתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):פעמיים, באותה העיר. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אני צריכה לחשוב על זה השיר האחרון ששרת: שוב לא יהיה לי רגע של חמי רודנר הדבר האחרון שצחקת בגללו: בשיחה עם חברה שלי בטלפון הפעם האחרונה שבכית: אתמול בלילה כשראיתי סרט עצוב "בחירתה של גרייס" האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: Blame it upon a rush of blood to the head, באמת, שרתי לי את זה פתאום:) הדבר האחרון שאכלת: סלט יווני הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: קניתי היום בגדים לחתונה! חצאית וחולצה! ועוד חולצה השיר האחרון ששמעת: היה הרגע בגלגלצ שיר של שירי מיימון הדיסק האחרון שקנית ? המממ.... נראה לי שזה X&Y אבל זה היה לפני הרבה זמן! הפעם האחרונה שעזרת לאמא: חחח לא יודעת, היא ביקשה ממני היום להעלות משהו לקומה העליונה:) הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת... הווה: שיער נוכחי : קצת אחרי הכתפיים בצבע די רגיל. אתם תופסים אותי בתקופה רגעוה! בשנים האחרונות החלפתי המון צבעים והשיער שלי היה יותר קצר. בגדים נוכחיים: בגדי בית כאלה, בוקסר וגופיה ורודה תכשיטים נוכחיים: כלום תמונת דסקטופ נוכחית: סתיו חבר\ה?לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: רייצ'ל האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? שניהם את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ל' ממה הכי נמאס לך?: שאני הולכת לישון בשעות מאד מאוחרות וזה מתנקם בי ביום שאחרי! את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה?: לא יודעת עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: או תסרטיאית ובמאית או להמשיך לעבוד בשומר הצעיר, או שילבו של שניהם:) איפה אתה הולך לגור?: אני צריכה לראות עולם כדי להחליט, יש עוד הרבה מה לראות, כרגע אירלנד קוסמת לי אבל אל הייתי שם אף פעם אז אני לא יכולה לדעת או שאני אגור בארץ כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת באיזה סוג של מכונית תנהג?: מכונית אדומה עם גג נפתח!:) איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: כתסריטאית מצליחה אחרי שהקמתי קיבוץ של השומר הצעיר ושינתי ת'עולם:) חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו? מאד וקצת בכללי: להקה אהובה: U2 ספר אהוב: אבא ארך רגליים סופר(ים) אהוב(ים): לא יודעת צבע אהוב: ורוד פריט לבוש אהוב: החולצה של האותיות הלא סופיות איבר שהכי מושך אותך: פרצוף את שמחה כש: יש שיר שאני אוהבת האם את חושבת יותר מדי: נראה לי שכן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אירלנד או לוס אנג'לס אדם מפורסם שפגשת: הייתי בהקלטה של תוכנית טוק שואו בלוס אנג'לס שהנחה אותה מי שמנחה את אמריקן איידול והיתה בה האחות הרעה מתיכון סוויט וואלי! האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן קפה אהוב: קפוצ'ינו ריח אהוב: של לחם שבדיוק יצא נאפה מה מכעיס אותך: מלחמות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אכפתית האדם שעושה לך הכי טוב: לא יודעת סגנון מוזיקה אהוב ? רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: לא יודעת מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: חיבבתי את המורה שלי מ-יא' אוהב את בצפר? שנאתי ואני עדיין שונאת גם אחרי שסיימתי נרדם בשיעורים?: לא כל-כך מצליחה להירדם בשום מקום כמעט חוץ מהמיטה! אבל הרבה פעמים הנחתי את ראשי על השולחן ונחתי מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים?כן אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?:לא אכפת לך מאיכות הסביבה?:כן קונה צרובים\\צורב?: בקושי, ובטח שלא עברי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: שניהם ישן הרבה?: לא קשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות: זה נחמד אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?:כן שמש או גשם?: לא יודעת קר לך או חם לך?:עכשיו חמים ילדותי?כן חולם בהקיץ?:כן זה היה אחד החידנוים הכי כיפיים! ועשיתי הרבה מאד חידונים:)

למעלה