MINE../images/Emo9.gif
עבר: לא הבנתי את הסעיף הזה שם המורה בכיתה א':אתי הזיכרון הראשון שלך:ציירתי את דובי לא-לא בגיל 3 בטוש חום האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא שידוע לי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:קליפות של מלון נחשב?
המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכר המקצוע האחרון שנכשלת בו: כנ"ל האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, ממנצ'סטר לכוכב יאיר. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ילדותית השיר האחרון ששרת: "נשל הנחש" הדבר האחרון שצחקת בגללו: אבא שלי הצחיק אותי הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר האדם האחרון שראית:אבא הדבר האחרון שאמרת: "כן" (אבא שאל אם הוא יכול לזרוק חתיכת עוגה ישנה לפח) הדבר האחרון שאכלת: שוקולד Lindt-Lindor שהוא במקרה השוקולד הכי טעים בעולם. הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית: אוזניות, ולפני זה דיסק- "סימנים" השיר האחרון ששמעת: משהו ג'אזי שאני לא מכיר הדיסק האחרון שקנית ?סימנים... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שנה וחצי אני מניח הדבר הכי מטורף שעשית: קפצתי ליהודיה במקום מסוכן מאוד הווה:הא? שיער נוכחי : שחור קצר, ועוד שעה הוא יהיה שחור קצוץ בגדים נוכחיים:טישרט של פוקס ומכנסיים של אדידס תכשיטים נוכחיים:- תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה של נוף שצילמתי חבר\ה?לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אח שלי שנמצא בסינגפור
האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?בהחלט האם אתה עייף? רעב?קצת וקצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אח שלי ממה הכי נמאס לך?:אחותי את מי היית רוצה להרוג? לא יודע הכי פחות מהנה?: ממ לא יודע עתיד:הא? מה הקריירה שלך הולכת להיות?: ב"ה משהו שקשור לצילום/תקשורת. איפה אתה הולך לגור?:מושב כלשהו כמה ילדים אתה רוצה?: 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: משפחתית איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מרוצה ממה שיש לי חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?קצת וקצת בכללי:הא? להקה אהובה:קולפליי (למרות שזאת אהבה חדשה
) ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו, התפסן בשדה השיפון, הנסיך הקטן. סופר(ים) אהוב(ים): דוד גרוסמן, סיגלית דיל!!
צבע אהוב:חום וכחול פריט לבוש אהוב: ממ חולצה? איבר שהכי מושך אותך: עיניים ושיער את שמחה כש: דברים קורים כמו שאני רוצה האם את חושבת יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:רק בארץ, אולי בצפון אדם מפורסם שפגשת:אביתר בנאי, בקי גריפין, גידי גוב, עוזי חיטמן ז"ל, אורי אדלמן ז"ל ויש עוד מלא האם יש לך אילו שהם חרטות?: מן הסתם קפה אהוב: נמס של עלית- הכי פשוט ריח אהוב: של קפה
מה מכעיס אותך:צביעות וצדקנות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: פתיחות האדם שעושה לך הכי טוב: יש כמה סגנון מוזיקה אהוב ? בעיקר עברי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם:יש כמה מקצוע שנוא:כימיה
מורה אהוב: המורה לספרות איריס
אוהב את בצפר?כן נרדם בשיעורים?:כן מעשן?:לא בעעע נפגע (רגשית) בקלות?: לא ממש נותן מעצמך?: די אוהב לפוצץ נייר בועות? מאוד לועס דברים?מדי פעם בפעם אוהב להתקלח?:מאוד אוהב להתעטש?:כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: איכס בעע אוהב לצחצח שיניים?:אובססיבי לזה אכפת לך מאיכות הסביבה?: מאוד קונה צרובים\\צורב?: לא
אוהב לנסוע או הולך ברגל?:גם וגם ישן הרבה?: משתדל קשר לחפצים?:לא ממש אוהב חולצות גזורות:מ-א-ו-ד אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: מאוד לובש בוקסר?:ורק בוקסר שמש או גשם?: גשם קר לך או חם לך?:נעים לי, אני מתחת למזגן ילדותי?לא חולם בהקיץ?: בד"כ לא